XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem

En avancerad cheerleading pyramiden är ganska imponerande. Detta stunt kräver flera baser (gruppmedlemmar som innehar och säkra cheerleaders som lyfts i luften) än en typisk stunt. Den använder också ett antal flygblad också. När en trupp har tillräckligt erfarna baser och flygblad, kan de försöker en dramatisk pyramid, som ofta är en kombination eller två eller flera avancerade stunts.

Instruktioner

Gör en Cheerleading Pyramid

1 Öva dina avancerade stunts individuellt innan en cheerleading pyramid. Vissa avancerade stunts som används i pyramiderna är hälen stretch, skorpion och en full utbyggnad.

2 Sätt dina stunts tillsammans på ett kreativt sätt. Reklamblad kan länka stunts (såsom en frihet och ett prep) genom att hålla varandras händer, ben eller båda. Vissa pyramider även använda hela truppen.

3 Demontera på ett säkert sätt. Att demontera, eller komma ner från de flesta stunts kommer flygblad helt enkelt avgå på axeln, då låret av basen. Det finns också ett antal spektakulära demonterar som är mycket mer komplex och innefattar tappar från dramatiska höjder i armarna på två till tre väntande baser.

4 Använd den vanligaste "wow" demontera som kallas vaggan. Vaggan används främst för att demontera från en avancerad nivå full utsträckning stunt. Två baser fånga och stödja flygblad rygg och lår. Baserna först kasta flygblad högre i luften, där de kommer att innebära i ett liggande läge luften. Sedan baser (som nu kallas fiskare) måste tid sin fångst perfekt och gå med i deras armar tillsammans medan flygblad faller i sina armar i en sittande ställning.

5 Var försiktig. Med förskott rutiner som utför pyramiden stunt, kommer de flesta tränare tilldela extra baser och fiskare för säkerhets skull. Alla stunts bör praktiseras flera gånger på mattor och andra säkra golvmaterial innan du försöker dem på gräs eller trägolv.

Tips

  • Utför alltid avancerade stunts under överinseende av en erfaren cheerleading tränare och använda observatörer.
  • De flesta avancerade stunts kan endast utföras av high school juniorer och uppåt, så kontrollera med din statliga regler om detta. Yngre cheerleaders är oftast begränsad till enklare obligatoriska rutiner och använda rekvisita för att excitera publiken.
  • Försök aldrig en avancerad stunt eller demontera utan att först enas om en nedräkning i förväg med dina lagkamrater.
  • Endast utföra avancerade stunts efter tränare har gett tillstånd och känner laget är redo.