XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem

vitlök hudcancer

Hur man tar bort Moles med vitlök


En hud mullvad eller melanocytär nevus, är en hud legion som innehåller naevus celler. Förvärvade mol är mullvadar som visas under en människas liv, och medfödda mol inträffar från födseln. Mol är vanligtvis mörkare än personens hud i färg och är upphöjda från huden. Alla mol är i riskzonen för melanom, eller hudcancer, även om medfödda vårtor har en högre risk. En populär hem rättsmedel för att ta bort mullvadar är genom att behandla mullvad med vitlöksolja.

Instruktioner

1 Placera maskeringstejp direkt på huden kring mullvad. Box mullvad i så mycket som möjligt utan att täcka mullvad.

2 Applicera flytande vitlöksextrakt till mullvad med en bomullstuss. Flytande vitlöksextrakt kan köpas hos din lokala hälsokostaffär.

3 Placera ett plåster över mullvad och vitlöksextrakt. Två gånger under dagen, ta bort plåster, tillsätt mer vitlöksextrakt med en ny bomullstuss och placera en annan plåster ovanpå.

4 Ta bort och byt maskeringstejpen från huden kring mullvad varje kväll innan sängen.

5 Fortsätta processen för två till fyra dagar. Om mullvaden inte har minskat eller torkade ut, sluta använda och se en läkare för ytterligare mullvad förslag borttagning.

Tips

  • Använd bodyspray för att förhindra att vitlök lukt från att tränga igenom kläderna.
  • Tillämpa vitlök direkt på huden kan orsaka brännskador - inte vända sig direkt till huden.
Hud Fördelar med Vitlök

Vitlök är en ört som är hemma i Kina, även om det växer nu i Indien, Mexiko, Chile och Kalifornien. Denna ört används i stor utsträckning för att ge smak och arom till asiatiska uppståndelse FRJ rätter, Västindien såser, mexikanska rätter, italienska pastasåser och indiska curryrätter. Det kan också erbjuda flera medicinska fördelar för din hud. Tala med din läkare innan du använder vitlök för att behandla eller förebygga hudsjukdom.

infektion Prevention

Vitlök innehåller en kemisk förening som kallas allicin som kan erbjuda antibakteriella fördelar, enligt Michael Castleman, författare till "The New Healing Herbs." Denna kemikalie kan bekämpa bakterier på ytan av huden som kan bidra till sårinfektion. Vitlök innehåller även vitamin A, som är ett immunförsvar förstärkare - A-vitaminhalten av vitlök kan ge extra skydd mot bakteriell infektion.

förbättrad cirkulation

Allicin kan hjälpa till att sänka blodnivåer av triglycerider och low-density lipoprotein eller LDL, Castleman rapporter. Dessa lipider kan bidra till klibbiga avlagringar i din cirkulationssystemet som kan minska blodflödet. Lägga vitlök till din kost kan förbättra cirkulationen på huden, vilket gör att din kropp att leverera hud vävnader med syre och vitaminer som behövs för optimal hud hälsa.

antioxidant Protection

Vitlök kan erbjuda antioxidant fördelar, enligt certifierade närings rådgivare Phyllis Balch, författare till "Recept för Herbal Healing." Antioxidanter är ämnen som berövar fria radikaler molekyler av syre, vilket hindrar dem från att angripa friska celler muskler, ben, organ och hud. Detta kan bidra till att förebygga hudskador och kan också minska risken för att utveckla hudcancer.

risker

Allicin kan förtunna blodet och minska kroppens förmåga att producera blodproppar för att förhindra överdriven blödning från hudsår, enligt Castleman. Kontrollera med din läkare innan du tar vitlök om du tar warfarin eller någon annan blodförtunnande medicin, eller om du planerar kirurgi. Andra biverkningar är sällsynta, även om vitlök kan ibland orsaka magbesvär och hudutslag.

