XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem

växthormoner växter

Tillväxthormon är ett hormon som normalt produceras av hypofysen, som ligger bakom näsryggen, strax under hjärnan. När hypofysen inte fungerar och det finns en brist på tillväxthormon är injicerbar tillväxthormon används ibland som en del av en behandlingsplan. Den enda HGH som är godkänd av FDA är den injicerbara sorten, även känd som rekombinant tillväxthormon, som härmar hormon som produceras av hypofysen, men det framställs syntetiskt i ett labb.

Syntetiskt tillväxthormon är en peptid som fungerar som ett protein i kroppen, ungefär som proteinerna vi äter. Den sura miljön i matsmältningssystemet bryter proteiner ner så att kroppen kan börja använda dem. En peptid som "bryts ned" kan inte användas av kroppen, därför tillväxthormon måste injiceras så att kroppen kan absorbera och använda den på rätt sätt. Det finns ett antal ingredienser i rekombinant tillväxthormon, och var och en spelar en viktig roll för att säkerställa att medicinen avges in i kroppen och fungerar på ett effektivt sätt.

somatropin

Enkelt uttryckt, är somatropin ett annat namn för syntetisk tillväxthormon (HGH). Fram till 1985 var tillväxthormonet utvinns ur hypofyser från människolik, och kallades humant GH (somatotropin). Den biosyntetiska form av hGH, även kallad rekombinant tillväxthormon (rhGH), ersatte formen humanhärrörande i mitten av 1980-talet och är den enda form som används i hormonbehandling idag.

histidin

En positivt laddad histidin är en essentiell aminosyra som är viktig för katalyserade reaktioner. Essentiella aminosyror kan inte bildas av andra näringsämnen, och därför måste vara närvarande i dieten eller kompletteras. Histidin är effektivt för att förhindra cellskador i en mängd olika förhållanden som orsakar inflammation.

poloxamer 188

Poloxamerer är vanliga kemikalier som används inom den farmaceutiska industrin för att hjälpa till att reparera cellmembranskada. Kemiskt, att poloxamerer infoga sig i små hål i cellmembran agera som "ett finger i ett dike."

Fenol

Fenol förekommer naturligt i vissa livsmedel, liksom mänskliga och djuravfall, ruttnande organiskt material, och även produceras inom i tarmen som en följd av aromatisk aminosyrametabolismen. Det tillverkas också syntetiskt. Eftersom fenol har bedövningsmedel, används ofta i injicerbara läkemedel.

mannitol

Mannitol är en kristallin alkohol finns i många växter. Det är också ett diuretikum ofta för att behandla medicinska tillstånd som orsakar en ökning av kroppsvätska / vattenretention.

Väteklorid och natriumhydroxid

Kombinationen av väteklorid och natriumhydroxid som hjälper den tillväxthormon överleva magslemhinnan. Natriumhydroxid (NaOH) är en stark kemisk bas som vanligen används i farmaceutiska laboratorier för att driva kemiska reaktioner och neutralisera sura material. Väteklorid (HCl), vid upplösning i vatten, producerar saltsyra, och används ofta i farmaceutiska laboratorier att tillverka vattenlösliga läkemedel som löses upp när de injiceras eller smältas.

Vatten

Tillväxthormon injiceras subkutant med en fin nål. Vatten används för att underlätta överföring av vätskor från röret, via den subkutana sprutan, in i kroppen.

Växthormoner är organiska ämnen som produceras naturligt i växten, som styr tillväxt och andra fysiologiska funktioner på ett ställe bort från sin produktionsplatsen och aktiv i små mängder. Växthormoner bestämmer bildandet av stjälkar, blad och blommor. De är också ansvariga för utsöndring av löv och bildning och mognad av frukt. Det finns många synonyma begrepp av ordet "hormon", nämligen tillväxthormon, tillväxtreglerande, tillväxtsubstanser, fytohormoner och formativa ämnen.

