XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem
Hem rättsmedel för svullnad fötter & amp; Njursvikt

Vissa huskurer och naturliga behandlingar kan vara till hjälp för kronisk njursjukdom eller njursvikt, och den åtföljande svullnad som uppstår i fötterna. National Kidney Foundation rapporterar mer än 20 miljoner människor i USA lider av någon form av njurproblem. Huskurer i form av kosttillskott och örter kan ge biverkningar, så konsultera en hälso-utövare innan någon ny behandling.

Maskros

Maskros, en gemensam trädgård ogräs i USA, är faktiskt en kraftfull ört som används i århundraden för behandling av olika sjukdomar. Maskros är hög i oxalater, som när de konsumeras i kombination med livsmedel som innehåller mycket kalcium binder till kalcium i tunntarmen och tarm, vilket ger skydd mot kalciumoxalat njursten, enligt University of Maryland Medical Center.

Maskros anses också en effektiv urindrivande och kan vara till hjälp att ta bort överflödig vätska som bildas i anklar och fötter på grund av ödem som utvecklas under njursjukdom. Maskrosblad kan ätas i sallader eller kokta, eller ett te kan göras från torkade örter.

Maskros bör inte användas av personer som tar läkemedels diuretika, om inte under överinseende av en hälso-utövare. Personer med diabetes bör vara försiktig när man tar maskros, eftersom det kan minska blodsockersänkande effekten av sina mediciner.

kardborre rot

En annan ört som används av örter i både östra och västra örtmedicin är kardborre rot. Kardborre rot är främst känd som en blod rengöringsmedel, enligt Urban Örter webbplats. Den har också anti-inflammatoriska egenskaper, även om inga vetenskapliga studier har genomförts för att stödja denna anekdotiska bevis.

Kardborre rot kan vara särskilt användbar för att ta bort svullnad från ödematösa vävnader i ben och fötter. Det kan appliceras topiskt som ett grötomslag eller används rå i sallader och torkades i te. Om bladen av kardborre anläggningen används lokalt, ibland sina små hår kan orsaka hudirritation och utslag vid kontakt. Sluta använda kardborre om detta inträffar och konsultera en hälso-utövare om symptomen kvarstår.

tranbär

Tranbär och tranbärsjuice har visat viss effekt i att förhindra bildningen av vissa typer av njursten hos dem med njursjukdom, rapporterar British Journal of Urology. Tranbärsjuice är också känt för att vara ett effektivt medel för att bekämpa nedre urinvägsinfektioner, på grund av sin höga C-vitamininnehåll, antibakteriella egenskaper och närvaron av antocyanin, en potent antioxidant. Tranbärsjuice kan också vara till hjälp för att minska ödem i fötter och vrister eftersom det stimulerar ökad urinering och spolning av njurarna.

British Journal of Urology rekommenderar att kombinera en kopp ren tranbärsjuice med 3 dl vatten och dricka hela innehållet dagligen i flera doser. Använd endast nyligen Juiced tranbärsjuice eller osötad tranbärsextrakt. Använd inga kommersiellt framställda tranbär juice om de inte är 100 procent tranbär.