XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem

vinäger mot fiskben

Fotvårtor påträffas på fotsulan. Humant papillomvirus, eller HPV orsakar plantar vårtor. Fotvårtor har en tendens att sprida sig och är mycket svåra att bli av med. De kan också vara mycket smärtsamma, eftersom de tenderar att utvecklas över tryckpunkter, såsom hälen på foten. Om du vill prova en naturlig hem botemedel för att ta bort en Fotvårta kan en vinäger behandling vara ett bra alternativ.

Äppelcidervinäger Använd

Förespråkare för att använda ättika för att bli av med vårtor rekommenderar äppelcidervinäger. Som med andra typer av huskurer används olika instruktioner ges. Detta är sannolikt eftersom människor tenderar att passera på den metod som fungerat för dem personligen. Till exempel, vissa åtgärder rekommenderar att du sköljer äppelcidervinäger bort och andra inte. Vissa åtgärder förespråkar en enkel daglig blöt, medan andra kräver att placera en bomullstuss eller indränkt i äppelcidervinäger på vårtan och hålla den där med ett bandage för en dag eller en vecka. Om en metod inte fungerar för dig, prova en annan.

Den enklaste metoden är att blöta foten i varmt vatten i 15 till 20 minuter. Efter blötläggning, tillämpa outspädd äppelcidervinäger till vårtor och låt verka i ytterligare 10 till 15 minuter. Skölj vinäger bort med varmt vatten. Upprepa dagligen.

Du kan också ansöka äppelcidervinäger till plantar vårtor efter ett bad eller dusch. Återigen, använd full styrka ättika. Applicera vinäger till enskilda vårtor eller doppa hela foten i vinäger och klappa torrt. Skölj inte vinäger av när du använder den här metoden.

Du kan också använda äppelcidervinäger med tejp, en annan gemensam hem botemedel mot vårtor av alla slag. Blöt vårtor i varmt vatten för att mjuka upp huden och tillämpa full styrka äppelcidervinäger. Täck vårtor med silvertejp. Upprepa denna process och ändra tejp om en gång i veckan.

Annan information

Äppelcidervinäger tar från flera veckor till månader att arbeta. Om du behöver snabbare resultat, eller om vinäger inte verkar fungera, kan du behöva gå vidare till mer konventionella lösningar. Alltid rådfråga din läkare innan man behandlar fotvårtor hemma, särskilt om du har ett svagt immunförsvar eller diabetes.

Vinäger botemedel mot mjäll


Många människor lider av mjäll och även om det inte är ett tillstånd som kräver läkarvård, kan det vara mycket besvärande för de människor som har det. Det gör att vissa människor att ha låg själv esteem.There finns många effektiva behandlingar för mjäll, inklusive naturläkemedel. När av de billigaste sätten att behandla mjäll är med vinäger.

Vad är mjäll?

Mjäll, även känd som skorv, är ett tillstånd som kännetecknas av en flagnande, kliande hårbotten. Mjäll är en av de vanligaste dermatologiska tillstånd och kan orsakas av ett antal saker, inklusive brist på näringsämnen i kosten, jäst, svampar och frekvent användning av tvålar innehållande höga alkaliska nivåer. Mjäll uppstår när det finns ett överflöd av döda hudceller som skjul från hårbotten, vilket leder till vita flingor på huvud, nacke och axlar.

Vad Olika Vinäger ska jag använda?

Det råder viss förvirring om vilken typ av ättika fungerar bäst för att behandla mjäll. Egentligen kan antingen vit vinäger eller äpple-cider vinäger vara effektiv vid behandling av mjäll.

Vit vinäger

Den billigaste ättika är vit vinäger. Den har också en lång hållbarhet på grund av dess sura karaktär. Vit vinäger inte behöver kylning och kommer att förbli nästan oförändrad under en längre tid.

Äppelcidervinäger

Apple-cider ättika kommer att döda någon svamp som kan förekomma och hjälpa till att återställa den riktiga syra / basbalans av hårbotten. En stor fördel är att vinäger också kommer att lägga glans till håret.

Hur mycket och hur ofta ska jag använda vinäger?

Blanda en del varmt vatten med en del vinäger och applicera lösningen på ditt hår efter att du har schamponeras. Se till att du har tillräckligt med vätska för att ordentligt blöta håret. Om du har långt hår, behöver du mer vätska än om du har kort hår. Även om vinäger inte kommer att skada ditt hår, är det förmodligen bäst att noggrant skölja håret med varmt vatten.

