XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem

uppstötningar lungsjukdom

Sura uppstötningar och lungorna

Gastroesofagal reflux uppstår när det finns uppkastning av mat i matstrupen. Den dominerande symptom på GER är halsbränna. Gastroesofageal refluxsjukdom diagnostiseras när halsbränna förekommer två eller flera gånger i veckan. Den International Foundation för funktionella magtarmsjukdomar rapporterar att en tredjedel av USA: s befolkning har GERD, som är en av de vanligaste orsakerna till klinikbesök. Komplikationer av GERD innefattar ulceration eller striktur av esofagus, liksom Barretts esofagus, vilket kan vara ett förstadium till matstrupscancer. Svår GER kan också leda till kroniska lungproblem.

Fungera

Flytta mat från munnen, i magen och framåt kräver en noggrann samordning av muskler och strukturer inom matstrupen, inklusive den nedre matstrupssfinktern. Den nedre matstrupssfinktern är en muskulär ringliknande struktur belägen mellan matstrupen och magsäcken som förhindrar mat i magen från att gå bakåt i matstrupen. När denna ringmuskel inte stänga ordentligt eller öppnas vid olämpliga tidpunkter, maginnehållet Regurgitate i matstrupen. Maginnehållet är surt och detta surhet kan skada matstrupen foder och andra vävnader den kommer i kontakt, såsom lungorna. Vid svår GER kan återloppskokas material sugas in i lungorna, vilket leder till inflammation och vävnadsskada.

typer

National matsmältningssjukdomar information clearingorganisationer rapporterar GERD har kopplats till flera lungsjukdomar, inklusive kronisk hosta, astma och lungfibros. Den sura uppstötningar irriterar halsen liksom lungorna när aspire. Både halsen och lungorna har receptorer som stimulerar hosta mekanismen i ett försök att eliminera den irriterande. Enligt Cleveland Clinic, cirka 75 procent av patienter som har astma har också GERD. Det är oklart exakt vad förhållandet är mellan GERD och astma, dock Littner och kollegor som redovisas i en September 2005 studie publicerad i "Chest" att hos patienter med både GERD och astma, behandling med en anti-GERD medicinering förbättrad astmasymtom . I långvariga GERD, är långvarig syra exponering tros vara etiologin av lungfibros, ärrbildning i lungorna, vilket resulterar i allvarlig förlust av lungfunktion, andfåddhet och minskad motion förmåga.

Funktioner

Kliniska funktioner som tyder på lung inblandning i patienter med GER eller GERD inkluderar halsbränna i samband med kronisk hosta, väsande andning, andnöd och sömnlöshet. Dessa symtom är suggestiva av astma, eller reaktiv luftvägssjukdom, som svar på syraexponering. Symtom på lungfibros inkluderar väsande andning och andfåddhet men ofta progressiv viktminskning och anorexi föreligger som ett verk av andnings överväldigar andra metaboliska funktioner.

Identifiering

Diagnos av GERD relaterade lungproblem börjar med en klinisk misstanke. Närvaron av en kronisk hosta eller astma hos en patient med känd GERD ökar risken för sura uppstötningar som den skyldige. Astma som inte svarar på vanliga astmamediciner, som senare i livet, liksom astma som blir värre med att äta, motion eller liggande, föreslår sura uppstötningar-lungsjukdom. Diagnosen fastställdes vidare med syra övervakning av matstrupen och lungfunktionstester för att bekräfta närvaron av både sura uppstötningar och lungsjukdom. Förbättring av astmasymptom med användning av en medicin för GERD, såsom en protonpumpshämmare, bidrar till att fastställa diagnosen.

Behandling

Det är viktigt för GERD-relaterade astmapatienter att vara kompatibel med föreskrivna astmamediciner, enligt Cleveland Clinic. Åtgärder för att kontrollera GERD också hjälpa till med lungsymtom, inklusive att höja sängens huvudända, äta små och täta måltider, inte röka, upprätthålla en normal vikt, och med hjälp av läkemedel inklusive antacida, H2-blockerare och protonpumpshämmare. I sällsynta fall kan operation krävas för att eliminera sura uppstötningar.