Kanel & amp; vitlök Fördelar

Två ämnen i livsmedel, så skilda användnings smak och matgrupper, har liknande egenskaper som gynnar hälsan. Även vitlök blev tillgängliga i tillägg form långt innan kanel, har kanel in på marknaden för kosttillskott. Kemister har kommit långt i att identifiera inte bara de fördelar dessa livsmedel innehåller, utan också de specifika kemikalier som är ansvariga för sina hälsofördelar. Denna nya information isolerar, och möjliggör, reproduktion av den helande egenskaper både kanel och vitlök erbjudande. Innan du använder kanel eller vitlök för att behandla ett medicinskt tillstånd, kontakta din läkare.

Vitlök

Används i århundraden för sina läkande effekter, vitlök hade en verkningsmekanism som kringgås forskare. Enligt Science, en syra som produceras av en förening i vitlök interagerar snabbt med fria radikaler. Fria radikaler bildas som ett resultat av de flesta kroppsprocesser. Dessa oparade radikaler eftersträva att ansluta andra radikaler. Allicin i vitlök ger en antioxidant som reagerar med fria radikaler som annars skulle kunna para ihop med cancerceller. Dessa antioxiderande egenskaper skyddar också hjärtsystemet, stimulerar immunförsvaret, skyddar mot strålning, stöd avgiftning av främmande kroppar och återställa fysisk styrka, enligt Pennington Nutrition-serien.

Kanel

Kanel & amp; vitlök Fördelar

Kanel fungerar också som en antioxidant i kroppen. Det har anmärkningsvärt värde, dock i en viss extraherade förening som aktiverar enzymer som stimulerar insulinreceptorer. Samtidigt dessa enzymer hämmar andra enzymer som hämmar eller deaktivera insulinreceptorer. Detta innebär kanel har förmågan att minska blodsocker i olika former av diabetes. Den barkextrakt kanel sänkte också kolesterol och triglycerider i en studie av 60 diabetiker, enligt US Department of Agriculture.

Säkerhet

Vitlök är en nackdel, dess stickande lukt, inte tilltalar alla. Som ett komplement, vitlök, minus doften priser nr 1 av 91 kosttillskott, enligt Pennington Nutrition-serien. Människor som äter en till två vitlöksklyftor per dag skörda sina positiva belöningar. Tabell kanel, å andra sidan, har vissa fettlösliga föreningar. Detta innebär att det kan ackumuleras i kroppen när det tas i stora doser. Forskare har hittat ett sätt att isolera de vattenlösliga föreningar, skilja ut de fettlösliga föreningar och skapa en säkrare variation i kapselform, enligt US Department of Agriculture.

användningar

Kanel kan lägga till en punch i livsmedel. I sin pulveriserad, osötad formulär kan du stänka på gröt eller kalla spannmål, blanda det i jordnötssmör, lägga till sojamjölk och yoghurt, säsong sötpotatis och morötter, strö över nötter och grädda i 15 minuter, använda den i kaffe , lägga en del på frukt och rev upp fläsk. Vitlök, som används i kryddnejlika, kan skivas och sauted med nästan alla grönsaker eller kötträtt. Om föredragna, vitlökspulver kommer säsongen upp samma rätter. Som en medlem av "Alliaceae" familjen, vilket inkluderar lök, purjolök och schalottenlök, vitlök kan följa med en kompletterande smak. Lägg till pizza, sallader och soppor också. Vitlök tillskott kommer i ett extrakt, eterisk olja, en olja upplösta och uttorkad pulver. Den eteriska oljan kommer från ångdestillation och tillsats av vegetabilisk olja. Olje malar resultatet av slipning hela vitlöksklyftor i en vegetabilisk olja.

Vitlök och njursten

Njursten bildas på grund av separationen av kristaller från urinen. När stenar förekommer i njurarna, kallas tillståndet som njursten. Vitlök kan minska förekomsten av detta tillstånd. Denna ört kan ätas från kryddnejlika eller tas i form av ett tillägg. Om du misstänker att du har njursten, konsultera med en läkare.

Njursten

Under normala omständigheter, kemikalier som finns i urin förhindra bildningen av stenbildande kristaller. Men ibland dessa kemikalier inte fullgör sin funktion. Större delen av tiden, dessa stenar är så små att de passerar ut tillsammans med urinen, men ibland de växer tillräckligt stor för att hindra flödet av urin, som producerar smärtsymtom. Symptomen kan omfatta smärta i magen, ryggen eller ljumskarna.