För bästa resultat, behandla din mjäll med vinäger en gång i veckan. Om efter några veckor har din mjäll ännu inte försvunnit, kan du öka vinäger till vattenförhållandet i lösningen. Du kan också massera hårbotten med ättika lösning för en extra behandling en gång i veckan.

I hemmet Användning av Vinäger


Vinäger är ett gemensamt hushåll produkt som består av tre procent ättiksyra och 97 procent vatten. Vinäger är en mångsidig, lättillgänglig och billig produkt som kan användas för en mängd olika hushållsändamål. Det kan användas för matlagning och rengöring och som ett hushåll botemedel mot vissa typer av krämpor.

Matlagning

Vinäger lägger en syrlig syrlig smak till sallader, såser, soppor och grytor. Det är en viktig ingrediens i ättikslag göra och fungerar bra som en till kött. En tesked läggs till vattnet för ånga eller kokande grönsaker kommer att behålla sin färg. En tesked läggs till vattnet för kokande pasta kommer att hålla den fastnar i varandra.

Rengöring

Vit vinäger är ett effektivt rengöringsmedel som är billig och giftfritt. Den ättiksyra i ättika hjälper till att förstöra bakterier, mögel och andra obehagligheter. En blandning av en del ättika till nio delar vatten är effektiv för rengöring kök bänkskivor och sänkor, badrum områden, speglar, fönster och golv. En kopp vit vinäger kan läggas till till tvättcykeln som sköljmedel och fläckborttagningsmedel.

huskurer

Vit vinäger har en antiseptisk åtgärd som gör det till ett bra hem botemedel för mindre skärsår och skrubbsår. Det kan också användas för att behandla obehaget av insektsbett och stick, klåda och solbränna. Vit vinäger kan användas för att behandla mjäll. Innan schamponering blöta håret, tillsätt vinäger till hårbotten och lämna den på en till två minuter, skölj sedan och schampo som vanligt.

andra användningsområden

Bada fötterna i outspädd äppelcidervinäger dagligen i 10 minuter för att behandla fot lukt. Behandla fotsvamp genom att badda det drabbade området med en bomullstuss indränkt i vinäger några gånger per dag. För att ta bort svampen från dina strumpor blöta dem i ättika i en halvtimme i slutet av dagen. Blommor kommer att pågå längre om du placerar dem i en liter vatten som du har lagt till två msk. vit vinäger och två msk. socker.

Vinäger Hem botemedel för en öroninfektion

Många människor har upplevt smärtan av en öronvärk. Oavsett om det kommer från mellanörat eller ytterörat, kan en öronvärk vara mycket smärtsamt, men för det mesta är det inte en medicinsk nödsituation. Om du känner symptom på en öroninfektion kommer på, kanske du kan minska smärtan med vinäger och andra huskurer. Om huskurer inte fungerar, om din smärta är svår eller om det sker i ett mycket litet barn, kontakta en läkare direkt.

Vinäger

Vinäger kan fungera som en förebyggande och som lugnande eardrops om du har simmare öra, som är en infektion i den yttre delen av hörselgången. För att förhindra simmare öra, blanda lika delar av vit vinäger och tvättsprit, och placera fem till 10 droppar av lösningen i varje öra efter bad eller bad. Låt lösningen sitta i några minuter, sedan luta huvudet för att låta det rinna ut. Om du har simmare öra, använd endast vinäger utan alkohol, eftersom alkohol kommer att bränna och sticka den redan inflammerade området.

Fler Huskurer

Merparten av tiden, kommer en mellanöroninfektion klara upp på egen hand inom några dagar. Under tiden kan du använda huskurer för att minska smärtan. Applicera en varm kompress mot örat eller prova värmas olja. Varm olivolja eller vegetabilisk olja till kroppstemperatur, sedan placera några droppar i det drabbade örat. Om du har en förkylning med trängsel, kan en avsvällande bidra till att minska trycket i samband med örat infektion. Over-the-counter smärtstillande, såsom paracetamol eller ibuprofen, kan också hjälpa.

