XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem

vad är fettdepåer

Fettdepåer bildas mellan muskeln och huden kallas lipom. De kan utvecklas i alla åldrar, men är vanligtvis redovisas i slutet av 30-talet och 40-talet. Lipom visas oftast i bukhålan, hals, armar och ben. De är små, mjuka, godartade tumörer under huden, vanligen ca en tum i diameter. De flesta lipom är smärtfri, men kan orsaka smärta om de växer i närheten av nerver eller blodkärl. Dessa fettdepåer avlägsnas via operation, fettsugning eller steroider.

Bildning

Tvärtemot vad många antaganden, är fettdepåer inte bildas av fetma. Högt kolesterol och brist på motion har varit kopplade till fettdepåer, men detta har inte kliniskt bevisad. Ärftlighet är den främsta orsaken till lipom. Lipomatos är en viss ärftlig sjukdom som genererar fettdepåer. I lipomatos, kan trauma eller trubbigt våld någon kroppsdel ​​resultera i lipom. Adiposis dolorosa är en liknande sjukdom som producerar smärtsamma lipom.

symptom

Lipom är små klumpar under huden. De är mjuka att beröra, och vanligtvis smärtfri. Större lipom som orsakar smärta ligger nära nerver eller blodkärl. De är irriterad på beröring och blir röda. För att bekräfta närvaron av en lipom, är det bäst att gå till en läkare.

Diagnos

Läkare kan enkelt diagnostisera ofarliga fetthaltiga avlagringar genom att göra en fysisk undersökning eller en biopsi för att kontrollera vävnadsprovet i ett labb. Men fettdepåer nedsänkta djupare i muskeln måste kontrolleras av ett ultraljud eller en MRI.

Behandling och medicin

De flesta fettdepåer inte behöver tas bort, eftersom de är godartade. Men om lipom är på en plats som agiterar dig, kan den avlägsnas genom fettsugning, operation eller krympt av steroider. En lipom avlägsnas kirurgiskt under lokalbedövning. Ett litet snitt görs och fettet insättning extraheras. Upprepningar är sällsynta och det finns liten risk i denna operation. Fettsugning är framgångsrik i att ta bort små lipom, men inte kan ta bort en stor lipom. Steroider injiceras i lipom kan krympa det, men kan inte ta bort den.

Vad gör du om Övre Hip fettdepåer?

Fettdepåer högt på höfterna kan orsaka fula utbuktningar på toppen av byxorna. De kan vara bland de sista biten av fett din kropp skjul under viktminskning. Även om detta kan vara frustrerande att förlora dessa fettdepåer betyder bara att fortsätta de ansträngningar som befria dig från andra kroppsfett.

Spot Reduction

Du kan inte göra något för att ta itu med dessa fettdepåer specifikt. Tanken att en viss övning kan rikta ett särskilt organ område för fettförbränning - kallad "spot reduction" - är en myt. När du bränner fett, bränner kroppsfett mer eller mindre slumpmässigt. Du gå ner i vikt från kroppen som en helhet, och "din kropp som en helhet" inkluderar din övre höfterna. Om du gå ner i vikt tillräckligt länge, fett på höfterna så småningom kommer att vara en del av att viktminskning.

Allmänt Viktminskning

Din bästa tillvägagångssättet för att ta itu med fettavlagringar på övre höfter är att bränna mer kalorier än du äter. Du kan göra detta genom att äta färre kalorier, motionerar mer eller en kombination av båda. Enligt Bill Phillips, författare till "Body for Life", kombinationen metod är den mest effektiva och trevlig. Medan du fullfölja din viktminskning plan, mäta dina övre höfterna med ett måttband varannan vecka eller så. Detta hjälper dig att spåra dina framsteg och hålla motiverade.

expert Insight

I "The Four-timmars Body" hälsa forskaren Tim Ferris konstaterar att envisa fettdepåer - såsom de på din övre höfter - kan vara särskilt frustrerande eftersom, när du är riktigt medvetna om dem, är du redan trött på att förlora vikt. Ferris rekommenderar dricksvatten regelbundet för att hålla magen fylld, belöna dig själv från tid till annan med nonfood behandlar och tar en vecka ledigt från din diet. Även om vissa av dessa metoder kan bromsa dina framsteg, kommer de att hålla dig på den raka och smala och så småningom leda till att du förlorar det hip fett.

