XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem

Vilka är fördelarna med jäst flingor?


Många personer som är intresserade av en hälsosam diet tittar närmare på att lägga jäst flingor till deras dagligen. Det finns en mängd olika hjälp kvaliteter som finns i jäst flingor.

Vad är Jäst?

Som beslutscentra som det kanske låter, jäst är en kategori av encelliga svampar. Med över hundra olika arter identifierats, de är avlägsna kusiner av svamp familjen.

Skillnader mellan näringsmässiga jäst och andra jäst

Naturligtvis finns det mer att jäst flingor än jäst som kan hittas i bröd och yoghurt. Beviljas, de är båda en encelliga svampar, men svampen som finns i jästflingor avaktiveras tidigt i tillverkningsprocessen.

Godhet Hittade i jäst Flakes

Jäst flingor är en bra källa för proteiner och vitaminer, särskilt B-komplex. I själva verket är den gula färgning som finns i jästflingor grund av riboflavin. Liksom många andra hälsosamma produkter, de är låga i sodium och fett.

stress relievers

Forskare har funnit att B-komplex vitaminer ökar energi och även bidra till att lindra stress. Eftersom jästflingor är hög i B-komplex vitaminer, de är ett bra komplement till din kost.

Lägga Jäst flingor till din diet

För många människor, att lägga jäst flingor till popcorn ger ett läckert mellanmål. Jäst flingor har en smörig, ostliknande smak - perfekt som en toppning i sallader. Du kan lägga till jäst flingor till äggröra eller pastasallader. De kan också tillsättas i spannmål och din favorit havregryn.