XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem

tummy tuck övningar

Tummy Tuck övningar

Översikt

En bukplastik, även känd som en bukplastik, används för att avlägsna överflödig hud och fett från dina buken områden. Detta förfarande kan hjälpa strama muskler, ta bort överflödig hud på grund av snabb viktminskning och minska bristningar. Efter en Tummy Tuck, är det viktigt att du håller en stark motion rutin, med fokus på magmuskulaturen för att hålla magmusklerna i form.

crunches

Dessa övningar är beprövade metoder för att hålla magen platt. För att starta, ligga på rygg och höja benen nära bröstet. Korsa anklarna och placera händerna bakom huvudet med armbågarna pekar rakt ut. Sakta kontrakt magmusklerna och ta upp huvudet till knäna samtidigt som du drar armbågarna i. När här, håll i två sekunder, sedan slappna av och sänka dig tillbaka till start. Se till att du lämnar din nedre delen av ryggen på golvet. Var noga med att inte anstränga nacken medan du gör denna övning. Göra två uppsättningar av 10 till 12 reps.

V Crunches

En variant på den vanliga kritan motion, V kritan arbetar också för att hålla magmusklerna platt. Denna övning kräver användning av en stol. Sitt på stolen med ryggen rak och armarna längs sidorna. Med ryggen fortfarande rak, luta överkroppen tillbaka till en 45 graders vinkel, som den ena sidan av en "V" Väl där kontrakt buken och ta dina ben upp för att göra den andra raden i "V" Kontrollera benen är så rak som möjligt för detta. Fortsätt att ta med benen upp och ner för att bygga magen styrka.

Golv benlyft

För den här övningen, börja med att ligga ner på rygg med armarna längs sidorna. Se till att din rygg är så platt som möjligt. En gång i detta läge, lyfta benen 6 till 10 inches från marken och dra magmusklerna. Håll dem i detta läge så länge du kan och sedan sänka benen till marken. Upprepa denna övning så många gånger som du kan utan att anstränga din abs eller ryggmusklerna.

Pilates Efter en Tummy Tuck


En bukplastik (abdominoplasty) är en allvarlig operation. De flesta väljer denna procedur för att förbättra magens utseende. Men förfarandet är inte utan risker. För din komfort och säkerhet, noga överväga när man ska börja träna efter operationen. Pilates, en specifik typ av träning, är inriktad på magmusklerna, och rekommenderas inte direkt. Gör pilates efter läkning från en bukplastik kan hålla din mage ser plattare längre.

Procedur

En bukplastik plattar buken, stramar magmusklerna, och jämnar ut huden. Enligt American Society of Plastic Surgeons, är inskärningar från ena sidan av tarmen till den andra (höft till höft). Magmusklerna dras och sys ihop för att dra och platta området. En annan snitt görs ofta för att skapa en ny navel på rätt plats. Slutligen är överflödig hud bort.

Återhämtning

Efter en bukplastik, dräneringsrör kvar under huden i minst två till tre veckor, enligt American Society of Plastic Surgeons. Dessutom kommer du bära kompressionsanordningar för flera veckor. Blåmärken och smärta är vanliga. Stygn antingen löser på egen hand eller måste avlägsnas om en vecka eller två efter operationen. Inte delta i sådana aktiviteter som att lyfta vikt, bära tunga föremål eller överdriven armrörelse för två veckor efter operationen, enligt Dr Liland Park Cities Plastic Surgery Center.

Post-Operative Motion

Dr. Speirs av Speirs Centrum för plastikkirurgi rekommenderar gå ungefär två veckor efter en bukplastik förfarande. Han säger också att varje persons återhämtning är unik. En löpare, eller en person som arbetade innan bukplastik, bör vara stark nog att fortsätta att köra eller utövar i fyra veckor. Men om du inte var mycket aktiv innan förfarandet, ge dig själv två till tre månader av återhämtning. Promenader, simning och ridning en cykel blir lättare att göra då situps, crunches eller pilates, företräder The Center for plastikkirurgi.