Hip övningar

Utövar din övre höfterna kommer inte att påskynda fettförbränningen i området. Det kommer dock att dra åt ram av muskler under fettet. Detta kan skapa en illusion av fettförbränningen och en mätbar minskning av inches runt höfterna. Denna effekt är sannolikt orsaken plats minskningen är en sådan bestående fitness myt. Vissa övningar som riktar de övre höfterna inkluderar liggande eller sittande benlyft, sparkar från aerobics eller hjärt kickboxning och planka position från yoga.

När de flesta människor tänker på konditionsträning, de föreställer ändlösa timmar jogging bort på ett spår, en stairmaster, eller en elliptisk maskin utan att någonsin nå sina mål. Även om du kanske anta att du måste arbeta hårdare för att nå dina mål, är det verkliga syftet att arbeta smartare. Öppna dig för möjligheten av en ny cardio paradigm och omfamna din nyaste träningspartner - fastande steady state cardio.

Vad är fastande Steady State Cardio?

Fastade steady state cardio är lågintensiv cardio - vanligtvis rask promenad - utförs på fastande mage. Fastat steady state cardio sessioner kan vara allt från 30 minuter till över en timme, och vanligtvis först på morgonen. Fastade steady state cardio kan utföras på ett löpband, på ett spår, eller utanför.

Fördelar med fastande Steady State Cardio

En studie som publicerades i 2002 American Journal of Clinical Nutrition visade att blodet insulinnivån är sannolikt att vara på sin lägsta punkt av dagen på morgonen. Detta gör på morgonen perfekt tid att utföra en kort konditionsträning, som förhöjda insulinnivåer senare på dagen agera för att skydda kroppens fettdepåer. Således slår mot fett medan den ökända järnet är varmt - på morgonen, när det finns mindre insulin för att skydda den.

Lågintensiva Versus hög Intenstiy

Medan förespråkarna för högintensiva hjärt kommer att hävda att du kommer att bränna mer kalorier under en intensiv 30 minuters session än under en längre, lågintensivt session är att knappast en avgörande argument för hög intensitet arbete. Detta beror på att när man diskuterar kalori utgifter, två saker roll - hur många kalorier och utnyttjas energikälla. Hög intensitet cardio använder glykogen (en energikälla som härrör från kolhydrater) som sin huvudsakliga källan till bränsle, medan lågintensiva pass använda fett. Så medan du bränner färre kalorier, en större andel av de brända kalorier kommer från rent fett.

Ytterligare Argument mot högintensiva

Även om man bortser fettförbränning fördelarna med låg intensitet arbete, högintensiva cardio som jogging och tävlar kanske inte är det bästa hjärt valet för överviktiga personer. Med varje steg som tas under en körning, är lederna som pummeled av flera gånger den kraft som genereras under gång. När man blandar slitage på lederna med ytterligare belastning av redan transporterar runt extra vikt, kan du enkelt se hur kör medan ur form kan leda dig rakt på vägen till en skada, vilket gör lågintensiv fungerar överlägset val för ut -of-form personer som vill gå ner i vikt.

Fastat Steady State Parametrar

Om du vill använda fastande steady state hjärt att uppnå dina träningsmål rekommenderar nutritionist och tränare Dr Lonnie Lowery att sätta ett mål att slutföra 100 fastade steady state träning av åtminstone 45 minuter i längd. För bästa resultat, se till att inte mer än en dag av vila separerar eventuella två morgon cardio sessioner. När du börjar gå ner i vikt, kanske du vill öka utmaningen nivå promenader genom att bära en ryggsäck med böcker eller en viktväst.

Vad anses vara en strängt hög blodsockernivå?

Hyperglykemi är den medicinska termen för blodsockernivåer som är högre än normalt eller över det intervall som för dig av din läkare. Personer med diabetes löper risk för hyperglykemi, vilket kan orsakas av att äta för mycket, otillräcklig medicinering, sjukdom, kirurgi och känslomässig stress. Läkaren är den bästa källan för att bestämma vad en strängt hög blodsockernivå är för dig. Däremot kan känna de rekommenderade blodsockernivåer och symptom på mycket höga nivåer hjälpa dig att avgöra när ditt blodsocker är allvarligt höga.

