XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem
Biverkningar av BenGay

Ett annat namn för metylsalicylat, idrottsmän och fitness-entusiaster lita både på krämer som BenGay att hjälpa lugna ömma muskler efter en hård träning. Den aktuella salva fungerar genom att skapa en värmande känsla, som kan bidra till att frigöra spända muskler. Innan du slather på en generös portion, men du bör känna till biverkningar av att använda metylsalicylat som en efter träningen stöd. I vissa fall kan en enkel varm kompress vara en bättre insats.

Uppvärmning och nedkylning Sensation

Tillämpningen av metylsalicylat är att utlösa en kylande och värmande reaktion med huden, så det är sannolikt första bieffekt som du kommer att märka. Reaktionen kan bidra till att minska smärta och svullnad av ömma muskler, vilket är varför du hittar BenGay och liknande krämer i gymmet påsar med många idrottsmän och fitness entusiaster. Eftersom metylsalicylat kan orsaka en brännande känsla, men det är viktigt att du hålla den borta från känslig hud, ögon eller mun.

Allergisk reaktion

Om du är känslig för metylsalicylat, kan du uppleva allergiska reaktioner mot tillämpningen av kräm eller gel. En hudreaktion, där blåsor efter applicering, innebär att du bör omedelbart upphöra att använda. Du kan också uppleva en svullnad av tunga, svårigheter att svälja eller nässelutslag. Dessa är tecken på en allergisk reaktion, så kontakta din läkare, särskilt om det påverkar din andning.

möjlig Överdosering

Även om det kan tyckas osannolikt, är det möjligt att överdosera på en metylsalicylat-baserad kräm som BenGay. Överdosering kan uppstå när en produkt innehåller en stor mängd metylsalicylat - BenGay Extra Strength innehåller 30 procent metylsalicylat - och absorberas i kroppen. Medan det används enligt anvisningarna, det är inte farligt, men när den används med enheter som snabbar absorption, såsom värmedynor eller plåster, kan metylsalicylat bli giftiga. Enligt Science, 17-åriga spårar stjärnan Arielle Newman dog av en metylsalicylat överdos. Medan hon aldrig använt värmedynor, hon använder krämen medan du kör och svettning och värme får hennes kropp för att absorbera en toxisk nivå av grädden.

Med användning Metylsalicylat

FDA godtar metylsalicylat baserade produkter för användning av ömma muskler, men mandat att en varning placeras på någon produkt som innehåller mer än 5 procent av den olja av vinter härrörande ingrediens. Välj den med minsta möjliga metylsalicylat för din smärta. Kontrollera instruktionerna för BenGay noggrant innan de ansöker och aldrig använda det tillsammans med värmedynor, en ångbastu eller när du tränar kraftfullt för att använda produkten på ett säkert sätt.