Kan dricka kaffe orsaka sura uppstötningar?

Du bör undvika kaffe om du upplever symtom på sura uppstötningar. Sura uppstötningar är också känd som halsbränna, ett tillstånd där livsmedel och magsyra läcker uppåt från magsäcken till matstrupen, orsakar irritation på den mjuka slemhinnan i matstrupen. Andra drycker som kan irritera detta villkor inkluderar öl, vin och sprit.

Kaffe som Irriterande

Kaffe är en dryck för att undvika om du upplever inflammation. Kaffe kan irritera sura uppstötningar genom att stimulera överdriven magsyrasekretion. Magen utsöndrar normalt syra, som används för att bryta ner mat före absorption i tunntarmen. Konsumerar en hel del kaffe innebär att det är mer sannolikt denna vätska kommer att blandas med magsyra och tillbaka upp i matstrupen.

Sura uppstötningar mekanismen

Sura uppstötningar kan vara kronisk eller kort sikt. Intag av en frätande medel, kan viral inflammation eller intubation orsaka detta tillstånd. Risk för reflux ökar efter gastric bypass operation, tobaksbruk, återkommande kräkningar och ökat buktryck, såsom under graviditeten.

Drycker som bör undvikas

Alkohol och andra koffeinhaltiga drycker som te och cola är vanliga triggers av sura uppstötningar. Vissa människor tycker att konsumera endast små mängder vatten med sina måltider kan hjälpa till att kontrollera symptomen, snarare än att konsumera vatten genom glaset flera gånger under en måltid. Människor reagerar olika på olika livsmedel; Det är viktigt lära sig vad mat utlösa dina symptom.

Best Practices för att hantera Acid Reflux

Om du har sura uppstötningar, bör du undvika stora, fettrik måltid, speciellt 3 till 4 timmar innan sova. Du bör också sluta röka och undvika choklad. Pepparmynta och grönmynta oljor, såsom de som används i godis och tuggummi, kan också utlösa sura uppstötningar. Du bör också hålla sig upprätt och undvika kraftig aktivitet snart efter att ha ätit. Dessutom undvika åtsittande kläder, särskilt efter en måltid. Sura och starkt kryddad mat kan också utlösa symtom.

När ett barn diagnostiseras med syra refluxsjukdom, kommer många läkare ordinera Prilosec. Ditt barn kan också få andra flytande läkemedel för att lindra symtom samt en inhalator för hals svullnad. En del föräldrar känner denna regim medför alltför många mediciner att ge ett barn, och föredrar enklare alternativ. Tipsen här också kan hjälpa till med regelbundna anfall av halsbränna hos vuxna också.

kall mjölk

Lång tros vara en en gammal skrock, ett stort glas mjölk hjälper belägga magen. Detta kan vara sant för alla mejeriprodukt, såsom glass eller tjock yoghurt också. Undvik tillägg såsom choklad eller jordgubb pulver, men eftersom dessa faktiskt kan irritera en känslig mage.

Getmjölk

Ett annat alternativ, getmjölk, finns i både pulver och flytande former. Du hittar den på hälsokostbutiker eller i bakning gången av stormarknader, bredvid förångade och kondenserad mjölk. Getmjölk är ett effektivt naturläkemedel för sura uppstötningar hos barn, och ger stor näringsvärde samt.

intetsägande Foods

Ett barn som lider av en irriterad mage ska vara på en mild diet för att minska magsyra. Detta innebär att begränsa eller eliminera soda, kryddig och stekt mat, och andra kända gärningsmän, från sin kost. Dessutom, varje dag föra protokoll över vad barnet äter för att se om det finns några oredovisade utlösande livsmedel som kan förvärrar sura uppstötningar symtom.

lös Kläder

Barn bör bära lösare sittande kläder runt midjan, särskilt spädbarn. Elastiska elastiska midjor är bättre än byxor och jeans som inte ger. Satsa på overaller, hoppare, overaller eller klänningar stället.

byta plats

Placera en större kudde under barnet så hans huvud och bröst är något förhöjd. Detta kommer att hjälpa till att lindra den brännande känslan av sura uppstötningar när han sover. Se till att hon sitter tillbaka lite i en stol, i stället för framåtlutad.

