XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem

Om Sittande buken motion Machines


Alla vill ha magra och formade abs. Efter att ha tonade magmusklerna inte bara gör oss ser bra ut, men det är viktigt för vår allmänna hälsa. Att upprätthålla en hälsosam kroppsvikt bidrar till att förebygga och minska invaliditet från många kroniska sjukdomar. Dessutom, svaga magmuskler är ofta den främsta orsaken till ryggsmärta. När våra magmuskler är deconditioned måste våra ryggmusklerna ta över under vardagliga sysslor. Detta kan leda till ryggmusklerna blir tätt och överarbetad. Ha starka kärna muskler förbättrar din hållning, balans och energinivåer. Det finns många sittande abdominal utöva maskiner på marknaden, men de är effektiva och verkligen nödvändigt?

missuppfattningar

Om du funderar på att köpa en buken maskin överväga denna punkt. Sittande buken maskiner kan bidra till att tonen och forma dina muskler, men att de inte hjälpa dig achive en platt mage. Som har en platt mage är ett resultat av att vara på en hälsosam vikt intervall. Om du är överviktig, måste du gå ner i vikt för att bli av med magen fett. Buken maskiner är under klassificeringen av styrketräningsutrustning och att de inte bränner kalorier. Att gå ner i vikt; och överflödigt fett du behöver regelbunden aerob träning såsom promenader, dans, simning eller annan kraftig motion för att bränna bort dessa kalorier. När du är på en hälsosam vikt kommer göra övningar för magmusklerna hjälper till att forma dem och hålla dem starka.

Betydelse

Våra magmusklerna är en del av det som brukar kallas kärnan muskler. Våra kärn muskler består av våra mage, sneda (midja muskler) och låg rygg. Att hålla våra kärn muskler stark hjälper till med att upprätthålla god hållning, förhindra ryggskador och hjälpa till att lindra kronisk ryggsmärta när du är skadad. Gör buken ecercises med en maskin eller bara på golvet, är en viktig del av varje träningsprogram. Även om du kan frestas att purchese en buken maskin, är det bra att notera att de inte alltid är det mest effektiva sättet att rikta och isolera magmusklerna.

Identifiering

Om Sittande buken motion Machines


Sittande buken träningsmaskiner spänner över ett brett sortiment av utrustning. Det är de typer som du ser i infomercials som har du sitter i vad som ser ut som en fåtölj och rock och tillbaka. Andra har du sitta och luta sig framåt eller dra ner maskinen, såsom i bilden ses vid toppen av sidan. Många hälso-klubbar har också kommersiella versioner av dessa maskiner där motståndet eller vikt kan ställas in ganska hög. Inrättandet av dessa maskiner uppmuntrar ofta användare att driva in dynorna med bröstet eller använda sina armar och axlar för att initiera rörelse. På åter, är det mycket lätt att använda bröstet eller axlar att motstå rörelse också. Detta är anledningen till att de flesta sittande abdominal maskiner, i slutändan, du inte använder magmusklerna mycket alls.

överväganden

Om Sittande buken motion Machines


Innan beslut fattas att du måste köpa en buken maskin, prova att anställa en personlig tränare eller registrera dig för en övning klass. Om du är ny att utöva eller har varit borta från det under en tid, kommer du att hitta enkla övningar görs på golvet eller en bänk fungerar din abs fint. Bilden här visar en enkel men effektiv buken kritan. Bilden ovan visar en avancerad crunch på en bänk. Om du har nacke eller rygg känslighet, kan en bra tränare instruktör visar hur du gör dessa övningar utan att anstränga din nacke och rygg. Det är vanligtvis inte övning som orsakar smärta, är det hur studenten utför rörelsen.

potential

Om Sittande buken motion Machines


Om du har tränat ett tag och du upptäcker att icke viktade övningar inte längre ger dig fördelar, då kan du behöva göra din rutin mer utmanande. Du kan göra magövningar på en boll, håller vägt medicin boll, och du kan försöka göra dem på en bänk i en lutande eller minskat läge. Men om detta är fortfarande inte tillräckligt, kan du prova en sittande abdominal maskin. Den på bilden säljs av Nautilus. Det viktiga är att verkligen se till att du isolera magmusklerna. Du kan till en början behöver för att driva in i maskinen med axlarna för att komma igång, men sedan hålla rörelsen liten. Kom inte tillbaka hela vägen och inte låta vikterna röra mellan repetitioner. Du ska inte känna övning i dina axlar eller rygg. Håll rörelsen koncentrerad nog att du kan känna din mage arbetar.