XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem

Varför Motion är bra för dig


Regelbunden fysisk aktivitet kan göra en enorm skillnad i din fysiska och mentala hälsa. Att gå från en stillasittande livsstil till en aktiv hjälper dig att se och må bättre. Enligt Centers for Disease Control and Prevention, några av de hälsoproblem som du kan förhindra eller vända med regelbunden motion är fetma, diabetes och depression.

fysiska Fördelar

Att dra maximal fysisk nytta av motion, kombinera konditionsträning med styrketräning. Konditionsträning är hjärtat pumpa slag som jogging och aerobics som facklor kalorier och gör att du svettas. Styrketräning är styrketräning, men din kroppsvikt räknas, så övningar såsom yoga, pullups och armhävningar är genomförbara alternativ för dem som inte vill pumpa järn. Styrketräning bygger muskler och ben, vilket leder till högre ämnesomsättning även när du vilar och mindre risk för benskörhet och bryter från fall som du ålder. Motion minskar också triglycerider och ökar HDL-kolesterol, vilket sänker din chans för hjärtsjukdomar. Det minskar också risken för typ 2-diabetes och vissa cancerformer.

mentala Fördelar

Enligt National Institute of Mental Health, påverkar depression 14,8 miljoner vuxna amerikaner varje år, och är den vanligaste orsaken till handikapp hos människor i åldrarna 15 och 44. Motion är en naturlig antidepressiv eftersom det frigör endorfiner, må-bra kemikalier att öka ditt humör. "The New York Times" rapporterar att regelbunden fysisk aktivitet också kan bromsa tecken på hjärnans åldrande, hjälper till att hålla dig skarpare längre genom avvärja neurodegenerativ sjukdom. Starta ett träningsprogram kan också vara en källa till självkänsla, visar sig att du kan starta något och hålla fast vid det.

Viktminskning

Önskan att gå ner i vikt är en av de största orsakerna människor börja träna. I kombination med en hälsosam diet, utövar faktiskt hjälpa dig att kasta pounds. För att förlora ett pund, måste du bränna 3.500 mer kalorier än du tar i. Skär kalorier är bara hälften av ekvationen, men. Bränna ytterligare sådana genom motion hjälper dig att nå din viktminskning mål snabbare. Börja med att få ditt hjärta att pumpa med 30 minuter om dagen för rask promenad och arbeta upp till en kalori-tyngre arbeten, timslånga aerobics klass fem dagar i veckan för att verkligen se resultat.

överväganden

Om du är mycket ur form eller om du har aldrig utnyttjat, är ett besök till din läkare för en kontroll din första arbetsplanen. Diskutera dina träningsmål med din läkare för att planera ett realistiskt sätt att uppnå dem. När du har röjts för motion, kan det vara bra att schemalägga en session med en personlig tränare som kan visa dig de bästa övningar att göra och det rätta sättet att göra dem utan att bli skadade. Många gym erbjuder en gratis person träningspass med en ny medlemskap, som hjälper dig att börja på höger fot.