XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem

vad är mesh and micron

Releana viktminskningsprogram

Releana är ett program som bygger på administrering av humant koriongonadotropin (hCG) i kombination med en kalorifattig kost plan för att producera viktminskning. Planen är baserad på forskning av Dr ATW Simeons, en brittisk läkare, som upptäckte att hCG hormon främjas viktminskning i sina patienter. Releana använde denna forskning för att formulera hCG i droppform för människor som vill gå ner i vikt.

Betydelse

Enligt Releana webbplats, fungerar hCG i människokroppen genom att bryta ner alltför butiker av fett i kroppen medan en normal mängd. Hormon agerar tillsammans med en kalorifattig meny, för att hjälpa deltagarna gå ner i vikt snabbare än de som enbart koncentrera sig på bantning. Den Releana viktminskningsprogram är bara tillgängliga genom läkare recept. Inte alla läkare erbjuda Releana till sina patienter.

överväganden

Releana droppar administreras under tungan flera gånger om dagen. Patienter som använder den Releana programmet måste ta extra kalium för att motverka eventuella biverkningar av planen. Releana säger att du kan förlora upp till ett pund per dag genom att ta hCG droppar, noga följa en 500 till 600 kalorier om dagen äter planen och delta i en viss mängd motion. Håll dig till yoga och rask promenad, som mer kraftfull ansträngning leder till ökad aptit.

fördelar

Den största fördelen med den Releana programmet är snabb viktminskning, även om det är diskutabelt huruvida dropparna bidra till förlusten eller om det helt enkelt är den kalorifattig plan som producerar resultat. Planen har också att produkten är säkrare än injicerade former av hCG, kan du släppa pounds utan att förlora muskler och hjälper dig att undvika slapp hud som kan bli följden av vissa snabbförlustdieter. Releana är endast tillgänglig med ett recept, vilket innebär att dess anhängare är tänkt att följas noggrant av en läkare.

varningar

De långsiktiga effekterna av att använda Releana droppar har inte studerats. Enligt Dieter i Review hemsida, många läkare är SLUG av Releana program på grund av potentiella biverkningar. Dessa möjliga komplikationer inkluderar dehydrering och trötthet som kan orsakas av det snabba viktminskning. På grund av den kalorifattig diet plan många program anhängare kanske inte får den sort och mängd mat de skulle i en hälsosam och balanserad kost. En sådan begränsning av kalorier under en lång tid kan orsaka skadliga effekter, inklusive håravfall och minskad funktion av kroppens system.

platå teori

Programmet rekommenderar att äta sex äpplen på en enda dag om du får en viktminskning platå. Detta överflöd av frukt är tänkt att rev upp din ämnesomsättning och sätta dig tillbaka på vägen mot att släppa pounds snabbt.

effektivitet

Huruvida hCG är effektiv som en viktminskning stöd är omtvistad. Den Releana webbplats innehåller vittnesmål från patienter som säger hormonet hjälpte dem släppa pounds snabbare än en kalorifattig diet, bortsett från vetenskapliga studier inte har stött dessa påståenden. Enligt forskare GK Sabine Lijesen, Iris Theewun, Willem JJ Assendelft och Gerrit van der Wal, som publicerade sina resultat i "British Journal of Clinical Pharmacology," det finns inga vetenskapliga belägg för att hormonet hCG producerar viktminskning eller omfördelning av fett. Forskarna rapporterade att de i studien som tog hCG förlorade ungefär samma mängd vikt som de som inte gjorde det. Alla deltagare åt en 500-kalori-en-dagars diet.

Säkerhet

Den Releana hemsida hävdar sin produkt är säker eftersom hCG produceras naturligt i kroppen av gravida kvinnor. Om deras påstående är korrekt är oprövad. Food and Drug Administration har inte godkänt Releana viktminskningsprogram. För FDA att godkänna en viktminskning produkt, måste det finnas ett överflöd av vetenskaplig forskning bekräftar säkerhet och effekt. Således är juryn fortfarande ute på Releana planens säkerhet.

