XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem

viktökning av ost

Kan äta ost orsaka viktökning?

All mat kan orsaka viktökning om du äter tillräckligt av det, vilket gör att du förbrukar mer kalorier än du behöver för dina dagliga aktiviteter. Om du nyligen har gått upp i vikt, ost, med dess höga fett- och kaloriinnehåll, kan tyckas som om det vore det antagligen. Däremot ost konsumtion inte nödvändigtvis leda till viktökning när ätas med måtta.

kaloriinnehåll

Även en liten mängd ost kan ha en massa kalorier. Ett uns av get ost, som är ungefär lika stor som 3 tärningar eller tummen, innehåller cirka 128 kalorier. Andra helfeta ostar, inklusive gouda, Edam, Parmesan, Romano och roquefortost, innehåller ofta mer än 100 kalorier per ounce, liksom.

energi~~POS=TRUNC

Ost är hög energitäthet, vilket betyder att den har en hel del kalorier per gram. Du är mer benägna att konsumera för många kalorier om din kost innehåller huvudsakligen energitäta livsmedel, såsom ost. Mat med låg energitäthet, såsom frukt och grönsaker, tar upp mer utrymme i magen, så att de hjälper dig att känna full, medan de äter färre kalorier. Detta gör dem till ett bättre val än ost för att förlora vikt eller bibehålla en hälsosam vikt.

forskningsresultat

Även om det är möjligt att äta ost kan orsaka viktökning, gjorde studier publicerade i "The New England Journal of Medicine" i juni 2011 och "American Journal of Clinical Nutrition" i december 2006 inte hitta en association mellan ost konsumtion och viktökning. I själva verket fann "AJCN" studie som äter måttliga mängder ost förknippades med viktminskning.

Minimerar risken

Du kan göra viktökning mindre sannolikt genom att äta ost med måtta och välja lägre kalori ostar. Sänkt fetthalt ost har vanligtvis mellan 60 kalorier och 80 kalorier per portion, och välja nonfat ost kommer att minska kalorier till mindre än 50 kalorier per portion, vilket gör det lättare att passa ost till en hälsosam diet. Om du inte gillar smaken av sänkt fetthalt ostar, äta ost mindre ofta, äta mindre portioner eller välj starkt smaksatta ostar, såsom parmesan eller ädelost, som ger en stor smak uppsving med bara en liten mängd ost.

3000 kalorifattig diet plan för viktökning

Oavsett om du är genetiskt tunn eller hantering av ett medicinskt tillstånd som gör det svårt att gå upp i vikt, kan du kämpar så mycket att sätta på pounds som de flesta människor kämpar för att förlora. Medan bara äta mer kalorier låter enkelt, är det också viktigt att välja rätt mat så att du får hälsosamt. En 3000-kaloriintag är en kost plan som kan hjälpa de flesta män och kvinnor går upp i vikt.

Viktökning Diet Grunderna

Ät tre måltider och tre mellanmål om dagen på 3000-kalori viktökning måltider. För att du uppfyller dina dagliga kaloribehov bör varje måltid innehålla 750 kalorier och varje mellanmål 250 kalorier. Inkludera så många livsmedelsgrupper - frukt, grönsaker, spannmål, proteinrika livsmedel och mejeriprodukter - som möjligt vid varje måltid och mellanmål för att se till att du uppfyller dina dagliga vitaminer och mineraler behov. Lägg näringsrika, kaloritäta livsmedel, såsom nötter, torkad frukt, olivolja, avokado eller ost, till dina måltider till kalorier utan att du känner för full.

Hög kalori frukost

Starta dagen på rätt med en hälsosam, kaloririka frukost måltid. Till exempel kan en kopp havregryn gjort med 2 koppar helmjölk fyllas med 12 skivade mandel och 1/4 kopp russin. Servera den med en kopp apelsinjuice till 730 kalorier. Eller njuta av en veggie omelett gjord med tre ägg, 1/2 kopp skivade champinjoner och ett uns av schweizerost i en kastrull belagd med en tesked vegetabilisk olja. Servera den med två skivor fullkorns toast toppad med en tesked smör eller margarin, tillsammans med en kopp helmjölk, för totalt 750 kalorier.