Historisk bakgrund

Upptäckten av växthormoner går tillbaka vid tiden för Charles Darwin, när, i 1881, konstaterade han att när någon coleoptile spets utsattes för ensidig belysning, böjer spetsen mot ljuset. Denna observation ledde till ytterligare forskning och ultimata upptäckt och isolering av hormonet kallas "Auxin a" (auxenotriolic syra) från human urin. Senare upptäckte forskare "Auxin b" och "Heteroauxin", som är i huvudsak indolättiksyra (lAA). För närvarande har flera växthormoner identifierats och isolerats ur växter.

auxiner

Auxin hormon produceras av spetsen på en coleoptile, dvs det första bladet av en växt. Auxin sker i små koncentrationer på de växande tips, och de agerar följt av transloka basipetally. Auxin spelar en viktig roll i organdifferentiering. När en skuren yta av en ung stem behandlas med en blandning av hög andel av auxin, är en odifferentierad massa av kallusvävnad utvecklats. Auxin hjälper också i fruktkroppen. Det stimulerar äggstocksvävnad för att bilda frukt. AMPUTATION av blad, blommor och frukter styrs av auxin; därmed kan kontrolleras tidigt hösten frukt genom tillämpning av auxin strax före eller under skördesäsongen.

gibberelliner

Gibberelliner finns i groende plantor och även i riklig mängd i de växande vävnader såsom expanderande cotyledon eller blad. Gibberelliner är den naturliga tillväxten reglersystem i högre växter. De är inblandade i vissa typer av dvärgväxt av växterna, särskilt i tillväxt förlängningen av dvärg majs, dvärg ärta och förlängning av ris plantor. Dess effekt är främst intern förlängning. De är inblandade i fenomenet dvala, blommande och fruktkroppen. Det orsakar bildandet av hanblommor medan dess lägre koncentration gynnar bildningen av kvinnliga blommor.

cytokininer

Hormonet cytokinin var tidigare känd som kinin, phytokinin och kinetin. Det är allmänt används som genetiska ämnen som främjar växt celldelning. De verkar i allmänhet för att påverka planttillväxt genom att stimulera celldelning, även om, i vissa fall, kan de bara påverkar cellförstoring. Cytokininer har förmågan att inducera bildandet av organ av odifferentierade växtvävnader. I låga koncentrationer, cytokininer orsakar rotutveckling, medan högre koncentrationer leder till knopp bildning.

florigen

Florigen främjar blomning och resor från att få knopp eller något som hämmar blomningen, som normalt lagras i sin linda.

Hur fungerar humant tillväxthormon Arbete?

Introduktion

Våra kroppar producerar naturligt en humant tillväxthormon som hjälper till att reglera det sätt på vilket våra kroppar muskler, ben och vävnader växa och förstärkas. Denna humant tillväxthormon levereras av hypofysen. När vi åldras hypofysen börjar långsamt att skära ner hur mycket av detta hormon som bildas. Detta gäller särskilt efter våra kroppar fyller 40.

användningar

I dagens hälsomarknaden, syntetiska mänskliga tillväxthormoner som används främst i barnmedicin. Det är oftast används för att bekämpa sjukdomar som orsakar njursvikt hos barn, samt att bekämpa Prader-Willis syndrom och Turners syndrom. Det är godkänt hos vuxna för begränsad användning hos patienter vars hypofys inte producerar tillräckligt av det naturliga humant tillväxthormon. Emellertid har användningen ökat till att omfatta minska kroppsfett, ökad muskelmassa, ökad bentäthet och även som en humörstabiliserande.

Behandla

Naturligt humant tillväxthormon verkar genom att stimulera tillväxten och reproduktionen av celler i kroppen. Det stimulerar musklerna att växa, ben för att stärka och även tillväxten av inre organ. Syntetiskt humant tillväxthormon är ett receptbelagt injektion som skjuts direkt in i muskeln. Den syntetiska mediciner efterliknar agerande naturligt tillväxthormon genom att stimulera kroppens celler att växa och föröka sig.