Vatten och luftfiltrering blir mer och mer viktigt för människor som oro över föroreningar och förorenings stiger. Med hjälp av en kvalitet filter kan kraftigt minska negativ inverkan på din hälsa från föroreningar och föroreningar i luft och vatten.

micron Filtrering

Micron filtrering är ett annat namn för sediment filtrering. Sediment filtrering har värderats av partikelns storlek att filtret kan avlägsna, och ett filter s partikel-fångande förmåga mätes i mikron. En mikrometer är en miljondels meter. Som jämförelse är en nypa salt cirka 70 mikrometer i diameter. Micron filter finns i många varianter. Vissa micron filter är tyg och vissa är skummaterial. Vissa micron filter är fasta, porösa block, och micron filter göras av keramiska lera, poly-eten, eller extruderat kol. United States Environmental Protection Agency rekommenderar användning av ett filter med en 1 mikron eller bättre betyg för filtrering dricksvatten.

Nätfiltren

Nätfiltren använder tyg eller annat material, såsom plast eller metall, för att filtrera bort partiklar från luft och vätska. Mesh filter bara effektivt avlägsna partiklar, även om maskfilter används ofta i kombination med andra filtreringsanordningar som kan mer noggrant filtrera ett ämne.

Likheter och skillnader

Vissa mesh filter betraktas mikronfilter, om partikelstorleken de filtrerar ut är liten nog för att motivera som mäts i mikrometer. Men inte alla micron filter mesh filter, som många micron filter är tillverkade av icke-mesh material och ämnen. Det är viktigt att veta vilken nivå av filtrering behövs för en given tillämpning, så att det lämpliga filtret, oavsett om mesh, mikron, eller på annat sätt, kan utnyttjas.

Vad förväntar sig från Menisk Surgery and Recovery


En tår i menisken brosket kan bli ett allvarligt knä problem. Menisk tårar behöver ofta operation, men operationen är ett vanligt förfarande och återhämtningsperioden är okomplicerad.

menisk~~POS=TRUNC Reparation

Ibland kan repareras menisken brosk under operation. Detta händer då skadan uppkommer i den del av menisken som kan ta emot blodflödet.

meniscectomy

Om skadan har skett i en del av menisken som inte får något blodflöde, som är mest av brosk kommer den rivna delen av brosk måste avlägsnas.

Tidsram

Menisk kirurgi kan fyllas i ungefär två timmar, och du kan återvända hem samma dag.

Hjälpmedel

En person som har haft meniskoperation kommer att behöva använda hjälpmedel såsom kryckor eller en rullator för flera veckor efter operationen, men oftast inte mer än fyra till sex veckor. Du kan också krävas för att bära ett knä stödbandage.

Återgå till Aktivitets

Efter tre eller fyra veckor, rörelse medan endast bär knästödet kan vara möjligt. Efter tre eller fyra månader, kan lätt aktivitet utan stag vara möjlig.

Vad händer med Krabbakrukar När de inte fiskas ut ur havet?


Kommersiellt fiske skicka miljontals ton fisk och skaldjur till dagligvaruhandeln varje år. En fråga som uppstår är vad som händer med utrustning, såsom krabba krukor, när den försvinner eller kvar i havet.

Design

En krabba potten är en anordning som vanligen gjord av stål och nylon mesh utformad så att krabbor att komma in i fällan ännu inte att kunna gå ur fällan. Enligt Alaska Department of Fish and Game (ADFG), kommersiella krabba potten mönster och regler varierar för varje art. Dock måste alla krabbtinor har en biologiskt nedbrytbar söm eller design som gör potten obrukbar eller inte kan fånga något efter sex månader.

orsaker

ADFG och Arctic Science Journals förklarar att krabbtinor förloras av många skäl. Den vanligaste orsaken är bojen rep bryta på grund av dåliga stormar eller båt propellrar. Fiske kan förlora krukor på grund av en nödsituation eller olycka med fiskebåt.