Pilates Fördelar för Tummy

Pilates skapades av Joseph Pilates i 1920-talet. Han utarbetade en specifik uppsättning av övningar för att stärka immunförsvaret och hålla kroppen stark. Övningarna riktar core muskler, rectus abdominis (mest framträdande mage muskler) och erector spinae (på vardera sidan av ryggraden). Ett exempel på en övning är "Hundratals" där du håller armar och ben från marken och puls hundra gånger. En smalare och starkare midsection är resultatet av Pilates, enligt A2Z för hälsa, skönhet och Fitness.

Pilates efter en Tummy Tuck

Enligt Dr Speirs, vänta minst sex veckor innan du utför några buken övningar. Mer rimligt, göra mage övningar och kärnverksamhet, som pilates eller situps, efter 8 veckor. Dr. Speirs säger att om du är fysiskt kunna utföra en crunch eller sit-up, då kan du göra Pilates drag. Du kan vänta längre om det finns obehag.

Det är viktigt att undvika signifikant viktökning eller förlust för att bibehålla utseendet på en platt mage efter en bukplastik. Pilates, tillsammans med en bra kost, kommer att öka kirurgi resultat och upprätthålla platta mage längre. Eftersom Pilates kan göras av nästan vem som helst med någon skärande effekt och färre repetitioner enligt Flat-Stomach-Exercises.com, är det ett bra val för bukplastik underhåll.

Hur kan man förhindra ärrbildning efter Tummy Tucks


En bukplastik eller bukplastik är en kosmetisk förfarande operation som innebär avlägsnande av överflödig hud och fett för att lämna magen mer tonad och fast. Många kvinnor går igenom med bukplastik förfarande efter att ha barn eller förlora en hel del vikt, när de lämnas med extra hud runt magen. Tillvägagångssättet kan vara till stor hjälp för kvinnor att öka sin självkänsla och självförtroende. Tummy Tuck ärr är i grunden oundviklig, eftersom plastikkirurg måste skära upp huden under förfarandet och detta lämnar en ärrbildning på huden. Men det finns saker du kan göra för att förhindra ärrbildning efter tummytucks så ärrbildning är så liten och osynlig som möjligt.

Instruktioner

1 Rub olivolja eller kakaosmör på huden - i synnerhet lägre magtrakten - på en daglig basis, under minst två veckor före operationen. Massera dessa krämer i huden hjälper näring åt huden och förbereda den för operation.

2 äta hälsosamt, näringsrik mat och få regelbunden motion. Ju bättre form du är i innan operationen, desto snabbare återhämta sig och desto mindre troligt är det att du utveckla ärrbildning. Basera dina måltider runt färsk frukt, grönsaker, fullkorn bröd och spannmål, nötter och frön.

3 Följ efter bruksanvisningen noga. Även efter att du börjar må bättre, är det viktigt att följa de instruktioner som din kirurg för att undvika ärrbildning och bidra till att undvika infektion också. Kirurger råda patienter att undvika rökning och alkohol och berättar patienter att begränsa rörelse för att minska graden av post-operation ärrbildning.

4 Använd Vitamin E olja på snittet området. Vitamin E är en hud balsam och du kan använda det dagligen som en naturlig och säker behandling för ärrbildning. Äta mat källor av vitamin E, såsom mandel, jordnötter, broccoli, mango och spenat. Ta vitamin E-tillskott kan också hjälpa.

Musklerna i nacken ofta obalans eftersom människor låter sina halsar för att gå vidare under dagen för att bättre se en dator eller TV-skärm. Även vid körning eller under andra sittande aktiviteter, halsen kommer att dras framåt. För att bekämpa denna obalans, stärka de bakre nackmusklerna genom hakan tuck övningar. Dessa övningar bör vara försiktig nog att du kan göra dem dagligen.

Sittande Chin Tuck Exercise

Sitta i en stol och placera en av pekfingrarna på hakan. Den andra handen kan koppla av i knät. Titta rakt fram och se till att hakan är parallellt med golvet. Du kanske vill sitta framför en spegel de första gångerna du gör denna övning för att kontrollera formuläret. Tryck på hakan med fingret och låta halsen att glida tillbaka. Inte luta hakan uppåt eller nedåt. Håll stoppade läget för ett par sekunder och sedan låta din hals för att komma fram igen. Upprepa sex till 12 gånger.

