XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem

Maskiner som fungerar din kropp Core


Kärnan av kroppen innefattar magmusklerna och de nedre ryggmusklerna. Ha starka kärna muskler är viktigt för rygghälsa, hållning stöd och ökat styrka. Det finns många maskiner som arbetar din kärna muskler genom att rikta magmusklerna, ryggen muskler eller båda.

Crunch Machines

Crunch maskiner använder antingen kablar eller viktplattorna att rikta magmusklerna. Dessa maskiner används genom att sitta i stolen och gripa antingen kablar eller handtagen ovanför axlarna. Var noga med att justera vikten till en nivå där du kan utföra 10 till 15 repetitioner. Dra kablarna eller hanterar ner mot fötterna. Detta kommer att engagera magmusklerna och stärka din kärna.

sträckning Stolar

Sträckning stolar rikta dina nedre ryggmusklerna. De arbetar genom att använda din kroppsvikt mot dig. När de utövar på en översträckning stol, stå på foten plattform och magra, höfter mot marken, över stoppning så att du är i en V-form med ansiktet mot marken. Du lyfter då kroppen mot taket tills ryggen är något förlängs. Detta kommer att fungera din nedre ryggmusklerna.

Justerbara Träningsbänkar

Vikt bänkar kan användas för att räkna ut hela din kärna. Justera bänken till en nedgång och utför crunches för ett träningspass som stärker alla magmusklerna. Justera bänken till en platt miljö, ligga på magen och lyft dina armar och ben uppåt, mot taket för att träna ryggmusklerna.

Knä Höj Stolar

Knä höja stolar är förhöjda stol ryggar som saknar sittplatser. Det finns armstöd som du använder för att hålla dig själv medan du gör knä eller benlyft. Att arbeta hela din kärna, stå på knä höja stolen, greppa handtagen på armstöden och lyfta benen till en 90-graders vinkel med kroppen. Sakta lägre och upprepa. Detta kommer att stärka hela din kärna.