Bieffekter

Ta humant tillväxthormon, särskilt om du inte har ett behov av att göra det, kan leda till lindriga till allvarliga biverkningar. Dessa biverkningar kan inkludera huvudvärk, muskel svullnad (särskilt i armar och ben), karpaltunnelsyndrom, huvudvärk, diabetes, muskelsmärta, onormal tillväxt (inklusive ben, vävnad och muskler), högt blodtryck och andra hjärtproblem såsom härdning av artärerna.

Missbruk

På grund av den bieffekt av onormal muskeltillväxt, har humant tillväxthormon potential att bli en missbrukade ämne. Men det finns lite forskning i samband med syntetiskt humant tillväxthormon att kunna öka en persons totala fysisk prestation. I själva verket visade en studie att även om det var ökad muskelmassa hos dem som tog mänskliga tillväxthormoner, kom muskelmassa utan extra styrka kapacitet (Mayo Clinic).

Hur Tone Abs med vattenväxter övningar


Vatten övningar är ett bra sätt att tona dina muskler och samtidigt minimera påverkan på lederna. Vattenlevande övningar är utformade för att lokalisera alla delar av kroppen individuellt och vissa studier tyder på att vatten motion främjar psykisk hälsa och fysisk kondition. Även om traditionella crunches och sit ups är svårt eller omöjligt för dig, kommer vatten magövningar vara roligt, enkelt och produktivt. I den här artikeln kommer vi att diskutera hur man tona abs med vattenövningar.

Instruktioner

Hur Tone Abs med vattenväxter övningar

1 Hur Tone Abs med vattenväxter övningar

Flyta upprätt i vattnet. Låt armarna vila lätt på vattenytan. Slappna av i axlarna och hålla ryggen, nacke och ben helt i linje. Din flytbälte bör göra det möjligt att du kan vila upprätt utan trampar vatten.

2 Peka tårna. När du börjar övningen, bör tårna peka mot botten av poolen.

3 Hur Tone Abs med vattenväxter övningar

Ta upp knäna mot bröstet. Långsamt och stadigt dra knäna uppåt tills de möter bröstet. Om du känner muskelbristning eller obehag, stanna vid denna punkt. Inte tvinga rörelsen bortom din komfort nivå.

4 Spänn din kärna muskler. Fokus på böja magmuskulaturen och räkna långsamt till tre. Hittills bör din träning gå så här: "punkt, knän upp, spänd, 2, 3."

5 Sänk dina ben. Återgå benen till den ursprungliga positionen. Du kan upprepa denna övning så många gånger du vill. Generellt nybörjare göra flera uppsättningar av 10 till 15. Mer avancerade utövare kan göra så många som 100 åt gången.

Tips

  • Du kanske vill bära glasögon för denna övning, som du kan stänka på första som du vant sig rörelserna.
  • Arbeta med din läkare eller en hälso- och utöva professionell när du startar ett nytt träningsprogram.
Lista över medicinalväxter för hud föryngring

Krämer som lovar att förnya och föryngra huden innehåller ofta växtbaserade ingredienser som har visat hud regenereringsegenskaper i laboratorieforskning. Några av de mest populära medicinalväxter i rynkkrämer har ett rykte om att hjälpa till att läka sår och brännskador genom att uppmuntra hudceller, blodkroppar och blodkärlen att regenerera snabbare.

Calendula

Calendula, en medlem av ringblomma familj som länge har haft ett rykte om helande nedskärningar och utslag, kan ha en betydande hud föryngring aktivitet, enligt resultaten av en 2009 djur studie i Kerala, Indien. Forskare vid Amala Cancer Research Centre behandlade sår på råttor med en kräm som innehåller ringblomma extrakt. På den åttonde dagen, de behandlade såren var 90 procent stängd. Såren i kontrollgruppen var endast 51,1 procent stängd. Råttorna i blomma gruppen läkt nästan fem dagar tidigare än de i kontrollgruppen. Forskare måste fortfarande bekräfta resultaten med kliniska studier. Ringblomma och ringblomma extraktet allmänhet som säkra - GRAS - av Food and Drug Administration, men University of Maryland Medical Center konstaterar att man inte bör gälla blomma på ett öppet sår utom på inrådan av en läkare. Dessutom, om du har haft allergiska reaktioner mot ragweed, krysantemum och andra växter i aster familjen, kan Calendula grädde framkalla en allergisk reaktion. Eftersom ringblomma kan påverka menstruationscykeln, kvinnor som är gravida, ammande eller försöker bli gravida bör undvika produkter som innehåller ringblomma.