effekter

Förutsatt att regler följs som förklaras av ADFG skulle krukor vara farligt för vilda djur för högst sex månader, tills de försämras och bli ineffektivt. Medan de flesta kommersiella fisket gör följa regler, har Texas Parks and Wildlife Department funnit att privata eller uppehälle fiskare är den huvudsakliga orsaken till "ghost krukor - fällor som fortsätter att fånga krabbor och andra vilda djur för även år i taget. Detta har en stor inverkan på ekosystemet genom att döda hundratals krabbor, sköldpaddor och andra fiskar.

En bråck är en försvagning av en muskelvägg (vanligtvis i buken) som låter organ och vävnader bula igenom. Bråck kan inte läka på egen hand och kräver vanligen kirurgisk reparation. En av komplikationerna av bråckkirurgi, eller herniorrhaphy, är infektion av de material som används för att reparera muskel väggen.

Vad är ett bråck?

En bråck uppstår när vävnader eller organ från en del av kroppen peta eller bula genom en försvagad muskel vägg. Även om detta förekommer oftast i magen, kan den också hittas i ljumsken. Ett bråck kan vara närvarande med mycket lite eller inga symtom. Faktum är att första gången du märker att bråck är när det har utvecklat komplikationer, såsom fånga vävnad inom det eller skära av cirkulationen till andra delar av kroppen.

bråck~~POS=TRUNC

När vårdgivare har fastställt att du har ett bråck, kommer han att råda dig att ha det kirurgiskt repareras. Även lindriga fall av bråck inte bara försvinna. De får bara värre. Om du är frisk nog att genomgå en operation, bör du. Det finns två typer av reparation av bråck kirurgi: öppna och laparoscopic. Öppen kirurgi innebär kirurgen under arbetet med händerna med hjälp av synen.

Laparoskopisk kirurgi använder ett upplyst verktyg med en kamera för att styra kirurgen och använder en mycket mindre snitt. Din kirurg kommer att göra ett snitt över din bråck att exponera felplacerade vävnaden och skjut den på plats igen. Då kommer han att reparera muskeln väggen, med en steril maska ​​plåster som kan antingen häftas eller limmas på plats. Därefter kommer han stänger snittet och råder dig att vila för att tillfriskna under de kommande sex till åtta veckor.

mesh Infektion

Även om, är en relativt enkel reparation av bråck operation, är det inte utan komplikationer. En av dess komplikationer är maskinfektioner, inflammation och irritation av muskeln väggen efter bakterier infekterar det område där nätet är beläget. Detta mer sannolikt att hända under öppen bråck reparation kirurgi än laparoscopic hernia reparation kirurgi eftersom snittet är större och såret är öppet längre. Symtom på en maskinfektion inkluderar ömhet, smärta eller sveda i kirurgi områden långt efter återhämtningsperioden. Du kan också märka en svullnad eller vätskeansamling i området. En ihållande feber är också ett tecken på infektion.

Behandling

Din infektion kommer sannolikt att diagnosen av din vårdgivare under din uppföljningsbesök baserat på symtomen. Han kan göra ett ultraljud eller en datortomografi scan (datortomografi) för att kontrollera tillståndet. Din vårdgivare kan ordinera antibiotika för att bekämpa infektionen. I de flesta fall är kirurgiskt avlägsnande eller utbyte av maskerfordras för att styra en allvarlig infektion och hindra den från att sprida sig till andra områden.

mesh Recall

Det har varit produktåterkallelser av mask plåster används i reparation av bråck operation i det förflutna. I både 2005 och 2006, den amerikanska Food and Drug Administration för två separata typ av mesh produkter, eftersom de hade en ökad risk för lager separationsrelaterade komplikationer. Icke desto mindre har mask patch återkallanden varit få isolerade förekomster och ändå ha mindre risk för komplikationer än andra muskelreparationsmaterial, såsom suturer.