Du kan även göra denna övning stående.

Isometrisk Sittande Chin Tuck Exercise

För att lägga till lite motstånd och utmaning för sittande hakan tuck motion, placera händerna bakom huvudet och interlace fingrarna. När du drar din nacke rygg, stå med händerna. Trycket du utövar med nackmusklerna och trycket från dina händer bör vara lika så ditt huvud kommer faktiskt inte rör sig hela vägen tillbaka.

Liggande Chin Tuck Exercise

Ett annat sätt att arbeta hakan tuck övning är att ligga med ansiktet uppåt på marken. Placera armarna längs sidorna. Knän är böjda och fötterna platt på golvet. Använd din hals muskler för att driva din hals i marken. Håll nacken pressas tillbaka mot golvet i två sekunder. Upprepa sex till 12 gånger. På baksidan av huvudet kommer att stanna på marken hela tiden. Lyft inte hakan när som helst under träningen.

Plastikkirurgi såsom en bukplastik är inte bara invasiva, men kanske inte alltid vara nödvändigt för vissa individer. Om du bara har en bit av övervikt (inte mer än tio pounds) eller måttligt lös hud, det finns andra alternativ för att minska uppkomsten av magen pooch.

Fettsugning

Detta är ett förfarande som kan minimera uppkomsten av alltför fett. Men om du har lös hud, få fettsugning kanske inte är det bästa alternativet eftersom det kan öka utseendet på slapp hud.

kroppen Thermage

Thermage använder en teknik (radiofrekvensenergi) för att lyfta och dra lös hud. Det är en icke-kirurgisk, icke-undvikande proceduren.

titan

Titan använder infraröda ljuskällor att strama upp huden. Det har drastiska resultat hos patienter som inte är överviktiga.

Mini Tummy Tuck

En mini bukplastik är en operation som utförs endast på nedre delen av magen, på grund av elasticitet förlust. Det är ett förfarande mest valda bland kvinnor som har haft mer än en graviditet.

shapewear

Shapewear som Spanx är bra för konturering midjan och magen, men är bara bra för uppkomsten av ser smalare.

överväganden

Eftersom en bukplastik är ett stort kirurgiskt ingrepp, skulle de säkraste alternativen vara antingen shapewear eller göra icke-invasiva procedurer såsom Titan eller Body Thermage.

En kvinnas mage kan förvrängas av graviditet eftersom det finns en sträckning av huden, bukväggen muskler och fascia. Med spridningen av magmusklerna, kan en gång slät, platt mage blir förvrängda och i vissa kvinnor, inte studsa tillbaka till sin naturliga form och fasthet.

Hur du mage återhämtar sig efter graviditeten beror på många faktorer. Flera graviditeter, gå upp i vikt under graviditeten och hur väl du läka alla spela en roll i din slutliga återhämtning utseende.

Med behovet av att se och må bra, idag många kvinnor undersöker tummytucks med sin c-avsnitt.

C-Tuck eller Bukplastik med en C-avsnitt

Rykten flöt omkring som kändisar som Britney Spears hade en bukplastik omedelbart efter sin c-avsnitt och en del kändisar även planerat sina c-avsnitt i sin åttonde månaden för att undvika sträckning av huden under den senaste månaden. Men detta är sannolikt bara prata, eftersom inga kändisar har kommit fram säger att de hade förfarandet med sina c-avsnitt.

De flesta läkare rekommenderar inte en bukplastik efter en c-sektion som kroppen upplever stress under förlossningen och genomgår hormonella förändringar som påverkar vävnaderna. Tillståndet för slapphet i utspänd vävnader är fortfarande okänd.

