XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem

vasopressin kaffe

Effekterna av kaffe på hydrering nivåer

Du har säkert hört att kaffe är ett diuretikum som kommer att orsaka att du förlorar stora mängder vatten, och kommer att lämna dig uttorkad om du inte är försiktig. Nyare forskning har visat att detta inte är fallet, på grund av den höga vattenhalten i kaffe. Måttlig kaffekonsumtion kan även bidra till att förbättra hydrering om du kämpar för att dricka tillräckliga mängder vatten varje dag.

Varför Hydra är så betydelsefull

Att hålla kroppen hydrerad är en av de mest tvingande biologiska enheter en människa upplevelser. Vatten är så viktigt att inom några dagar utan det kommer människor att dö. Vatten underlättar nästan alla fysiologisk aktivitet; bland många andra funktioner, gör det dina celler att fungera normalt, din mat att smälta, och alla dina organ för att tjäna deras syften. Det är viktigt att upprätthålla en hälsosam nivå av fukt för att undvika metabolisk, mag-och neurologisk dysfunktion.

Coffee Myth Busted

En studie som publicerades i "PLOS ONE" i januari 2014 fann att dricka en måttlig mängd kaffe varje dag inte bidrar till uttorkning, som tidigare hade trott. Forskarna jämförde kaffe intag med vattenintaget hos friska populationer. Fyra koppar kaffe per dag - cirka 800 milliliter - skapade inte några väsentliga förändringar i hydratisering jämfört med motsvarande intag av vatten.

Kaffe kan förbättra Hydra

Dricka kaffe i måttliga mängder kan bidra användbara mängder av vätska till ditt dagliga intag, särskilt om du tycker att det är svårt att dricka den rekommenderade mängden vatten varje dag. Den Kontinens Foundation i Australien säger att dricka te och kaffe är en viktig faktor för att upprätthålla optimal hydrering, särskilt för äldre människor, som tenderar att uppleva större begränsning vätska än ungdomar. De gör noterar emellertid att te och kaffe inte vara den enda källan till vätskor och att 6 koppar te per dag, 4 koppar snabbkaffe och 3 koppar trängt kaffe bör vara gränsen.

Andra fördelar med att dricka kaffe

Bortsett från att hjälpa i totala dagliga vätskeintaget, Harvard School of Public Health rapporterar att dricka kaffe har andra fördelar för kroppen. Kaffe har höga halter av antioxidanter, flavonoider och andra skyddande grundämnen i det. Måttligt intag har associerats med minskad risk att utveckla typ 2-diabetes. Kaffe är väl känt för sina energigivande effekter, och kan vara en del av en hälsosam och balanserad kost när konsumeras utan sötningsmedel, grädde eller smakämnen.

Varför är det dåligt för barn att dricka kaffe?

Ge kaffe till små barn i Amerika är nästan tabu. Men med popularisering av kaféer och specialkaffedrycker, fler och fler barn och tonåringar dricker kaffe. Tvärtemot vad många tror, ​​inte kaffe inte hämma ett barns tillväxt ursprungligen trodde, men det finns många andra biverkningar av kaffe som har visat sig ha negativa effekter på barn och tonåringar.

Sömnlöshet

Barn i åldrarna 5 till 12 behöver minst 11 timmars sömn per dag, och tonåringar behöver nio till 10. Dessa siffror sett uppnås, men med hektiska scheman och tidiga väckningstider, ibland är de omöjliga. Fler och fler barn använder kaffe för att öka sina energinivåer under dagen, men det kan vara en bidragande orsak till sömnbrist. Kaffe är ett stimulerande som har fem gånger mer koffein per portion än en läsk, och koffein kan pågå i kroppen i upp till åtta timmar, vilket bidrar till sömnbrist, som bara tjänar till en ond cirkel. Det är bäst för barn och tonåringar att undvika kaffe för att öka energinivåer.