Medicinsk vård

Om din öroninfektion varar längre än tre dagar eller om ditt barn under 2 år har en öronvärk, kontakta läkare omgående. Din läkare kan ordinera smärtstillande eardrops att hjälpa dig att få igenom tiden tills infektionen försvinner upp. Du kan också behöva orala antibiotika för att klara upp infektionen. Om ditt barn blir täta öroninflammationer, kan han behöva ett kirurgiskt ingrepp för att sätta in rör i hans trumhinnor att låta öronen rinna.

varningar

Om du märker någon dränering som kommer från örat, inte placera vinäger, olja eller något annat i hörselgången. Dränerings kan tyda på en brusten trumhinna, och varje ämne placeras i örat kan orsaka ytterligare infektion. Om du använder uppvärmda olja, vara säker på att oljan inte är för varmt. Om du har feber eller andra symptom förutom din öronvärk, kontakta din läkare.

Den Vinäger & amp; honung Diet

Äppelcidervinäger blandat med honung är en traditionell hem botemedel mot många sjukdomar, inklusive vanlig förkylning, artrit och andra infektioner. Dr DC Jarvis, författare till "folkmedicinen," föreslog också äppelcidervinäger och honung kan bidra till viktminskning. Enligt medicinsk personal, men förbrukar vinäger inte har hälsofördelar, kan ha vissa negativa effekter och kan orsaka halsbesvär.

Historia

Jarvis en läkare från Vermont, populariserade uppfattningen att äppelcidervinäger (ej vit vinäger) och honung kan hjälpa bota sjukdomar, särskilt artrit och vanlig förkylning. Dessutom, Jarvis föreslog kombination kan bidra till viktminskning. Han föreslog att blanda 1-3 msk. vinäger i ett glas vatten, sedan tillsätta honung efter smak och med blandningen före varje måltid.

Fungera

Äppelcidervinäger är påstods klart kolesterol från blodet, enligt Jarvis. Dessutom föreslog Jarvis fett bränns lättare när ättika är närvarande i kroppen. I "folkmedicinen", Jarvis sade surhetsgraden äppelcidervinäger kan bidra till att minska aptiten. Honungen också förment curbs aptiten för andra sötsaker. Honung har ingen ytterligare viktminskning nytta och används främst för att kompensera den bittra smaken av vinäger.

medicinska bevis

Enligt Mayo Clinic, har inga studier visat att om man tar ättika före en måltid kommer att bromsa aptit eller hjälpa en individ gå ner i vikt. Mayo Clinic avser ta äppelcidervinäger före måltid som en modefluga kost, vilket innebär att det kan verka som ett enkelt sätt att gå ner i vikt, men det är inte det mest effektiva sättet. I stället är en kalorifattig diet i kombination med regelbunden motion rekommenderas.

interaktioner

Katherine Zeratsky, en nutritionist vid Mayo Clinic, säger äppelcidervinäger konsumeras regelbundet kan interagera med vissa läkemedel, såsom diuretika, och därmed störa kalium absorption. Om kalium inte absorberas i kroppen, kan hypokalemi uppstå med symtom på svaghet, trötthet, hjärtarytmier och muskelkramper, enligt Mayo Clinic. Om hypokalemi är allvarlig, kan det vara dödlig.

risker

Eftersom äppelcidervinäger är hög i syra, tar det regelbundet kan orsaka irritation i halsen, konstaterar Zeratsky. Enligt en studie 1998 vid Innsbruck Universitetssjukhuset, konsumerar stora mängder äppelcidervinäger kan också orsaka hyperreninemia (höga nivåer av ett enzym som kallas renin i blodet) och i vissa fall benskörhet.

Vilka är fördelarna med Black Vinäger?

Förutom dess användning som en krydda i sushi och andra asiatiska rätter, svart vinäger, även känd som brunt ris vinäger, används i japanska och kinesiska kulturen som en hälso-tonic. Tillverkad av råris tar svart vinäger från ett till tre år att jäsa. Under denna process, vinäger mörknar, dess smak och arom blir mer intensiv och vitamin, mineral, aminosyra och andra ökar näringsinnehåll, vinäger och asiatiska näringsexperter säger. På grund av dess rapporterade hälsofördelar, många i Japan och Kina gör en dryck med svart vinäger del av deras dagliga diet.