Laddar upp vid lunch

En hög-kalori lunch måltid på din viktökning diet kan innehålla halv kopp hummus, 1,5 uns av fetaost, alfalfagroddar och rivna morötter fyllda till en hel-vete pita och serveras med en behållare med låg fetthalt yoghurt och en stor banan för 740 kalorier. En annan hög kalori lunch kan innehålla två skivor ost pizza med 2 koppar sallad toppad med 2 matskedar av salladsdressing. Din totala kommer att vara 760 kalorier.

Kalori-Tät middag

Till middag kan du njuta av 4 uns av grillad lax drizzled med en tesked olivolja serveras med en kopp brunt ris, en kopp av ärter och en halv kopp färsk ananas för 745 kalorier. En annan middag idé innefattar en burgare gjord med 3 uns av magert hamburger kött på en fullkorns bulle med 1 1/2 koppar rostad röd potatis som gjorts med 2 teskedar olivolja och en kopp rostad blomkål drizzled med en tesked olivolja . Måltiden uppgår till 750 kalorier.

Gör varje Snack Count

Inkludera protein och hälsosamma kolhydrater, såsom fullkorn eller frukt, med varje mellanmål, och pumpa upp kalorier med hälsosamma fetter som nötter eller avokado. Exempel på 250-kalori snacks inkluderar en stor äpple med 2 matskedar jordnötssmör; tre hel-vete kex med ett uns av ost; en kalkon smörgås med ett uns av kalkon, en åttondel av en avokado på en skiva fullkornsbröd; eller en kopp osötad kalla spannmål med en kopp helmjölk.

Hög kaloririk måltid Idéer för viktökning

Översikt

Om du är 15 till 20 procent under önskad kroppsvikt, anses du underviktig, enligt författarna av "Krause livsmedels-, kost och diet terapi." Undervikt ökar dödligheten. Att gå upp i vikt måste du äta 500 till 1000 extra kalorier varje dag. Sikta på sex måltider per dag bestående av 500 kalorier vardera.

Frukost

Välja kaloririka livsmedel att äta med frukost kan hjälpa dig att nå dina kaloribehov viktökning. Dricka en kopp saft eller helmjölk med din frukost måltid kan öka ditt intag av 120 till 150 kalorier. En hög-kalori frukost måltid idé för viktökning kan innefatta 2 koppar hela korn spannmål med en kopp helmjölk och en stor banan. Du kan också prova en hög kalori ägg smörgås bestående av två ägg tillagade i en tsk. margarin placerad på en engelsk muffin med en skiva ost, serveras med en kopp apelsinjuice.

Förmiddagen Snack

Kaloririka livsmedel såsom nötter och torkad frukt göra bra kalori snacks för viktökning. En hög kalori förmiddagen mellanmål för viktökning kan innefatta 1/4 kopp blandade nötter med halv kopp russin med en kopp saft. Du kan också prova en smoothie gjord med en kopp helmjölk, färsk frukt, yoghurt och jordnötssmör.

Lunch

Kryddor och såser lägga kalorier till mat utan att du känner för full. För en hög kalori lunch prova en tonfisk sallad smörgås med 3 oz. av konserverad tonfisk packade i olja och 2 msk. majonnäs, serveras på två skivor fullkornsbröd. Du kan även äta sallad för att hjälpa dig gå upp i vikt. Prova en grillad kyckling sallad serveras på en bädd av gröna med 3 msk. regelbunden salladsdressing, en uns. av smulad ädelost, 2 msk. av craisins och sju valnöt halvor.