Typer av njursten

De två vanligaste typerna av njursten är kalciumoxalat stenar och kalciumfosfat stenar. Dessa kemikalier finns i olika delar av kroppen och är nödvändiga för ben- och muskelutveckling, men när de är närvarande i överskott de kan resultera i njursten. Urinvägsinfektioner kan också resultera i bildning av en sten. Denna typ av njursten kallas som en struvit eller infektion sten, och det är troligt att återvända om infektionen inte behandlas.

Egenskaper för vitlök

Vitlök, Allium sativum, är en infödd ört i Centralasien. Den innehåller kraftfulla föreningar som ger vitlök medicinska egenskaper. En sådan förening är allicin, som tros ge vitlök antibiotiska egenskaper. Det är också föreningen bakom den starka lukten av vitlök. Ett mg allicin är lika potent som 15 standard enheter penicillin. Utöver sina antibiotiska egenskaper, vitlök sägs stärka immunförsvaret, minskar risken för hjärt- och kärlsjukdomar och förhindra blodets koagulering. Det har också anti-inflammatoriska egenskaper, bidrar till lägre blodsocker och stöd i viktminskning. Vitlök sägs också ha anti-cancer egenskaper.

Vitlök och njursten

Vitlök har varit känt för dess antibiotiska aktivitet. Denna egenskap av vitlök är viktiga för att minska Struvite njursten. Det stimulerar produktionen av kväveoxid och vätesulfid, som koppla blodkärlen. Detta förbättrar cirkulationen av njurarna och förhindrar bildandet av infektion stenar. Vitlök är också tros innehålla vitamin B-6, som bidrar till att minska nivåerna av urin oxalat. Det utövar också en diuretisk verkan som hjälper till att spola ut små stenar.

Hur får smak av vitlök ur din mun


Vitlök har många hälsofördelar. Enligt University of Maryland Medical Center, kan konsumera vitlök sänka ditt blodtryck, stärka immunförsvaret och avvärja förkylning. Bortsett från innehåller vitamin C, magnesium, selen och vitamin B6, vitlök innehåller också svavelföreningar som kroppen inte kan bryta ned, så att de frigörs genom svettning och andas. De lämnar du med en dålig smak i munnen och vitlök andetag.

Instruktioner

1 Undvik att äta vitlök helt om du inte vill ta itu med dålig andedräkt och kvardröjande eftersmak. Ta vitlök tillskott om du förbrukar vitlök för dess hälsofördelar. Kosttillskott kommer inte att lämna en smak i munnen eller orsaka dålig andedräkt.

2 Hacka upp åtminstone en färsk kvist persilja och lägga den i din vitlök rika måltid innan konsumtion. Persilja lindrar vitlök andetag. Äta en färsk kvist persilja efter måltid kommer också att arbeta, men är inte lika effektivt som konsumerar persilja och vitlök tillsammans.

3 Chew kardemumma frö att kamouflera lukten och smaken av vitlök. Kardemumma har en distinkt, nästan läkemedel liknande doft som är mer acceptabelt än av vitlök.

4 Drick ett glas helfet mjölk med vitlök rika måltid. Enligt The Telegraph, dricka 200 ml helfet mjölk undertrycker vitlök s svavel egenskaper.

5 tandtråd tänderna och borsta dem ordentligt med tandkräm. Borsta tungan också. Använd munvatten och tugga en bit sockerfritt tuggummi. Dessa maskeringsmetoder fungerar för ungefär två till tre timmar. Vitlök smak och andedräkt kan pågå upp till 72 timmar.

Vitlök och lungcancer

Lungcancer är en av de vanligaste formerna av cancer, och i enlighet med brittiska hälsoinformation webbplats Netdoctor, är den vanligaste dödsorsaken i cancer hos både män och kvinnor. Det är nära förbunden med röktobak - du kan bidra till att minska risken för att utveckla lungcancer genom att helt enkelt att sluta röka. Vissa örter, inklusive vitlök, kan också bidra till att minska risken för lungcancer, och kan spela en roll i behandling av lungcancer. Men bevisning vitlök har anti-cancereffekter blandas med 2011. Tala med din läkare innan du tar vitlök tillskott.

