XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem

viktväktarna flex

Hur man använder Viktväktarna Flex Points


Bantning är ofta svårt och otvivelaktigt tar viljan att hålla sig till även de bästa viktminskning dieter för att lyckas. Om du har valt Viktväktarnas poäng program, har du tagit ett steg i rätt riktning för att gå ner i vikt. Läs vidare och ta reda på hur du kan använda dina tyngdtittare flex poäng att göra det mesta av din viktminskning programmet och njuta av din Viktväktarna upplevelse.

Instruktioner

1 Förstå grunderna i Viktväktarna flex plan som använder Viktväktarna poäng. Utgångspunkten med denna plan är att du kan äta och dricka vad du vill varje dag med tanke på att du håller dig inom din personliga dagliga punktmålet. Förutom din personliga dagliga punkter riktar varje dag, får du totalt ytterligare 35 flexpunkter varje vecka som du kan använda när du vill. Du kan också lägga till din personliga dagliga punktmålet varje dag genom att tjäna Viktväktarna aktivitetspunkter. Se "Resurser" för mer information om beräkning och användning av aktivitetspoäng.

2 Börja varje dag med din personliga dagliga punktmålet som din Viktväktarna poängsaldo för dagen. När du konsumerar mat eller dryck, beräkna tillhörande Viktväktarna poäng och dra dessa från din kör Viktväktarna poängsaldo för dagen. Detta kan i princip ske som du skulle göra en balans checkkonto. Du börjar med en balans varje dag och du lägger aktivitets intjänade poäng (hp), medan du dra poäng för livsmedel och drycker som konsumeras (debiteringar). Om du inte gör det redan, kan du överväga att använda Viktväktarnas QuikTrak System för att enkelt spåra din dagliga poängsaldo och flexpunkt användning under veckan. Se "Resurser" för ytterligare information om beräkning av Viktväktarna poäng eller använda QuikTrak.

3 Övervaka din Viktväktarna poängsaldo under dagen. Försök att lägga till aktivitets poäng om ditt poängsaldo börjar ta slut. Det kommer att finnas tillfällen då du kommer att vilja eller behöva använda en del eller alla dina 35 flexpunkter. När detta är fallet, kommer du lägga till önskat antal flex punkter till din Viktväktarna poängsaldo för dagen. Se bara till att du spåra den totala användningen av dina 35 extra flex punkter för veckan, som när de är borta, de är borta och du måste sedan hålla fast vid dina personliga dagliga punktmålet plus aktivitetspunkter som fås för dagen om du vill bli framgångsrik. Jag hittade Viktväktarna QuikTrak System särskilt användbart i att lätt kunna spåra mina 35 extra flexpunkter för veckan.

Tips

  • Försök spara 35 extra flexpunkter för helgen. Jag hittade verkligen mig kunna känna seende och ha roligt när jag hade dessa extra poäng till "spendera" under helgen för att äta ute och splurging på en särskild behandling eller två.

Efter Viktväktarna Flex Plan kan vara en relativt enkel och effekt metod för viktminskning. Planen ger riktlinjer för rätt kost, sort, planering och motion för att uppmuntra viktminskning eller underhåll. På Flex Plan kan du äta någon mat du vill så länge du håller dig inom din personliga dagliga punktmålet.

Instruktioner

1 Beräkna dina poäng. För att beräkna din dagliga totala poängen för Flex planen måste du först att få vägde vid en tyngd som möter. Det finns en frågesport i Viktväktarna "Komma igång" guide som hjälper dig att beräkna dina nödvändiga dagliga poäng. svarar helt enkelt frågor om testet och tillsätt ihop summorna för att avgöra din dagliga punkt intaget på Flex planen. Om du har en mycket aktiv karriär kommer du att få fler poäng, och det finns även andra faktorer på frågesport som höjer och eller sänka dina poängnivåer. Om du är en ammande mamma se till att lägga till en extra 10 poäng på dagen för att underlätta ditt barns behov.