Blodsockernivåer

Diabetes uppstår när kroppen inte producerar eller använder insulin tillräckligt bra för att flytta blodsocker från blodet till kroppens celler. American Diabetes Association publicerar typiska blodsockernivån varierar för vuxna med diabetes: 70 till 130 mg / dl före en måltid och mindre än 180 mg / dl efter en måltid. En normal fasta blodsockernivå är 100 mg / dl eller mindre. Fasteblodsocker nivåer mellan 100 och 125 mg / dl tyder på en risk för att utveckla typ 2-diabetes. Läkare diagnostisera diabetes när fastande blodglukosnivån är 126 mg / dl eller högre.

hyperglykemi

Hyperglykemi symtom, som uppstår när blodsockernivåerna överskrider typiska nivåer, omfattar törst, dimsyn, täta urinträngningar, trötthet, ökad aptit och viktförlust. Om du har mycket höga blodsockernivåer, eller har haft höga halter under en längre tid, kan symtomen även inkludera andningssvårigheter, yrsel, snabb viktminskning, förvirring, ökad sömnighet, medvetslöshet och koma. Hyperglykemi kan orsaka ketoner i urinen, vilket kan tyda på en allvarligare tillstånd som orsakas av höga blodsockernivåer.

diabetisk ketoacidos

Blodsockernivåer som är högre än 300 mg / dl kan indikera diabetisk ketoacidos eller DKA, som uppstår när höga blodsockernivåer inte svarar på behandling. Personer med DKA producera ketoner i urinen, vilket resulterar från uttorkning, nedbrytningen av fettdepåer och giftiga nivåer av ketoner som gör blodet surare. Måttliga eller stora mängder ketoner i urinen kan kräva sjukhusvård för att ersätta vätska, korrekt elektrolytobalans och få blodsockret under kontroll. Villkoret är störande för kroppens kemiska processer och kan leda till koma och död om den inte behandlas.

Hyperosmolär hyperglycemic Syndrome

Blodsockernivåer högre än 600 mg / dl indikerar hyperosmolär hyperglykemiska syndrom, eller HHS, som till skillnad från DKA, inte orsakar ketoner i urinen. Även om tillstånd kan drabba vem som helst med typ 1 eller typ 2-diabetes, är HHS vanligare bland äldre typ 2 patienter. I HHS är extremt höga blodsockernivåer som orsakas av infektioner eller otillräcklig medicinering. Tillståndet kan leda till uttorkning, koma och död om den inte behandlas.

Vad är celluliter?


Oavsett hur stor eller liten du är, om du är kvinna, har du förmodligen en del celluliter. Celluliter är en ful problem som orsakar många kvinnor att spendera hundratals på möjliga botemedel. Precis vad som orsakar din hud att ta den keso utseende? Du är förmodligen undrar om det är något du kan göra för att förebygga eller bli av med det.

förståelse celluliter

Celluliter är dimpled utseende av huden som uppstår när fettdepåer sitter strax under hudens yta. Detta är ett vanligt problem, särskilt för kvinnor. Lår, skinkor och mage är de vanligaste områden där celluliter byggs upp. Celluliter visar vanligtvis upp gång efter puberteten. Även om det är en ful och ibland pinsamt villkor, är det inte ett farligt problem, och det är inte nödvändigtvis ett tecken på fetma. Även smala människor kan utveckla celluliter, eftersom alla har fett precis under huden.

orsaker

Kön är antalet en faktor, eftersom de flesta människor med celluliter är kvinna. Hormoner, såsom östrogen, tros spela en roll i celluliter utveckling, eftersom det är typiskt en kvinnlig problem som dyker upp under puberteten. Kost kan också bidra till celluliter, som kolhydrater, salt och en brist på fiber tycks öka celluliter insättningar. Gener tycks spela en roll i celluliter utveckling samt. Rökare och icke-motionärer är mer benägna att utveckla celluliter. Slutligen kan cirkulationsproblem orsaka tillståndet, vilket innebär åtsittande underkläder som begränsar blodflödet kan vara en orsak.

Förebyggande / Lösning

De som ännu inte har celluliter kan förhindra det genom att leva så friska som möjligt. En kost full av frukt, grönsaker och andra former av fiber kan hjälpa till. Regelbunden motion, en riktig vikt och en låg-stress livsstil tycks begränsa celluliter produktion. Kvinnor kan också hålla celluliter i schack genom att bära badskor och löst sittande underkläder. Eftersom gener och hormoner spelar en roll i celluliter utveckling, även de mest noggranna livsstilsförändringar får inte hindra dess utveckling.

