XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem

Näsplastik, eller en näsa jobb, kan vara en mycket dyr, och smärtsam procedur. Om du inte gillar utseendet på näsan och vill ha ett sätt att ändra hur det ser ut finns det något som är enklare och billigare än plastikkirurgi. Det finns ett sätt att uppnå utseendet på en mindre, rakare näsa med smink med hjälp av en teknik som kallas konturering. För att effektivt kontur näsan, måste hela ansiktet göras med rätt makeup så att det smälter helt.

Instruktioner

Hur får man en mindre näsa utan kirurgi

1 Inköp, eller samla dina saker som behövs. Ordna dem framför dig så att de är lätt tillgängliga.

2 Rengör ansiktet med en mild ansikts renare med din normala dagliga rengöringsmedel. Ta bort all åtkomst smuts och olja från ansiktet eller du kommer att ha en glänsande utseende efter applicering av smink.

3 Pat ansiktet helt torr och applicera fuktighetskräm. Använd inte en alltför fet fuktighetskräm. Var noga med att helt arbeta fuktkräm i huden.

4 Ta en liten makeup borste och applicera den ljusare smink i toppen och botten av ögat. Detta är för att avlägsna eventuella mörker under ögat och gör konture effektivare.

5 Applicera medel skuggan grunden för att blanda ut hela ansiktet med en makeup svamp

6 Förbered kontur borsten och mörkaste grunden för att kontur näsan. Om du använder en ny borste, behöver du inte har något att oroa sig för. Om borsten används och spetsen av den är inte såsom definierats, väta spetsen med bara en droppe vatten. Använda en pappershandduk för att avlägsna eventuellt överskott av vatten ur borsten samtidigt forma spetsen på toppen.

7 Från ögonbrynen dra järnvägen streck längs kanten av näsan på båda sidor. Rita linjerna så att de inte är alltför tjock.

8 Blanda linjerna i makeup som omger näsan med en makeup svamp.

9 Applicera pulveriserad smink över hela ansiktet för att ge ett snyggare utseende till hela ansiktet.

10 Applicera någon annan typ av makeup du vill läpparna eller ögonlocken för att slutföra hela makeup processen.

Tips

  • När du använder ljusare nyanser för ögonen, prova en lax färg. Det är perfekt för alla hy och smälter mycket väl.
  • När kontur näsa, se till att ledningarna inte är tjockare än din lillfinger. Riktigt tjocka linjer inte kommer att smälta helt och kommer att se ut smuts i ansiktet.
  • Var noga med att tvätta ansiktet två gånger om dagen när du använder makeup på en regelbunden basis. Du vill inte täppa till porerna och skada huden.
  • Om du har fet hud, är det mycket viktigt att rengöra och återfukta med rätt typ av produkter för att skära ner på den blanka makeup.
  • BLADLIK alltid två till tre gånger i veckan.
  • Köpa smink som är överföring resistenta.
  • Försök att hålla sig borta från pressat puder. Det tenderar att bli täckt upp och du kommer att behöva uppdatera regelbundet under hela dagen. I det fall att du gör, bara blot lätt med en servett.