XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem

NuvaRing är en preventivmedel för kvinnor. Varje ring är effektivt i tre veckor och därefter avlägsnas. En vecka efter den NuvaRing avlägsnas, en ny ring insatt. Det fungerar genom att förhindra mogna ägg från att släppas.

falla ut

Kvinnor med en prolapsed uterus är mer benägna att NuvaRing faller ur slidan. Andra vanliga orsaker är att ha samlag, spännare under en avföring eller ta bort en tampong.

återinföring Issues

Om NuvaRing glider eller faller ut, måste den bytas ut inom tre timmar för att säkerställa kontinuerlig pregnancyförhindrande. Detta kan vara ett problem om du är utan tillgång till en toalett. Dessutom, om du inte inser det har glidit ut, du kan inte vara säker på om det hände inom tre timmar tidsram.

effektivitet

Komma ihåg att ta bort NuvaRing och att införa en ny etta i sju dagar är kritisk. Om detta schema inte följs kan NuvaRing inte förhindra graviditet. Använd en kalender eller datorprogram för att minnas dessa datum och för att förhindra sådana problem.

Bieffekter

Vaginala infektioner, irritation, utsöndring, huvudvärk, viktökning och illamående har varit de vanligaste biverkningar som rapporterats till tillverkaren.

risker

NuvaRing ökar risken för vissa allvarliga hälsotillstånd, inklusive blodproppar, stroke, högt blodtryck, hjärtinfarkt, synförlust, sjukdomar i gallblåsan och godartade levertumörer.