Vad är artificiell immunitet?


Kroppens förmåga att återuppbygga och skydda sig är en inbyggd funktion som är ännu mer så förbättras genom användning av artificiell immunitet. Och medan många yrkesverksamma anser att denna praxis är ett effektivt försvar mot sjukdomar, det finns några som påpekar eventuella långsiktiga konsekvenser som inte är så gynnsam.

Identifiering

Immuniserings skott barn får är en typ av konstgjord immunitet. Så är vaccinationer våra hundar och katter får på veterinär kontor. Skotten själva innehålla ett inaktivt, eller försvagas antigen eller groddar. Utgångspunkten bakom detta är kroppen kommer att utveckla antikroppar för att bekämpa grodden bör försöka infektera kroppen i framtiden. En annan form av konstgjord immunitet sker inom genetisk överföring från föräldrar till barn. Detta anses vara en passiv form av immunitet, eftersom ingen grodden har införts i systemet.

Fungera

Bruket av artificiell immunitet bygger på reaktionen av vårt immunsystem att bygga ett försvar mot bakterien som har varit injiceras i kroppen. Det lymfatiska systemet är kroppens beskyddare när det gäller att bekämpa ohälsa och sjukdom. Lymfocyter eller vita blodkroppar, göra mycket av arbetet, reser över hela kroppen. Deras uppgift är att filtrera cellulära slaggprodukter ur blodet och övervaka organ för tecken på skador, och för varje förekomst av främmande bakterier eller virus.
Virus visas först i form av antigener när de går in i en cell i kroppen. När en lymfocyt först stöter närvaron av ett antigen den börjar omkonfigurera sin struktur på ett sådant sätt att den är i stånd att fånga det antigenet i sig själv. När antigenet är innesluten i lymfocyt, är en ny typ av lymfocyt, som kallas en antikropp bildas. Denna antikropp kan nu neutralisera detta specifika antigen bör det åter in i kroppen i framtiden.

Funktioner

Det finns två metoder i praktiken av artificiell immunitet. Aktiv immunitet vacciner är immuniserings skott ges till spädbarn. Genom att utsätta kroppen för särskilda antigener vid en tidig ålder, förvärvar typ av lymfocyter som krävs för att skydda sig mot denna antigen kroppen. En speciell typ av lymfocyt, som kallas en B-cell, lagras i kroppen som ett skript som är klar att köras närhelst den särskilda genen gör ett framträdande. En alternativ version av aktiv immunitet som händer när en person är utsatt för ett virus, kommer ner med det, och sedan blir väl. Detta anses vara en naturligt förvärvad immunitet, medan användningen av vacciner kallas ett artificiellt förvärvad immunitet.
Genetiskt arv, såsom anges ovan, kallas en passiv immunitet, men det finns också en konstgjord metod för passiv immunitet. Detta händer när en person som är smittad med ett virus injiceras med antikroppar. Antikropparna sedan arbeta med personens immunsystem att bekämpa viruset. Detta anses vara en kortsiktig effekt, eftersom kroppen inte kan skapa sina egna B-celler i processen.

typer

En andra typ av lymfocyt som fungerar i samverkan med de B-celler, är de T-celler. Och medan B-celler transformeras till antikroppar, T-celler arbeta för att döda infekterade celler, skydda omgivande celler, och ytterligare stimulera B-celler i deras produktion av antikroppar. En annan agent i arbete i kampen mot infektioner är interferon. Interferon är ett naturligt protein som produceras av specifika celler som svar på virusinfektion. Det fungerar för att förhindra virus från att sprida sig genom att angripa virus-DNA i infekterade celler.