2 Ät rätt portioner. Portion kontroll är en mycket viktig faktor i din dagliga matvanor. Mät eller väga din mat för att garantera att du inte kommer att få mer eller mindre än vad du borde få för de punkter du räknar. Det finns också tips i "Komma igång" guide som hjälper dig att bestämma delar när du inte har tillgång till mätverktyg. Kontrollera igen din portionsstorlekar med jämna mellanrum. De har en tendens att växa med tiden.

3 Ät en varierad kost dagligen. Detta kommer att hjälpa dig att bibehålla hälsa och välbefinnande. Frukt och grönsaker bör vara i fokus för dina måltider. Omfatta minst 5 portioner frukt och eller grönsaker i dina måltider varje dag. Fullkorn är rika på vitaminer, mineraler, fibrer och andra skyddande ämnen. Se till att kontrollera etiketterna noga för att identifiera de fullkorn rika livsmedel. Efter en kost som är rik på fullkorn kan minska risken för hjärtsjukdomar, och möjligen några cancers.Include en eller två portioner av protein per dag för att hålla upp din energi nivåer. Magert kött ger dig mer värde för de punkter du använder.

4 dryck lättmjölk och vatten. Lättmjölk produkter ger protein, zink, riboflavin, vitamin D och kalcium. Inkludera 2 portioner av mjölk och mjölkprodukter varje dag. Om du är en tonåring eller är över 50 öka din mjölk portioner till 3 för att ange ditt ökat behov av kalcium. Drick minst sex glas vatten om dagen. Vatten behövs för nästan varje kemisk reaktion i kroppen, och även hjälper till att hålla dig hydrerad och mår bra.

5 Se till att utöva. Att vara aktiv har många hälsofördelar, inklusive viktminskning, bättre humör, ökad självkänsla, lägre risk att utveckla eller dö i hjärtsjukdom, blodtryckskontroll, friska ben, muskler och leder, samt en lägre risk för cancer och typ 2-diabetes . Viktväktarna rekommenderar att du deltar i någon form av aktivitet för 30 minuter minst 3 gånger i veckan för välbefinnande och konsekvent viktminskning.

Tips

  • Kontakta din läkare innan du börjar en ätande plan om du är kraftigt överviktig eller har en kronisk sjukdom.

Hur att bestämma din Viktväktarna Flex Points


Viktväktarna är ett företag som syftar till att hjälpa människor att gå ner i vikt och hålla vikten av på ett sunt sätt. Viktväktarna erbjuder några olika program, inklusive Flex planen, som syftar till att hjälpa människor att anta en hälsosammare livsstil så att de framgångsrikt kan gå ner i vikt och behålla den. Detta görs genom att tilldela ett poängvärde för alla livsmedel baserade på tre aspekter av deras näringsinformation - kalorier, fett och fibrer. Varje person som ansluter sig till planen har sin egen dagliga punkter bidrag som bestäms av sådana faktorer som ålder, vikt, längd och kön. Ytterligare punkter kan tjänas genom att få motion under dagen.

Instruktioner

1 Börja med de två första siffrorna i din vikt i pounds.

2 Lägg två poäng om du är en kvinna och åtta poäng om du är en hane.

3 Lägg till fyra poäng om du är 17 år till 26, tre poäng om du är 27 år till 37, två poäng om du är 38 år till 47, en poäng om du är 48 år till 58 och noll poäng om du är över 58.

4 Lägg till noll poäng om din längd är under 5 fot 1 tum, en punkt om du är 5 fot 1 tum till 5 fot 10 inches tall och två poäng om du är över 5 fot 10 inches tall.

5 Lägg till noll poäng om du tillbringar större delen av arbetsdagen sitter ner, två poäng om du huvudsakligen stående, fyra poäng om du går det mesta av ditt arbete dag och sex poäng om du gör hårt fysiskt arbete mesta av ditt arbete dag.

6 Tillsätt 10 poäng om du ammar eller lägga till fem poäng om du ibland amning men komplettera med formel.

7 Få fysisk träning för att tjäna extra poäng. Graden av motion mäts i termer av hur hårt du arbetar. Kategorierna är låg om du inte svettas efter 10 minuter av träning, Måttlig om du svettas efter 10 minuter av din träning eller hög om du svettas efter tre till fem minuter av träning.