Egenskaper och möjlig nytta

Vitlök är kanske mer känd som en skarp ört som används för att smaksätta maträtter. Det kan dock också ha medicinska egenskaper och kan spela en roll vid behandling av ett stort antal villkor, inklusive hjärt- och kärlsjukdomar, högt kolesterol och hudinfektioner. Memorial Sloan-Kettering Cancer Center tillägger att det också ibland används för att förebygga och behandla vanligaste formerna av cancer och kan fungera genom att inducera cancer celldöd och öka immunitet.

Administrering

Vitlök kan ätas råa eller kokta och finns även som ett kosttillskott i form av tabletter och kapslar. Vägledning om en lämplig dos för att förebygga eller behandla lungcancer saknas som 2011. Men MedlinePlus konstaterar att äta 3,5 g till 29g av råa eller kokta vitlök per vecka har använts för att förhindra andra former av cancer. Kontrollera med din läkare för att avgöra om denna dos är lämplig för dig.

effektivitet

Resultaten från en laboratoriebaserad studie som publicerades i September 2000 frågan om "experimentell och molekylär medicin" visar att vitlök föreningar inducerar lungcancer celldöd och kan också stänga gener som är involverade i lungcancer celltillväxt. Men en analys av data från studier som utvärderar effekterna av vitlök på olika former av cancer, som publicerades i januari 2009 frågan om "American Journal of Clinical Nutrition", avslutar att det inte finns några trovärdiga bevis som visar att vitlök kan förhindra lungcancer .

säkerhetsöverväganden

MedlinePlus säger att vitlök är troligen säkert, men tillägger att det kan orsaka biverkningar inklusive magbesvär, illamående, dålig andedräkt och kroppslukt. Ta en vitlök komplettera istället för att äta färsk vitlök är sannolikt att minska dessa effekter. Tänk på att vitlök kan interagera med andra läkemedel, även HIV-läkemedel, p-piller, cyklosporin och antikoagulantia såsom warfarin. Få medicinskt godkännande innan du använder vitlök för att förebygga eller behandla lungcancer.

Hur man gör vitlök Corn Trout Bait


Fiskare letar alltid efter att nästa stora sak när det gäller att baiting deras krok. Experiment är en viktig aspekt när man försöker hitta rätt bete som gör att du kan fånga din gräns av öring på din lokala sjö eller ström. Levande beten fungerar bra, men är inte alltid tillgängliga. Konstgjorda beten kan vara framgångsrik, också, men kan vara dyr. Ett knep några öring fiskare använder gör sin egen bete, såsom hemlagad degen bollar, som har rapporterats vara framgångsrik också. Gör din egen deg bete, såsom vitlöks majs öring bete kan göras med lättillgängliga kök skafferi objekt.

Instruktioner

1 Placera 4 oz. ost i en mikrovågsugn skål med 1 msk. av vatten. Placera skålen i en mikrovågsugn inställd på hög. Smält osten, som kan ta upp till en minut.

2 Tillsätt osten blandningen till stor skål. Tillsätt 1 kopp mjöl, en kopp majsmjöl, 1/2 kopp socker, 2 msk. av vitlökspulver (eller 1 msk. av hackad vitlök) och en 15 oz. kan av skummad majs. Blanda väl med händerna tills en tjock deg bildas. Tillsätt en liten mängd vatten om degen är för torr.

3 Fyll en stor gryta med vatten och tillsätt ca 1 msk. salt. Vrid brännaren till hög och låt vattnet når en kokpunkt.

4 Form degen bollarna genom rullande bitar av degen mellan händerna.

5 Lägg degen bollar till kokande vatten och låt dem att laga mat i kokande vatten i upp till tre minuter. Ta degen bollar med en hålslev och lägg dem på hushållspapper att rinna. Upprepa tills alla degen bollar har kokats.

Vad är vitlök kapslar för?


Vitlök är inte bara för matlagning. Folk har tagit vitlök för sina medicinska egenskaper i tusentals år, och det är tänkt att vara effektivt mot en mängd olika sjukdomar.

