XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem

Hur man kan bli av en fett midjan - ett hälsosamt sätt


Kanske åren har fångat upp med dig - borta är de dagar då du kan äta vad du ville och inte få ett uns av vikt. Att bli av med en fet midja tar lite disciplin och hårt arbete, men fördelarna med att ha en mindre midja är stor. Inte nog med att du ökar din livslängd, kommer du kraftigt minska risken för att få sjukdomar som typ II diabetes, gastrointestinala problem och cancer. Här är hur man kan bli av en fet midja - ett hälsosamt sätt:

Instruktioner

1 Inse varför du har en fet midja i första hand. Det inte magiskt hända, det var inte av misstag skänkt till dig vid födseln och det är inte för att det körs i din familj. Om vi ​​erkänna sanningen för oss själva, vi inser att det är eftersom många av oss i USA leda stillasittande liv och äta skräpmat regelbundet.

2 Nu när sanningen är ur vägen, kan vi börja ta itu med problemet. Du måste äta rätt. Hälsosam kost är 50% av lösa fettet midja problemet. Du kan träna i gymmet hela dagen, varje dag, men om du äter ohälsosamt, du kommer inte att förlora fett midjan. Äta fem små måltider om dagen med protein vid varje måltid, dricka mycket vatten, äta mycket grönsaker och eliminera alla vita mjölprodukter från din kost hjälper dig att förlora fett och se din smala midjan förr än du tror. Var noga med att kolla in "hur man förlorar vikt snabbt - ett hälsosamt sätt" i Resurs länkarna nedan.

3 Träning. Du kanske hatar tanken på det, men sanningen är att du måste träna för att tona din kropp och hålla sig frisk. Utövar är den andra 50% av lösa fettet midja problemet. Det är viktigt att förstå att det första du lägger på fett är också den sista platsen det kommer att lossna. Se till att göra hjärt 5-6 gånger i veckan under minst en timme för att minska din kroppsvikt. Det är också mycket viktigt att göra en del viktbärande övningar för att omforma kroppen, och det inkluderar crunches. Om du inte gör någon form av vikt med motion och bara göra cardio, kommer midjan blir mindre, men det kommer fortfarande att vara lite slapp eftersom du inte tränar musklerna under. Det enda sättet att se magmusklerna är att bli av med fettet på dem och stärka musklerna under. Alla hade en sex-pack abs i det (vissa starkare än andra), men du bara inte kan se det genom fett midjan.

4 Drick mycket vatten. Vatten återfuktar kroppen och inte har något socker. Socker avlopp din energi och håller dig från att göra ditt bästa träningspass.

5 Vila mycket. Du behöver 7-8 timmars sömn per natt. Ju mer vila och mindre stress du har i ditt liv, desto mindre din midja kommer att bli. Studier har visat att höga stressnivåer (utöver ohälsosam mat) leder till fetare midjemått.

6 Var noga med att kolla in Resurs länkarna nedan för mer fitness och sunda matvanor råd.

Tips

  • Socker och vitt mjöl produkter är den största boven av fett midjemått. Om du eliminera dem från din kost plan och ersätta dem med nya, gröna bladgrönsaker istället ser du vikten ramla snabbt!
  • Om du bara hade ett barn, kolla in artikeln "How To tona dina Abs under och efter graviditeten" i Resurs länkarna nedan.
  • Rådgör med din läkare innan du börjar varje övning rutin eller hälsosam kost plan.