överväganden

Sedan den allra första användningen av vaccin mot smittkoppor i 1796, är vaccinationer vara den starkaste förebyggande åtgärd vi har mot sjukdomar. Och medan tillstånd såsom difteri, polio, smittkoppor och kikhosta har eliminerats som hot mot vår hälsa, en växande grupp av läkare, forskare och föräldrar uttrycker oro över verkliga fördelarna med vaccin jämfört med kroppens förmåga att naturligt avvärja sjukdom . Många läkare attribut ökningen av kroniska sjukdomar till eventuella långsiktiga "biverkningar" från början av vaccinationer.
Också i fråga är det inflytande som utövas av läkemedelsindustrin i arbetet i den federala grenen av Food and Drug Administration. En artikel skriven i Medical Sentinel under 1999 behandlar denna fråga, med angivande anslag till statliga myndigheter är ofta beroende av efterlevnaden av tvingande vaccin lagar. Den helhetsbild från denna motstående grupp ser bruket av konstgjord immunitet som oprövad när det gäller effektivitet och giltighet.

Vad ökar risken för plötslig spädbarnsdöd?

Det finns inget sötare för utmattade föräldrar än en sovande baby. Däremot kan rädslan för plötslig spädbarnsdöd hålla dig vaken med oro. Förr i tiden, lite var känt om vad som orsakade synes friska spädbarn att dö i sömnen. Men i dag, forskare förstå mycket mer om detta fenomen, som hävdar liven av ca 2250 barn varje år i USA, enligt Centers for Disease Control and Prevention. Genom att förstå de riskfaktorer som ökar risken för plötslig spädbarnsdöd, kan du bättre skydda ditt barn.

magen Sleeping

National Institute of Child Health and Human Development lanserade "Back to Sleep" kampanjen (som nu kallas "säkert att sova") 1994. Kampanjen uppmanar föräldrar och vårdnadshavare att placera barn på ryggen att sova under tupplurar och på natten. Att sätta barn att sova på ryggen är det mest effektiva åtgärdsvårdgivare kan vidta för att minska risken för plötslig spädbarnsdöd. Sedan kampanjen startade har SIDS dödsfall minskat med över 50 procent i USA, enligt NICHD.

Sömnläges och andra Crib artiklar

A Centers for Disease Control studie som publicerades i November 2012 visar att produkter som är avsedda att minska risken för plötslig spädbarnsdöd faktiskt kan bidra till SIDS dödsfall. Studien fann att minst 13 spädbarn dödsfall sedan 1997 var orsak med hjälp av kilar, positioneringsanordningar och stötfångare kuddar, av vilka många används för att hålla ett spädbarn sover på hennes sida. I studien dras slutsatsen att föräldrar inte ska använda någon av dessa enheter eller någon annan anordning för att stötta upp en sovande spädbarn. American Academy of Pediatrics rekommenderar också mot att sätta saker som kuddar, lösa filtar eller uppstoppade djur i sängen med ett spädbarn.

Biologi

Även om många människor tänker på SIDS som en oförklarlig död, är ny forskning börjar visa en biologisk komponent som ökar risken för plötslig spädbarnsdöd. Enligt NICHD har forskning visat att många barn som dör av plötslig spädbarnsdöd visar onormala hjärnvägar i områden som styr andning, hjärtfrekvens och upphetsning. Studier har också visat att barn som dör av SIDS har lägre nivåer av den kemiska serotonin, som hjälper till att reglera andning, hjärtfrekvens och sömn.

swaddling

Naturligtvis swaddling ett spädbarn är, för det mesta, en mycket säkert beteende och kan hjälpa spädbarn sova lugnare, under längre tidsperioder. Det finns dock en viss risk som är förknippad med linda, enligt en studie publicerad i tidskriften "Pediatrics." Spädbarn bör inte lindad för hårt, eller i tjocka filtar, eftersom detta kan leda till överhettning, en riskfaktor för plötslig spädbarnsdöd. Dessutom bör föräldrarna stoppa swaddling sina barn så snart barnet börjar att rulla över, eftersom ett barn i en swaddle kan vara oförmögen att rulla tillbaka från en mage-sovställning.

Vad orsakar magen fett?