Anti-cancer

Vitlök kan bidra till att minska risken för vissa cancerformer, särskilt sådana som påverkar mag-tarmkanalen, enligt National Cancer Institute. Studier om effekterna av vitlök på cancer, men är preliminära och ofullständiga.

Andra Hälsotillstånd

Vissa studier har visat vitlök för att vara effektiv mot högt blodtryck, hjärtsjukdomar och högt kolesterol. Återigen, är forskningen inte avgörande, det nationella center för komplementär och alternativ medicin (NCCAM) rapporter.

Andra fördelar

Vitlök kan stärka immunförsvaret och kan hjälpa avvärja en vanlig förkylning, enligt University of Maryland Medical Center.

Bieffekter

Vitlök är säker för de flesta människor. Det kan dock blodförtunnande, så du bör undvika det för en vecka innan någon operation eller tandvård, enligt NCCAM.

läkemedels~~POS=TRUNC

Personer som tar drogen saquinavir, som används för behandling av HIV, bör inte ta vitlök tillskott eftersom de orsakar en kraftig nedgång i blodkoncentrationen av läkemedlet, enligt National Institutes of Health.

Gör Vitlök Kosttillskott arbete samt färsk vitlök för att minska tilltäppta artärer?

Tilltäppta artärer orsakas av en uppbyggnad av plack, ett tillstånd även känt som ateroskleros. Höga kolesterolvärden bidra till denna sjukdom, och patienter ordineras ofta lipidsänkande läkemedel och kan även vara kandidater för kirurgiskt avlägsnande av plack om ärendet är allvarlig nog, enligt University of Maryland Medical Center. Vitlök har använts som ett komplement som kan hjälpa till att sänka högt blodtryck eller kolesterolnivåer, vilka båda är riskfaktorer för utveckling av åderförkalkning. Dock har FDA inte godkänt vitlök som en behandling för denna sjukdom. Forskning under de senaste 20 åren har gett blandade resultat när det gäller effekten av vitlök kompletterar, men de kan bidra till att förhindra utveckling av eller främja tilltäppta artärer. Tala alltid med din läkare innan du lägger någon typ av tillägg till din diet.

arteroskleros Fakta

Enligt University of Maryland Medical Center, fett och andra ämnen i blodet bildar artären-igensättning plack som leder till åderförkalkning, eller åderförkalkning. Eftersom minskat artärer betyder ditt hjärta måste arbeta hårdare för att pumpa blod genom dem, kan högt blodtryck också resultera från detta tillstånd. Åderförkalkning är också en ledande orsak till hjärt-kärlsjukdomar, som är en primär orsak till dödsfall bland personer över 45 års ålder, enligt University of Maryland Medical Center.

vitlök Fakta

Färsk eller rå vitlök är en ört som finns i lampan form och varje lampa innehåller flera klyftor. Dessa klyftor är ofta krossas eller hackas för att tillföras livsmedel för smaksättning ändamål, vilket får dem att släppa en karaktäristisk lukt. Den kemiska substans som produceras denna lukt kallas "allicin" enligt MedlinePlus, och det anses också vara den aktiva ingrediensen som bidrar till ört hälsofördelar. De flesta vitlök komplettera tillverkare ålder eller jäsa allicin för att eliminera den karakteristiska lukten; emellertid detta också effektivt minskar mängden av den kemikalie som är tillgänglig för kroppen att använda. Oavsett, använder de flesta forskning hittills i åldern vitlök extrakt eller ålder, för att bestämma effekten av denna ört som behandling och en förebyggande åtgärd för många hjärt-kärlsjukdomar.

Vitlök för att behandla tilltäppta artärer

"Nutrition" publicerade en översyn 1997 om att vitlök forskning på människor fortfarande saknas, men det visar löfte att minska hyperlipidemi och nivåer av plack i kärlväggarna. 1999, "åderförkalkning" publicerat en studie som fann att ge patienter vitlökspulver med höga doser av allicin upplevde en liten minskning av arteriell plack under en period av fyra år; Men denna effekt minskade också som försökspersonernas ålder ökade.