8 Lägg till 35 bonuspoäng varje vecka som kan användas på en gång eller utspridda över de sju dagarna.

Tips

  • Viktväktarna är inte avsedd för personer under 17 års ålder.

Viktväktarna Flex Plan är ett kreativt sätt att gå ner i vikt när du letar efter en diet plan, vilket ger dig friheten att äta vad du vill och ändå gå ner i vikt. Viktväktarnas program har ett aktivitetspoäng alternativ där du kan byta dina aktivitetspunkter för dagliga poäng som en belöning för att utöva. Med hjälp av tränings punkter kommer att hjälpa dig att få den mat du gillar och stanna på rätt spår.

Instruktioner

1 Planera en övning rutin. Det finns obegränsade resurser för att planera ditt träningsprogram. Välj en aktivitet som bäst passar din fysiska förmåga. Låga slag vatten aerobics är bra för människor som har problem med ledvärk eller kan inte komma runt mycket väl. Du kan också gå som är ett bra sätt att få frisk luft och motion på samma gång. Under vintermånaderna är det bäst att hitta en inomhus verksamhet såsom ett gym för att hålla dig aktiv. Viktväktarna råder sina medlemmar att motionera minst 30 minuter tre gånger i veckan. När du väljer rutinen att bäst passar ditt schema, komma igång och försöka vara konsekvent med det.

2 Räkna ut hur många minuter du var aktiv. Inte bara behöver du den rekommenderade motion men Viktväktarna begränsar inte hur många träning poäng du kan få varje dag. Ju mer tid du spenderar arbetar ut mer aktivitet pekar du måste använda. Övningen poäng samlas under dagen så att hålla reda på tid att göra aktiviteter som promenader, skura golv, kratta löv eller rensa trädgården kan verkligen lägga upp.

3 Betygintensitetsnivån av din verksamhet. Varje aktivitet du deltar i kommer att vara av en annan intensitet. Lågintensiv består av aktiviteter som du kan utföra utan att bryta ett svett. När du tränar på en måttlig intensitet, kommer du att börja svettas efter ca 10 minuter. Högintensiva pass kommer att orsaka dig att svettas i tre till fem minuter. Ju högre intensitet desto fler poäng får du så se till att vara uppmärksam på din kropp medan du är aktiv så att du kan betygsätta vad intensitetsnivå din träning är.

4. Beräkna din träning poäng. Points Booster är ett reglage som tillhandahålls av Viktväktarna för att hjälpa dig att räkna dina aktivitetspunkter. För att beräkna dina poäng anpassa intensitetsnivå med minuters aktivitet du har utförts. Utan att flytta bilden, hitta din kroppsvikt och bestämma de punkter genom att titta i poängvärde fönster bredvid där din kroppsvikt är noterat. Se till att beräkna punkter av dina aktiviteter under hela dagen separat eftersom de har antagligen olika intensitetsnivåer.

5 Använd dina poäng som du väljer. När du har listat summan av dina aktivitetspunkter skriva ner dem i din dagliga register som en insättning. Du kan sedan använda dem under resten av dagen till mat eller dryck. Poängen inte rulla över till nästa dag så se till att använda de poäng som du vill innan dagen är slut. När du börjar använda aktivitets poäng du måste inse att de träningsprogram är där för att hjälpa dig att gå ner i vikt snabbare. Om du använder alla de punkter du ackumuleras under dagen kommer du att gå ner i vikt på en mycket långsammare takt. Människor som är nära eller har redan träffat sin målvikt använder ofta aktivitet för att öka sina dagliga punkter så att de kan fortsätta att äta den mat de gillar.

Tips

  • Alltid rådfråga din läkare innan du börjar en övning rutin för att säkerställa att den är lämplig för dig.

Hur man beräknar Viktväktarna Poäng för restauranger Online


Om du letar efter sätt att gå ner i vikt, kost, såsom Viktväktarna flex plan kan ge den flexibilitet som du letar efter. Viktväktarna flex plan ger dig möjlighet att bestämma hur du spenderar dina personliga dagliga punkter riktar varje dag. Du kan även äta ute på restauranger när du vill, men du kommer att behöva beräkna dina Viktväktarna poäng för din Restaurang. Så hur gör man detta? Jag har hittat en superenkelt sätt att göra detta som inte kostar ett öre! Läs vidare och jag kommer att dela detta enkelt sätt att hitta din restaurang poäng på nätet!