kaviteter

Kaffe är surt. Sura drycker kan orsaka skador i munnen genom att försvaga tänder; detta leder till en nedgång i tandemaljen och en ökning i håligheter. Barn är mer benägna att hålrum än vuxna, eftersom det tar år för ny emalj att härda efter baby tänder har gått förlorade och tänderna har kommit in. Barn som dricker kaffe är mer benägna än vuxna att ha muntliga hälsofrågor, såsom hålrum och förlust av emalj.

minskad aptit

Kaffe är ett stimulerande, vilket kan leda till minskad aptit. Växande barn behöver en balanserad kost full av protein, fullkorn, frukt och grönsaker. När barnen dricker kaffe, kommer sannolikt att leda till en minskad aptit och en nedgång i totala kost stimulerande effekt.

Bone Loss

Kaffe är ett diuretikum - det ökar urinproduktion. Ökad urinering orsakar förlust av kalcium från kroppen, vilket kan leda till förlust av benvävnad. Förutom att vara ett diuretikum, innehåller den också stora mängder av koffein som lakas kalcium från kroppen. För varje 100 mg koffein intas, är 6 mg kalcium förlorade. För barn är kalcium väsentligt för bentillväxt.

hyperaktivitet

Kaffe kan skapa en mängd beteendeproblem hos barn, inklusive hyperaktivitet, rastlöshet och oförmåga att koncentrera sig. Detta beror på att koffein i kaffe är en stimulerande som ökar energi och vakenhet. Även vuxna kan dra nytta av denna biverkan kan det vara skadligt för barn i skolåldern som är skyldiga att uppmärksamma och sitta stilla under instruktion i skolan. Effekterna av koffein kan pågå i timmar - så länge som en hel skoldag - och kan ha negativa effekter på inbördes relationer, studera och kvaliteter.

Kan dricka kaffe orsaka sura uppstötningar?

Du bör undvika kaffe om du upplever symtom på sura uppstötningar. Sura uppstötningar är också känd som halsbränna, ett tillstånd där livsmedel och magsyra läcker uppåt från magsäcken till matstrupen, orsakar irritation på den mjuka slemhinnan i matstrupen. Andra drycker som kan irritera detta villkor inkluderar öl, vin och sprit.

Kaffe som Irriterande

Kaffe är en dryck för att undvika om du upplever inflammation. Kaffe kan irritera sura uppstötningar genom att stimulera överdriven magsyrasekretion. Magen utsöndrar normalt syra, som används för att bryta ner mat före absorption i tunntarmen. Konsumerar en hel del kaffe innebär att det är mer sannolikt denna vätska kommer att blandas med magsyra och tillbaka upp i matstrupen.

Sura uppstötningar mekanismen

Sura uppstötningar kan vara kronisk eller kort sikt. Intag av en frätande medel, kan viral inflammation eller intubation orsaka detta tillstånd. Risk för reflux ökar efter gastric bypass operation, tobaksbruk, återkommande kräkningar och ökat buktryck, såsom under graviditeten.

Drycker som bör undvikas

Alkohol och andra koffeinhaltiga drycker som te och cola är vanliga triggers av sura uppstötningar. Vissa människor tycker att konsumera endast små mängder vatten med sina måltider kan hjälpa till att kontrollera symptomen, snarare än att konsumera vatten genom glaset flera gånger under en måltid. Människor reagerar olika på olika livsmedel; Det är viktigt lära sig vad mat utlösa dina symptom.

Best Practices för att hantera Acid Reflux

Om du har sura uppstötningar, bör du undvika stora, fettrik måltid, speciellt 3 till 4 timmar innan sova. Du bör också sluta röka och undvika choklad. Pepparmynta och grönmynta oljor, såsom de som används i godis och tuggummi, kan också utlösa sura uppstötningar. Du bör också hålla sig upprätt och undvika kraftig aktivitet snart efter att ha ätit. Dessutom undvika åtsittande kläder, särskilt efter en måltid. Sura och starkt kryddad mat kan också utlösa symtom.