Överskott magen fett ger en återspegling av din hälsa. Enligt Mayo Clinic, desto mer fett du har runt midjan, desto högre risk för hjärtsjukdomar, diabetes, högt blodtryck och vissa cancerformer. Det finns många anledningar till varför du få fett i magen, som sträcker sig från en ohälsosam kost och brist på motion till ålder och hormonella problem. Att veta vad som orsakar din mage att öka i storlek kan hjälpa dig att gå ner i vikt.

Kost och motion

En genomgående ohälsosam kost och brist på motion leder till en ökning i magen fett. Äta stekt mat, söta efterrätter och läsk och kaloririka, låg närings mat, gör allt du gå upp i vikt. Om du leder en huvudsakligen stillasittande livsstil och inte får någon övning, kommer din vikt snabbt öka. Utöva bränner kalorier och kan bidra till att balansera ut förbrukade kalorier från mat. De Centers for Disease Control and Prevention rekommenderar att vuxna får minst 150 minuters konditionsträning per vecka för att skörda hälsofördelar. En hälsosam kost innehåller fiber från grönsaker och frukter, omättade fetter från olivolja och rapsolja, komplexa kolhydrater från fullkorn och magert protein som fisk och kyckling.

Stress och sömn

Konstant stress kan leda till fett runt mitten. Höga stressnivåer gör kroppen frigör mer kortisol. Kortisol är ett stresshormon som, enligt The Natural Health hemsida för kvinnor, ökar din hunger och gör att du går upp i vikt, i synnerhet runt midjan. Anledningen fettet får lagras i magen är att det är nära till levern, och därför lätt omvandlas till energi när det behövs. Sömnbrist gör dig mindre stresståliga och kan leda till överskott kortisol produktion. Få åtta timmars sömn varje natt och öva meditation är bra åtgärder för att hantera stress.

Ålder och hormoner

Som ni ålder kroppens ämnesomsättning naturligtvis saktar ner. Detta kan leda till en ökning av fett i magen. I likhet med män, äldre kvinnor också lagra fett i magen. För kvinnor är detta hormon relaterad. Under klimakteriet minskar kvinnans fysiska aktivitetsnivå och hon kan uppleva en brist på sömn, depression och ökad hunger. Enligt WebMD, östrogennivåerna minskar under klimakteriet, orsakar en minskning av låret och höften vikt och en ökning av magen vikt.

Mediciner och medicinska tillstånd

Receptbelagda läkemedel kan orsaka en ökning av magen fett. Steroider, anti-beslag läkemedel, antidepressiva och diabetes medicinering kan alla leda till en ökning av din vikt. Mediciner kan utlösa hunger eller ändra hur kroppen lagrar fett och håller insulinnivåer. Sköldkörtelhormon brister kan också vara orsaken till fett vinna runt midjan. Det saktar ner din ämnesomsättning och utlöser viktökning. Cushings syndrom, som utlöser kortisol produktion, är en annan sjukdom som kan leda till ökad magen fett.

Fetma innebär att du bär för mycket kroppsfett. Faktorer som avgör fetma inkluderar genetik, överätande, hänge sig åt fet mat och inaktivitet. vårdpersonal använder Body Mass Index, eller BMI, som ett mått för att avgöra om du ska anses vara överviktiga. I huvudsak är BMI beräknas genom att beräkna din höjd i förhållande till vikten.

Vad är BMI?

Ett BMI på mellan 18,5 och 24,9 är inom en normal vikt sortiment. Ett BMI mellan 25 och 29,9 anses överviktiga. Du anses lida av fetma om ditt BMI är mer än 30. Morbid fetma är något BMI över 35. Till exempel, om du är 5 fot 5 och väger 180 lbs, är 30 din BMI. Därför ska du anses vara överviktiga. Du behöver gå ner mer än 31 pounds att få inom en hälsosam vikt sortiment.

De Centers for Disease Control and Prevention använder BMI för att mäta övervikt eftersom det är billigt och ett snabbt och enkelt sätt för läkare och allmänheten att använda. CDC använder BMI att göra en bedömning av övervikt och fetma populationer.

