XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem

Användningsområden för begagnade däck


Gamla gummidäck ta upp en hel del utrymme, och kan vara en börda att bära runt. Du bör inte kasta gummidäck bort, dock; deras hållbarhet, struktur och förmåga att stöta bort vatten gör dem idealiska för en mängd andra tillämpningar. Slitna bil- och cykeldäck kan inte vara användbar för sitt ursprungliga ändamål, men de kan förvandlas till alternativa bränslen, kompost och trädgårdsarbete leveranser.

Energi och bränsle

I början av 1990-talet, New York State Electric och gas började testa gamla däck chips och kol blandningar som bränsle. År 1992 började det med blandningen regelbundet. Däck är billigare att använda än kol, släpper ut mindre föroreningar och kräver ingen annan än att bryta ner däcken till chips bearbetning. Mellan 1991 och 1993 NYSEG i Jennison Station omvandlas motsvarande en miljon däck till energi.

gummi Mulch

Hackade och fragmenterade däck är ett överlägset alternativ till ceder marker eller vanlig smuts på lekplatser. Spridnings gummi kompost runt och under rutschbanor, gungor och annan utrustning kan regnvatten rinna igenom till sand eller jord nedan, vilket förhindrar verklig lera på lekplatsen. Däck är också mycket mjukare än andra lekplats chips, så att barnen inte kommer att upprätthålla så många skrapade knän och armbågar om de faller på gummi kompost.

trädgårds Material

Du kan enkelt konvertera gamla bil eller lastbilsdäck i planteringsmaskiner för stora anläggningar. Stapla däcken ovanpå varandra och fylla dem med jord för att göra vattentäta odlare. Om du hittar oattraktiv slätten svarta däck, kan du måla dem för att passa din smak.