Koffein Källor: Kaffe vs. Guarana

Koffein är den bittra substans som ökar det centrala nervsystemet för att tillföra den energi som så många människor är beroende av varje dag. Även kaffe kan vara den mest kända källan till koffein, guarana, en ört som kommer från Amazonas regnskog, kan ge samma energihöjande fördelar. Guarana kan tas som ett kosttillskott och har tidigare använts som en stimulerande dryck.

koffein användningar

New York University Langone Medical Center konstaterar att både kaffe och guarana innehåller alkaloider i koffein familjen. Koffein har ett antal användningsområden, förutom att öka energi. Dessa inkluderar att minska smärta, behandling av migrän, förbättrar idrottsprestationer och främja måttlig viktminskning. I likhet med kaffe, är guarana används främst för dess koffeinhalt. Många energidrycker och kosttillskott använder guarana som en källa av koffein. Förutom koffein kan guarana innehålla andra aktiva ingredienser som ytterligare sin energifrämjande effekter, även om bevisen är fortfarande oklart.

koffein nivåer

I allmänhet har guarana samma slags effekter som kaffe på kroppen, och dessa är typiskt dosberoende. Enligt NYU Langone Medical Center, en typisk dos av guarana leveranser någonstans i närheten av 50 milligram koffein. En kopp kaffe innehåller ungefär dubbelt detta belopp. Om du konsumerar din guarana i energidrycker, men du kommer sannolikt att uppleva energi från andra ingredienser, inklusive andra stimulantia, vitaminer, aminosyror och socker.

Guarana Safety

Columbia University Fråga Alice noterar att eftersom den amerikanska Food and Drug Administration inte reglerar kosttillskott, kan det finnas vissa hälsorisker i samband med guarana. Rapporterade biverkningar av guarana inkluderar hjärtklappning, ångest, gasbildning och bröstsmärtor. Även dödsfall har rapporterats kopplade till guarana användning; Det finns dock inga vetenskapliga bevis backar dessa påståenden. Fråga Alice fortfarande rekommenderar att hålla sig till mer reglerade källor av koffein, inklusive kaffe eller te, av säkerhetsskäl.

kaffe Safety

De biverkningar av kaffe är väl dokumenterade och inkluderar uttorkning, sömnproblem, beroende, ökad hjärtfrekvens, darrningar, nervositet och ångest. MedlinePlus konstaterar att de flesta människor kan konsumera mellan 2 och 4 koppar kaffe per dag utan att uppleva biverkningar, även om vissa människor är mer känsliga och kan kräva en lägre gräns. På grund av sin extremt utbredd användning, kan kaffe anses vara en mycket säker och effektiv källa av koffein.

Har Koffein i kaffe höja eller sänka blodtryck?

Enligt den globala marknaden informationsdatabas, amerikaner konsumerade 2,2 kg kaffe per person under 2002, i genomsnitt. Det är en avsevärd mängd koffein för att ta i. Om du är som de flesta amerikaner, ta du din kopp kaffe på morgonen och gå. Vad du kanske inte tänker på är vad det dagliga koffeinintag gör att ditt kardiovaskulära systemet. Din dagliga kaffe kan öka ditt blodtryck, så mycket så att det kan vara farligt för vissa.

Akuta effekter av kaffe

Koffeinet insidan av kaffe orsakar en nästan omedelbar ökning av blodtrycket, enligt "European Journal of Nutrition." Detta är säkert för de flesta människor, men för någon som diagnostiseras med högt blodtryck, bör koffeinintag övervakas. Om du har okontrollerat högt blodtryck, koffeinintag, även i form av kaffe, kan vara skadligt för hjärtat och orsaka onödig pigg i blodtryck. Andra effekter av kaffe är ökad hjärtfrekvens och urinproduktion. Dessa faktorer kan också orsaka blodtryck att stiga.