Aloe

Aloe vera gel, en gemensam hem botemedel för mindre brännskador och hudirritationer kan främja hud föryngring, men det vetenskapliga underlaget är blandad. Ett team av forskare vid Mazandaran University of Medical Sciences, Iran, behandlades 49 patienter efter operation med antingen en aloe vera kräm eller placebo grädde. Vid slutet av den andra veckan, aloe vera-gruppen visade signifikant mer avancerad sårläkning jämfört med placebogruppen. University of Maryland Medical Center hemsida konstaterar att aloe vera gel innehåller polysackarider, som stimulerar hudens tillväxt och reparation. Medan aloe vera gel är på FDA GRAS listan, bör du inte tillämpa den på djupa sår eller öppna sår. Aloe kan orsaka sällsynta allergiska reaktioner. Om du får utslag, sluta använda aloe och konsultera en läkare eller sjuksköterska.

Gotu Kola

Gotu kola, även känd som Centella asiatica, är en traditionell ayurvedisk botemedel för allmän hudsjukdomar och sårläkning. I en 2009 studie på China Pharmaceutical universitet, forskare studerade effekten av en förening som finns i Gotu kola på brännsår hos möss. Hud tagen från läkande sår visade att hudvävnad och blodkärl regenereras snabbare när mössen gavs Gotu Kola föreningen. James A. Duke, författare till "The Green Pharmacy Herbal Handbook", konstaterar att biverkningar är sällsynta, men människor ibland har allergiska reaktioner mot Gotu kola. Örten kan orsaka ljuskänslighet, och en del forskning antyder att långvarig användning och upprepad exponering för vissa föreningar i Gotu kola kan orsaka hudcancer. Gotu kola kan också störa med läkemedel mot depression, högt blodtryck eller höga kolesterolvärden. Kontrollera med din läkare innan du använder Gotu kola, speciellt om du tar andra läkemedel.

Idrottare och tillväxthormoner


Nyheten om idrottare som misslyckas dopingtester innan stora idrottsevenemang har gjort rubriker på och av genom åren. Hur humant tillväxthormon hjälpa idrottare och varför stora idrottsorganisationer förbjuda det? Humant tillväxthormon tros förbättra styrka och prestanda hos idrottare. Det finns dock motstridiga rön om studier om effekterna av humant tillväxthormon.

Muskelmassa

Humant tillväxthormon (HGH) har en anabol effekt på kroppen. Detta innebär att hormonet ökar kroppens muskelmassan, som är permanent. Det uppnår detta genom att öka kroppens förmåga att syntetisera protein. HGH ökar också storleken på befintliga muskelceller. Humant tillväxthormon används för att behandla ett antal villkor. Ökning av muskelmassa har observerats hos barn som lider av tillväxthormonbrist - när de tar HGH - i Turners syndrom eller intrauterin tillväxthämning.

