XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem

Professionella Golf Tours i USA


Golf är en mycket populär sport som genererar en enorm summa pengar varje år. USA har flera professionella golfresor, varje syftar till en annan grupp av golfare. Konkurrenter i olika turer är berättigade baserat på ålder, kön och tidigare resultat år. Alla dessa professionella turer är skattefria ideella organisationer, som använder intäkter pengar från händelser att betala golfare, främja orsakerna till organisationen och stödja samhällsinitiativ.

PGA Tour

Professional Golf Association (PGA) är den viktigaste turné i USA. Det organiserar 43 årliga tävlingar i USA, däribland Memorial Classic, John Deere Classic och Players Championship. PGA Tour inte organisera någon av de stora Golf händelser, såsom US Open och Masters, eller någon LPGA evenemang. PGA Tour är en skattebefriad välgörenhetsorganisation. Enligt PGA webbplatsen, "PGA Tour händelser är också åtagit sig att generera intäkter för välgörande ändamål i sina samhällen."

Champions Tour

Champions Tour, formellt känd som Senior PGA Tour, drivs av PGA Tour och värdar evenemang för golfare 50 år och äldre. Turen har 26 turneringar som är värd i USA, Dominikanska Republiken och Storbritannien. Däremot har Champions Tour något olika regler beroende på åldern på golfare. Händelserna är bara 54 hål, i motsats till de 72 hål i PGA händelser och det finns ingen snitt under evenemanget. Men de viktigaste händelserna i Champions Tour spelar standard 72 hål.

LPGA Tour

Ladies Professional Golf Association värd golftävlingar för kvinnor. Antalet turneringar varierar från år, men LPGA värd 28 händelser under 2009 och kommer att vara värd 24 i 10 länder under 2010. Organisationen startades 1950 och har utvecklats till en välgörenhets ideell organisation som använder intäkter från tour evenemang till stöd specifik gemenskap orsakar. I likhet med PGA Tour, LPGA Tour driver en ledande krets, kallad Legends Tour, som är värd för händelser för kvinnliga golfare som är äldre än 45.

Nationwide Tour

Nationwide Tour är värd händelser för manliga golfare som inte har scored tillräckligt bra för att spela i PGA Tour. Det finns flera sätt att tjäna en PGA-kort från Nationwide Tour, som tillåter golfare att delta i PGA händelser. Ett populärt sätt är att avsluta i topp 25 pengar medelinkomsttagare i slutet av Nationwide Tour år.