XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem

Hur man designar en damfotboll Jersey


Fotbollsskor bärs av män och kvinnor runt om i landet för att stödja ett favoritlag eller för att spela fotboll. Dessa bekväma klädesplagg är ofta gjorda av andas och bekväma material. Tyvärr är fotbollsskor vanligtvis i konstruktioner som är lämpliga för män, men saknas i mode för kvinnor. Utforma en jersey som stödjer laget och är gjord för en kvinna kan göra bär jersey kul.

Instruktioner

1 Titta på referensbilder eller ett team jersey och studera mönster för män jersey. Mönstren kommer att ha en viss färg och mönster som är förknippat med en viss lag. Grundkonstruktionen och färgsättning kan inte ändra i utformningen av en kvinno Jersey.

2 Överväga eventuella dekorationer att lägga till jersey design som ser feminin utan att ändra den grundläggande färgscheman eller motiv. Dekorationer som paljetter, strass eller liknande små objekt är oftast ett bra val.

3 Rita en grundkonstruktion, med hjälp av de ursprungliga män design för en layout och sedan lägga dekorationer och nedskärningar som passar en kvinnas smak och kroppsbyggnad. En kvinnas snitt ska smalna av i midjan. Lägga dekorationer som föredraget att representera olika material, såsom paljetter eller pärlor.