Styrka

Humant tillväxthormon är också tros av vissa att stärka bindväv som ligament, senor och brosk. Resultatet är att skadorna blir mindre frekvent, och om det finns några skador, de läker snabbare.

prestationsförmågan

Det faktum att humant tillväxthormon gör ett mindre benägna att skador och hjälper en person att återhämta sig från skador snabbare är en fördel för idrottare. Humant tillväxthormon hjälper också en att bränna fett snabbare och samtidigt minska förlusten av protein på grund av intensiv aktivitet. Detta hjälper idrottare att ha låg kroppsfett utan att förlora sina muskler. En studie som utförts av forskare vid Sydneys Garvan Institute of Medical Research visade att tillväxthormon har en positiv effekt på en idrottares prestation. Studien, som gjordes på 103 friska fritids idrottare i åldern 18 till 40, indikerade att tillväxthormon ökar en idrottares förmåga att sprint på en cykel, men har inga effekter på fitness, hoppning eller tyngdlyftning förmågor.

motsägelser

En studie genomförd av Hau Liu, biträdande chef för endokrinologi, Stanford University, visade dock att humant tillväxthormon inte har någon positiv effekt på resultatet för idrottare. I studien konstateras att hormon ökar muskelmassa, men det kan inte öka styrkan av idrottare. Istället rapporterade laget att deltagarna i studien som fick tillväxthormon producerat två till tre gånger högre än normala nivåer av laktat i sina kroppar när de utövas. Några klagade även över trötthet och mjukdelsödem.

Lag

Den federala lagen tillåter en läkare att använda humant tillväxthormon för att behandla medicinska tillstånd. Men det är det olagligt för friska människor att använda den för att öka muskeltillväxt eller prestationsförmågan. World Anti-Doping Agency, Internationella olympiska kommittén, Major League Baseball och National Football League har förbjudit användningen av humant tillväxthormon av idrottare.

Effekterna av organiska gödselmedel för växter

Användning av organiska gödselmedel ger ett säkrare alternativ till syntetiska optioner. Deras användning är bundna med ökningen av ekologisk odling. Enligt US Department of Agriculture, finns det över 14.000 ekologiska gårdar och rancher i USA. Av detta belopp används 50 procent organiska gödselmedel såsom organisk kompost och kompost att gödsla sina grödor. Organiska gödselmedel hjälpa växter på flera sätt om det är en fullskalig odlingsverksamheten eller för dina trädgårdsväxter.

Förbättra växternas tillväxt

Det grundläggande syftet med organiska gödningsmedel är att förbättra jordkvaliteten genom att ändra det med näringsämnen den kan sakna. International Fertilizer Industry Association definierar gödselmedel som material som innehåller fem procent av flera av de tre viktiga växtnäring: kväve, fosfor och fosfat.

Kväve är avgörande för växternas tillväxt. Atmosfären innehåller cirka 78 procent kväve, förklarar International växtnärings Institute. Emellertid är detta atmosfäriska formen inte är användbar växter. Organiska gödselmedel ge kväve i en användbar form, vilket kommer att bidra till att förbättra växternas tillväxt medan varken bränner rötter eller förstöra nyttiga mikroorganismer i jorden.

förebyggande av sjukdomar

En frisk planta har den biologiska förmåga att parera vissa sjukdomsfall. När en anläggning är stressad på grund av brist på näringsämnen, bromsar dess tillväxt. Dess förmåga att avvärja sjukdomsbärande bakterier och svampar försvagas. Organiska gödselmedel hjälpa till att förebygga sjukdomar genom att uppfylla växternas näringsbehov. Denna åtgärd tar bort en allvarlig källa till stress.

parasit Prevention

Som med sjukdom, kan organiska gödselmedel hjälpa växter motstå parasitangrepp från insekter och andra medel. Parasiter kan angripa växter på en skadestället. En frisk planta aktivt växande växtvävnad under växtsäsongen och kan reparera skadan, inrätta en barriär mot parasiter.

Förutom god tillväxt, organiska gödselmedel spela en annan roll i parasit förebyggande. En studie i "Journal of Vegetabiliska Science" 2006 fann att ekologiskt broccoli och andra grönsaker som behandlats med organiska gödningsmedel lockade mindre skadeinsekter.

Scorch förebyggande

Leaf beskriver scorch en icke-sjukdom, icke-parasitiska tillstånd i växter, som orsakar gulfärgning och skador på blad av prydnadsträd och buskar. Den orsakas av ohälsosamma förhållanden eller dränering frågor med jord.