Instruktioner

1 Bestäm var du vill äta ute. Till exempel älskade jag att kunna fortfarande gå till Panera Bread när jag använde Viktväktarna flex planen viktminskningsprogram. När du har valt din restaurang, är du redo att gå online och bestämma vad du ska beställa. Det är fördelaktigt att bestämma vad du ska beställa innan du går. På så sätt kan du se till att du bor i din dagliga poängsaldo (eller åtminstone inom din extra vecko punkt bidrag varje vecka) och inte har någon ånger senare. Se avsnittet "Resurser" för mer information om hur man använder Viktväktarna flex poäng och hur man kan beräkna Viktväktarna poäng.

2 Klicka på länken för Dotti är nedan och hitta din restaurang val. Jag bestämde att jag vill gå till Panera Bread, så jag kan klicka på "P" och leta efter Restaurangens namn i det avsnittet. När du hittar din restaurang namn, klicka på den.

3 Hitta det objekt som du planerar att beställa. Menyalternativ är i allmänhet organiserade i livsmedelskategorier för varje restaurang. Till exempel vill jag att beställa fransk Löksoppa med ost och krutonger, så jag tycker att posten under avsnittet "skaldjur". Min soppa har ett värde av 4,5 tyngdtittare punkter. Jag planerar att dricka diet coke med min måltid, och jag vet redan att det är en 0 poäng värde, men det kan också hittas i Viktväktarnas Complete mat Companion. Du kan också beräkna en del av restaurangen punkter med hjälp av Viktväktarna Äta ute Companion, men inte varje restaurang finns med i den katalogen. Du kan se avsnittet "Resurser" för information om hur man gör detta.

4 Lägg upp dina poäng för planorder och se till att du kommer att vara inom din dagliga poängsaldo. Till exempel skulle jag lägga upp min planerade för att nå 4,5 Viktväktarna poäng för min beställning. Jag skulle behöva se till att jag fortfarande hade dessa punkter lämnade den dagen, eller kunna använda en del av mina 35 per vecka flexpunkter. Jag kunde också tjäna Viktväktarna aktivitetspunkter som dagen för att lägga till min balans. Om du inte använder det redan, kan du hitta Viktväktarna QuikTrak ett bekvämt sätt att hantera dina Viktväktarna poäng. Se "Resurser" för mer information om QuikTrak. Du är nu redo att äta och njuta av din måltid samtidigt veta att du fortfarande följer din viktminskning programmet!

Tips

  • Du kan använda Dotti webbplats medan du är på språng för att beräkna din restaurang punkter.

Hur Jämför Best livdieten till Viktväktarna Core-plan


Viktväktarna Kärna Planen fokuserar på att äta från en lista över hälsosamma livsmedel. Detta inkluderar hög fiber korn, magert kött och proteiner, fettfria mjölkprodukter och hälsosamma oljor. Best Life Diet är en livstid plan med en målsättning att hjälpa dig att hålla vikten av och utveckla hälsosamma vanor. Båda planerna har två stora saker gemensamt - lära dig att göra hälsosamma val och en betoning på fullkorn, hög fiber kolhydrater.

Instruktioner

1 Läs detaljerna i varje plan. Gå till Viktväktarna och bästa livdieten webbplatser för förklaringar om varje diet. Det finns en avgift för att bli en online-medlem.

2 Köp Bob Greene bok för att få full kärnan i hur programmet fungerar. Också överväga att delta i en tyngd som möter - gratis - för att kolla upp det.

3 Välj livsmedel från en godkänd Kärn listan. Detta inkluderar grönsaker, frukter, icke-krämiga soppor, fullkorns pasta, brunt ris, potatis, fiberrik spannmål och korn.

