XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem

Astma är en kronisk sjukdom som påverkar andningsorganen. Enligt Centers for Disease Control cirka 16,2 miljoner vuxna amerikaner och 6,7 miljoner barn lider av astma. Astma orsakar kvävning och begränsar andningen. Astma triggers inkluderar stress, livsmedelsfärger, allergier, mögel och husdjur ilska. Ett sätt att bekämpa astma är att hålla kroppen frisk genom att ta vitaminer.

C-vitamin

Ta 3000 mg C-vitamin dagligen. Vitamin C bygger kollagen i huden, har en frisk mun och styr välbefinnande blodkärl. C-vitamin hjälper till att hålla dina luftvägar stängs under astma flareups. Låga nivåer av vitamin C har kopplats till en ökad risk för astmaattacker. Äta grapefrukt, apelsiner, jordgubbar, spenat, kål, meloner och tomater för att öka din intaget av vitamin C.

quercetin

Ta 1000-2000 mg quercetin. Quercetin är en flavonoid som skapats av frukt och grönsaker. Quercetin är en antioxidant näringsämne som bekämpar fria radikaler skador på kroppen. Det har också antihistamin och anti-inflammatoriska egenskaper. Quercetin hindrar kroppens immunförsvar från att släppa histaminer som orsakar allergiska reaktioner och astmaanfall. Ät citrusfrukter, äpplen, lök, olivolja, te, persilja, vindruvor, körsbär och bär för att få quercetin.

vitamin E

Ta 400 lU av vitamin E dagligen. Vitamin E skyddar cellerna från fria radikaler. Denna antioxidant vitamin hjälper kroppen genom att förbättra cirkulationen och vävnadsreparation. Bra cirkulation hälsa uppmuntrar läkning efter astmaanfall. Livsmedel som innehåller mycket vitamin E är äpplen, jordnötter, spenat, björnbär, vetegroddar, vegetabilisk olja och mango.

kolin

Ta 3 gram kolin, ett B-vitamin per dag. Kolin hjälper till att bygga cellmembran och hjärnvävnad. Det gör detta genom att minska symptom i samband med astma, vilket gör attacker mer utspridda och inhalatorer som inte behövs så ofta. Kolin finns i nötlever, hela ägg, blomkål, marinblå bönor, tofu, mandel och jordnötssmör.

Magnesium

Låga halter av magnesium öka risken för att ha en astmaattack, så ta 400 mg magnesium per dag. Magnesium hjälper till med att bevara vävnad flexibilitet och hjälper till att sänka högt blodtryck också. Ät mejeriprodukter, kött, fisk, nötter, melass, avokado och bananer för att öka din magnesium intag.