University of Missouri Extension rekommenderar våren gödsling av drabbade anläggningar med ett gödselmedel hög i kaliumklorid som ett medel för kontroll. Potash är ett gödningsmedel som innehåller en form av kalium. Träaska är en utmärkt organisk källa av detta näringsämne.

Hur fungerar motorolja påverkar växter?


Motorolje gifter växter. Denna gemensamma smörjmedel kan hålla vår bil, lastbil och motorbåt motorer i trim, men det kan orsaka en hel del skador på växter och deras omgivande ekosystem. Spillts eller dumpade motorolja förorenar växtliv genom jord eller vatten, tillsätta farliga kemikalier som sedan förs vidare till växter, djur och så småningom människor. Noggrann hantering av använd motorolja, och eventuellt utveckling av säkrare oljor kan minska skador på miljön.

Egenskaper

Motorolja, en hal fluid raffinerad från råolja, smörjer gas-förbränningsmotordelar för att förhindra slitage som kan leda till haverier. Eftersom det utför sin uppgift i en motor, plockar upp olika giftiga metaller som arsenik och bly, alltmer giftig innan den slutligen kasseras. Enligt Margo Reid Brown i Kalifornien integrerad avfallshantering styrelsen ", använd motorolja utgör den största miljörisken av alla auto vätskor."

effekter

Kastas olja inte bryts ner eller försvinna. Det läcker i marken och finner sin väg till vattendrag, förorenar de växter som är beroende av dessa resurser för att leva. De angripna växterna sedan bidra spårmängder av dessa gifter till människor eller djur som äter växterna. Kentucky Avdelningen för avfallshantering listar "dödlig toxicitet för växter och djur" som en direkt följd av felaktigt kastas olja, notera att en del av denna olja medvetet dumpas på ogräs att döda dem.

fynd

Studier har bekräftat effekterna av denna förorening på växternas tillväxt och reproduktion. En studie publicerad av miljöteknik Science visade att bara en procent koncentration av motorolja i marken reduceras flesta frön förmåga att gro, med gröna bönor, majs och sojabönor klarar sig något bättre än andra testade sorter. En Kalifornien Jordbruk rapport om oljans effektivitet som ett insektsmedel anger att olja är dödligare än vattenbaserade insekticider eftersom "filmen kan krypa från fyra till sex inches ner stjälkarna och och döda alla vävnad från vilken nya skott kan växa."

Förebyggande / Lösning

Fordonsägare kan vidta åtgärder för att se till att deras använd motorolja inte förorenar växter eller andra vilda djur. Centrum för ekologisk teknologi rekommenderar rapporterande använd olja till det ursprungliga inköpsstället eller till den lokala farligt avfall insamlingsställe. Återvunnen olja fungerar precis lika bra som oanvänd olja skydda bilmotorer från slitage. Kalifornien, Massachusetts och Rhode Island klassificera spillolja som ett farligt ämne som kräver särskild behandling.

alternativ

Vissa motoroljor, såsom Green Earth Technology G-Oil, anspråk på att vara biologiskt nedbrytbar. Tillverkad av talg, en naturligt fett derivat, kan G-Oil kombineras med en andra gröna jorden produkt som bryter ner i ett ämne mikroorganismer kan konsumera. Men medan den förändrade själva produkten kan innebära någon risk för växter, kan den använda oljan fortfarande innehåller spår av farliga kemikalier från fordonets motor.

