XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem

Eye & Brain Exercises


Utöva dina ögon och hjärna håller din vision, minne och reflexer som arbetar snabbt och effektivt. Många av de aktiviteter som du kanske redan deltar i det dagliga utöva din hjärna och ögon. Om du vill att ytterligare stärka dina ögon och hjärna, avsätta viss tid för att utföra ögon- och hjärn stärkande övningar.

Memory-spel

Spel som involverar minne, såsom kort som du vänder upp och försöka komma ihåg så att du senare kan skapa matcher, motion både ögonen och hjärnan. Ögonen använder visuella minne för att hjälpa din hjärna att komma ihåg där varje kort är. Din hjärna ökar minne och förbättra koncentrationen gäller främst minne färdigheter.

Läsning

Läsning ger motion för ögonen och hjärnan, eftersom båda är avgörande för uppgiften. Ögonen få motion via visuell spårning som de följer ord tvärs över sidan. Hjärnan skapar bilder för att matcha den text du läser och minns tomten som du läser verk på minnet.

Focus övningar

Det finns flera övningar du kan göra för att utöva dina ögon genom att fokusera dem. Försök läsa ett brev eller någon text från en fot bort och långsamt flytta texten mot ögonen. När du flyttar texten kommer dina ögon att ändra fokus för att läsa texten klart. Den ovanliga handling av läsning från ett avstånd utövar också din hjärna, eftersom du ändrar en rutin.

Dolda föremål spel

Titta på bilder som innehåller dolda föremål är ett bra sätt att utöva ögon och hjärna tillsammans. Ögonen måste använda visuell diskriminering för att hitta ett specifikt objekt i ett visuellt upptagen bild, medan hjärnan har att skilja mellan olika objekt inom en kort tidsperiod.

pussel

Pussel, allt från korsord och antal pussel att taktila pussel, engagera både ögon och hjärna tillsammans för motion. Korsord eller numeriska pussel uppmuntra ögonen att röra sig i olika riktningar, medan hjärnan måste använda koncentration och minne för att hämta svar. Taktila pussel stimulerar koncentration och minne i hjärnan samtidigt som ögonen med en dimensionell stimulans för att visa.