XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem

Hur man skriver på ett gult kort


Domare använda gula kort för att hävda sin auktoritet på en fotbollsplan och varna besvärliga spelare som får out of line. Traditionellt skulle tjänstemän visar gult kort till spelaren, dra ut spelet rapport och registrera den information som behövs. Men skriv på gula och röda kort har nyligen blivit mer framträdande. Dessa tillåter domare att visa kortet och helt enkelt vända dem till snabbt registrera informationen och få spelet startas. Växla till skriv på metod är en relativt enkel process.

Instruktioner

1 Köp ett gult kort med en glansig eller laminerad yta. Gula kort med ett informationsbord på dem kan hittas på många fotboll butiker eller online försäljare.

2 Packa gult kort med en torr-radera eller permanent markör i framfickan på din domare skjortan.

3 Hur man skriver på ett gult kort

visar alltid det gula kortet först innan du skriver ner den information som behövs.

Vid behov, visar gult kort till den skyldige spelaren och skriva relevant information (spelare tröjnummer, tid, brott) på baksidan.

4 Överföra informationen från gult kort till spelet rapporten och vrid rapporten till rätt myndighet.

5 Radera informationen från gult kort för att förbereda nästa match. För torr radera, kommer vattnet att vara tillräckligt för att rengöra kortet. En permanent markör kräver alkohol eller nagellack remover som ska raderas från det gula kortet.

Tips

  • Torr radera markörer ren lätt, men de kan också smitta av sig eller smetar medan i fickan eller om svettades på. Se till att du inte förlorar någon viktig information om det gula kortet.
  • bär alltid en backup markör i fall den primära tar slut på bläck.
  • Domare på högsta nivå användningen skriva-på gula kort, men många började skriva direkt på spelet rapport. Det är verkligen en fråga om personlig preferens.
  • Inte radera informationen på kortet tills du kopiera den ner till spelet rapport.
  • Vissa skriv på gula kort har också mallar för inspelning mål och röda kort.
  • Se till att ditt skrivande är läsbar. Under spel, måste du kunna identifiera spelare med två gula kort som behöver matas ut.
  • Även om det sannolikt kommer att bli några problem, kontrollera med din domarens förening för att se om de har en policy för skriv på gula kort.