General Health Tonic

Hälsaexpertsäjer att aminosyror och andra näringsämnen i svart vinäger hjälp motverka effekterna av mjölksyra ackumulering i blodet, vilket kan orsaka trötthet, irritabilitet, ömma muskler och sjukdom. Svart vinäger avgiftar kroppen, balanserar pH-nivåer och förbättrar matsmältningen, enligt "Healing med Whole Foods", skriven av asiatiska näringsexpert Paul Pitchford. Svart vinäger också sägs att öka energinivåer och förbättra humöret. Värdera anekdotiska berättelser, Cal Orey skriver i "helande krafter Vinäger" som svart ättika hjälper till att lindra förstoppning och rensa sinus passager.

kardiovaskulära Fördelar

Den höga nivån av essentiella aminosyror som finns i svart ättika är ansvarig för dess positiva effekter på kardiovaskulär hälsa, hälsaexpertsäjer. Svart ättika hjälper till att förhindra bildningen av ämnen som bidrar till åldrande och plack byggs upp på blodkärlens väggar, John och Jan Belleme skriva in "japanska livsmedel som läker", citerar studier av en japansk forskare. Uppvärmningen natur svart ättika ökar blodflödet och förbättrar cirkulationen, skriver Pitchford. Näringsexperter säger också svart vinäger kan vara ett botemedel mot högt blodtryck.

topisk Healing

I sin bok, Orey innehåller anekdoter som hävdar svart vinäger, används lokalt som en hud dressing, hjälper till att läka brutna ben och lindra smärta från stukningar. Svart vinäger desinficerar också nedskärningar och insektsbett och har använts för att bota fotsvamp, skriver John och Jan Belleme. I "Vinäger i världen." författaren Lisa Solieri skriver att asiatiska kulturer har använt risvinäger som konserveringsmedel i livsmedel.

Topisk Vinäger & amp; Kramp i benen

Benkramper kan uppstå på grund av en mängd olika orsaker och kan vara mycket akut - kommer på snabbt och kraftigt. Vinäger, särskilt äppelcidervinäger, är en traditionell botemedel mot många sjukdomar och kan också ha föryngrande och renande egenskaper. Lokalt applicerad vinäger kan hjälpa till att lindra muskelkramper på grund av dess enzymer och viktigt mineral innehåll, säger Dr Norman Shealy i sin bok "The Illustrated Encyclopedia of Healing åtgärder." Det finns dock inga säkra kliniska bevis till stöd för hälsopåståenden för vinäger, så tala med din läkare innan du använder ättika medicinskt.

Vinäger

Vinäger är en sur vätska som produceras genom jäsning av honung, frukt, grönsaker, potatis, korn, lönnsirap eller vassle, författare Rebecca Wood rapporterar i "The New Whole Foods Encyclopedia." Vinäger är en traditionell botemedel mot en mängd olika sjukdomar, från matsmältnings oro för eksem. Opastöriserad äppelcidervinäger är den bästa sorten att använda medicinskt eftersom det innehåller levande kultur och välgörande enzymer, säger Shealy.

Kramp i benen

Kramper är smärtsamma spasmer i musklerna som oftast förekommer i benen. De kan orsakas av ansträngande motion; sittande, stående eller liggande i samma position under en längre tid; eller brister eller obalanser i vissa viktiga vitaminer och mineraler, såsom vitamin E, kalcium och magnesium. Gravida kvinnor, idrottsmän och äldre löper risk att utveckla kramper.

vinäger Komprimera

För akut kramp med muskelspasmer, föreslår Shealy tillämpar en ättika komprimera direkt till det drabbade området. Detta kan hjälpa den muskelspasm att lugna snabbare och kan också minska ömhet i samband med det genom att leverera viktiga mineraler till muskeln direkt genom huden. Blöt en ren bomullsduk i vinäger, och hålla den tätt på området. Det finns dock inga kliniska bevis för att stödja användningen av ättika komprimera för muskelspasmer.

vinäger Bath

För kronisk kvardröjande kramper eller hela kramper och ömma muskler, prova en vinäger bad. Blötläggning i vinäger och vatten kan bidra till viktiga näringsämnen, som kalcium, genom huden. Rita ett varmt bad och lägga till flera koppar äppelcidervinäger. Blötlägg i badkaret i 20 till 30 minuter. Denna behandling är mild, och du kan upprepa det dagligen tills symptomen avtar, råder Shealy.

överväganden

Enligt Shealy kan internt bruk av vinäger komplement utvärtes bruk för att behandla kramper. En drink av vinäger, honung och vatten kan stödja extern behandling av muskelsmärta med vinäger. Vinäger är mycket syra och kan bränna dina slemhinnor om den tillämpas utan att späda. Det kan också komma i konflikt med vissa mediciner, så tala med din läkare innan du använder den medicinskt. Även vinäger kan ge viss lättnad med kramper i andra delar av kroppen, kan kramp i bröstet indikerar ett allvarligt hjärtproblem. Om du upplever dem, inte förlita sig på alternativa lösningar, men se din läkare omedelbart.

