XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem

tom platz knäböj

Topp 5 mest effektiva benövningar

Benövningar är en viktig del av något motstånd träning. Vissa människor undvika benträning, eftersom det kan vara mycket fysiskt krävande. Men om du är en bodybuilder eller bara vill se bra ut på stranden, kan benträning hjälpa dig att förbättra dina ben "utseende samtidigt som man bygger styrka. Det finns inga definitiva "bästa" benövningar innehåller den perfekta rutin effektiva övningar för att arbeta alla benmusklerna.

knäböj

Squat kallas ofta som kungen av benövningar, och av goda skäl. Enligt Danny O'Dell, ägare av explosivt Fit Styrketräning Gym, full djup tillbaka knäböj öka muskelmassan i dina quadriceps, hamstrings, kalvar och glutes. De stärker också leder och senor, öka din ämnesomsättning och frigöra endorfiner. Tidigare kroppsbyggare och sju-tiden Mr Olympia utmanare Tom Platz trodde knäböj vara den bästa all-around ben motion, och kunde sitta på huk 635 pund. för 12 upprepningar och 500 Ibs. i mer än 20.

lyft

Det är troligt att de som inte tror att squat är den bästa övergripande benet övning tror lyft tar denna titel. Styrka tränare Eric Cressey rekommenderar att marklyft är den enskilt mest effektiva övning för dina bakre kedjan muskler - hamstrings, glutes, adduktorer och nedre delen av ryggen. Om du är en idrottsman, kan en stark bakre kedjan hjälpa dig att köra snabbare, hoppa högre och generera mer lägre kroppen explosiv kraft.

split Knäböj

Många underskattar effekten av en enda benövningar såsom pistol knäböj, step-ups och utfall. Enligt korrigerande utöva specialist Mike Robertson, övningar som dessa bidrar till att öka benet muskeltillväxt, stärka dina senor och ligament, minska risken för knä- och fotledsskador och förbättra din balans och koordination. Split squats är en av de tuffaste enda benövningar. Placera din främre fot på golvet och din bakre foten på en bänk bakom dig. Ta ett par hantlar och sitta på huk så lågt som möjligt. När du börjar dessa kommer att bli mycket tufft, så använd lätta vikter.

Glute Ham Höjer

Du behöver inte ofta ser Glute skinka höjer utförs i kommersiella gym, men de är en stapelvara utövandet av många kroppsbyggare och styrkecoacher. De flesta gym kommer inte att ha en specialiserad glute skinka utvecklare, så du måste använda en latsdrag i stället. Ställ dig på sätet, vänd bort från viktmagasinet, med anklarna säkrade under kudden. Böj dig framåt från knäna och ner mot golvet. Försök att gå långsamt genom att klämma din glutes och hamstrings så hårt som möjligt. När du kommer till golvet, använda händerna för att trycka tillbaka upp igen. Dessa kommer att packa några allvarliga massa på dina hamstrings.

Vadpress

För att bygga en väl avrundad, kraftfull benpar, också måste du träna vaderna. Kalv utbildning kan vara svårt med bara din kroppsvikt eller fria vikter, så utnyttjar några maskiner som du har till ditt förfogande. Utför antingen sittande eller stående vadpress - bara se till att du exploderar upp på varje repetition, håll topp sammandragning upptill för en sekund eller två och sedan ner så lågt som du kan återigen över en räkning av fem.

Tom Nest syndrom träffar många föräldrar som barnen går iväg till college, gifter sig eller bara lämna hemmet. Medan en tom boet kan vara svårt att anpassa sig till föräldrar är det lite svårare om du är en ensamstående förälder och att sista barnet lämnar boet. Det är lätt att bli deprimerad medan justeringsperioden sker.

Vid denna tid i ditt liv du kommer att behöva justera ditt tänkande att ta hand om sig själv och inte behöva oroa barnen. Det är ett faktum att våra små fåglar flyga coop.

