XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem

Levern spelar en nyckelroll i avgifta kroppen. Dess mest kraftfulla uppgift är att eliminera de gifter som människor utsätts för varje dag. Enligt Food and Drug Administration, finns det cirka 70.000 olika former av kemikalier som är av intresse. Det finns över 2000 nya introduceras varje år som vi kan utsättas. De omger oss i våra läkemedel, vår andningsluft, kosmetika, dagliga hygienprodukter, dricksvatten och livsmedel. Att vara medveten om behoven i levern och dess nödvändiga rensningen är viktigt att god hälsa.

Hemlagad Lever Rengöringsmedel

Välj bland vissa positiva hemlagad lever och kolon rensningen recept. Ett växtbaserat rengöringsmedel kallas Triphala, en blod renare som stöd i utsöndringen av galla genom rengöring levern och hjälpa matsmältningen fungera smidigare. Det spelar emellertid inte utarma kroppsreserver i processen. Det består av tre frukter - bahera, Harada och amla. Det är också en bra laxermedel, eftersom den består av bioflaonoids, linolsyra olja, fosfolipider och vitamin C.
En diet av ren juice är ett effektivt sätt att befria levern och tjocktarmen av toxiner. Grönsaker och frukter måste Juiced medan de är på sin färskaste punkt att få den fulla effekten av enzymerna. Dessutom är dricker stora mängder vatten som krävs för att spola ut toxinet uppbyggd i kroppen. En effektiv recept juice kan omfatta en korg av jordgubbar, tre äpplen, en grupp av druvor, fyra kvistar färsk mynta och vatten.

En övergripande Fördelaktigt lever rensning kost

Ändra hur du äter. Börja med att köpa ekologiska livsmedel som har en mycket högre koncentration av näringsämnen. Ekologiska grönsaker och frukter har 40 procent mer antioxidanter än typiska produkter, tillsammans med större mängder välgörande zink och järn. Dessutom är mjölk från ekologiska djur mycket sundare och innehåller 90 procent mer antioxidanter än vanlig mjölk. Fiber är en viktig faktor för att upprätthålla en frisk lever. Levern skingrar naturligtvis av ett toxin genom att sätta in den i matsmältningssystemet, och det kan absorberas i blodomloppet. Om fiber är frodas i ditt system, sprider det toxinet genom avföring och förbi blodet. Fullkorn är den bästa formen av fiber, tillsammans med grönsaker och frukter. Psyllium frön och marken lin är också utmärkta källor till fiber. Ät protein i form av nötter, fisk och bönor. Det är OK att ha begränsade delar av kyckling och nötkött, men gassande eller äta dem i soppa form är friskare format. Försök att undvika stekning och grillning, eftersom höga temperaturer kan leda till farliga kemikalier för att bilda. Levern behöver de "goda" fetter som finns i livsmedel, såsom omega-6 oljor som finns i druvor och olivolja fröoljor och omega-3 fiskolja. Använd kokosolja eller extra jungfruolja, eftersom de är anses vara stabila fetter.

Livsmedel ska undvikas för en frisk lever

Inte förneka dina ansträngningar med livsmedel som innehåller raffinerade kolhydrater. Dessa inkluderar tårta, kakor, kex, vitt mjöl och pasta. De kan röran din kolon och höja blodsockernivån. Läsk är också skadligt, eftersom de är mer sura och kan höja blodsockernivåer. Produkter som innehåller Mononatriumglutamat är särskilt skadliga för levern. Undvika allt med Splenda eller aspartam. Skaldjur, hummer, svärdfisk, makrill, tonfisk och krabba kan innehålla höga halter av kvicksilver och bör undvikas, tillsammans med mejeriprodukter och bearbetat kött.

Rökning har övergripande effekterna dålig sida och bör undvikas. Koffein hjälper faktiskt lever i avgifta toxiner. Det bör intas med måtta, emellertid, därför att för mycket koffein i form av kaffe med tillsats av socker och mejeriprodukter kan vara skadligt för levern. Måttlighet är nyckeln i detta avseende. Grönt te är ett bättre val, och är ett hjälpmedel i avgiftning av levern.