Mid-afternoon mellanmål

Hela fetthalt ostar och mutter smör kan öka ditt kaloriintag för viktökning. För en hög kalori eftermiddagen mellanmål försöka 12 salta kex med 2 msk. jordnötssmör eller 2 oz. av ost med en kopp helmjölk.

Middag

Torrmjölkspulver är en billig kalori booster du kan använda för att lägga kalorier till potatismos, Köttfärslimpa och grytor. Det kan också blandas med din mjölk för att öka dess kaloriinnehåll. Varje matsked torrmjölkspulver har 33 kalorier. Hög kalori måltid idéer för middag kan innefatta en 3 oz. servering av köttfärslimpa med sås, en kopp potatismos med sås och en halv kopp servering av gröna bönor med margarin. Eller så kan du prova två kycklingklubbor med en kopp ris pilaff och ångad broccoli med ost som en hög kalori middag alternativ.

kvälls~~POS=TRUNC Snacks

Hög kalori näringstillskottet drycker kan också användas för att komplettera din kost för att hjälpa dig upp i vikt .. kvällsmål idéer kan inkludera en kaloririka näringstillskottet med ett uns. pretzels eller två skivor av smörade russinbröd och jordnötssmör med en kopp chokladmjölk.

Viktökning Måltider för kvinnor

Dina väninnor kan vara avundsjuk, men kämpar för att gå upp i vikt kan vara så svårt för dig som det är för dem att förlora den. Om du vill gå upp i vikt health, måste du följa samma hälsosam kost principer som försöker gå ner. Det innebär att fylla din kost med näringsrika livsmedel från alla livsmedelsgrupper så att du få muskler och inte fett.

Viktökning Diet Grunderna

Äta en extra 500 till 1000 kalorier per dag kan hjälpa dig att få en till två pounds per vecka, enligt dietist Elena Blanco-Schumacher, vilket anses vara en sund och rimlig viktökning. De flesta vuxna kvinnor behöver 1600 till 2400 kalorier per dag för att behålla sin vikt, så en viktökning måltider för kvinnor bör innehålla 2100 till 3400 kalorier per dag. Att hålla en matdagbok för att spåra din vanliga intag innan kan hjälpa dig att bestämma dina individuella kaloribehov viktökning. För att förhindra att känslan för full på viktökning måltider, äta sex måltider per dag istället för de vanliga tre. Försök att inkludera så många livsmedelsgrupper som möjligt vid varje måltid för att se till att du uppfyller dina näringsbehov.

morgon~~POS=TRUNC måltider

Vakna upp din aptit med en hälsosam frukost. En hög-kalori viktökning frukost kan innehålla en kopp havregryn gjort med en kopp lättmjölk och mix-ins som inkluderar 12 skivade mandlar och 3 msk russin för 460 kalorier. En näringsrik förmiddagen måltid kan innehålla en kopp kalciumberikad apelsinjuice och en skiva fullkornsbröd toppad med en matsked vardera av jordnötssmör och 100 procent alla fruktgelé för 450 kalorier.

Lunch och tvåtimmars: Calorie Up

Se till att du äter dina frukter och grönsaker. De kan vara låg i kalorier, men de är rika på näringsämnen som håller dig frisk. En viktökning lunch måltid kan omfatta 3 uns av grillad kyckling på en hel vete bun toppat med en 1-uns bit av schweizerost, sallad, tomater och lök serveras med en kopp blandade gröna kastade med en matsked olivolja och balsamvinäger vinäger för 475 kalorier. Några timmar senare, har en hög kalori eftermiddagen måltid som en stor färska päron med en kopp fettsnål yoghurt och 10 fullkorns kex för 440 kalorier.

Middag och senare

För att förhindra måltid tristess, äta en mängd olika livsmedel under hela veckan, speciellt protein livsmedel såsom ägg, bönor, ost eller skaldjur. Till middag, njuta av 4 uns av vita tonfisk stek med 1 1/2 koppar bakade sötpotatis och en kopp rostade brysselkål kastade med en matsked olivolja för 520 kalorier. Slutligen, avsluta dagen med en hälsosam, kaloririka kvällsmål såsom halv kopp råa pistagenötter med en kopp lättmjölk för 460 kalorier.