Detta kan vara den första gången på över 20 år som du bara kommer att behöva ta hand om dig själv och sätta dina egna behov först. Ganska främmande koncept för många av oss ensamstående mammor.

Men utflugna behöver inte bli deprimerad över att vara på egen hand och många av oss kan använda denna tid i våra liv för att uppfylla våra egna drömmar och ambitioner.

Instruktioner

1 Som ensamstående förälder som står inför en tom boet är det viktigt att göra din dröm lista. Nu är det dags att skriva ner alla de saker som du vill göra med ditt liv. Kanske du vill ta en drömsemester och reser eller kanske du vill skriva en bok. Klockan är nu din vän och inte fienden.

2 Var sällskaplig. Om du är en arbetande förälder då de timmar du tillbringar på jobbet kommer att kompensera tystnaden i ett hem. Om du inte arbetar då kanske det är dags att gå med i en grupp i samhället där man kan umgås och ha kul.

3 Överväg dejta igen. Det finns online-möjligheter att träffa nya människor. Om online dating är skrämmande att du sedan leta efter enskilda grupper i samhället och gå. Det är svårt att komma tillbaka ut i dating världen, särskilt om du har varit singel ett tag. Ta tjuren vid hornen och ta en chans på livet!

4 Hitta en hobby. Det kommer att hålla dig sysselsatt och ockupera din tid. Det kommer att hjälpa dig att slappna av. Om du har alltid velat lära salsa nu skulle vara dags att ta lektioner.

Om du är en listig typ person som de flesta båtar butiker erbjuder klasser i skrot bokning, tårta dekorera liksom stickning och virkning. Det är också ett bra sätt att vara sällskaplig och träffa nya människor.

5 Ta en klass på din lokala community college. Nu är det perfekt tid att ens gå tillbaka till skolan för den grad du kan ha förbi att höja dina barn.

6 Håll tv på så det ger dig en känsla av kamratskap. Höra andra röster kommer att ge dig känslan av att vara mindre ensam. Det är bra för bakgrundsljud som du gör din hushållsarbete eller även när du är på datorn.

Musik är också ett bra sätt att fylla detta tomrum och spränga det om du behöver. Sjunga på toppen av dina lungor.

7 Få ett husdjur. En hund eller katt kan vara stora följeslagare om huset verkar alldeles för tyst utan barnen. Walking en hund ger du tränar och en extra ursäkt för att gå utanför. Katter är underbara snugglers (i motsats till sitt rykte för att vara oberoende)

8 Håll upptagen och tveka inte att ringa en familjemedlem eller vän om du känner dig ledsen eller blå. Det är vanligt för alla som står inför en tom boet för att ha tider när det är ensamt oavsett hur upptagen du kan vara. Samma barn som körde du galen är nu de som du saknar mest.

9 Håll kontakten med dina barn. Om de har gått iväg till college text eller ring dem med jämna mellanrum för att se hur de gör.

Om dina barn har gift då fortfarande tillbringa tid med dem utan att invadera deras privatliv.

Tips

  • Nå ut till familj och vänner och inte vara generad över att säga hur ensam du kanske känner
  • Inte isolera dig själv som utflugna lätt kan bli deprimerad
Tom Kha Gai soppa Kalorier

Tom kha gai är rejäl nog att göra en måltid av, men det är mycket smalare på kalorier än på smak. Denna soppa, som vanligen innehåller kokosmjölk, champinjoner, kaffir limeblad och kyckling, är en stapelvara på thailändska restauranger och är enkelt att göra hemma. All mat kan vara gödning i stora mängder, dock så titta på dina portionsstorlekar att undvika packning på oönskade pounds.

kalori Information

Tom Kha Gai recept varierar något, liksom kaloriförbrukningen. En hemmagjord recept kan innehålla mellan 300 och 350 kalorier per portion, och räkningen kan gå upp om du använder tillsatt socker eller mer kyckling. Kalorier i restaurang versioner kan vara jämförbar; en thailändsk matställe thom kha gai innehåller 357 kalorier i en portion 1,5 dl. Om du gör soppa hemma, kan du minska kaloriförbrukningen genom att använda mindre kokosmjölk, som är mycket rik på 455 kalorier per kopp.