Kroniska effekter av kaffe

De akuta effekterna av koffein konsumtion kan ha en långvarig effekt. Enligt en metaanalys publicerad i Journal of American Heart Association "Hypertension," de kroniska effekterna av koffein kan korreleras med högt blodtryck. Studien beskriver ett förhållande, oberoende av ålder, mellan koffein över tiden och utveckling av högt blodtryck.

koffein Tolerans

Enligt en studie i tidskriften "Hypertension," tron ​​att du bygga en tolerans mot koffein i kaffe är osant. Denna studie tog 49 män och 48 kvinnor och analyserat effekterna av en daglig koffein regim. I varje person som tar koffein, både systoliskt och diastoliskt blodtryck steg. Dagligt koffeinintag har samma effekt på blodtrycket varje dag som du äter den. Det finns inget som tyder på att en person kan bygga en tolerans koffein.

överväganden

Bevisen är tydliga: Koffeinet i kaffe kan både akut och kroniskt höja blodtrycket. Om du har fått diagnosen högt blodtryck, du är i riskzonen. Medan blodtryck kan stiga bara ca 2 mm Hg totalt sett kan detta vara tillräckligt för att orsaka kroniska hälsoproblem. Okontrollerad eller kroniskt högt blodtryck kan leda till hjärt-kärlsjukdom, inklusive ateroskleros. Om du är orolig, tala med din läkare, som kan berätta hur mycket koffein är säkert för dig, om något.

möjliga fördelar

Även kaffe kan få negativa konsekvenser för hjärt-kärlsystemet, det finns tecken på att det kan vara till hjälp för andra funktioner i kroppen, inklusive det centrala nervsystemet och hjärnans funktion. Enligt en studie publicerad i "Journal of Alzheimers sjukdom" i 2009, kan måttlig kaffekonsumtion vara ansvarig för att fördröja eller förhindra demens och Alzheimers sjukdom. Denna uppenbarelse kan vara potentiellt livsförändrande för dem i riskzonen för att utveckla kognitiva sjukdomar.

Fördelar & amp; Nackdelarna med koffeinfritt kaffe

En stor del av oro hälsoeffekter av koffeinfritt kaffe kommer från bearbetningsmetoderna som används för att avlägsna koffein. Dagens metoder för koffein borttagning har visat sig vara säkra. Det finns vissa belägg för att koffeinfritt kaffe kan öka low-density lipoprotein, eller "onda" kolesterolet. Kaffe i allmänhet, har dock visat sig ha potential att skydda mot ett antal sjukdomar.

Kemikalier för Decaf

Det finns flera metoder som används för att avlägsna koffein från kaffebönor. På 1970-talet var en kallad kemisk trikloretylen visat sig vara cancerframkallande. Denna metod används inte längre. De två primära metoder som används idag kräver två kemikalier - etylacetat och metylenklorid. Eftersom etylacetat är ett extrakt från frukt, kaffe görs med hjälp av denna metod kallas ofta "naturligt koffeinfritt." Metylenklorid, en kemikalie som används av stora kaffekedjor, har kopplats till cancer vid inandning av försöksdjur. Effekten är dock begränsad till inandning, eftersom det inte finns några cancerframkallande effekter när kemikalien intas. Vidare är metylenklorid återstoden i kaffet praktiskt taget obefintlig.

Ökad LDL kolesterol

Dr. H. Robert Superko i Fuqua Heart Center i Atlanta, jämförde effekterna på LDL-kolesterolnivåerna av att dricka koffeinfritt kaffe till dricker vanligt kaffe. I en American Heart Association Scientific Sessions konferens 2005, uppgav Superko att vanligt kaffe inte höja kolesterol, men koffeinfritt kaffe gör. Han sade att det är den koffeinborttagningsprocessen som är ansvarig för den kolesterolhöjande effekt. Men Superko fortsatte med att säga att studien bör hållas i perspektiv och att han anser att det inte finns någon hälsorisk att dricka kaffe.

