XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem

En bra hockeyhandske kommer att anpassas till individuella behov och preferenser på spelaren. Med ökad tillgänglighet och teknik, kan de som behöver hockey handskar har en lätt tid att utforma och anpassa handskarna för att passa sina egna personliga behov och personliga spel. Storleken på handsken, palm material, yttre material konstruktion, och interna skum intensiteter är alla aspekter av en handske som kommer att anpassas för att passa.

Instruktioner

1 Välj rätt storlek. Handskar i allmänhet finns i storlekar mellan åtta och 15 inches. Åtta inches kommer att vara junior storlekar och 15 inches kommer att vara ledande storlekar. Storlek är viktig, eftersom en handske som är för litet kommer att vara obekväm och en handske som är för stor kan glida av.

2 Välj det yttre materialet hos handsken. Alla handskar i första hand belagda med ett polyuretanmaterial; Det finns dock några olika tyger som kan förändra dynamiken i en handske. Carbon yttre höljet är lätt, slitstarkt och vattenavvisande. Enligt Greatskate.com är Tufftek den "ultimata tyget" eftersom det är lätt och tåligare än nylon som används av de flesta konkurrenterna. Den tredje typen av yttre material är klassiskt material, den konstgjorda material. Detta ger förbättrad hållbarhet och viktminskning och samtidigt vara ett vattenavvisande material.

3 Välj din handflata material, eller material inuti handsken. Det finns många olika typer av palm material som kan användas; dock de flesta av dem erbjuder likartade egenskaper. De är i första hand mellan .70mm och .95 mm tjocka. De är alla mycket hållbara på grund av typen av material och läder som används, och de har alla en liknande typ av känsla.

4 Välja den typ av inre skum som skall användas. All intern skum är liknande, men det några skillnader i vissa typer. De flesta kommer att ge en hög nivå av komfort och skydd. Vissa kommer att vara mindre tungt än andra, kommer en del att ge förbättrad absorption energi på grund av den höga densitetsnivån, och vissa kan erbjuda mer skydd med en kombination av skum som används.

5 Välja den specifika utformningen av handsken. Även om vissa hockeyligor har strikta riktlinjer för färgen på handskar, kan du vanligtvis välja bland ett brett utbud av mörka, solida färger. Även målvakter kan ha kreativa möjligheter med sina hjälmar, måste deras handskar följa samma regler som införts på åkare.

Tips

  • Prova olika skräddarsy alternativ medan på ett försäljningsställe. De flesta bra sportartiklar butiker kommer att ha provmaterial som du kan testa innan du beställer eller köper handskar.
  • I allmänhet gäller att ju mer anpassning som du gör på din handske, desto dyrare blir det. Se till att du är medveten om kostnaden för varje alternativ innan du beställer den slutliga produkten.