4 Följ de tre faserna i Best Life Diet. Under den första, fokuserar du på att höja din aktivitetsnivå och reglera din måltid schema. I fas 2 och 3, måste du undvika sex livsmedel: hög fetthalt mejeriprodukter, vitt bröd, vanlig pasta, transfetter, stekt mat, söt läsk och alkohol.

5 Var uppmärksam på din hunger, inte räkna poäng eller kalorier. Du behöver inte på någon plan. Istället lyssna på din kropp och sluta äta när du är nöjd. Lär dig din komfortzon av hunger.

6 Lägg i några extra. Under fas 3 av det bästa livet diet, får du något går kalorier. Viktväktarna ger dig 35 Flex poäng per vecka. Båda kan användas för splurges.

Tips

  • Daglig motion hjälper dig att nå dina mål viktminskning.
  • Tala med din läkare innan du påbörjar någon ny diet.

Viktväktarna är ett av de mest populära viktminskning planer idag. Det popularitet beror delvis på det faktum att du inte behöver köpa Vikt Watcher mat att följa sin diet. Oavsett om du väljer att använda den populära Points matsystem (Flex Plan) för att välja livsmedel eller nyare Core-planen, det finns variation och frihet i de livsmedel som du väljer.

Instruktioner

1 Välj den plan som du vill följa. Plocka upp ytterligare information och poäng böcker på din lokala Viktväktarna möte eller gå Viktväktarna Online.

2 Tilldela själv tilldelade punkter intervall baserat på din nuvarande vikt. Detta tilldelade intervall varierar som du gå ner i vikt.

3 Hitta en Viktväktarna poäng guidebok för punkter på en mängd olika livsmedel och snabbmatskällor. Det finns många online-resurser som bär upp-to-date Viktväktarna information. Bär guidebok med dig för enkel referens när du handlar eller går ut för att äta.

4 tidning den mat du äter och de punkter spenderas på varje mat för varje måltid medan du gör Flex planen. Håll det totala antalet poäng i din dagliga Viktväktarna poäng intervall.

5 Planera måltider runt Viktväktarna Kärna mat lista om du inte vill tidskrift din mat och hålla koll på poäng. Kärn Foods är låga i kalorier och hålla dig fullt ut för längre tidsperioder.

Tips

  • Hitta en poäng kalkylator för att beräkna poäng som du inte kan hitta i Viktväktarna Points guidebok. Det finns elektroniska och manuella räknesticka versioner tillgängliga.

Omnämnandet av julen frammanar visioner av sugarplums i våra huvuden - tillsammans med kakor, godis, paj och en miljon andra frestande godsaker. Om du är på en diet som Viktväktarna, kan det vara överväldigande att tänka på. Det finns dock några enkla knep för att få dig genom julbord, oavsett om du är hemma eller hos släktingar. Du kan hålla kontroll över din kost samtidigt njuta av läckra rätter från en stor jul fest.

Behandla det som ett tillfälle

Jul och andra helgdagar är speciella tillfällen. Tyngdpunkten bör falla på ordet speciell, speciellt när man pratar om mat. Det finns rätter på bordet som du inte kan få under andra tider på året. Att förstå detta är ett bra sätt att hålla sig i schack och fokuserade på din plan. Om du kan ha potatismos någon dag som du vill, varför bry sig att sätta ett berg av dem på din tallrik? Fokusera på det som är sällsynta behandlar. Dessa skiljer sig från familj till familj, naturligtvis, men om mormor Batat cirkel är en jul-bara behandla, inte beröva sig själv. Håll dina portioner i schack, men har en sked. Behandla speciella rätter som speciella, och lämna vardagsmat för vardagen.

Använda Vissa Flex Points

Om du aldrig tillbringar någon av dina FlexPoints under veckan, kan speciella tillfällen vara en bra tid att använda dem. Det kan bromsa din viktminskning lite, men kom ihåg att dessa extra poäng är till för att användas utan skuld. Om du inte kan leva utan en bit paj, ett glas vin eller andra help skinka, budget dina poäng därefter.

