XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem

Ankyloserande spondylit är en inflammatorisk sjukdom som orsakar kronisk smärta i leder och kotor i ryggen, enligt Mayo Clinic. Behandling av detta tillstånd, såsom anti-inflammatoriska läkemedel, kan minska smärta och minimera risken för komplikationer. Men komplikationer av sjukdomen, såsom minskad rörlighet, andningssvårigheter och hjärtproblem, kan göra att hålla ett jobb mycket svårt. Lyckligtvis finns det ekonomiska resurser för personer med spondylit.

Social Security Disability Fördelar

Spondylit hos patienter som inte har kunnat arbeta under ett år kan kvalificera sig för sociala förmåner funktionshinder, enligt USA Försäkringskassan. För att kvalificera måste du bevisa att du inte kan arbeta i ditt nuvarande jobb längre på grund av medicinsk fråga. Det måste också dokumenterat att din position inte kan ändras för att möta dina medicinska behov. När din ansökan är godkänd, kommer du att börja ta emot funktionshinder betalningar varje månad. Mängden beror på omständigheterna.

Energy Assistance Program

Om du har problem ekonomiskt, kontakta din lokala energiföretag. De flesta energibolag har anslagsprogram för personer med särskilda behov eller funktionshinder. Dessa program ge bidrag för att betala en del av (eller hela) elräkning samtidigt kämpar med en medicinsk fråga.

Tillfälligt bistånd till behövande familjer (Tanf)

Om spondylit hindrar dig från att arbeta, överväga att ansöka om tillfälligt bistånd till behövande familjer (Tanf) via din statens hälsa och mänskliga serviceavdelningen. Detta program ger federala bidrag till familjer som kämpar för att betala för grundläggande behov på grund av inkomst frågor eller hälso omständigheter.

Sjukförsäkring Risk Pools

Utan arbetsgivare sponsrade sjukförsäkring (om du inte kan arbeta), många människor med detta tillstånd kamp med att betala dyra premier sjukförsäkring. De flesta stater har "sjukförsäkring risk pooler." Dessa pooler är skapade av delstatsparlamentet för att ge människor med allvarliga hälsoproblem en möjlighet att få sjukförsäkring baserat på deras inkomster. För att kvalificera måste du bevisa att försäkringar är för dyra baserat på din inkomst eller att du har fått avslag av åtminstone ett försäkringsbolag på grund av ditt hälsotillstånd.