Vinäger för eksem

Eksem är en hudsjukdom som kännetecknas av tjocka, kliande, fjällande utslag. Drabbade är ofta generad av deras tillstånd. Enligt National Institutes of Health, kör eksem oftast i familjer och orsakas av en överkänslighetsreaktion mot en allergen. Denna immun överreaktion leder till långsiktig hudinflammation. Vit destillerad vinäger och äppelcidervinäger erbjuda lindring för eksem drabbade.

topisk applicering

Tillämpa äppelcidervinäger direkt på huden ger eksem drabbade med lättnad. Dean Myles av "The Herbal Dispatch", utgiven av läkemedlet Botanicals Program vid Mountain State University rekommenderar en 50/50 lösning av vatten och äppelcidervinäger appliceras på huden. Men om din hud är mer känslig, kanske du vill prova en mer utspädd lösning av 1 msk äppelcidervinäger blandas med halv kopp vatten, som kan appliceras på det drabbade området. Använd antingen en ren trasa eller häll lösningen i en sprayflaska för att spritz på huden.

vinäger Bath

För eksem som är mer utbredd, kan en vinäger bad erbjuda lindring. Lägg 1/2 kopp äppelcidervinäger till varmt eller ljummet badvattnet. Se till att vattnet inte är för varmt, eftersom det kan irritera och skålla redan känslig hud vävnader. Lägga cirka 1/3 kopp solros eller tistelolja till badet kommer att behandla intensivt torra hudfläckar eksem drabbade ofta utstå.

oral lösning

Dricka äppelcidervinäger är också välgörande för huden. Blanda en lösning av 1-2 msk äppelcidervinäger i en kopp vatten tre gånger varje dag. Du kan lägga till ett par matskedar honung, smak, om du hittar smaken att vara för stark. Om man tar äppelcidervinäger oralt är inte för alla. Tack vare sin höga syrahalt, bör de med kroniska matsmältningsbesvär, halsbränna eller magsår rådgöra med sin läkare innan du tar äppelcidervinäger. Det är också okänt om äppelcidervinäger är säkert att ta vid graviditet eller amning.

I tvättstugan

Återstoden av tvål och rengöringsmedel, samt färgämnen och doftämnen, är kända för att irritera och med orsaka utbrott av eksem. Eksem sjuka bör använda milda rengöringsmedel fria från irriterande. Sköljmedel har ofta både färg och kemiska dofter. Vit destillerad vinäger är en naturlig sköljmedel. Lägg 1/2 kopp under tvättcykeln. Men aldrig blanda vinäger och blekmedel, eftersom det producerar giftiga ångor.

Ingår i livsmedel i århundraden, vit vinäger, en naturlig källa destillerat ättiksyra, ger betydande och betydande hälsofördelar när konsumeras med måtta. Anekdotiska bevis tyder på eventuella ytterligare häpnadsväckande fördelar, bland annat att förbättra kalciumabsorptionen och modererande typ 2-diabetes och även vissa cancerformer.

Typer av Vinäger

Vinäger kommer till marknaden i flera smaker. Fermentera kolhydrater som gör ättika. Om äpplen används för kolhydrater, gör det cider ättika. Om röda druvor används, producerar processen rödvinsvinäger. Om någon färgad (eller oren) vinäger destilleras, då blir det vit vinäger.

Ättiksyra

Den primära föreningen i vit vinäger är ättiksyra, som är en mild syra som kan ta fram smaken i många livsmedel och samtidigt ge hälsofördelar för många, särskilt äldre kvinnor med kalcium behov. Ättiksyra kan framställas på konstgjord väg med hjälp av speciellt odlade bakterier, ungefär som i vin och osttillverkning.

diet Fördelar

Vit vinäger lägger en underbar krydda till många livsmedel och kan ersätta flera feta ingredienser. Gör coleslaw med ättika istället för majonnäs. Majonnäs innehåller mycket fett, mer än folks kost behov. Vinäger kan klä upp många livsmedel lika bra som andra kryddor. Hoppa över ketchup, med dess extra socker för kalorifattig vinäger. På så sätt minskar du både kalorier och fett och gör din kost friskare.

