XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem

Motion rutin att gå ner i vikt hemma


Du kan gå ner i vikt hemma genom ett enkelt träningsprogram. Hem motion rutiner bör omfatta kardiovaskulära, styrketräning och stretching komponenter.

Se till att det finns tillräckligt med utrymme för att träna bekvämt. Klä dig i bekväma kläder och ha en flaska vatten i närheten.

Sikta på att motionera minst 5 dagar i veckan, under en timme om dagen, om du försöker gå ner i vikt. Du bör inkludera en hel dag av vila för kroppen att läka sig själv och återhämta sig.

Köp motion DVD på nätet eller på en lokal återförsäljare.

Kondition

Motion rutin att gå ner i vikt hemma


Konditionsträning kan lätt göras hemma för att gå ner i vikt. Gå eller jogga runt kvarteret. Gå upp och ner din uppfart eller trappor i ditt hem. Hopprep eller göra jumping jacks. Försök marschera på plats och lägga till höga knän för att öka din puls. Något som får ditt hjärta att pumpa kommer att bidra till att bränna kalorier.

Träningsutrustning

Motion rutin att gå ner i vikt hemma


Några enkla bitar av träningsutrustning hjälp gå ner i vikt hemma. Köpa utrustning på nätet eller via en lokal återförsäljare såsom Sport myndigheten eller mål. Båda erbjuder en mängd olika delar av hemmet träningsutrustning.

Köp en boll för kärna och balansövningar. Använd en träningsmatta för golvarbete, såsom benlyft och stretching. Använd motstånd band för biceps och axelparti. Använd den för att kliva åt sidan och sticka de yttre lår. Använd hantlar för skuldra pressar, bröst pressar, biceps lockar och tricep övningar hemma. Använd en kropp bar för kärn vändningar och marklyft. Lyft fungerar hamstrings som finns på baksidan av benet.

Stretching

Motion rutin att gå ner i vikt hemma


Stretching är en viktig del av ett träningsprogram för att förlora vikt hemma. Använd en golvmatta för extra komfort. Utföra olika sträckor dagligen så dina muskler kan förlänga och koppla av.