Risker med fetma

Ett BMI på 30 eller mer innebär att du riskerar att utveckla fetma-relaterade hälsotillstånd som typ 2-diabetes, hjärtsjukdomar, stroke, artrit, högt blodtryck, artros, sömnapné, luftvägsbesvär, cancer, sjukdomar i gallblåsan och kolesterolrelaterade kärlsjukdomar. Vårdgivare beskriva kost och träningsprogram baserat på detta nummer för att hjälpa överviktiga patienter ner i vikt och minska riskerna att utveckla hälsoproblem.

Nackdelar med BMI

BMI mäter endast höjd och vikt-förhållande för att bestämma fetma. Antalet kompenserar inte för fett till muskelförhållandet. På grund av detta, kan du falla i överviktiga eller feta kategori om du är exceptionellt atletisk och passform. En all-around bild av fetma kombinerar BMI med andra bedömningar. National Heart Lung and Blood Institute fetma Education Initiative hemsida säger en midjemått är en bättre indikator på risken för hjärtsjukdomar och andra sjukdomstillstånd. I allmänhet, kvinnor med midjemått på 35 inches eller mer och män med midjemått på 40 eller mer ökar riskerna för fetmarelaterade sjukdomar.

Barn och tonåringar

BMI mäter fetma hos barn och tonåringar också. Läkarna inte använda samma kriterier som de använder för vuxna. CDC hemsida säger BMI för barn och tonåringar har en ålder och kön komponent eftersom flickor och pojkar har olika kroppsfett procentsatser och vikt fluktuationer på olika utvecklingsperioder. Vuxen BMI är inte könsbaserat, så standardtabell gäller båda könen. Läkare rekommenderar inte dieter för barn och tonåringar om ditt barns hälsa är i fara.

bekämpa fetma

Läkare rekommenderar olika metoder för dig att minska ditt BMI och bekämpa fetmarelaterade hygienkrav. Enligt den amerikanska National Library of Medicine webbplats, förlora så lite som fem till tio procent av din vikt kan generellt minska eller förhindra vissa fetmarelaterade, livshotande hälsotillstånd. Den första behandling av fetma rekommenderas av läkare inkluderar kostförändringar och motion. vårdpersonal använder kosttillskott i sällsynta fall. Den sista utvägen för viktminskning behandling är obesitaskirurgi, en behandling som reserverats för sjuklig fetma patienter.

Fetma har kopplats till ett antal kroniska sjukdomar som hjärtsjukdomar, högt blodtryck, stroke, högt kolesterol, diabetes, vissa cancerformer och även depression. Enligt Centers for Disease Control and Prevention, fetma bland vuxna, ungdomar och barn i detta land fortsätter att öka, kostar nationen mer än $ 100 miljarder euro per år. Det finns åtgärder att individer kan vidta för att uppnå en hälsosammare livsstil.

Diet

Om du och din familj inte redan äter näringsrik, välbalanserade måltider, ändra dina matvanor. Låt snack livsmedel som innehåller mycket mättat fett och socker i snabbköpet gångarna. Håll massor av färska frukter och grönsaker till hands istället. Uppmuntra familjemedlemmar att dricka vatten och låg fetthalt eller fettfri mjölk i stället för fruktjuicer, kolsyrade läskedrycker eller sportdrycker, som alla är laddade med kalorier och socker. Vuxna bör äta fem till nio portioner frukt och grönsaker varje dag, medan barn bör äta minst fem portioner.
En typisk portionsstorlek åtgärder över en kopp färska, råa grönsaker, halv kopp kokta grönsaker, och en små till medelstora bit frukt eller halv kopp konserverad frukt. En portion kött är 3 oz. Välj fullkorn bröd, pasta och spannmål, och hålla sig borta från bearbetade livsmedel som framställts med vitt mjöl, raffinerat socker och mättade fetter. Gör det till en vana att äta bara när du är hungrig och äter långsamt.