Sura uppstötningar kan vara en särskilt smärtsam sjukdom för barn. Den brännande känsla i matstrupe och magsäck är ännu svårare för barn att hantera än vuxna. Receptbelagda mediciner kan hjälpa till att lindra symptomen, men det är också viktigt att veta vilka livsmedel som kan utlösa sura uppstötningar attacker. Skapa en kost som kommer att bidra till att förhindra sura uppstötningar skov kan hjälpa till att hålla ditt barn friskare och gladare.

Små täta måltider

Det är bäst att låta barn att äta flera små måltider om dagen för att förhindra sura uppstötningar attacker. Mindre måltider är lättare att smälta än stora måltider, och mindre mat som äts vid varje måltid mindre syra som kommer att produceras. Det kan också bidra till att få barnet att förbli i upprätt läge i minst en timme efter varje måltid. Genom att göra detta kommer det att finnas mindre chans av syra från livsmedel komma tillbaka upp i matstrupen och orsakar brännande känsla. Det är också bäst att inte låta ditt barn att äta tunga måltider före sänggåendet, eftersom det kan också vara en utlösande faktor för sura uppstötningar symtom.

Välj rätt mat

En mängd olika livsmedel stimulera produktionen av syra och dessa måste alltid undvikas. De omfattar kryddstark mat, fet mat, tomater, citrusfrukter och även choklad. Bättre val av livsmedel som inte producerar syra är mjölk, bröd, pasta, potatis och livsmedel som är rika på komplexa kolhydrater. Dessa livsmedel faktiskt binda till magsyra och kan bidra till att förhindra dem från att gå tillbaka in i matstrupen. Livsmedel som innehåller mycket fett utlöser också mer sura uppstötningar och bör undvikas så mycket som möjligt.

Förlora den extra vikt

Om ditt barn packar några extra pounds eller fortfarande inte har förlorat all sin baby fett, kan detta också vara en orsak till hans sura uppstötningar. Både barn och vuxna som är överviktiga är mer benägna att ha syra reflux än de som är med en genomsnittlig vikt. Även förlora några pounds kan göra en enorm skillnad i hur mycket de lider av sura uppstötningar. Få motion dagligen och skära ned på mängden fettintag i kosten kan hjälpa dem att sprida de extra pounds och lindra symptomen på sura uppstötningar.

Naturläkemedel för heshet & amp; Sura uppstötningar

Sura uppstötningar, ett tillstånd som förknippas med gastroesofageal refluxsjukdom (GERD), orsakar flera obehagliga symptom, inklusive halsbränna, heshet, hosta, halsont och illamående. Tillståndet orsakas av ett antal faktorer, som sträcker sig från graviditet till medicin för att sura livsmedel, som förhindrar matstrupen från att göra sitt jobb att driva mat ner mot magen. Se din läkare att avgöra om du behöver receptbelagda läkemedel. Också överväga att be henne om naturläkemedel för att lindra symptomen av sura uppstötningar, inklusive heshet och smärta.

Lakrits

Lakritsrot och lakrits godis används ofta som botemedel för sura uppstötningar, halsbränna och heshet. För att motverka biverkningar av sura uppstötningar läkemedel, University of Maryland Medical Center (UMMC) föreslår att ta ett standardiserat extrakt som kallas deglycyrrhizinated lakrits eller DGL. Denna typ av lakrits har den naturliga lakrits kemikalie som kallas glycyrrhizin, som är förknippade med biverkningar, avlägsnas.

Tranbär

Tranbär kosttillskott kan hjälpa till att förhindra bakterier från att växa i ditt magsafter. Dessa bakterier kan förvärra symtomen på sura uppstötningar. UMMC rekommenderar två doser av 400 mg av tranbär tillägg per dag.

pepparmynta

En traditionell mage och hosta napp fungerar pepparmint samt te eller i kapselform. Det kan också hjälpa symptom i samband med sura uppstötningar, enligt UMMC. Om du tar pepparmynta som ett komplement, användning dragerade tabletter för att undvika att förvärra halsbränna. Peppermint lugnande verkan gör det också användbart för hesa hosta, enligt det medicinska centret.