Men vissa kvinnor har bukplastik med sina c-avsnitt trots många läkare ogillande. De är mini-bukplastik, enligt BabyCenterCommunity.com. För vissa är det bara en fråga om bekvämlighet som de redan återhämta sig från sin c-avsnitt. Om du funderar på en bukplastik med din C-sektionen, finns det några faktorer som du bör tänka på.

Tummy Tuck och C-avsnitt

En bukplastik är en skulptera av kroppen genom att ta bort sträckta muskler och överdrivna och / eller skadade vävnader, dra kroppen tillbaka till sin naturliga form. Problemet med att ha en bukplastik vid tidpunkten för en c-avsnitt är att kirurgen endast är medveten om de skadade vävnaderna.

Riskerna varierar från lindade komplikationer till blodproppar till dödlig utgång. Lungemboli (blodpropp till lungorna) är en risk i både graviditet och bukplastik, och stapling de två skulle kunna leda till en katastrof.

När du utför en bukplastik med en c-sektion, har kirurgen inget sätt att förutse hur kroppen tar hand om postbefordran. Därför att veta hur mycket hud att ta bort eller hur tight musklerna bör göras är en gissning. Det skulle inte finnas någon garanti för att resultaten av bukplastik.

Steven Wallach, MD, Manhattan plastikkirurg, föreslår efter en näringsriktig kost med regelbunden motion i minst sex månader till ett år efter en c-sektion innan man överväger en bukplastik.

Infektioner och bukplastik

Abdominalplasty löper risk för infektioner; en bukplastik efter en C-sektionen ökar oddsen för infektion.

Under en c-sektion, är magen öppen, utsätta inre vätskor och håligheter. Av detta skäl, Scott Miller, MD, står på DocShop.com att risken för infektion ökar avsevärt och man bör överväga alla odds innan du väljer en bukplastik.

Att bli gravid efter en C-avsnitt Bukplastik

En bukplastik rekommenderas inte för kvinnor som planerar att bli gravid igen. Men enligt Brent Moelleken, MD, Beverly Hills plastikkirurg, om du blir gravid igen, oroa dig inte. Magmusklerna och vävnader kommer att sträcka och det bör inte finnas några komplikationer eller risker för det ofödda barnet.

Men om du planerar att bli gravid igen, en bukplastik bör inte vara ett alternativ tills barnafödande ålder är över.

Slutsats

Även om du kan ha en bukplastik med en c-avsnitt - och det kan verka som ett attraktivt alternativ eftersom du redan har kirurgi - det är olämpligt Den bukplastik skulle utföras ögonbindel, utan någon kunskap om vad eller hur mycket bör tas bort och skärpas. Det finns också en ökad risk för komplikationer. Stapling både en c-sektion och en bukplastik tillsammans kan vara mycket farligt på grund av risken för koagulering ensam.

Om du väljer att ha bukplastik, vara säker på att du är färdig med barnafödande. Även om det inte kommer att skada dig eller det ofödda barnet om du skulle bli gravid igen, kommer det att vända bukplastik och kommer att vara som att börja om.

En bukplastik eller bukplastik anses vara en stor kosmetisk kirurgi. Som med all kirurgi, det finns faror och risker. Tummy Tuck faror sägs vara från operationen själv inte från bukplastik. Faror kan minskas genom att följa kirurgens instruktioner noggrant.

Anestesi

Anestesi biverkningar kan inkludera en halsont, yrsel, huvudvärk, illamående och köldkänsla. Även på uppvakningsavdelningen narkosläkare och sjuksköterskor kommer att göra sitt bästa för att underlätta några av de biverkningar som kan uppstå efter att ha en bukplastik eller annan kirurgi.

aspirationspneumoni

Aspirationspneumoni orsakas av vätska in i lungorna och orsaka en blockering. Detta kan hända när mat eller kräkas kommer in i lungorna från munnen. Efter att ha en bukplastik, är det mycket viktigt att titta på bröstsmärtor när du tar ett djupt andetag, svårigheter att svälja och andnöd.