Behandling

Många produkter anspråk på att kunna "bota" celluliter. Tyvärr finns det ingen mirakelkur för detta tillstånd. Krämer anspråk på att lösa upp fett under huden, men misslyckas med att helt bota celluliter. Massagebehandlingar på spa kan ge tillfälliga resultat, men dessa uppkommer vanligen på grund av att huden runt celluliter sväller något att dölja gropar och divots av celluliter. Detta kommer att försvinna efter några veckor, och celluliter visas igen. De flesta av dessa behandlingar kosta en betydande summa pengar och ger begränsade resultat.

Hantering av existerande celluliter

Även kirurgiska fettborttagningstekniker, såsom fettsugning, kan inte hjälpa mycket med celluliter, eftersom dessa tekniker fokuserar på fett djup i kroppen. Celluliter sitter strax under ytan av huden. Även om du inte kan bota celluliter, kan du minska sitt utseende en hel del. Motion och en näringsriktig kost är avgörande om du vill begränsa utseendet på celluliter. Du måste hitta övningar som riktar musklerna i nedre delen av kroppen. Det rekommenderas att byta till en diet som är låg i fett och salt och högt i naturfiber.

Vad att äta om man vill 7 procent kroppsfett

Om du är en elitidrottare eller bara vill uppnå en mycket låg andel kroppsfett, det finns inga magiska livsmedel, men det finns sätt att äta som kan hjälpa dig att nå dina mål. Dock är 7 procent kroppsfett en mycket liten mängd och får inte vara hälsosamt för alla. För att vara säker, tala med din läkare om din viktminskning och procent kroppsfett mål och vad det bästa kosten tillvägagångssättet är baserat på din allmänna hälsa.

Friska procent av kroppsfett

Att upprätthålla en låg procent av kroppsfett minskar risken för artrit, ryggsmärta samt hjärtsjukdomar, diabetes och vissa former av cancer. Att gå för lågt skapar sina egna problem som din kropp behöver lite fett för att överleva och fungera korrekt. En hälsosam utbud av kroppsfett för män är mellan 10 och 22 procent; för kvinnor, är intervallet mellan 20 och 32 procent, enligt American College of Sports Medicine. Elitidrottare kan gå lägre, men kvinnor bör hålla tillräckligt viktig fett, som är mellan 10 till 13 procent, och män bör inte gå lägre än 5 till 10 procent. Vid dessa låga nivåer är det viktigt att ha regelbundna prov för att upptäcka eventuella hälsoproblem som är förknippade med inte tillräckligt kroppsfett.

Riktlinjer för sund Fat Loss

Kroppsfett inte förlorat så snabbt som kroppsvikt särskilt om din procent av kroppsfett är redan låg. Ju närmare du är ditt mål, desto svårare är det att kasta de extra pounds och fettdepåer. Ett allmänt mål är att 1 procent förlust av kroppsfett per månad är i allmänhet säkra. Du ska bara testa dig själv varannan månad, eftersom de flesta testmetoder procent kroppsfett inte kommer att upptäcka små förluster, rapporterar amerikanska rådet på övning. Dessutom, om du vill förlora kroppsfett, är det viktigt att kombinera övning med diet. Bantning ensam kan orsaka en förlust av både fett och muskler, men om du utför styrketräningsövningar, kan du behålla din muskelmassa samtidigt förlora fett.

Äta att minska kroppsfett

Att försöka gå ner i vikt eller minska procent kroppsfett för snabbt kan vara farliga för din hälsa och kan beröva kroppen av viktiga näringsämnen. I svåra fall kan det till och med vara dödlig. Kärnpunkten i att förlora både vikt och kroppsfett är att äta färre kalorier du bränner bort, oavsett vilken typ av mat du äter. Syftar till att förlora en till två pund. kroppsvikt per vecka kommer att uppmuntra fettförbränning, inte muskel förlust, säger Cleveland Clinic. Sedan ett pund av kroppsfett motsvarar 3500 kalorier, börja med att minska din dagliga kaloriintaget med 250 kalorier och öka din fysiska aktivitet med 250 kalorier. Detta kommer att motsvara en daglig 500 kalori underskott eller en lb. förlust per vecka. Om du säkert kan minska ytterligare 250 kalorier per dag och bränna bort ytterligare 250 genom motion, då kan du öka din viktminskning till 2 pund. per vecka. Skära ned eller utövar något mer än detta bör endast ske under medicinsk övervakning.

