XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem

Kelso Dunes är den överlägset mest populära plats i Mojave National Preserve för att titta på solnedgången. Kelso Dunes är den näst högsta sanddyner i Kalifornien bakom Eureka Dunes. Dynerna komplexa omfattar 50 kvadrat miles, och sanddynerna når en höjd av 700 fot.

Instruktioner

1 Ta I-15 österut från Barstow för ungefär 60 miles till Baker. Sväng höger, eller söder om Kelbaker Road och kör 42 miles till det undertecknade vägen till höger för Kelso Dunes. Kör 3 miles till Dunes parkeringsplats.

2 Läs intressanta tolkningsregler tecken på Kelso Dunes vandringsled. Tecknen berätta om den geologiska historia som skapade sanddyner. Eftersom dynerna isoleras från någon uppenbar källa, deras skapelse var ett mysterium tills helt nyligen.

3 Utmana dig själv genom att klättra till toppen av de högsta sanddyner. Sanddyner är verkligen många sanddyner staplade på varandra under loppet av 25.000 år, vilket förklarar varför de når en höjd av 700 fot. Utsikt från toppen av sanddyner inkluderar givande vyer över den omgivande öknen och Providence bergen. Ingen formell spår är möjligt över de ständigt skiftande sanden över sanddynerna.

4 Skapa små sand laviner. En av de mer populära aktiviteter på Kelso Dunes gör laviner som kan skapa harmoniska blomstrande ljud. Som de enhetliga sandkornen ramlar ner genom extremt torr luft, skapar de en resonans blomstrande buller. Effekten är en verkligt unik upplevelse för besökare till Kelso Dunes.

5 Besök under våren för att se en samling av öken blommor växer på och runt sanddyner. Även vått väder kommer att hindra dig från att uppleva den blomstrande ljud, som kräver mycket torr sand.