Undvika Koffein Dependence

Koffein är den främsta orsaken många människor dricker kaffe. Men koffein kan orsaka biverkningar, och det ökar blodtrycket hos vissa personer. Superko konstaterar att om du är mer intresserade av att hålla blodtrycket - snarare än kolesterol - ner, bör du byta till koffeinfritt kaffe. MedlinePlus säger att koffein kan leda till en rad obehagliga biverkningar, inklusive ångest, rastlöshet, illamående och ökad hjärtfrekvens. Dessutom, om du plötsligt slutar konsumera koffein, kan du ha abstinenssymptom såsom huvudvärk, illamående, dåsighet och irritabilitet. Dessa effekter kan dock begränsas genom att konsumera koffein i din tolerans.

Potentiella hälsoeffekterna

Enligt en artikel av Dr Rob van Dam på Harvard School of Public Health hemsida, även om mer forskning behöver göras, kan kaffe har ett antal potentiella hälsofördelar. Ny forskning har funnit att kaffe kan skydda mot typ 2-diabetes, leversjukdom, Parkinsons sjukdom och levercirros. En studie publicerad i 2011 i "Nutrition Journal" kom till liknande slutsatser, fann att kaffekonsumtion kunde minska risken för typ 2-diabetes och förbättra leverfunktionen.

Hur att dricka kaffe för att gå ner i vatten vikt

Att behålla vatten kan vara obekväma och orsaka en uppblåst, tung känsla, som särskilt märks i magtrakten, händer eller fötter. Det finns många olika orsaker till vätskeretention, inklusive livsmedel med hög natriumhalt, bearbetade kolhydrater, hög socker livsmedel, brist på fysisk aktivitet, vissa läkemedel och uttorkning. För kvinnor, premenstruellt syndrom, i synnerhet, kan orsaka en betydande mängd av obehaglig vattenretention. Medan många livsmedel kan orsaka vätskeretention, kan koffein i kaffe hjälpa till att lindra den.

Steg 1

Dricka kaffe på morgonen. I stället för socker och grädde, som kan förvärra vätskeretention, använd en socker substitut och lättmjölk. Mayo Clinic rapporterar att kaffe är en aptitnedsättande och kan minska mängden mat som du önskar att äta. En minskad aptit kan hjälpa dig att undvika de frestande livsmedel som orsakar vätskeretention, såsom kakor, tårtor, godis, vitt bröd, pommes frites och pizza. Istället väljer hälsosamma måltid val som inkluderar fullkornsprodukter, magert protein, frukt, grönsaker och hälsosamma poly och enkelomättade fetter, som olivolja.

Steg 2

Undvik söta läsk och högt kaloriinnehåll gourmetkaffedrinkar. Harvard University rapporterar att de flesta cola innehåller 10 teskedar socker per 12-oz. servering. Även läsk innehåller koffein den höga sockerhalten uppväger fördelarna och kan faktiskt leda till att du behålla mer vatten. Håll dig till regelbundna bryggt kaffe, rak espresso och regelbundna iskaffe.

steg 3

Träningspass efter konsumera koffein. Fitness Magazine rapporterar att stimulerande effekterna av koffein kan öka din puls och ge din energi ett uppsving. Forskare säger att koffein ökar också prestationsförmågan och uthållighet, vilket kan vara en fördel din motivation. De längre pass kommer att göra du svettas mer, vilket leder till förlust av vatten vikt. Drick en kopp kaffe innan du går ut för en kör, en grupp fitness klass eller inleda en styrketränings träning. Var försiktig, är mer inte nödvändigtvis bättre. För mycket koffein gör att du känner skakis och nervös, som kan störa din träning.

steg 4

Konsumera kaffe eller te hela dagen för att maximera vatten vikt frigörande fördelarna med koffein. Återigen vara försiktig med att konsumera för mycket koffein för att undvika att bli nervositet eller nervös. Prova att dricka regelbundet bryggt kaffe på morgonen, med iskaffe med lunch och tar en paus med lugnande varmt te på eftermiddagen.