Vad är en Tom Thumb Style Bit?


Tom Thumb bit innehåller olika element i lite design. Du behöver därför att förstå de två grundläggande bit konstruktioner av tränsbett och bromsa för att förstå en Tom Thumb bit.

Ursprung

Designen avsikten bakom Tom Thumb bit var att ge en övergång bit mellan en tränsbett och en trottoarkant bit för västra utbildning, enligt Todayshorse.com.

element

Tom Thumb bitar innefattar delar av en tränsbett bit och en stångbett.

Snaffle

Snaffle bitar införliva en ledad, eller går sönder, munstycke. Med riktiga Snaffles arbetar en liten, vridbar ring med munstycket drar utåt och bort från hästens mun.

Trottoarkant

Bromsa bitar har skänklar längs sidan av den bit som passar utanför hästens mun parallellt med ytan; och använda en fast substans, unhinged munstycket. Stångbett, även kallad hävstångs eller betesbitar, också använda en pansarkedja under hästens haka, som nämns i Equisearch.com.

TUMMELITEN

Tom Thumb bit fick namnet på grund av de relativt korta skaft jämfört med en sann stångbett.

brister

Till skillnad från en sann tränsbett, är ringar på en Tom Thumb sitter på undersidan av skaften och inte fritt röra sig bort från hästens mun när åkgräsklipparen tömmarna hästen. Detta resulterar i flera tryck platser och förvirring för hästen, enligt Todayshorse.com

Vad händer när du skjuter en tom Glock?


Glock handeldvapen används av många poliser, säkerhetstjänster och militären. Många vapenentusiaster insistera på att avfyra en tom Glock inte skadar vapnet. Emellertid kan falska kulor användas för att lindra någon spänning på tändstiftet om ägaren har några reservationer om bränning tom pistol många gånger.

Funktioner

Glock är en populär handeldvapen används av både professionella och amatörer för en mängd olika skäl. Den utlösande faktorn är den enda manöverelementet. Alla tre pistol safeties frigörs när avtryckaren trycks in. Ett magasin rymmer kulorna som matas in i pistolens kammare. Efter den sista kulan har avfyrats, kommer bilden som håller pipan hållas i öppet läge genom en hävstång för att visa att kulan kammaren är tom.

överväganden

Det enda sättet att bli bättre på fotografering är att öva. Du kan använda skarp ammunition på en skjutbana, som kan bli dyrt, eller så kan du "torr eld" pistolen mot ett mål utan ammunition. Du kommer att bli bekant med pistolen, och lära sig att sikta och trycka av utan bekostnad av bränning av ammunition.

effekter

Många vapenentusiaster i chattrum diskutera om omfattande Blindavfyring sessioner skadar Glock. Skador kan inkludera Stötbotten, som träffas av obehindrat slagstiftet eller bildområdet i kammaren där en patron som normalt skulle sitta. Övriga ägare insisterar de har haft hundratals torra brandtillfällen utan skador. Det finns ingenting i Glock handbok i ämnet.

Förebyggande / Lösning

Om du är orolig för eventuella skador på ditt vapen, kan du använda en snäpplock i stället för skarp ammunition när du tränar. Snap lock är falska kulor med en fjäder inuti som erbjuder ett effektivt sätt att lindra spänningar på pistolens slagstiftet. De finns i olika storlekar, inklusive en som kommer att arbeta i Glock pistol. De tillåter dig att öva trigger drar säkert med en full kammare.

fördelar

Öva trycker på avtryckaren med Glock är viktigt. Enligt Glock hemsida, är pistolens "Safe Action" i strid med konventionella pistoler så det kan ta lite tid att vänja sig. Den delvis spänd slagstiftet låset flyttas tillbaka av utlösningsfältet när avtryckaren trycks in. Den utlösande bar böjs nedåt vid kontakten och slagstiftet släpps under full belastning. När avtryckaren släpps, alla tre safeties återuppta.

