XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem

Korrespondenskurser i Nutrition


Studenter tar kurser i näringslära för att kvalificera sig för att arbeta i en mängd olika yrken. Typiska bl a livsmedelsindustrin arbetare, personliga tränare, dietister, forskare för offentliga eller privata företag och hälsorådgivare. Många valde att ta korrespondenskurser, som numera oftast genomförda på nätet, för att passa i deras studier kring arbete och familj. Dessa kurser kan slutföras när som helst och var som helst, förutsatt att studenten har tillgång till dator och Internet.

University of Bridgeport

Nutrition Institute vid University of Bridgeport i Connecticut har varit en leverantör av onlinekurser sedan 1997 och är ackrediterad av New England Association of Skolor och högskolor (NEASC). Human Nutrition Programmet är en graduate-nivå program och gör det möjligt för studenter att undersöka alla aspekter av näring från både biokemiska och fysiologiska synpunkter. En del av programmet rådgivning i komplementär och alternativ medicin, tillämpa principerna för näringsstrategier. Programmet följs helt online och måste slutföras inom fem år från startdatum.

nutrition Institute
University of Bridgeport
30 Hassel St.
Bridgeport, CT 06.604
203-576-4667
bridgeport.edu

Bircham International University

Fakulteten för Natural Health Science vid Bircham International University erbjuder ett distansutbildning program i Nutrition / Diet Therapy. I programmet ingår kurser i holistisk näringslära, kost och fasta, matsmältning och ämnesomsättning, biokemiska organisk balans och vetenskapliga näring. Den är utformad för att tas med forskarnivå studenter och kan anpassas för att passa de krav som en magisterexamen, kandidatexamen eller doktorsexamen program. Studenter från USA betjänas av universitetets kontor i Madrid, Spanien.

Bircham International University
Laza de Chueca 8, 2º Dcha
Madrid, Spanien 28004
+ 34-915-217-009
877-724-8872
bircham.edu

US Career Institute

Den amerikanska Career Institute är en välkänd leverantör av distanskurser inom ett brett spektrum av ämnen. Certified Fitness Trainer och näringsrikt Specialist School erbjuder kurser i näringslära som syftar till att förbereda studenten med de kunskaper och färdigheter som krävs för att inleda en karriär inom området. Framgångsrika studenter är berättigade att ta personlig tränare Certification från det nationella rådet för Strength & Fitness (NCSF). Eleverna kan lära sig i sin egen takt och det finns flera olika betalningsalternativ.

US Career Institute
2001 Lowe St.
Fort Collins, CO 80525
866-250-6851
uscareerinstitute.com