Blödningar och koagulation

Efter all kirurgi, du är i riskzonen för kraftig blödning eller blodet inte levrar ordentligt. Om en blodpropp stör healing, kan detta vara mycket farligt. Blodproppar kan resa till lungorna eller hjärtat, vilket orsakar en allvarligare hälsoproblem. Om du har en bukplastik eller någon form av operation som varar längre än 30 minuter under narkos, har du på en högre risk att utveckla kraftig blödning och koagulering problem.

Infektion

Infektionsrisk kan vara hög efter en bukplastik, särskilt för dem som inte är friska innan operationen. Tecken på infektion är en längre läkningstiden, feber, frossa och svettningar. Läkningstiden för en bukplastik är vanligtvis fyra till sex veckor. För vissa kan ett tecken på infektion vara snittet gråt eller dränering. Området av snittet kan också känna varmare än andra områden av kroppen. Det är mycket viktigt att meddela din kirurg om eventuella tecken på infektion för att förhindra andra hälsofrågor.

Minska farorna med Tummy Tuck

Minska farorna med en bukplastik är mycket viktigt. Kirurger rekommenderar att patienten vara en icke-rökare eller sluta röka; rökning kan öka risken för komplikationer under och efter en bukplastik. Du kan också minska riskerna genom att följa kirurgens instruktioner fullständigt och genom att meddela kirurgen om ett problem uppstår

Den genomsnittliga kostnaden för en bröstförstoring & Tummy Tuck


Bröstförstoring och bukplastik (bukplastik) operationer blir allt populärare. I själva verket, enligt American Society of Aesthetic Plastic Surgery, var bröstförstoring nr 1 ingrepp som utförs i 2008, och bukplastik var nr 5. Kostnaden för bröstförstoring och bukplastik kan variera kraftigt, beroende på flera faktorer. Alla kandidater bör vara medvetna om vikten av att utbilda sig på alla aspekter av de förfaranden, inklusive kostnader.

Historia

Patienter som vill ha bröstförstoringar har två val i implantat idag: saltlösning eller silikon. I maj 2000, Food and Drug Administration godkänt saltlösning bröstimplantat för bröstförstoring och återuppbyggnad i kvinnor 18 år och äldre. Under 2006 godkände FDA en ny silikongel implantat för kvinnor över ålder 22. Två företag, Allergan och Mentor, tillverkar och säljer dessa saltlösning och silikonimplantat i USA. Den första bukplastik genomfördes 1899 av en gynekologisk kirurg vid Johns Hopkins Hospital i Baltimore. Liksom augmentation har bukplastik utvecklats mycket under det senaste århundradet. Plastikkirurger idag krävs för att hålla dig ajour med tekniker och utbildning om alla operationer.

Fördelning av Kostnad

Det är viktigt att tänka på hela kostnaden för förstärkning och en bukplastik. Generellt plastikkirurgen kontor kommer att presentera dig med en prisuppgift för hela operationen. Detta pris är vanligtvis en allomfattande uppskattning och innebär kostnader för implantaten, kirurgens avgift, kostnaden för sjukhus eller kirurgi centrum, kostnaden för eventuella helande bandage och tillägg, och kostnaden för anestesi. Baserat på dessa faktorer, kan den totala kostnaden för operationen avsevärt variera; till exempel, de avgifter som kirurger och narkosläkare varierar, liksom de sjukhus.

Varierande Kostnad för Bröstförstoring

Enligt American Society of Aesthetic Plastic Surgeons, varierar den totala kostnaden för saltlösning implantat augmentation kirurgi i USA från ca $ 4700 till $ 9000.
Den totala kostnaden för silikonimplantat augmentation kirurgi i USA varierar från ca $ 6800 till $ 11.000. De silikonimplantat är nyare och i allmänhet dyrare än saltlösning.

Varierande Kostnad för Tummy Tuck

Abdominoplasty är en mer invasiv förfarande än bröstförstoring och kan ofta ta längre tid för kirurgen att utföra. Därför kan det vara dyrare. Den ungefärliga totala kostnaden för en bukplastik i USA varierar från ca $ 9000 till $ 15.000.