Absorption av essentiella mineraler

Vit vinäger kan hjälpa kroppen i absorptionen av viktiga mineraler. Framför allt kan det potentiellt vara till stor hjälp för kvinnor som inte absorberar tillräckligt med kalcium för att hålla sina ben frisk. Om någon inte kan smälta mjölkprodukter, då kalcium måste komma från en annan källa. Alternativet till mejeriprodukter för kalcium är en stadig diet av bladgrönsaker. Emellertid vissa av dessa växter har föreningar som gör det svårare att absorbera kalcium. Några stänk ättika eller vinägrett som innehåller ättiksyra, kan bidra till att motverka de föreningar som gör det svårare att absorbera kalcium.
Det finns en annan effekt som just nu håller på att undersökas, men med några avgörande vetenskapliga bevis: Ättiksyra kan återställa en balans i matsmältningssystemet, bromsa den snabba absorptionen av livsmedel med hög raffinerade kolhydrater.

påstådda fördelar

Även om det inte finns några vetenskapliga bevis för dessa påståenden, en del människor tror att vinäger kan också hjälpa högt blodtryck och bekämpa cancer. Människor som tror att vit vinäger kan bidra till att minska högt blodtryck tyder på att vit vinäger kan vara ett hälsosammare substitut för höga fett och kolesterol kryddor som majonnäs eller ranch dressing. Många hävdar att användning av vit vinäger regelbundet förebygger och även saktar vissa andra sjukdomar, inklusive tarmcancer. Orsaken kan vara att vit vinäger balanserar uppslutning mot skadorna av raffinerat socker och vitt mjöl i västra dieter.

Hälsofördelar för personer med diabetes

Det finns studier från näringslära och livsmedelskemi vid Lunds universitet i Sverige som tyder vit vinäger skulle kunna hjälpa personer med typ 2-diabetes kontrollera sitt blodsocker. Vinäger kan hjälpa inaktivera matsmältningsenzymer som bryter mat till socker. Begränsa de matsmältningsenzymer innebär att bromsa upptaget av socker in i blodströmmen. Detta förhindrar plötsliga spikar i blodsockernivåer.

Huskurer med vinäger för en svampinfektion

Jäst infektioner resultera från en överväxt av jäst i kroppen. De kan förekomma i både män och kvinnor, och ofta händer efter antibiotikabehandling, som dödar både goda och dåliga bakterier i kroppen. Spädbarn kan även få svampinfektioner som blöja utslag. At-home behandlingar för jäst infektioner finns som over-the-counter produkter på apotek, och huskurer som använder produkter så enkelt som hushållsättika har visat sig vara effektiva i att eliminera svampinfektioner.

vinäger Douche

Kvinnliga svampinfektioner kan behandlas med antingen vitt eller äppelcidervinäger i en douche. Vinäger bör aldrig användas av sig själv och ska alltid blandas i vatten för att undvika irriterande känslig vaginal vävnad. Blanda 2 msk. vinäger i en liter varmt vatten, enligt Apple-cider-vinegar-benefits.com. Douching bör inte utföras mer än en gång per dag för att förhindra ändring av pH-värdet i vagina och att förhindra vaginal torrhet.

Ättika Bath Soak

Män och kvinnor upplever externa jäst infektionssymtom såsom klåda kan hitta lindring med en vinäger bad blöt. Häll en kopp vinäger i ett varmt bad och njuta i 20 till 30 minuter. När upprepas dagligen, är externa jäst dödas snabbt, som rapporterats av hem rättsmedel för jäst infektioner. Särskilt besvärande områden kan behandlas genom att badda ättika direkt på området med en bomullstuss. För denna metod för behandling, utspädning av vinäger med vatten kan behövas för att förhindra hudirritation.

Jäst blöjeksem Behandling

Spädbarn är inte immuna mot svampinfektioner. Oftast är jäst närvarande på den yttre genitala området i form av en blöja utslag. Jäst utslag inte svara på traditionella blöjeksem behandling som over-the-counter krämer. Området kommer att vara intensivt röd. Jäst utslag täcker normalt ett stort område och kan ha mindre prickar runt gränsen, vilket också är jäst. Blöja utslag som inte förbättras efter flera dagar kan vara jäst och kräver särskild behandling. Gör en lösning av 1 msk. vinäger och en kopp varmt vatten. Använd en bomullstuss för att badda denna blandning på hela drabbade området och låt torka helt innan en ren blöja.