XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem

Att vara egenföretagare har sina fördelar. Till exempel, behöver du inte svara på en chef, bestämmer du själv timmar och driva ditt företag som du tycker passar. Men när du ta steget från anställd till egenföretagare, du förlorar vissa fördelar, vilket kräver en justering. När du inte längre har tillgång till sjukförsäkring sponsras av företaget, måste du hitta en plan på egen hand som är rätt för dig och din familj.

privat Plan

Handla en privat hälso-plan som du kan köpa för hela familjen, om du inte har anställda eller om du inte erbjuda dem förmåner. Dessa planer kan vara dyr, så anser en maximal hög självrisk och out-of-pocket bekostnad. Se också till att läkarbesök, recept och laboratorietjänster omfattas. Om du behöver moderskap täckning i framtiden, ser bara på planer som erbjuder det. Fråga en försäkringsmäklare för de bästa och billigaste politik tillgängliga. Välj mäklaren som arbetar med de flesta företag, så att du får information om ett stort antal planer.

medlems~~POS=TRUNC

När du börjar på egen hand, är ett sätt att uppnå trovärdighet att gå en medlemsförening för personer med din specialitet. Årliga avgifter kan behöva betalas, men att vara inblandade i en medlemsförening är ett bra sätt att få exponering. Dessa branschorganisationer kan också partner med vården försäkringsbolag som erbjuder rabatterade premier för medlemmar. Du kommer att få en representant namn som kontaktperson. Ring och fråga om familjen täckning och bidragsbelopp.

Konsumentdriven hälsa planer

Om du vill flexibilitet och val vid fastställandet din läkare täckning och leverantörer, en konsumentdriven hälsa plan, eller CDHP, kan vara rätt för dig. De flesta erbjuder höga självrisker och spara planer för out-of-utlägg. Du kan dra nytta av tekniken, såsom Internet, för att hitta kostnaden för olika tjänster. CDHP politik erbjuder belöningar när du välja tjänster eller behandlingar som är ekonomiskt och passar med din filosofi vad hälso- och sjukvård bör innebära.

Healthcare Sharing Co-op

En annan typ av plan som anställdes kan ansluta sig är inte sjukförsäkring alls. Nationwide, medlemmar i en hälso co-op betala varandras medicinska räkningar när det finns ett behov. Christian i filosofi, administratörer informera medlemmarna om att skicka sina betalningar. Regler bland kooperativ varierar, men kvalificerade medicinska räkningar skickas till co-op kontor för godkännande innan medlemmarna riktas att betala dem. I förhållande till de fördelar som erbjuds av företag sjukförsäkring, kostnaden vara i en vård dela co-op är låg.