Slippery Elm

Hala elm bark kan lindra symtomen på sura uppstötningar, enligt MayoClinic.com. Indianer använde barken av den hala alm externt och internt för halsont, hosta och halsbränna. Slippery alm innehåller betydande mängder av algblomningen, som har en beläggning effekt som kan lindra både heshet och mag-frågor. Ta hala alm sugtabletter eller dricka hala elm te.

marshmallow

MayoClinic.com citerar också marshmallow som en potentiellt användbart naturläkemedel för sura uppstötningar. Liksom hala alm, marshmallow --- anläggningen en gång för att göra godis med samma namn --- innehåller algblomningen. Den behandlar många av samma problem som hala alm gör, inklusive symptom på reflux. Ta det i kapselform, eller göra ett te från de torkade blad eller rötter. Du kan hitta hostmediciner som innehåller marshmallow i hälsokostbutiker.

Ingefärste

För snabb lindring från halsbränna liknande smärta sura uppstötningar, brygga några ingefära te, föreslår Bill Gottlieb i "Nya val i naturlig läkning." Köp ingefära tepåsar, eller använda ingefära. Använd en ½ tsk hackad eller strimlad ingefära per kopp kokande vatten. Brant 10 minuter, sila ingefära och dryck.

Apple eller morotsjuice

Herbalist Kathi Keville rekommenderar dricka äpple eller morotsjuice för att neutralisera magsyra, en försvårande faktor sura uppstötningar. Dricka juicer av sig själva, eller kombinera dem med kyld örtte. Keville s "halsbränna formel" kombinerar en tsk vardera av citronmeliss, kamomill och lakritsrot, ½ tsk hala alm och ¼ tsk varje kattmynta och fänkålsfrön. Häll 1 ½ dl kokande vatten över örterna, dra i 15 minuter, och stam. Kombinera 1 ½ koppar äpple eller morotsjuice och kyla blandningen.

Hur man undviker sura uppstötningar från fiskolja och omega-3 kapslar

Packad med omega-3 fettsyror, fiskoljor skryta med en mängd olika potentiella hälsofördelar, från att skydda mot hjärtsjukdomar till att lindra inflammation. Dessa tillägg har blivit allt populärare bland de som söker att förbättra den allmänna hälsa och livslängd. Fiskoljor kan dock förvärra symtomen för vissa personer med vissa gastrointestinala förhållanden, såsom sura uppstötningar. Enligt National Institutes of Health, kan omega-3 fiskolja vara orsaken till olika gastrointestinala biverkningar, inklusive diarré, ökad rapningar, sura uppstötningar, halsbränna och matsmältningsbesvär. Tilläggen kan också resultera i uppsvälldhet och en viss grad av buksmärtor. Om du är benägna att sura uppstötningar, kontakta din läkare om fiskolja tillskott. Om du fortsätter att ta dem, det finns åtgärder du kan vidta för att minimera sura uppstötningar.

Steg 1

Hur man undviker sura uppstötningar från fiskolja och omega-3 kapslar

Ta dina kosttillskott med mat. NIH rapporterar att ta omega-3-tillskott med mat kan hjälpa till att minimera sura uppstötningar eller andra gastrointestinala biverkningar. Ett annat sätt att lindra dessa effekter är att börja med en låg dos av kosttillskott och öka dosen gradvis, tillägger kliniken. Tala med din läkare om en bra startdos och hur man kan öka den.

Steg 2

Hur man undviker sura uppstötningar från fiskolja och omega-3 kapslar

Avstå från mat som innehåller andra halsbränna-försvårande livsmedel vid den tid du tar din omega-3 kapslar. Äta livsmedel som choklad eller koffein i samband med omega-3 fiskolja tillskott kan också förvärra symtomen, varnar Mind 1 webbplats.

steg 3

Hur man undviker sura uppstötningar från fiskolja och omega-3 kapslar

Prova en kosttillskott med fiskolja som är avsedd att vara "anti-reflux." Vissa fiskoljeformuleringar inkluderar citrusoljor som emulgerar molekylerna enligt fiskolja, förklarar Sinne 1.. Detta kan bidra till att neutralisera en del av fiskolja effekter på dina gastrointestinala symtom. Du bör också leta efter ett tillägg som presenterar "enterodragering" Sinne 1 råder, eftersom denna typ av beläggning gör att kapseln att kringgå magen och löser sig i tunntarmen. Detta innebär att fiskolja kommer inte att spridas i magen.