Varför dricker kaffe göra dig trött?

Omkring 50 procent av amerikaner dricker kaffe varje dag, på uppskattningsvis tre till fyra koppar per person, enligt en 2009 CBSNews.com artikel. Dess popularitet är från kick det ger, säger Bennet Weinberg, författare till två böcker om drycken, med argumentet att utan koffein, skulle kaffe inte vara nästan lika populär. Koffein är ett stimulerande som aktiverar det centrala nervsystemet, men alltför mycket kan upphäva din energi nivåer.

om koffein

Ryck dricker får när de konsumerar kaffe kommer uteslutande från koffeinhalten. Koffein anses vara ett läkemedel som stimulerar det centrala nervsystemet och ökar energi och vakenhet. Vissa människor får en tillfällig ökning i humör. För mycket koffein, kan emellertid orsaka ångest, huvudvärk, nervositet och tremor. De som har haft en kopp sent på dagen vet att det kan störa sömnen. Dricka koffein i måttliga mängder, såsom tre 8-ounce koppar kaffe eller 250 milligram per dag, anses säkert enligt National Institutes of Health. Var medveten om att även så lite som 100 milligram per dag kan göra dig koffeinberoende, enligt KidsHealth.org. Utan din dagliga fix, kan du känner sig väldigt trött och irriterad.

Fungera

Dricka en kopp kaffe ger de flesta människor en initial explosion av energi, men det är inte ovanligt att det brast följas av en energi krasch. Efter några timmars drift på en konstgjord hög, normaliserar din kropp, och du kanske känner dig trött. Efter flera hundra milligram koffein, som femte eller sjätte kopp bara inte kan ge tillräckligt med hiss.

adrenal Överbelastning

Om du dricker kaffe hela dagen, kan du ha drabbats av svängningar i energi och vakenhet, vilket kan leda till kronisk adrenal utmattning, enligt en rapport i juli-augusti 2002 utfärdade "psykosomatisk medicin." I boken "Koffein Blues", Stephen cherniske förklarar att koffein, oavsett om källan är kaffe eller cola, sker genom bränning nervceller i hjärnan. Överskott neuron aktivitet triggar produktionen av adrenalin - ett hormon som utsöndras av binjurarna. När adrenalin avtar sjunker din energi. När denna process upprepas två, tre eller fyra gånger, är din kropp i ett konstant tillstånd av vad cherniske kallar "caffeinism." Symptom inkluderar trötthet, ängslig, irriterad och deprimerad. Denna process är också ansvarig för att skapa koffeintolerans, vilket är anledningen till, för vissa, kan de dricka fyra koppar kaffe och inte känner någon mer energi än en person som dricker en kopp.

Sova

Ditt kaffe vana kan vara oavsiktligt ansvarig för din trötthet. Medan experter menar att dricka din sista kopp flera timmar före sänggåendet, så att inte störa din vila, kan effekten av läkemedlet kvar i systemet i timmar. Vissa människor är också mycket känslig för kemikalien. De kan tillskriva sin gungade och vänder sig till dagliga stress, men stress och ångest är också biverkningar av koffein. Efter flera nätter av sova dåligt, kan man utveckla en sömn underskott, vilket leder till känslor av trötthet, enligt en 2010 artikel av "Newsweek."

Den Paleo Diet och kaffe

Paleo diet handlar om att välja naturliga livsmedel som våra förfäder utvecklats äta och undvika moderna raffinerade livsmedel för att optimera din hälsa och prestanda. Kaffe var definitivt inte en del av vår kost under den paleolitiska perioden, men många Paleo bantare känna att de behöver sin dagliga java för att hålla dem vid liv i den urbana djungeln.