Långsam & Steady

Speciella tillfällen är mycket mat-fokuserad. Men det är inte den enda anledningen till att du har samlats med familj och vänner. Istället för att fokusera på middag och dessert, försök att takten själv och i stället fokusera på människorna omkring dig. Placera din gaffel ned mellan bites, och under den interims tar sig tid att prata med andra runt bordet. Ibland hjälper det att hitta den långsammaste eater i rummet och takten själv tillsammans med dem. Om du tar dig tid att njuta av ögonblicket i motsats till endast fokusera på mat, kommer du att ha bättre minnen av händelsen samt en bättre vecka på vågen.

Bring Your Own

När allt annat misslyckas, smyga in dina egna hälsosamma mellanmål. Om du tänker julbord på en släkting hus, varför inte erbjuda för att göra en hälsosam vegetabiliska maträtt? Det finns gott om tyngdtittare vänliga kokböcker på marknaden som har rätter som är både välsmakande och kost-vänlig. Om du är den viktigaste kocken, måste du göra vissa eftergifter - inte alla är bantning, och vissa människor bara vill att alla kolhydrater och fett de kan få. Men när du är i kontroll över din egen meny, kan du vara säker på vad du lägger in i din mat, och har därför en bättre grepp om punktvärden av rätter.

Planera i förväg

Det viktigaste att komma ihåg på julen är att planera i förväg. Ring din värd att fråga vad som kommer att vara på menyn, eller om du är värd, räkna ut punktvärden av din disk innan du steker dem. Budget ut hur mycket du kommer att få av varje maträtt, och hålla fast vid din plan för dagen. Det kan hjälpa att ha en handfull nötter ca 20 minuter innan du äter, eftersom de kommer att ta udden av din hunger. Naturligtvis kan det alltid finnas en överraskning choklad paj förs in genom din favorit moster, men genom att planera i förväg du kommer att bli mer beredda att göra eftergift av en extra bit skinka och gravy för en bit paj i stället. Räkna med det oväntade, och var inte rädd för att säga nej till sekunder.

Du är äntligen trött på det. Om den extra vikt du har burit runt har lämnat dig deprimerad och desperat, kan det vara dags att överväga en lösning som fungerar. Om du är äntligen redo att göra något åt ​​dessa oönskade pounds, gå med i en övervakad viktminskningsprogram för att starta dig på din viktminskning resa. Viktväktarna är en framgångsrik organisation som har hjälpt tusentals släppa extra pounds och hålla dem utanför. Det kan vara nyckeln till framgång du har letat efter också.

Instruktioner

1 Hitta ett möte i ditt område. Det är gratis att delta i ett möte. Du betalar bara när och om du väljer att gå. Besök den officiella Viktväktarna hemsida där du hittar en låda för att infoga ditt postnummer som förbinder dig med möten i din närhet (se Resurser nedan).

2 Gå med i programmet när du är redo att begå. Det finns två sätt att delta i programmet. Den första är genom att delta i veckomöten och efter en kärna plan eller flex plan för att äta. Det andra sättet är att delta i online-program. Detta kommer inte att innehålla möten i din kommun. Däremot alternativet ger dig en tyngd virtuell gemenskap för människor som du själv som är på språng. De matsedlar är desamma.

3 Välj din plan. Flex plan baseras på att räkna poäng. Du får ett visst antal poäng för dagen baserat på din nuvarande längd och vikt. Alla livsmedel är given punkt värden baserade på portion. Till exempel kan en banan ha ett värde av 2 poäng, medan ett segment av bananer grädde cirkel kan ha ett värde av 8 poäng. Du behöver inte räkna med kärnplanen. I stället du äter från en lista med "kärna" livsmedel.

4 Få dina verktyg för framgång. Viktväktarnas program ger dig med en "poäng tracker" och förteckning över centrala livsmedel samt information om programmet samt erbjuder hälsosam viktminskning tips.

5 Investera i ett livsmedel skala för att väga varje portion av mat. Prenumerera på Viktväktarna magasin för fler tips och intressanta artiklar och andra framgångar.

6 Ställ din viktminskning mål. Din idealvikt bör ligga inom ett område som är lämpligt för din ålder, längd och kroppsbyggnad. Annars är du fri att välja den vikt du tycker är lämpligt för dig. Kontrollera med din läkare för att ta reda på vad hon tror är ett acceptabelt viktintervall för dig.