Allmänna kostråd

En låg nivå av kroppsfett är viktigt för att förebygga sjukdom, men det är ännu viktigare att hålla mängden magen fett du har låg, även om du är på en hälsosam vikt. Överskott magen fett ökar risken för kroniska sjukdomar med mer än överflödigt fett i andra delar av kroppen. Att få regelbunden motion är det bästa sättet att minska både mage och kroppsfett även om ingen viktminskning inträffar, konstaterar Harvard Medical School. Det är också viktigt att äta en välbalanserad, kalorisnål diet som är rik på frukt, grönsaker, fullkorn och magra mejeriprodukter. Detta bör kombineras med att minska intaget av livsmedel som uppmuntrar magen fett nedfall, till exempel sådana som innehåller transfetter, hydrerade vegetabiliska oljor och livsmedel och drycker sötade med fruktos.

Kommer jag ändå gå ner i vikt om jag tränar men ändå äta vad jag vill

Mat, härlig mat. Om det bara fanns något sätt att äta allt du ville utan att behöva oroa sig irriterande, livshotande, profilera förändrande fett. Men med all den uppmärksamhet som är inriktad på de viktiga roll motion spelar i viktminskning, säkert det måste finnas ett sätt att utöva som en galning och ändå äta vad du vill. Den korta svar på en sådan proposition är "Nej." Det vill säga, om du råkar bara vill äta måttliga mängder av friska, lågt kaloriinnehåll.

Den grundläggande formeln

Viktminskning är en fråga om kalorier i, kalorier ut. Så länge du förbrukar mer kalorier i din dagliga aktiviteter än du tar i att äta, kan du gå ner i vikt. Att förlora ett pund i vikt, måste du bränna 3.500 kalorier genom att öka kalorier du bränner i din verksamhet, minska hur mycket många kalorier du äter eller en kombination av de två.

Dagliga kalori behov

Även om du är helt stillasittande, du bränner ett visst antal kalorier som arbetar din hjärna och kropp. Detta kallas din basala ämnesomsättning, eller BMR. Ju mer du väger, men mer kalorier du bränner eftersom det tar mer energi för att behålla din större massa. Din andningsvägar, cirkulations, hjärt- och andra kroppssystem måste arbeta hårdare eftersom det finns mer territorium för att täcka, så att säga. En 40 år gammal, 180-pound hane som är 5 fot. 8 i. Hög behöver 1,779 kalorier för att behålla sin vikt, uppskattar BMI-calculator.net. En man i samma ålder och höjd behöver 2.090 kalorier för att behålla sin vikt. Alla kalorier du förbrukar utanför din BMR måste brännas bort i aktivitet. Om du vill gå ner en lb. en vecka, det belopp som rekommenderas av många hälsoexperter, måste du bränna minst 500 kalorier per dag mer än du äter.

Bästa Viktminskning Motion

Motion spelar en viktig roll i viktminskning och vikt underhåll. Det mest effektiva sättet att bränna kalorier är konditionsträning, även kallad aerob träning. Konditionsträning innebär upprepad ansträngning av nedre delen av kroppen muskler. Dessa är de största, starkaste muskler i kroppen, så att de kräver mer bränsle för att fungera. Hälsa och fitness experter rekommenderar att du gör måttligt intensiv konditionsträning som rask promenad, simning eller cykling i minst 30 minuter om dagen minst fem dagar i veckan. Du kan också prova krets eller intervallträning; två olika metoder som gör att du bränner fler kalorier, snabbare. Om du väger 185 pounds och du gör 60 minuters måttligt intensiv konditionsträning, som att köra på 6 km / h, bränna dig 888 kalorier. Om du uppnå kondition där du kan hålla det tempot längre och du har tid att sätta i det, kan du kanske fördubbla kalorier du bränner upp till 1800 eller så. Men om du kunde göra detta, som skulle göra dig en extraordinär person så få icke-idrottare förbrukar så många kalorier i träning.