Äta Paleo

Paleo diet är en glutenfri, kornfria, baljväxter fritt, mjölkfritt och sockerfria diet. De livsmedel som utgör grunden för den Paleo dieten är magert protein, från frigående ägg, frigående kyckling, vildfångad fisk och skaldjur och gräs-utfodrats med kött, liksom säsongens grönsaker och frukt och hälsosamma fetter från avokado, kokosnötolja, olivolja och nötter och frön. Paleo sätt att äta är hög på näringsämnen, antioxidanter och omega-3 fetter, samtidigt som låg i kolhydrater, måttlig proteinhalt och hög fetthalt.

Kaffe och Paleo dieten

Om du får din morgon uppsving med en glasyr eller andra sötade kaffe toppad med vispad grädde, måste du släppa denna vana att konvertera din kost till Paleo. Dessa typer av kaffe är socker-lastat och även innehålla mejeriprodukter. Svart kaffe, sockerfritt och mejeri-fri, är ett bättre alternativ. Däremot kan koffein i kaffe hämmar en väl fungerande immunsystemet och det är därför människor med autoimmuna tillstånd är tillsagda att helt undvika kaffe och koffein på Paleo diet. Dessutom, om du känner att du är beroende av kaffe och behöver mer än en kopp om dagen kan det vara en bra idé för att minska eller helt skära ut ditt kaffe vana för ett par veckor eller månader för att se hur din kropp anpassar sig till en koffein -fritt liv.

kaffe Alternatives

Koffeinfritt kaffe kan vara ett alternativ om du verkligen behöver för att få något som liknar din vanliga kopp kaffe för att komma igång på morgonen. Du kommer att få smak utan koffein. Ett skott eller två av svart espresso, då och då, kan också vara ett bra alternativ som espresso innehåller mindre koffein än en kopp bryggkaffe. Te är också ett bra sätt att få en lägre dos av koffein, men har något gott att smutta hela dagen.

Öka din energi nivåer

Ditt behov av koffein kan dölja något som saknas i din livsstil. Om du följer Paleo diet och livsstil, bör din energi nivåer vara bättre än någonsin och du bör inte känner behov för din dagliga kaffe fix. Ta en titt på din kost och se till att du inte har någon gluten, spannmål, mejeriprodukter eller socker som kan hindra dina framsteg. Gå på en strikt Paleo diet under några veckor och se om dina energinivåer förbättras. Observera att du faktiskt kan känna mer trött och utmattad under de första dagarna som kroppen vänjer sig en lägre carb intag, men inom några dagar kommer dina energinivåer förmodligen vara högre än någonsin.

Kalorier i kaffe kaka

En kaffe kaka är i allmänhet ett enda skikt kaka som innehåller kanel, frukt och nötter. En kaffe kaka faktiskt inte innehåller kaffe; det är så heter eftersom du vanligtvis servera den med kaffe.

kalorier

Denna näringsinformation gäller en fyrkantig kaffe kaka mäter 8 i. På en sida. Portion är 1/12 av hela kaffe kaka. En servering av kaffe kaka innehåller 137 kalorier, vilket är cirka 7 procent av det dagliga värdet för kalorier. Denna dagliga värdet förutsätter en daglig diet av 2000 kalorier, enligt FatSecret.

Kolhydrater, fett och protein

Kaloriinnehållet i en servering av kaffe kaka innehåller 88 kalorier från kolhydrater, 39 kalorier från fett och 10 kalorier från protein. Innehållet kolhydrat i en portion kaffe kaka är 21,94 g, vilket är ungefär 7 procent av det dagliga värdet för kolhydrater. Det ger också 4,32 g fett, eller cirka 7 procent av det dagliga värdet för fett. Proteininnehållet i en portion kaffe kaka är 2,54 g, vilket är ungefär 10 procent av det dagliga värde för protein.

mineraler

Kaffe kaka innehåller 181 mg natrium per portion, vilket är ca 8 procent av det dagliga värdet för natrium. En servering av kaffe kaka har också 5 procent av det dagliga värdet för kalcium och 4 procent av det dagliga värdet för järn.