Växter som växer på jorden och producera naturliga Östrogen


Hälsa förespråkar och läkare har alltid sökt ny, helt naturliga sätt att ge sina patienter med ökad uthållighet och vitalitet. Nyligen MD Lana Liew, författare av det naturliga östrogenet dieten och recept bok, tror att svaret ligger i att ge henne patienter en diet som främjar fördelarna med naturligt östrogen. Många växter producerar en variant av denna steroid och kan hittas i de vanligaste platser, mataffären.

frukt

Östrogen, en naturlig steroid, tillverkas i naturen som fytoöstrogen. Genom intag frukter som bär fytoöstrogen kan vi aktivera östrogenreceptorer redan i våra kroppar och få eventuella fördelar. Frukter som besitter fytoöstrogen inkluderar äpplen, apelsiner och vattenmelon. Andra frukter som körsbär, cantaloupemelon, citroner och grapefrukt besitter också fytoöstrogener i varierande mängder. Mängden fytokemikalier i våra kroppar spelar en viktig roll i kampen mot många sjukdomar.

Grönsaker

Många föräldrar känner till svårigheterna med att försöka övertyga sina barn att äta sina grönsaker. Här & # 039; sa anledning att ge den en annan go. Flera grönsaker välkända för amerikanska dieter, såsom tomater, paprika, selleri, broccoli, blomkål och brysselkål, alla bär några ytterligare mängd fytoöstrogen inom dem. Ångkokta dessa grönsaker i stället för kokning, kan de maximala mängder av denna naturliga steroid bevaras i våra livsmedel och hålls tillgängliga för våra kroppar i samband med konsumtionen.

Örter och frön

Flavorful örter och kryddor har alltid varit en del av människans kost. Det finns många kreativa sätt att krydda upp idag & # 039; s traditionella rätter. Medan att ge smak och konsistens till intetsägande rätter, örter ger också en naturlig ökning av fytoöstrogen. Oregano, timjan, ingefära, mynta, rosmarin, salvia, fänkål och persilja kan alla lägga en frisk krydda till nästan någon maträtt. Också, linfrön, som nu är kända för att sänka kolesterol och blodtryck, innehåller också en liten mängd av naturligt östrogen.

Vattens Ocean Växter


Under havet är en undervattensvärld av växter. Många av dem föreligga som en näringskälla för havslevande djur och fiskar. När du flyttar djupare och djupare in i havet, vattnet blir mörkt och kallt. Växt liv inte kan existera i sådana djup och villkor; Följaktligen är de flesta hav växter i grunda områden.

Kelp

Kelp är en alg som finns i de grunda delarna av havet. Denna anläggning har en tendens att växa i grupper, vilket skapar kelp skogar. En kelp skog fungerar inte bara som en näringskälla för det marina livet, men också som ett skydd mot rovdjur. På grund av tätheten av skog, fisk, fåglar och andra djur kan gömma sig inom kelp skogar att fly från fiender som jagar dem. Kelp skogar har mest framgång växer i kalla vatten.

Tång

Om du någonsin har simmat i havet och blev intrasslad i en slemmig, rep-liknande anläggning - att man nästan misstog för en manet - så har du haft ett möte med tång. Tång är en ocean växt utan rötter, vilket är varför det växer mot klippformationer. Så småningom bryter tång bort och flyter runt i havet eller tvättar i land. Den västra kusten av Australien är hem för över 1000 arter av tång, men bara 400 arter av tång runt om i världen är säkra för mänsklig konsumtion och användning. Sushi rullar, kosmetika och medicin är bara några av de användningsområden som människor har identifierats för tång. Havsdjur, å andra sidan, är beroende av tång för näringsämnen och mättnadskänsla.

ålgräs

Ålgräs är en typ av sjögräs som växer på grunda vatten. Det fick sitt namn på grund av likheten av dess långa grässtrån som i form av ål. Ålgräs är en populär gömd plats för krabbor och andra havs botten invånare som behöver skydd; de används också som en näringskälla. Ålgräsängar är områden koncentrerad ålgräs.

Rhodophyta

Rhodophyta, känd som rödalger, är en typ av alger som identifieras genom sin unika pigment. De röda, blå och lila färger som rödalger finns i tillskrivs ett pigment som kallas fykoerytrin. Många ocean djur äter röda alger som livsmedel; Det används också i en mängd olika mänskliga rätter. Detta ocean växt kan överleva i djupare delar av havet på grund av dess pigmentstruktur.