Viktökning Kosttillskott för barn

Ett barn som är under på grund av en kronisk sjukdom, genetik, dålig aptit eller picky matvanor är i riskzonen för låg energi och sjukdom. Ditt barns läkare kan hjälpa dig att avgöra om hon behöver gå upp i vikt. Sikta på att komplettera ditt barns kost med hela livsmedel så mycket som möjligt, men i vissa fall en kommersiell tillägg kan vara nödvändig.

Stöd för hela matar

Målet med viktökning kosttillskott är att hjälpa ditt barn vinst muskelmassa. En studie publicerad i en 2003 numret av "Journal of Nutrition" fann att barn som får sina kalorier från djurkällor växa bättre. I studien fick underviktiga kenyanska barn som fick en kött eller mjölk tillägg betydligt mer muskelmassa än de som inte fick ett tillägg. För en hemmagjord, hög proteintillskott, prova att öka ditt barns portion kött vid middagen, som erbjuder naturliga pålägg till mellanmål eller piska upp en extra smoothie innehåller helmjölk yoghurt och bananer. Färskost, ost och ägg är andra animaliska anskaffas proteiner som kan fungera som viktökning kosttillskott. Fettrik mat, såsom smör, jordnötssmör, vispgrädde och färskost, kan också tillsättas till livsmedel för att öka kaloriintag.

Slight aptit

Om ditt barn har lite aptit eller intresse av att äta, erbjuder små, kaloririka måltider under dagen istället för tre stora måltider. Dessa kan bestå av helfet yoghurt, en handfull av torkad frukt eller några kuber av ost. Du kommer att dra nytta av ditt barns naturliga tendens att beta, som kan lägga mindre press på honom att äta stora portioner vid måltiderna.

kommersiella Kosttillskott

Ibland hela livsmedel är bara inte bekvämt eller kanske inte tillräckligt. I dessa fall, färdigförpackade viktökning kosttillskott som erbjuder ett komplett utbud av vitaminer och mineraler, samt ytterligare protein och kolhydrater, är en bra go-to alternativ. Finns i barnvänliga förpackningar, kalorier vanligtvis koncentrerade i dessa produkter så att barnen inte blir överväldigad av volymen. Du hittar förblandade kartonger eller flaskor, pulveriserade dryckmixes och även kalori pudding kosttillskott som kan tilltala barnet. Ersätta dem för en vanlig juice box vid lunch eller frukost, lägga till dem i en smoothie med färsk frukt eller häll dem över granola för en stor kalori uppsving.

övervaka regelbundet

Undvik att komplettera ditt barns kost med närings void sockerhaltiga livsmedel såsom läsk och godis. Även om dessa leverans kalorier de inte bidrar viktiga näringsämnen, såsom protein, fibrer, vitaminer och mineraler, som stimulerar muskler och hjärnans tillväxt. Om ditt barn är på en seriös viktökning regim, checka in regelbundet med din läkare för att övervaka hans framsteg. När han når en hälsosam vikt, kan du skära ned på de tillägg för att hindra honom från att bli överviktiga.

Tips om viktökning för flickor

Tillväxt sprutar, sportaktiviteter eller snabb ämnesomsättning är alla orsaker för flickor att vara underviktig. Låg vikt kan orsaka din dotter att missa sin tid och har minskat näringsintag. Enligt University of Nevada, kan nästan 25 procent av barnen har problem med att äta. Följ en mängd olika tips för att öka i vikt på ett hälsosamt sätt utan att hänge sig åt snabbmat eller tomma kalorier.