Begränsningar i Motion för viktminskning

Nu anser den andra halvan av formeln:. Kalorier i Medan kalorier du kan rimligen bränna i övningen har en bestämd gräns, hur många kalorier du kan konsumera är praktiskt taget obegränsad. En trippel Whopper med ost, stora frites och stora soda kommer att ge din över 2.000 kalorier, mer än tillräckligt för att ladda alla dessa fettdepåer du töms under din mödosamma två timmars körning. Och det är bara lunch. Om du väljer att äta ett par skivor av korv, deep-dish pizza för middag, har du just lagt till ytterligare mer än 1500 kalorier till ditt dagliga intag. Även idrottare titta på vad de äter, och i själva verket de fokuserar på näringsrik, proteinrik mat som stöder muskelutveckling.

Motion har betydande begränsningar som en viktminskning verktyg. Det ökar din hunger och kan öka din sårbarhet för kalori splurges. Motion hjälper till med viktminskning, men det är inte ett universalmedel. Om du menar allvar med att förlora vikt, måste du ge tillräcklig vikt vid kalori-skärande delen av viktminskning formel.

Vad händer med min kropp om jag tränar för snart efter att ha ätit?

Dina närings och kostvanor påverkar effektiviteten i ditt träningsprogram. Vad och när du äter är de största faktorerna. Att äta för tidigt innan ditt träningsprogram kan vara kontraproduktivt att dina mål och du känner dig sjuk. Dessutom, om du inte äter ordentligt innan träningen, din kropp inte har en större reserv av glukos, vilket gör det vända sig till dina fettdepåer förr.

Träning på en full mage

När du tränar, musklerna som producerar dina rörelser uppmana ditt hjärta för extra blod. I vila 15 till 20 procent av din cirkulerande blodflöden dina muskler, men under träning detta ökar till 80 procent. För att underlätta denna förändring, constricts din kropp och vidgar blodkärlen. Fartygen till onödiga system för motion som rötning, urinering och reproduktion är trängd, vilket begränsar mängden blod till dessa organ. Om du äter rätt innan träning, dina matsmältningsorganen och dina muskler kämpa för blodflödet, vilket gör motion svårare att utföra.

Fettförbränning

Äta rätt innan träning kan också hämma kroppens förmåga att använda fett som energi under aktivitet. Träning med minimal mat i magen ger den perfekta kombinationen av hormoner i kroppen. Din kropp frigör adrenalin och undertrycker insulin. Insulin är ett hormon som uppmanar kroppen att lagra näringsämnen. Utan insulin som cirkulerar i blodet, musklerna är lätt tillgängliga för att bryta ner och använda fettsyror.

Andra negativa biverkningar

Träning på en full mage kan göra dig helt enkelt sjuk. Att äta en stor mängd mat innan träningen kan ge magsmärtor och kramper. Det kan även leda till illamående och diarré, enligt National Obesity Foundation.

rekommendationer

Tid dina måltider beroende på när du ska träna. Om du äter en stor måltid, vänta minst tre timmar innan träning. En liten måltid bör följas av en vänteperiod av två till tre timmar. Motion kan följas inom en timme ett litet mellanmål.

Vad Är TriSlim diet?

TriSlim är en diet piller som kombinerar ingredienserna i två andra bantningspiller, TrimSpa och Cortislim, med Hoodia gordonii. Tillverkaren hävdar tar det två gånger om dagen om 20 minuter före måltid hjälper till att öka din ämnesomsättning, förbättra ditt humör och öka mängden fett du bränner. Tala med din läkare innan du försöker denna eller någon annan diet piller att se till att det är säkert för dig.

TriSlim Ingredienser

Ingredienserna i TriSlim inkluderar Hoodia gordonii, grönt te, pomerans extrakt, vanadin, krom, vitamin C, magnolia bark extrakt, L-teanin, kakaoextrakt, kalcium, banaba, beta-sitosterol, glukomannan, natriumkarboximetylcellulosa och Fibersol-2. Även om det innehåller en liten mängd koffein från grönt te-extrakt, är det lägre koffein än vissa andra bantningspiller.