steg 4

Hur man undviker sura uppstötningar från fiskolja och omega-3 kapslar

Söka upp en icke-fiskolja tillägg. Om du upptäcker att du har ihållande svårigheter att tolerera kosttillskott fiskolja, undersöka andra omega-3 alternativ uppmanar Sinne 1. Kosttillskott som linfrö eller hampfrö-baserade kan ge en potent koncentration av omega-3-fettsyror utan biverkningar av fiskolja.

steg 5

Hur man undviker sura uppstötningar från fiskolja och omega-3 kapslar

Förblir patienten och öppna för fördelarna med omega-3. Fiskolja tillskott kan i slutändan förbättra din sura uppstötningar, Sinne 1 förklarar eftersom deras antiinflammatoriska effekter kan främja normal funktion matstrupssfinktern. Även om de kan orsaka vissa inledande svårigheter, kan de visa sig vara värt besväret. Tala med din läkare om en lämplig tidslinje som att förvänta sig fördelar.

varningar

  • Undvik att äta på kvällen, och inte ligga ner efter att ha ätit. Detta gäller för alla sura uppstötningar drabbade, rapporterar Sinne 1.
Yoga & amp; Sura uppstötningar

Sura uppstötningar är en vanlig mag klagomål ofta orsakas av kosten obalans eller som en bieffekt av fetma eller graviditet. Lugnande, centre effekterna av en mild yoga i kombination med yogiska kostråd kan lindra symtomen på sura uppstötningar; Men inte alla yogaställningar är lämpliga för individer som upplever sura uppstötningar, och ensam yoga kan vara otillräcklig för att behandla sjukdomen. Personer som lider av symtom på sura uppstötningar bör konsultera en läkare innan du försöker att träna yoga.

Skick

Sura uppstötningar, även känd som gastroesofageal refluxsjukdom, eller GERD, är ett tillstånd där magsyra stiger upp i matstrupen på grund av ett fel på ventilen som skiljer innehållet i matstrupen och magsäcken. Vanligen beskrivs som sura uppstötningar, detta tillstånd resulterar i en kronisk brännande känsla i halsen och bröstet som ofta förvärras av substanser, inklusive alkohol, citrus, koffein, choklad, fettrik mat och skarp livsmedel som vitlök, lök och kryddor. Konventionell behandling innefattar användning av antacida, receptbelagda läkemedel och livsstil och kost justeringar; men yoga kan komplettera dessa förändringar för att ytterligare motverka matsmältningsbesvär och få patienterna lättnad.

ställningar

Enligt yogalärare och Yoga Journal bidrags Barbara Kaplan Sill, vissa yogaposer främja god matsmältning och lindra symtom på villkor som sura uppstötningar. Dessa poser inkluderar reparativ ställningar såsom tillbakalutad höftöppnare, backbends stöd och modifierade sido sträckor som minskar mag syra och öka blodtillförseln till bukhålan. Särskilda poser att försöka inkludera Supta Baddha Konasana, eller Reclining Bound-Angle pose, Supta Sukhasana eller Reclining Easy med benen i kors pose, och Parsvottanasana eller Intensiv Sido Stretch pose.

kontraindikationer

Kaplan Sill föreslår att personer som lider av matsmältningsbesvär undvika yogaställningarna som komprimerar buken, såsom stående eller sittande framåt krökar. Fullständiga inversioner som headstands bör också undvikas för att förhindra symptom som huvudvärk och kräkningar. Slutligen kan fysiskt ansträngande yoga förvärra symtomen på sura uppstötningar och borde inte utövas när symtomen är närvarande.

överväganden

Även om yoga kan vara till nytta för personer som arbetar med sura uppstötningar, är det inte en effektiv behandling i sig. Kost spelar en viktig roll i att undvika och kontroll av sura uppstötningar, som gör livsstilsförändringar för att underlätta matsmältningen, såsom långsammare kost och minskad alkohol och koffein. Kom ihåg att dessa faktorer är ett nödvändigt komplement till yoga när de söker befrielse från sura uppstötningar symtom och överväga samråd med en läkare eller dietist för att avgöra vilka livsmedel och ämnen som är bäst för din individuella hälsa.

