XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem

Smuts cykelvägar i norra Kalifornien


Northern California är en utomhus entusiasten glädje, dess geografi som sträcker sig från stränderna längs Stilla havet till skogs- och bergsområden på östra sidan av staten. Med denna typ av topografi, är det bara naturligt att området skulle överflöd med spår för smuts cyklister. Dessa spår finns ofta på allmän mark och varierar i svårighetsgrad och terräng.

Miami Creek Trails

Miami Creek spår ligger i Sierra National Forest i norra och östra delen av staten. Öppen för smuts cyklister och ATV, banorna är 60 miles i längd och är i allmänhet i låg till måttlig utbud i form av svårigheter. Några av de kortare delar av banorna är för experter ryttare. Den maximala bredden för alla spår är 40 inches. Lederna är också används av vandrare och ryttare. En timme norrut från Fresno, Miami Creek Trails har två rastplatser. Lederna slingrar sig genom tallskog och vissa områden med tjock pensel. De flesta av de spår är markerade. Upphöjningarna inom detta område sträcker sig från 3600 till 4800 fot. Den bästa tiden att rida dessa spår är från den första höstregnen tills de får dammiga under våren.

Samoa Dunes friluftsområde

Samoa Dunes friluftsområde ligger i nordöstra hörnet av Kalifornien. Något norr om staden Eureka och väster om Klamath National Forest, är Samoa Dunes en 300-acre park som ligger längs Stilla havet. Förutom de smuts cykelturer, kan besökarna vandra, fiska och gå stranden kamning. Parken har en mellanlagringsplats för OHV ryttare. Faciliteter inkluderar en avlastnings ramp, toaletter, bord och grillar för matlagning. Dirt bike ryttare har tillgång till 140 tunnland stort sett öppen terräng som har många vandringsleder och gå på stranden strängar, som är delar av en strand över den normala högvatten. Det finns också en 75-acre område ridning kallas Eureka Dunes som löper ungefär en mil norr om parken.

Tahoe National Forest

Beläget i norra Kalifornien nära Lake Tahoe och Nevada State linje, har Tahoe National Forest en mängd olika spår för smuts cyklister. Enligt sin hemsida, är den primära område för smuts cykling kallas Prosser Pits, som ligger utanför Highway 89 norr om Truckee. Den Prosser Pit slingor också ansluta till spår längs Boca Reservoir i öster. En handfull andra spår är också i Tahoe National Forest, varav många öppna efter snön smälter. Denna natursköna området är på en höjd av 5600 till 6660 fot. Lederna varierar i svårigheter och slingrar sig genom skogsområden med höjdskillnader. Ryttare måste stanna på bestämda vägar bara för att undvika höga böter. Ryttare har också tillgång till fiske, vandring och camping i detta område.