7 Följ programmet. När du har frågor eller funderingar, ring din ledare eller söka stöd på hemsidan. Spåra dina poäng om du är på flex planen och hålla fast vid din kärna mat om du är på kärnprogrammet. Vara långlivade och du kommer att se resultat. Detta program är inte en snabb viktminskning system. I stället är det en balanserad och hälsosam kost och aktivitetsplan som tar tid att arbeta.

8 Njut dina prestationer som når din 10% mål förlust. Om du delta i möten som du kommer att gilla få små polletter vid varje ökning med framgång. Hålla dessa och leta dem för uppmuntran under svåra tider.

9 Lägg aktivitet gradvis enligt planen. Hitta en övning du verkligen njuta såsom promenader, simning, dans, aerobics eller cykling. Börja långsamt och tillsätt lite extra tid för din valda aktivitet varje vecka.

10 Spåra ditt ätande och aktivitet dagligen. Skriv ner den mat du äter vid varje måltid. Också spela hur länge du tränar per dag. Håll dina register som en del av ert engagemang för viktminskning. Att hålla ett mejeri av denna resa rekommenderas också som en påminnelse om dina framsteg.

Tips

  • Närvara vid möten ofta. Viktväktarna hävdar att de som deltar i möten förlorar 3 gånger så mycket vikt som de som inte gör det.
  • Om du är minderårig och önskar att delta i programmet måste du ha ett skriftligt uttalande från din läkare. Detta brev kommer att arkiveras.

Viktväktarna planen är inte bara ett paraply plan som varje människa följer. Enligt Viktväktarnas hemsida, är program som bygger på en daglig punkter "budget", och omfattar olika mål punkt värde beroende på din vikt. Du kan hålla reda på punkter i en handskriven tidskrift eller genom att gå Viktväktarna Online och spelar in ett digitalt matdagbok.

Hur Points Arbete

Allt du äter har ett poängvärde för att hjälpa dig att hålla koll på hur mycket du förbrukar under dagen. Enligt den tyngdtittare hemsida, är detta värde baserat på kalorier, fett och fibrer. Du kan räkna ut hur många poäng ett livsmedel är värd genom att titta på näring fakta och ange dessa värden i en punkt räknare.

Hur många poäng tillåtna per dag

Antalet poäng du bör äta per dag baserat på din nuvarande vikt. Enligt Starling Fitness, punkttillägg baserat på vikt är följande:

Mindre än 150 pounds: 20 poäng / dag
150 till 174 pounds: 22 poäng / dag
175 till 199 pounds: 24 poäng / dag
200 till 224 pounds: 26 poäng / dag
225 till 250 pounds: 28 poäng / dag
250 till 275 pounds: 30 Poäng / dag
275 till 300 pounds: 31 Poäng / dag
300 till 325 pounds: 33 poäng / dag
Mer än 350 pounds: 34 poäng / dag

flex Points

Du får ett visst inflytande utanför din dagliga poäng ersättning på Viktväktarna. Enligt Starling Fitness, varje vecka, kan du förbrukar upp till 35 poäng av någon mat eller dryck som du vill, på någon dag i veckan. Du kan dela de punkter upp under de sju dagarna, eller spara en stor del punkter för ett speciellt tillfälle eller behandla.

aktivitetspoäng

Enligt Starling Fitness, du också kan tjäna aktivitets poäng genom olika former av motion. Precis som det finns en poäng miniräknare, kan du också använda en aktivitetspunkter miniräknare. Ange intensiteten av motion och hur mycket tid du gjorde det, och du kan räkna ut hur många extra poäng du tjänat den dagen.

Momentum Program

Viktväktarna nyligen introducerade Momentum programmet, som fortfarande är baserad på poängsystemet. Programmet är centrerad kring "Bensin Foods", som ska begränsa hunger känslor hela tiden inom din poäng budget. Bensin Foods sträcker sig från enkla snacks, såsom körsbär, ingredienser kan du inkluderar i förrätter, såsom hel-vete pasta.