Andra faktorer att tänka på

Kostnaderna ovan är medelvärden och uppskattningar. Det är viktigt att förstå att varje kirurg har sin egen prissättning. Priserna kan bero på i vilken region du bor i och erfarenhet av kirurgen. Vissa kirurger kommer att utföra bukplastik och augmentation förfarande tillsammans som en operation, och en del kommer att insistera på separata operationer. Forska kostnaden för plastikkirurgi i ditt område är viktigt. Var försiktig med dem som erbjuder ett mycket lågt pris --- men du också inte nödvändigtvis behöver välja den dyraste kirurgen. Se till att din kirurg är styrelse-certifierad i plastikkirurgi och erfarenhet av förfarandena. Schemalägga ett samråd med flera kirurger och intervjua dem. Var inte blyg när ber viktiga frågor om operationen - det är din kropp.Bukplastik, även känd som abdominoplasties, är en mycket populär kosmetisk förfarande. Även om en bukplastik är i allmänhet anses vara en säker procedur, är det viktigt att komma ihåg att det anses större operation och därför kommer med sin egen uppsättning av risker.

Infektion Efter en Tummy Tuck

En bukplastik förfarande innebär att göra ett snitt över buken; Därför, en infektion, som kan visas som rodnad, svullnad eller smärta vid snittet platsen, bör omedelbart rapporteras till din kirurg.

Feber Efter en Tummy Tuck

En feber efter en bukplastik bör alltid tas på allvar, eftersom det kan tyda på en allvarlig infektion i blodet eller en infektion på snittet platsen.

Helande Svårigheter Efter en Tummy Tuck

Förutom att underförstått efter dina postoperativa instruktioner, måste du avstå från att röka både före och efter ingreppet, måste du äta en hälsosam diet och du måste vila mycket. Annars kan din läkningstiden bli komprometterad, vilket resulterar i en ökad frekvens av postoperativa komplikationer, såsom dålig läkning.

Svår smärta efter en Tummy Tuck

En av de allvarligaste komplikationerna av en bukplastik innebär en tarm blockering, vilket kan vara livshotande. Det är därför viktigt att du meddelar din kirurg omedelbart om du upplever någon svår smärta.

Andningssvårigheter Efter en Tummy Tuck

Andnöd eller andningssvårigheter efter en bukplastik förfarande bör omedelbart uppmärksammas av din kirurg, eftersom det kan tyda på en potentiellt farlig blodpropp i lungorna.

Tummy Tuck varningar

Det är viktigt att förstå att även om det finns en risk för postoperativa komplikationer efter en bukplastik förfarande efter kirurgens råd om din vård och återhämtning kan minska risken för problem.

Återhämtningstid för Fettsugning och en Tummy Tuck


Återhämtningstiden efter en fettsugning tar dagar till månader, beroende på storleken av behandlingen. Återhämtningstid efter en bukplastik eller bukplastik beror på patientens hälsa, typ av bukplastik avslutats och hur väl en patient följer efter bruksanvisningen.

Återhämtningstid Efter Fettsugning

Full återhämtning från fettsugning inträffar ungefär en månad efter ingreppet. De flesta patienter återgå till normal verksamhet efter den första veckan i återhämtning.

Återställning från Fettsugning

Under de första två veckorna, förvänta svullnad, smärta, blåmärken och domningar. Du kommer att bära kompression plagg i flera dagar, vila och erfarenhet dränering från snittet platsen. Efter de första två veckorna, svullnad, blåmärken, smärta och domningar försvinna. Fullständiga resultat visas efter sex månader.

Återhämtningstid Efter Tummy Tuck

Full återhämtning från en bukplastik tar sex veckor.

Återhämta sig från en Tummy Tuck

Efter bukplastik, kräver en patient åtminstone en natts vistelse på sjukhuset och sängläge i flera dagar. Kontroll smärta och svullnad med medicinering. Läkare bort stygn efter en vecka. Patienter bära kompression plagg och strumpor för veckor.

Bukplastik med Fettsugning

Lägga fettsugning till en bukplastik kräver avlägsnande av hud, skärpning av muskler, och utvinna fett.