XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem
Snorkling Närmaste till St Pete Beach, Florida

Med ett genomsnitt på 361 soldagar per år, kan St Pete Beach nästan garantera besökarna en solig semester. Ungefär en timme väster om Tampa, stranden ligger på en liten barriär ö längs västkusten i Florida. Snorkelers njuta av bad över gräs lägenheter som pricken havsbotten på ett antal platser utanför kusten. Dessa gräs lägenheter värd för en mängd olika arter, från små sjöhästar till stora manater och erbjuda besökare en upp-närmare titt på den majestätiska undervattensvärlden. Glöm land och ta en mask, snorkel och fenor att utforska denna undervattens lekplats.

Sand Dollar Utbetalning

Shell Key Bevara, en liten vågbrytare ö mindre än en halv mil från den sydligaste punkten i St Pete Beach, är känd av lokalbefolkningen som en utmärkt plats för att söka efter de allestädes närvarande sand dollar som pricken sandbotten. Andra skaldjur, såsom sjöborrar, whelks och kammusslor, är också invånare och är säker på att göra ett framträdande när du glider bara fötter från botten i de grunda, skyddade vatten nyckeln. Den avskilda bevara är endast nås med båt, med den närmaste båt ramp ligger i Ft. De Soto Park.

En Fort för fisken

Utforska landbaserade ruinerna av fortet på Egmont Key State Park, fortsätter sedan förbi vattnet till snorkel längs fortets nedsänkt, sönderfallande stiftelse. Dessa strukturer ger en utmärkt livsmiljö för skolor av färgglada fiskar och delfiner har varit kända för att täta området samt. Eftersom Egmont Key ligger i en kanal och är föremål för offshore strömmar, är det lämpligt att hålla sig till den skyddade södra sidan av ön, där sikten är bättre och villkoren är säkrare. Ta färjan från St Pete Beach och tillbringa dagen snorkling längs denna historiska plats.

Leka kurra gömma

Snorkel längs 3 miles från kusten vid Fort De Soto Park i Tierra Verde att se krabbor Skitter in och ut ur nederlag och skolor mulle simning mellan gräs lägenheter. Området är också hem för havssköldpadda häckande skäl, så håll ögonen öppna för dessa vackra varelser som du fin dig igenom vattnet. Betala en liten tillstånd avgift för att parkera längs stranden, och gå ända ut till vattnet för en dag med snorkling bland vilda djur som kallar detta område hem.

Ett hav av gräs

Tack vare sitt läge på den östra eller vik sidan av St Pete Beach, gräs lägenheter i Boca Ciega Bay Aquatic Preserve i Terra Ceia skiljer sig från andra platser i närheten av St Pete Beach. Dessa vatten tenderar att vara lite varmare och lite lugnare än de på golfen sidan och medan synlighet kan mer begränsad, är payoff att dessa gräs lägenheter är hem till inhemska manater. Medan Florida lag förbjuder röra dessa bedårande varelser, kan du fortfarande få tillräckligt nära för att njuta av en utmärkt bakgrund av dessa däggdjur som de går om tunga företag att fylla sina expansiva magar. De marina gräs spelar också värd för en mängd olika hav liv, såsom krabbor och conch, och du kan flyta över färgstarka koraller och ostron barer.