Planen

En vanlig äta schema är kritisk. Flickor bör äta tre måltider om dagen eller mer och en mängd olika snacks. Börja med en hälsosam frukost såsom yoghurt frukt smoothie och havregrynsgröt med frukt, sedan uppmuntra henne att äta snacks mellan alla måltider och inte hoppa alla måltider. Skapa en avkopplande miljö vid servering av måltider till ditt barn för att uppmuntra henne födointag. Sikta på en till två pund. extra vikt per vikt, föreslår Centrum för Unga kvinnors hälsa. Viktökning kan variera varje vecka och kommer att variera per person.

Mejeriprodukter

Satsa på hela mjölkprodukter i stället för mager eller fettfri. Använd helmjölk i spannmål, smoothies, soppor och grytor. Servera ett glas mjölk med sina måltider i stället för vatten. Lägg till extra ost, såsom amerikansk eller cheddar, var du kan. Till exempel, strö ost på entrée eller blanda in i hennes frukost ägg. Tillsätt alltid en extra ostskiva till ditt barns smörgås eller hamburgare.

snacks

Glöm inte att ge snacks för din dotter att äta hela dagen. Innan du lämnar huset för skolan, ge din dotter extra mellanmål hon kan njuta av mellan klasser eller efter skolan. Satsa på nötter och torkad frukt, granola barer eller ost pinnar. Packa protein barer som har balanserade mängder kolhydrater, protein och fett. Undvik barer högt i endast ett näringsämne.

Sport och Motion

Om din dotter deltar i stillasittande livsstil och ökar därmed sitt aktivitetsnivåer kan öka sin aptit. Även små mängder av träning kan vara fördelaktigt. Uppmuntra henne att gå familjens hund, gå på en daglig joggingtur eller gå med i en skola idrottslag. Många gym erbjuder aktivitetsprogram för barn och tonåringar att uppmuntra idrott och motion. Inte bara kommer att utöva göra din dotter växa hungrig, hon kommer också att öka sin muskelmassa.

Friska viktökning program

Om du är underviktig eller har ett hälsotillstånd som gör det svårt att sätta på pounds, du redan inser att gå upp i vikt på ett hälsosamt sätt innebär mer än bara äta stora portioner. Att få dessa extra kalorier är viktigt, men en säker planen innebär att söka upp näringskällor mat och balansera din kost med regelbunden fysisk aktivitet.

äta Plan

Lägg kalorier till din dagliga kost genom att äta oftare, väljer fler kaloririka livsmedel, med snacks förutom måltider, äta efterrätter med några positiva näringsegenskaper och dricka smoothies, mjölk eller juice med måltider under dagen istället för vatten. Gör näringsmässigt sunda val från kärn matgrupper, inklusive magra mejeriprodukter, magert protein, frukt, grönsaker och fullkornsprodukter, men inte skygga kaloririka alternativ som också är fulla av näringsämnen. Exempel på kaloririka livsmedel som kan finna en plats i din diet inkluderar avokado, nötter, jordnötssmör, frön, mager ost, bönor, fullkornsprodukter, torkad frukt och fiberrik spannmål.

Träning

Även motion är ett av de bästa sätten att hålla sig frisk och upprätthålla en mager kroppsbyggnad, kan det också leda till viktminskning om du hamnar bränner fler kalorier än du äter. För att undvika att hålla sig till måttlig motion och lägga tonvikten på styrketräning i stället för hjärt aktivitet. Styrkeövningar inte bränna så många kalorier som de flesta cardio träning, men de kan hjälpa dig att sätta på muskelmassa och kan också öka aptiten.

pacing

Friska, varaktig viktminskning är en gradvis process som innebär permanent livsstilsförändring, och hälsosam viktökning är inte annorlunda. Du kanske märker att du kan gå upp i vikt snabbt till en början om du gör många förändringar på en gång, men så småningom dina framsteg kommer att bli jämn och konsekvent. Dr. Melina Jampolis, läkare näring specialist för CNN.com, föreslår att sätta ett mål att vinna mer än 1/2 pund till ett pund per vecka genom att äta mer varje dag och få regelbunden styrka träningspass.