Tom Brown Jr. är en berömd och känd utomhus överlevnad specialist och tracker. Brown får TOPS knivar för att framställa en kommersiell version av sin överlevnadskniv, med i filmen "The Hunted." Denna kniv är 11 7/8 inches lång totalt med en 4 1/4-tums 1095 Högkolhaltig legering blad. Varje kniv är handgjorda och kommer med en graverad serienummer. Använda denna kniv i en mängd olika metoder för olika uppgifter.

Instruktioner

1 Håll kniven med handen runt ergonomiskt utformat handtag. Håll bladet vänd bort från dig. Skjut bladet bort från dig och nedåt en längd av trä för att tälja och raka trästyckena eller ta bort barken.

2 Strypa på handtaget - vilket innebär att flytta handen ner en hel hack på handtaget. Spåraren kniv är utformad för att hållas i tre olika lägen. Flytta ner en till två skårorna att hugga ved eller hårda material med bladet. Kvävning ner ger större inflytande på hugg swing.

3 Placera en runda trä delas på längden till marken. Håll i handtaget på tracker kniven löst i ena handen och gripa en stor bit av trä i den andra. Sätta knivbladet på änden på träet som ska delas sedan hamra ned bladet in i träet med hjälp av den stora trästycket i den andra handen.

4 Håll kniven så att räfflade kanten är på framsidan av handen. Kör denna räfflade kant över trästyckena att såga isär dem. Använd kanten för att göra hack i trä för att mode primitiva timmerstrukturer.

5 Placera en träbit för att skalas mellan benen. Tag i handtaget på kniven och den tjocka änden av bladet. Rita bladet över trä, mot kroppen, försiktigt så de bark remsorna i långa bitar. Använd denna teknik för att göra primitiva bågar.

Tom Brown Jr. Tracker kniv görs av TOPPAR USA under konstruktionsspecifikationer som anges av överlevnads Tom Brown Jr., enligt TrackerTrail.com. Denna kniv är känd för dess användning i filmen "The Hunted" stirrar Benecio Del Torro. Tracker kniv är en allvarlig överlevnad verktyg som innehåller skyldighet en yxa och är effektiv i hugg, delning, carving, scoring, skrapning och sågning, i trä, horn och ben. Kniven, med sin yxa liknande blad, kan kastas precis som en tomahawk.

Instruktioner

1 Stå framför ditt mål. Placera kast axel i linje med målet.

2 Håll kniven i en vertikal hållning av grepp som du normalt skulle hålla en hammare.

3 Höj kniven ovanför huvudet. Håll din axel och armbåge pekade på målet. Håll handleden stel.

4 Svinga armen framåt med kraft att hålla handleden stel. Släpp greppet när knivbladet är i linje med målet på nedgången. Kniven kommer att tumla fram på grund av vikten av dess blad.

Tips

  • Öva din kasta på korta avstånd, inom 5 till 10-yards på först, tills du bilda en lämplig muskelminne för att kasta kniven. Detta kommer att bidra till att utveckla noggrannhet och form. Längre avstånd kommer att kräva mer kraftfull rörelse framåt med din arm. Observera att knivkastning i strid eller överlevnad situationer är typiskt på nära håll.
  • Tracker kniv kan enkelt hacka och SARGA människokött och ben. Var mycket försiktig vid hantering av kniven.
  • Kasta inte kniven av bladet.
De kalorier i Tom Yum soppa

Om du försöker gå ner i vikt, buljong-baserade soppor som tom yum är ett utmärkt val. Den höga vattenhalten gör dem låg i kalorier, men de fyller upp magen för att hålla dig nöjd. Tom Yum - en thailändsk skålen med kryddig, sötsur smak - innehåller ofta skaldjur men kan också göras med bara grönsaker.

kaloriinnehåll

Det exakta antalet kalorier i din tom yum soppa varierar beroende på receptet, men en version från "Eating Well" innehåller 105 kalorier per portion av 1,33 koppar. "Äta brunnens" recept omfattar cirka 1,5 uns av räkor, rå vikt, per portion; utan räkor, kan du dra ca 30 kalorier för totalt bara 75 kalorier per portion. En tom yum soppa med räkor från en stor livsmedels varumärke har mer kalorier än hemlagad version, vilket ger 120 kalorier per 9,9 uns, vilket är omkring 1,25 koppar.

