XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem

WebMD är en webbplats som erbjuder patienter ett brett utbud av medicinsk information för att hjälpa till med deras vård. På grund av sitt breda utbud av information och rådgivning, är WebMD många patienter "första försvarslinje när de är sjuka eller skadade eller behöver hälsoråd.

Historia

1995 James H. Clark grundade Healtheon Corporation. Företagets ursprungliga mål var att effektivisera patienten fakturering och medicinsk information för att bättre sjukvården. År 1999 gick företaget allmänheten och fusionerades med WebMD. Bolagets mål ändrat riktning, fokuserar på patienter med omfattande medicinsk information via Internet. Även om WebMD inte lägga vinster fram till 2003, har det blivit ett framgångsrikt och lönsamt företag sedan dess.

fördelar

WebMD tillåter patienter att ta partiell kontroll över sin vård. Det ger dem genom att tillhandahålla relevant information om patientens frågor, såsom medicinering, sjukdomar, tester och forskning. Genom att använda WebMD patienter är bättre på att hjälpa sina läkare med diagnos och behandling av sjukdomar. WebMD information förhindrar också onödiga läkarbesök genom rådgivning patienter på svårighetsgraden av vissa medicinska frågor.

Funktioner

WebMD funktioner inkluderar detaljerad information om sjukdomar, symptom look-up, med recensioner av läkemedel och piller identifieringsinformation. Det finns forum där patienter diskuterar symptom och personliga berättelser. WebMD erbjuder också läkare lookup och sjukhus locator tjänster. Nyheter relaterade till hälsa finns på WebMD, och de delar som berör patienttillstånd har länkar på det specifika tillstånd sidor. Det finns friska levande tips, mat och ätande råd, och föräldraskap vägledning. WebMD erbjuder länkar till webbplatser som tillhandahåller sjukvårdsprodukter och tjänster.

missuppfattningar

WebMD är mer än bara en katalog av symptom och sjukdomar. Det erbjuder ett brett utbud av tjänster för att täcka förebyggande hälsovård samt diagnos och behandling hjälp. WebMD strävar efter att vara en patients one-stop hälsoinformation webbplats. Det finns inget sätt WebMD kan diagnostisera eller utesluta ett tillstånd, kan det bara ge information om sjukdomar och rekommendationer baserade på symptom.

Varning

WebMD är inte ett substitut för en läkare. Det är en tjänst som fungerar i kombination med ett partnerskap med en läkare för att hjälpa patienter att ta emot den bästa medicinska vård som möjligt. Tveka inte att ringa en läkare, även om WebMD information tyder på att det är inte nödvändigt. En självutvärdering med hjälp av online-verktyg är inte perfekt, och en fullständig undersökning av en läkare eller sjuksköterska är det enda sättet att definitivt bekräfta eller utesluta medicinska frågor.