överväganden

Tala med din läkare om en hälsosam viktökning plan innan du anta en ny diet program eller vidta åtgärder själv att gå upp i vikt. Det kan hjälpa till att hålla en målvikt på att du har för avsikt att nå och sedan justera din träning och ätmönster att fokusera på vikt underhåll i stället för fortsatt förstärkning. Som du väger för- och nackdelar med potentiella planer, överväga din långsiktiga hälsa och välja ett program som har hållbara och säkra metoder bortom en tillfällig period.

Viktökning har en allt-du-kan-äta sallad bar och serverar en mängd läckra måltider. Om du följer dessa steg, du enkelt kan välja något lätt och frisk från denna anläggning meny.

Instruktioner

1 Order från Sizzler låga Carb Grill. Hibachi kyckling med Broccoli har 290 kalorier, 15 gram kolhydrater och 6 gram fett. Grillad lax med Broccoli har 393 kalorier, 14 gram kolhydrater och 19 gram fett. Och Petite viktökning biff med Broccoli har 520 kalorier, 11 gram kolhydrater och 26 gram fett.

2 Ersättnings grill bönor utan ost eller salladsbaren för pommes frites i förrätter som erbjuder pommes frites som en sida maträtt. Pommes frites har 360 kalorier och 12 gram per portion.

3 Gör din sallad utan ost och använda ljus italiensk dressing eller reducerat kalori ranch i salladsbaren. Bo på blue cheese och ranch dressing som har över 12 gram fett och cirka 120 kalorier per tesked. Välj färsk frukt på salladsbaren, i stället för söta desserter.

4. Ät hälften av din entrée och spara den andra hälften för lunch nästa dag.

Tips

  • Undvik Double Malibu kyckling, som är stekt kyckling och skinka med schweizisk ost och Malibu sås och serveras med pommes frites. Det har 2.160 kalorier och 134 g fett. För många människor, det är så många kalorier som du behöver för dagen.

Information om hälsosam viktminskning är överallt - på Internet, på bokhyllor, i tidningar och i klassrum. Men att hitta information om hälsosam viktökning är svårt att hitta. Men för många människor som återhämtar sig från sjukdom, har körtel frågor, är äldre eller lider av negativ kroppsuppfattning från att vara alltför tunn, är detta ett mycket verkligt behov. Du kan gå upp i vikt genom att äta en massa onyttig mat som innehåller mycket fett och natrium med lågt näringsvärde, men det finns livsmedel som kan hjälpa dig att gå upp i vikt på ett sätt som är bra för din kropp.

Strategi

De flesta experter rekommenderar kontrollerad viktökning. Det är inte hälsosamt eller hållbart att vinna eller förlora en hel del vikt på kort tid. Ytterligare 500 kalorier per dag bör ge en viktökning på ett pund i veckan, men du kan behöva justera din kalori räkna efter ett par veckors observation. Du behöver inte viktökning pulver; så länge du förbrukar mer kalorier än du använder, kommer du upp i vikt.

Måltid storlek och frekvens

På en viktökning diet, ligger fokus på att äta näringsrik, kalori-tät livsmedel. Tre förnuftiga måltider och två mellanmål placerade halvvägs mellan måltider är bättre än tre stora måltider eftersom det uppmuntrar din kropp att bygga muskler med kalorierna i stället för att lagra dem som fett. Måltider och mellanmål bör alltid vara en blandning av magert protein, hälsosamma fetter och komplexa kolhydrater.

matar

Det enklaste sättet att stöta upp din dagliga kalorier är att äta mat med hög hälsosamma fetter, som olivolja, jordnötssmör, nötter och avokado. Undvika mat med högt innehåll av mättade fetter och transfetter som smör, helmjölk mejeriprodukter, bacon och korv, fett kött och bearbetade snacks. Mest snabbmat innehåller också många av dessa typer av fett. Var noga med att äta en hel del fullkorn, frukt, grönsaker och magra mejeriprodukter. Försök att äta den högsta rekommenderade betjänar räkningen från matpyramiden. Du kanske vill äta en ytterligare portion magert protein per dag samt.