mat Diary

Att hålla en matdagbok är ett bra sätt att spåra dina matvanor. Ingenting inspirerar ändra snabbare än att se hur mycket vi äter i en dag klart tryckt på en sida. Skriv ner allt du äter under dagen från den tid du får upp på morgonen tills du går till sängs. Logga alla måltider, snacks, drycker, resor till automaterna på jobbet, ibland du äter ut, även några smaktester medan du packar lunch eller laga mat för din familj. Anteckna datum, tid, vad du åt, hur mycket du åt, och där du åt det. Notera eventuella regelbundna måltider som du hoppa också.
Efter att hålla dagbok för ett par veckor, sitta ner och studera dina matvanor. Identifiera de saker som du behöver ändra. Du kanske inte att kunna göra alla ändringar du behöver på en gång, men att sätta små mål bör hjälpa till att hålla uppgiften hanterbar tills du så småningom kan ändra din totala matvanor.

Träning

Öka din aktivitetsnivå. Försök att få in minst 30 minuters måttlig aktivitet varje dag. Om det verkar omöjligt med ditt fullspäckade schema, skjuta flera dagar varje vecka. Även om du försöker göra något som innebär rörlighet för bara 10 eller 15 minuter varje dag, hjälper varje liten bit. Klättra flera slagsmål i trappor istället för att ta hissen, eller gå runt kvarteret ett par gånger innan du drar bilen i garaget när du kommer hem från jobbet. Trots känsla för trött i slutet av dagen för att utöva, påminn dig själv att regelbunden motion faktiskt ökar energinivån, och kan få dig att känna mindre hungrig. Bara 30 minuter av lätt till måttlig motion 5 dagar varje vecka ökar ämnesomsättningen.

Utbildning

gemenskapsprogram hälso- och hälsa utbildningsprogram i skolor kan hjälpa till att göra en skillnad för att förbättra hälsan hos landets barn. Fokus bör ligga på att främja goda matvanor och ger ytterligare möjligheter att delta i fysiska aktiviteter. Skolmatsprogram bör utformas för att erbjuda studenterna en mängd olika hälsosamma val i livsmedel och drycker som är tillgängliga för dem. Omfattande program bör koncentrera uppmärksamheten på att få både föräldrar och lärare som deltar i upprättandet friska levande mål och utvärdera program med positiva förebilder är ett primärt mål. Samhällen kan vidta åtgärder för att förhindra fetma hos barn genom noggrant urval av hälsoläroplanen för sina skoldistrikt, förutom att ge kvalitetsprogram gymnastik för studenter.

stödgrupper

Gå med i en övervikt stödgrupp på nätet eller i ditt område (se Resurser). Folk tycker ofta uppmuntran att ansluta och dela med andra i liknande situationer. Fetma är inte bara om viktminskning. Det är ofta lika mycket om självkänsla. Stödgrupper ge individer möjlighet att erbjuda råd och känslomässigt stöd, samt ge information om de potentiella risker och fördelar som förknippas med de olika kirurgiska ingrepp som nu hjälpa människor med viktminskning. Gruppmedlemmar hjälper ofta andra att ställa positiva och realistiska mål.

Drug Therapy

I vissa fall, läkare rekommenderar läkemedelsbehandling för att hjälpa individer att upprätthålla viktminskning. Som med alla andra mediciner regim måste patienterna övervakas noggrant av sin läkare så att de kan bedöma den fortsatta effektiviteten och säkerheten hos de läkemedel som förskrivs. Food and Drug Administration har godkänt tre läkemedel viktminskning för behandling av fetma: Phentermine, en aptitnedsättande; Orlistat, som blockerar upptaget av något fett; och Sibutramin, ett läkemedel som styr hunger genom att signalera hjärnan att magen är full. Läkemedelsbehandling kan användas i kombination med beteendeterapi för att förbättra mat- och motionsmönster.