XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem

Eastern Shore Camping i Maryland


Östra stranden är den breda Maryland halvön ligger mellan Chesapeake Bay och Atlanten. Den innehåller också barriären ön, Assateague Island. Medan östra stranden är fortfarande mestadels på landsbygden, gör det upplever tung sommar trafik, speciellt nära Ocean City. Det har också blivit en populär pension område för människor från New York, New Jersey, Baltimore och Washington, DC. Detta inflöde av nya invånare har hjälpt vitalisera de många små städer i området, särskilt längs Chesapeake Bay.

typer

Bilsemester och privata camping i Maryland Eastern Shore erbjuder ett brett utbud av camping alternativ, inklusive stranden, skog, floden och backcountry camping. De flesta campingplatser kan du tälta, parkera en husbil eller hyra stugor.

Bekvämligheter

Nästan alla Eastern Shore camping ge dricksvatten och ett badhus med toaletter och duschar. Många har pooler, spelrum, tennisbanor, minigolf, fiske, platt vatten paddling och vandring på plats och cykelleder. Ring i förväg för att hitta den plats som bäst passar dina behov. Generellt State Park campingområden är mer naturligt, med fokus på fiske, paddling, vandring och möjligheter cykling. Du kan kontakta Maryland Park Service på 1-800-830-3974.

Camping säsong

Vissa stugor är tillgängliga året runt, Dessa har oftast både värme och luftkonditionering. De flesta campingplatser är öppna säsongs, från oktober till maj eller från april till mitten av november. Maryland Eastern Shore kan få mycket varmt, buggy och trångt under sommarmånaderna. För att undvika detta, överväga att planera en resa på våren eller hösten, som tenderar att vara behagligt varmt i detta område.

överväganden

Vissa camping kräver reservationer. Ring framåt eller besök campingens hemsida för att ta reda på om reservationer är nödvändiga eller rekommenderas. Om du vill ta med ditt husdjur, se till att husdjur är tillåtna. Många campingplatser tillåter husdjur, men bara om de hålls i koppel. Maryland State Parks uppdaterat sin sällskapsdjur politik effektiv april 2010. De nya riktlinjerna tillåter husdjur att besöka fler områden inom parken landar.

Backcountry country~~POS=HEADCOMP Camping

Om du letar efter en mer äventyrlig eller vilda expedition anser backcountry camping på Assateague Island. Två Oceanside och fyra Bayside backcountry campingplatser finns tillgängliga genom tillstånd för dem som vill ryggsäck, kanot eller kajak ön område. Backcountry campingplatser har inga färskvatten; du måste packa den med dig. Webbplatser har en kemisk toalett och picknickbord. Bayside platser har också en eldstad. Om överväger en campingplats resa, tänk på att den Assateague miljön kan vara mycket hårda, särskilt i mitten av sommaren. Se till att vara förberedd. För mer information om backcountry camping på Assateague Island, ring Sinepuxent District Ranger Station på 410-641-3030.