Tillägg

Smyga in extra kalorier med näringsrik tillägg kan hjälpa också, särskilt om du har svårt att äta stora mängder mat. Använd mjölk istället för vatten i soppor och varma spannmål. Lägg nötter och torkad frukt till spannmål, yoghurt och fettsnål glass eller duggregn honung på dem. Topp rätter med några mager ost. Riv en bit mörk choklad över desserter. Några extra kalorier här och där lägga upp.

Träning

Även om du försöker gå upp i vikt, glöm inte att utöva. Det kommer att hjälpa rev upp aptiten och hålla dig mager och må bra. Viktbärande motion är särskilt fördelaktigt, eftersom muskler väger mer än fett och kommer att fylla ut din ram.

Många människor gör beslutet att bli vegetarian eftersom det är känt att leda till viktminskning. Inte alla förlorar vikt när de blir en vegetarian, men. På grund av dåliga beslut mat, många människor som ger upp kött faktiskt gå upp i vikt. Vad är vegetarianer som ökar i vikt gör fel? Här är några saker som alla som funderar på att ge upp kött bör veta att förhindra viktökning som vegetarian.

Instruktioner

1 Undvik vita produkter när det är möjligt. Detta innebär att du bör undvika att äta vit pasta, ris och bröd. Ersätt alla dessa livsmedel med fullkorn versioner, som innehåller en större mängd fibrer. En av de största fördelarna som fullkornsprodukter erbjuder över vita produkter håller dig fylligare längre.

2 Ät inte potatis hela tiden. Även om de kan vara ett bra komplement till vissa vegetariska rätter, är det viktigt att se till att de inte är det enda som du äter. Potatis orsaka viktökning och högt kolesterol.

3 Ät grönsaker när du har möjlighet att göra det. Eftersom du är vegetarian, bör detta inte vara alltför svårt. Men många människor bli vegetarianer och glömmer att äta grönsaker eftersom de gris på alla skräpmat. Rätter som består av både fullkorn och grönsaker kommer att hjälpa till att hålla dig full och förhindra viktökning.

4 äter bara frukter som är hälsosamma på en regelbunden basis. Även frukt är friskare än andra livsmedel som du kan mellanmål på, det finns vissa typer som kan leda till viktökning. Vattenmelon, vilket är mycket högt i socker, bör endast ätas med måtta. Vissa hälsosamma val att lägga till din inköpslista inkluderar citronsyra frukter och bär.

5 Begränsa mängden skräpmat som du äter. Många människor tror att de kan leva på skräpmat och inte få en pund. Även om det finns vissa människor som kan, de flesta kan inte. Håll dina chips, chokladkakor, glass och andra godsaker i skåpet för speciella tillfällen. Ät dem varje gång ett tag, men inte hela tiden.

6 Köp ost sänkt fetthalt, mjölk, yoghurt och andra mejeriprodukter. Eftersom ost spelar en så stor roll i kosten hos de flesta vegetarianer kommer lägre fetthalt hjälpa dig att spara en hel del kalorier och fett i det långa loppet. Om du äter dessa produkter ofta kan välja hälsosammare sorter förhindra viktökning.

Tips

  • Lägg till massor av bönor till din diet, eftersom de är mycket fylla på grund av höga halter av fiber.
  • Icke-kräm-baserade soppor, såsom grönsakssoppa, är mycket friska och fyllning.
  • Tänk på att vegetarianer kan äta mer än bara sallader.
  • Var inte rädd för att ta vitamintillskott för att möta näringsbehov.
  • Var noga med att övervaka hur du känner på en vegetarisk kost.
  • Om du går på en vegetarisk kost helt enkelt att gå ner i vikt, kan du bli besviken.