Vitlök för att förebygga tilltäppta artärer

Även i 1999, "åderförkalkning" publicerade en annan studie som fann att komplettera med hjälp av AGE i stället för rå vitlök produceras betydande resultat som en anti-ateroskleros medel. Detta tyder på att AGE kan spela en viktig roll för att minska risken och progression av tilltäppta artärer. På senare tid, en studie i "Journal of Nutrition" 2001 konstaterar att även om den exakta mekanismen för hur vitlöksextrakt fungerar är okänd och det behövs mer forskning, AGE var effektivt för att sänka kolesterolhalten i blodet. Men motstridiga resultat publicerade i "Archives of Internal Medicine" i 2007 fastställt att färsk vitlök och vitlök kosttillskott inte har någon effekt på blodfetter. Som alltid fråga din läkare innan du tar vitlök tillskott eller lägga till mer färsk vitlök till din diet som en del av din personliga hälsa plan.

Ett hem botemedel mot öroninfektion med vitlök

Den medicinska befogenheter vitlök har använts av naturläkare i århundraden. Denna smakrika kulinariska ört används för att förbättra den allmänna hälsan samt att behandla specifika sjukdomar såsom bihåleinflammation, halsont, svampinfektioner och earaches. Eftersom det är lätt att hålla ett förråd av färsk vitlök i kylskåp, är det en enkel sak att göra ett hem botemedel för att behandla öroninfektioner. Rådgör med din hälsa läkare innan du använder vitlök för att behandla en öronvärk.

Vitlök

Färsk vitlök är hög på antioxidanter och innehåller antibakteriella, anti-svamp och antimikrobiella egenskaper. Använd alltid färsk vitlök för att göra en öronvärk botemedel, eftersom färsk vitlök levererar de mest potenta föreningarna. Torkad eller flaska vitlök har upphettats under tillverkningsprocessen, vilket kan förstöra eller minska effekten av de aktiva föreningarna.

Olivolja

Söt olja är farmaceutisk kvalitet olivolja, och finns på apotek. Det ger den renaste bas för att göra en öroninfektion botemedel, och är den föredragna basen för topiska, oljebaserade lösningar för herbalists. Fråga apotekspersonalen för söt olja. Om du inte kan få söt olja, kan du ersätta lätt olivolja. Använd inte söt olja för matlagning.

Olivolja - Vitlök Blandning

Gör en infusion genom att krossa fyra till sex skalade kryddnejlikor av färsk vitlök och blötlägga dem i varmt olivolja eller söt olja på spisen i ca en timme. Inte koka eller sjuda olja; bara hålla den varm. När infusionen är klar, ta bort från värmen och förvara i kylskåp, med eller utan vitlöksklyftor ingår. hålla aldrig vitlök olivolja vid rumstemperatur, eftersom det kan utveckla botulism sporer över tiden.

Hur man använder Remedy

För att använda infusion under en öroninfektion, be den enskilde att ligga med den smärtsamma örat uppåt. Släppa några droppar av varm olja infusion i örat och försiktigt placera en bit bomull i örat för att hålla oljan från att rinna ut. Har den enskilde ligga så här i minst 10 minuter. Behandlingen kan upprepas efter behov. Placera inte vätska i ett öra om du misstänker att det kan vara bruten trumhinnan.

Färsk vitlöksklyfta Remedy

Ett annat hem botemedel innebär att placera en hel vitlöksklyfta i hörselgången. Det är bäst att dra den färska kryddnejlika, klippa spetsen från ena änden, kasta spetsen, och linda kryddnejlika i cheesecloth eller en bit gasbinda innan den släpps ut i personens öra, med den skurna änden vänd mot örat. Vrid cheesecloth så att du har en liten mängd i slutet av vitlöksklyfta som du kan ta mellan tummen och pekfingret. Tryck inte vitlök djupt in i hörselgången. Placera en varm tvättlapp eller ris påse över örat för att lindra smärta. Använd inte den här metoden för små barn, för att undvika vitlök skjuts alltför djupt in i barnets öra.

försiktighetsåtgärder

Om öron smärtan kvarstår eller ett utsläpp utvecklar, kontakta din läkare. I de flesta fall är vitlök används lokalt säker och gör en effektiv behandling för öroninfektioner; men om du får utslag, sluta använda den och kontakta din läkare.