Varning

Som med alla alternativ behandling, alltid rådfråga din läkare innan man vidtar en yoga att behandla symtom på sura uppstötningar. Vissa arbetsställningar är inte säkert för personer med matsmältningsproblem, ryggont och andra hygienkrav. Inte utöva yoga utan att först söka instruktioner från en certifierad instruktör.

Hur Koka Ingefära att hjälpa till med sura uppstötningar

Ingefära är en rot ört som kan användas för medicinska ändamål. Ingefära kan användas för att behandla illamående, säger National Institutes of Health. Eftersom illamående är ett vanligt symptom på sura uppstötningar, kan konsumtionen av ingefära att behandla sura uppstötningar. Ingefära är tillgänglig att köpa rå root form tillägg form eller göras till godis. Roten formen kan användas för att göra ingefära te. Ingefära te görs med vatten och ingefära. Citron och honung kan läggas till för smak. Ingefära te är inte ett botemedel för sura uppstötningar. Rådgör med din läkare.

Steg 1

Häll vatten i kastrullen och koka upp. Samtidigt skal ingefära med potatisskalare och segment i tunna bitar. Tunna bitar möjliggöra mer ytarea hos ingefära som skall exponeras.

Steg 2

Lägg ingefära skivor till kokande vatten. Vrid värmen och låt sjuda i ca åtta minuter. Använd durkslag anstränga ingefära bitar från te. Ingefära bitar kan förbli i vattnet men smaken kommer att intensifieras.

steg 3

Låt ingefära te svalna i en till två minuter, eller tills den har nått önskad temperatur. Citron och honung kan läggas till för extra smak. Du kan dricka ingefära te när som helst under dagen, särskilt när upplever sura uppstötningar symtom.

varningar

  • Alltid tala med din läkare innan du lägger tillskott till din kost. Ingefära kan störa vissa mediciner.

Saker du behöver

  • liten kastrull
  • 12 oz. vatten
  • 1 i. Ingefära
  • Grönsaksskalare
  • Sil eller durkslag

Hög carbdieter är utformade för att främja viktminskning genom att ta i höga halter av kolhydrater och samtidigt begränsa fetthalten i dina måltider. Om du lider av sura uppstötningar, kan en hög carbdiet hjälpa enormt, så många feta och sura livsmedel är kända för att orsaka problem med syra bygga upp i magen och filtrering för att matstrupen.

Vad man ska äta

Börja med att titta igenom ditt kök, och allt som innehåller mer än ca 10 g fett bör kastas ut eller lägga undan för en "fuska" dag. Många människor som gör denna diet får åtminstone en fuska dag i veckan då de kan äta vad de vill dock. Om du lider av sura uppstötningar, bör du ändå vara mycket trötta eftersom vissa livsmedel kommer fortfarande att bygga upp syran oavsett hur väl du gör på din diet. Efter gungade ut de feta livsmedel, är det dags att plocka upp mat från mataffären som är bra för dig.

Få din mejeri i är mycket enkelt och kräver bara läsa din näring fakta. Fettfri och magra mjölk och ost kommer att vara din bästa vän under denna diet eftersom de är höga i kolhydrater och mycket låg fetthalt. För snacks, plocka upp ett par vanligt magra yoghurt som inte bara smakar gott för mellanmål, men också hjälpa till att hålla din kost i schack.

Pasta är det bästa sättet att hålla dig näring under dieten eftersom de innehåller höga halter av kolhydrater med relativt små fett och, blandat med marinara sås, kommer att vara en av de goda måltider du kommer att ha. Frukostar bör bestå huvudsakligen av havregryn, som kommer att börja din dag mycket väl med carb innehåll hjälpa vakna upp dig och ge dig energi under dagen. Kornen är mycket en av de ryggben av denna diet.