Det finns tre Wing Chun Tom Hand former. De är Siu Lim Tao, Chum Kiu och Biu Jee. När sekvensen av rörelser utförs på rätt sätt, tar det cirka 40 minuter att göra Wing Chun Tom Hand former. Skick din kropp och själ genom upprepade praktiken.

Instruktioner

1 Börja med Siu Lim Tao. Fötterna är något mer än axelbrett. Böj knäna och upprätthålla en rak rygg. Flytta händer ständigt framåt och bakåt inne i mittlinjen av kroppen.

2 Göra en näve med båda händerna. Håll en arm nära din sida, armbågen böjd och näven i mitten av kroppen. Den andra armen sträcker sig framåt från mitten av kroppen att hålla armbågen mjuk.

3 Ta näven tillbaka och byta arm positioner. Fortsätta att skydda ditt center. Med din näve uppåt, öppnar din hand. Vänd ner handen och sedan rotera den i en cirkel.

4 Strömma in Chum Kiu genom att vrida fötterna något åt ​​sidan. Huvudet är riktad framåt med dina armar. En armbåge är nästan axla hög med handen nedåt. Böj den andra armen så att den är vänd uppåt och fingrarna pekar mot taket.

5 Sänk din upphöjda arm när du vrider huvudet åt sidan. Förläng båda armarna så att händerna möts i centrum och palmer ansikte ut. Lyft båda armarna igen med ena handen platt handflatan uppåt och den andra handen pekar rakt upp med fingertopparna böjd.

6 Återgå fötterna axelbrett och vänd framåt för Biu Jee. Förläng en arm ut givmild. Flytta handen upp och ner, sida till sida handflatan nedåt och i en cirkel handflatan uppåt.

7 Dra armen tillbaka och luta armbågen upp och den andra armbågen ner. Strike luften med armbågarna vända åt sidan med varje strejk.

Hur Skjut en tom Anpassat


En patient kan lätt ferried från en plats till en annan i en rullstol. Rullstolar är konstruerade för enkel användning och kan hanteras med så lite ansträngning som en kundvagn eller skottkärra, även med vuxna i dem. En tom rullstolen är lätt att skjuta, och du har även ett extra alternativ om hur man navigerar korta sträckor, vilket sparar belastning på ryggen. Pushing en tom rullstol är också ett säkert sätt att bekanta dig med rullstolen så att när du har en patient ombord, kan du ge en jämnare gång.

Instruktioner

1 Lossa bromsarna, som på de flesta modeller kan hittas i närheten av armstödet. För avstånd bara några fötter eller gårdar, lämnar hjulbultar på plats och att lyfta upp rullstolen i handtagen så att bakhjulen är från marken. Detta kommer att rädda dig från att behöva böja sig, låsa och sedan låsa hjulen, som orsakar påfrestningar på baksidan. Detta kallas skottkärra metoden.

2 Ta tag i rullstolen i handtagen och driva det. Som med en bil, framhjulen vridas och ge vägledning. Om du lyfter rullstolen i skottkärra metoden, se till att framhjulen är i kontakt med marken och använda dem för att styra stolen framåt.

3 Stoppa rullstolen på sin nya plats. Tillämpa hjullåsen om du släppte dem. Detta förhindrar att rullstolen rullar iväg på svag sluttningar. Det gör också att komma in stolen lättare för patienter, som stolen förblir stadigt på plats.