Viktminskning Potential

Kosttillskott innehåller vanligen pomerans att öka ämnesomsättningen, grönt te för att minska fettdepåer, krom för att begränsa kolhydratmetabolism och glukomannan för att öka känslan av fullkomlighet. Forskningen är fortfarande preliminära och motstridiga om huruvida dessa ingredienser faktiskt resultera i ökad viktminskning. Hoodia gordonii inte orsakade någon ökning av viktminskning eller minskning av kaloriintaget i en 15 dagars studie publicerad i "The American Journal of Clinical Nutrition" i oktober 2011. Chromium också verkar inte hjälpa till med viktminskning, enligt en studie publicerad i "The Journal of alternativ och komplementär medicin" i mars 2010. De preliminära resultaten visar att glukomannan kan hjälpa dig att känna full och öka något viktminskning, enligt en översiktsartikel publicerad i "American Family Physician" i november 2004 . En översiktsartikel som publicerades i "The Journal of Nutritional Biochemistry" i januari 2011 konstaterade att grönt te kan också bidra till att minska kroppsfett och vikt.

Bieffekter

Ett antal av ingredienserna i TriSlim är förknippade med potentiella biverkningar. Hoodia gordonii kan orsaka illamående, kräkningar och ökning av blodtryck och hjärtfrekvens. Vanadin kan vara giftiga i stora mängder, orsakar illamående, kräkningar och förhöjt blodtryck. Pomerans kan också öka blodtrycket och hjärtfrekvensen. På grund av dessa effekter bör personer med högt blodtryck eller hjärtproblem undvika TriSlim.

andra överväganden

TriSlim tillskott kan inte vara säker om du tar vissa mediciner. Pomerans kan interagera med vissa läkemedel, vilket får dem att vara mer eller mindre effektivt absorberas, liknar vad som händer när du äter dessa läkemedel med grapefrukt. Dessa inkluderar anti-svamp läkemedel, glukokortikoider och kalciumantagonister.

Vad är bra kolhydrater för Styrketräning?

Kolhydrater innehåller fyra kalorier per gram och är kroppens viktigaste energikälla. Men kolhydrater har olika egenskaper och varje typ bör användas på ett visst sätt för att hjälpa dig att nå dina styrketräning mål.

Riktlinjer

Typen och mängden kolhydrater du äter bör bero på vad du försöker uppnå med din styrketräning program. Till exempel, äta mer kolhydrater om du försöker att få muskelmassa och vikt, och färre kolhydrater om du försöker att behålla muskelvävnad samtidigt förlora kroppsfett.

komplexa kolhydrater

Vad är bra kolhydrater för Styrketräning?

Komplexa kolhydrater såsom havregryn, fullkornsris, fullkornsbröd, sötpotatis, potatis, sötpotatis och quinoa långsamt assimileras av kroppen och ger energi för din styrketräning träning. Dessa anses lågt glykemiskt kolhydrater eftersom de ger oförminskad energi, stabila blodsockernivåer, och inte framkalla en insulin uppsving, som driver överskottsenergi till fettdepåer. Ät upp till sex måltider per dag om du försöker att bygga muskler och gå upp i vikt. Inkludera komplexa kolhydrater med åtminstone fyra av dessa måltider. Begränsa komplexa kolhydrater till en eller två måltider om du försöker att få ren muskelmassa och förlora kroppsfett.

Grönsaker och frukt

Vad är bra kolhydrater för Styrketräning?

Grönsaker, frukter och bär är idealiska källor av kolhydrater om du är orolig dina nivåer av kroppsfett. De ger också värdefulla vitaminer, mineraler och fibrer. Ät en mängd såsom broccoli, blomkål, gröna bönor, brysselkål, morötter, spenat, okra, avokado, bananer, äpplen, kiwi, mango, papaya, blåbär och björnbär.

Efter träningen Kolhydrater

Vad är bra kolhydrater för Styrketräning?

En intensiv styrketräning rutin utarmar kroppen av näringsämnen såsom muskel glykogen. För att förbättra återhämtning och muskeltillväxt, fylla dessa näringsämnen inom två timmar efter träningen. Din omedelbara post-workout måltid är den viktigaste måltiden på dagen för att få muskler. Juice och torkad frukt ger snabbt assimileras kolhydrater för att ersätta förbrukade näringsämnen. Äta en måltid med komplexa kolhydrater, protein och grönsaker inom två till tre timmar av din efter träningen måltid.