Kött får lite knepigt, eftersom många kött är kända för att orsaka extra syra för att byggas upp och få den till återflöde. Lyckligtvis finns det fortfarande magert kött i kosten som kommer att hjälpa få din carb och proteinintag i. Turkiet och kyckling kan ätas till ditt hjärta innehåll, men en ändring som skall göras innan du äter är att ta bort huden så att du äter bara vitt kött och ingen av den feta delen av köttet. Unbreaded fisk och vattenfyllda tonfisk är också häftklamrar av denna diet, eftersom de kommer att hålla din protein upp och tillåter dig att hålla muskler som du har lagt på.

Vad som bör undvikas

Allt med en stor mängd fett bör undvikas omedelbart. Hela mjölk Alfredo sås och Mayo är de största brottslingar och bör undvikas till varje pris. Om det säger att det finns mer än ett par gram fett i produkten, äta det kommer att störa din kost. Andra livsmedel som bör undvikas är glass, kakor, tårta, alla nöt- och fläskprodukter, apelsinjuice och ost med hög fetthalt.

Om dessa livsmedel undviks och du kan alltid hålla sig till denna diet, inte bara kommer du att börja gå ner i vikt, men din sura uppstötningar kommer att börja försvinna och du kommer att kunna gå längs livets problemfritt utan halsbränna och matsmältningsbesvär som vanligtvis sker . Så gå ut och börja rensa ut att kyl och gör dig redo att se en bättre dig.

Acidophilus och sura uppstötningar

Acidophilus är en probiotisk som människor använder för en rad olika tillstånd, inklusive matsmältningsproblem, såsom sura uppstötningar eller gastroesofageal refluxsjukdom, eftersom det är ett naturligt och billigt sätt att hjälpa till att minska och förebygga symptom på dessa tillstånd. Som alltid tala med din läkare innan du försöker några huskurer, särskilt om din sura uppstötningar är kronisk eller svår.

Förstå Acid Reflux

Sura uppstötningar uppstår när ringmuskeln i botten av matstrupen försvagar eller inte sluter tätt nog. Detta möjliggör att en tillbakaströmning av innehållet i magsäcken till matstrupen. Födoämnesallergier, bakteriell överväxt i tarmen, och matkänsligheter kan också orsaka reflux. Dessutom kan gas trycka mot ringmuskeln och tillåta magsyra att resa tillbaka upp i matstrupen och svalg. Symtom på reflux kan vara illamående, rapningar, hosta, en brännande känsla i bröstet, regurgitating mat och halsont.

Vad acidophilus Är

Acidophilus är en typ av hälsosamma bakterier som lever i kroppen - typiskt, bor det i tarmarna. Denna bakterie bidrar till att minska sura uppstötningar genom att balansera de sura nivåer i kroppen. Det kan också hjälpa reflux genom att förebygga och minska tillväxten av farliga eller skadliga bakterier i tarmen och magen. Acidophilus ger också kroppen med enzymer som bidrar till att förbättra matsmältningen och kan hjälpa till att lindra sura uppstötningar symtom.

vanliga Källor

Du kan hitta acidophilus i mejeriprodukter såsom kefir, yoghurt eller mjölk med L. acidophilus läggas till. Den sojaprodukter tempeh och miso är också bra källor till acidophilus. Dessutom acidophilus finns i livsmedel som tomater, lök, bananer, korn, vitlök, honung och vete, och du kan också hitta det i tablett- eller kapselform. Även acidophilus inte har en specifik rekommenderad dos, föreslår University of Maryland Medical Center att du tar mellan en och 15 miljarder kolonibildande enheter av acidophilus dagligen.

överväga Detta

FDA har inte godkänt acidophilus att behandla sura uppstötningar, så tala med din läkare innan du substitut acidophilus för over-the-counter eller receptbelagda sura uppstötningar läkemedel. Du kanske märker biverkningar såsom gas eller uppblåsthet för ett par dagar efter att ha förtärt acidophilus. Om du upplever inflammation i ansiktet eller utveckla nässelfeber, andningssvårigheter eller utveckla svullnad i halsen, tunga eller läppar efter att ha förtärt acidophilus, sedan omedelbart söka läkarvård, eftersom dessa kan vara tecken på en allvarlig allergisk reaktion.