XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem

tatuerings färger och giftfri

Dofter och färger som orsakar Hunger


Medan människor uppenbarligen måste äta till förmån för näring och näring, hunger ofta kan utlösas av mer än bara en tom mage. Miljön omkring dig --- vara den färgen på väggarna i din favoritrestaurang eller doften fläktade från grannens kök --- kan ofta röra mat cravings eller känslor av hunger. Det finns särskilda färger och dofter som är kända för att utlösa hungerpangs.

Röd och orange

Röd och orange tros stimulera hunger. Detta kan delvis bero på att dessa färger visas i många livsmedel, till skillnad från blå, som inte är ett vanligt livsmedel färg. Röd och orange också inspirera passion och värme, känslor som ibland förknippas med mat. Både rött och orange är populära färger för köksredskap av detta skäl. Rött och orange förmåga att röra hunger inspirerar också många restaurangägare att använda dessa färger när man målar väggarna i sina anläggningar.

Earth Tones

Jordfärger som brunt och beige inte väcka samma känslor av hunger som rött och orange tros röra upp, men de gör ett utrymme bidrar till att äta. Dessa toner är varm och tenderar att få människor att känna sig bekväm och säker. Eftersom mat förknippas ofta med familj och tas om hand, kan bruna få folk att känna att de vill sitta ner och dela en måltid.

Doft av mat

Inte överraskande, är den vanligaste lukten att utlösa hunger lukten av mat. Detta är oftast bara sant om lukten kommer från en mat som du vill. Om du råkar älska grytstek och gå in i ett kök med en grytstek matlagning i ugnen, är att lukten kommer att göra du känner dig hungrig. Detsamma gäller doften av varm smörade popcorn i en biograf. Dofter förknippade med salt och söt mat verkar vara den starkaste doft triggers.

Doft av minne

Precis som jorden klangfärger gör att du känner dig bekväm och varm, vilket gör att du vill äta, kan vissa dofter ge dig en känslomässig lust att äta. Det vanligaste är doften av cookies baka i ugnen eller andra varma kryddiga dofter som kanel som ofta påminna om familj eller semester. Denna effekt är annorlunda än lukta popcorn, veta att du gillar popcorn, och därmed vilja äta popcorn. Det är inte cookies själva som gör att du vill äta, men komfort och känslomässiga band till lukten.

Giftfri Tattoo Ink Ingredienser

Översikt

Tatueringar, men extremt populär, har inte historiskt sett varit starkt reglerad. Som ett resultat har vissa tatuering bläck innehöll skadliga och även giftiga ingredienser, som sträcker sig från metallsalter och leda till plast, formaldehyd och en rad andra kemikalier. Idag är många tatuerare inser vikten av att använda icke-toxiska bläck i sitt arbete. Om du vill få en tatuering, frågar konstnären om bläck ingredienser hon använder.

säkra Carriers

Även om de flesta människor får tatueringar är mer intresserade av färg, eller pigment, är en annan viktig del av bläcket bäraren. Denna ingrediens bär pigmentet in i huden, att hålla pigmentet homogent blandade. Fast en gång starkt kemikaliebaserade ogiftiga versioner av tatuering bläck bärare idag är renat vatten, glycerol och etanol, som alla How-to-Tattoo.com rekommenderar som alternativ till giftiga tatuering bläck bärare. Bortse inte från vikten av bäraringredienser, inte bara pigment, när du väljer säkra tatueringsfärger.

Vitt och svart pigment

De två mest populära tatuering bläck, vit och svart pigment, kan användas på egen hand, särskilt i stam- tatueringar och för skuggning av färgade tatueringar. De har länge varit några av de mest giftiga bläckfärger. Svart bläck har traditionellt gjorts av järn. Ogiftiga versioner innehåller kol och logwood för svart bläck, och titandioxid för vita pigment.

Gula, gröna och Blues

Ogiftiga gul tatuering bläck ingredienser är ofta baserade på gurkmeja, en ört. För greener, anser monoazo, en kolbaserad pigment. Blå tatueringsfärger bedöms giftfri inkluderar natrium och aluminium. Många blå färgämnen innehållande koppar är också säkra att använda. När det gäller färgade tatueringsfärger, undvika färgglada eller neonpigment, som är mer sannolikt att kräva användning av plast och kemikalier snarare än naturliga ingredienser, enligt en artikel publicerad av Natural News.

Reds och Purples

Röda pigment i tatueringsfärg orsakar ofta allergiska reaktioner, tillskrivs järnoxid, eller rost, som används för att få rätt färg. Cinnober och kadmiumrött, två andra vanliga röda tatuering bläck, är giftiga. Istället ser till Naftol, men detta pigment kan också orsaka en reaktion som ingen tatuering bläck tillverkare har lyckats göra en allergivänliga tatueringsfärg. För lila eller violett, ogiftiga tatuering bläck inkluderar dioxazin och karbazol.

ogiftiga Brands

Varje färg och märke av bläck innehåller helt olika ingredienser, enligt en studie 2005 vid Northern Arizona University. FDA reglerar inte tatueringsfärger och tatuering pigment, till skillnad från pigment som används i kosmetika appliceras på huden. Även om de flesta tatuering bläck tillverkare anser att deras ingredienslistan patentskyddad information, gör vissa märken ut denna information och göra en ansträngning för att producera bara ogiftiga bläck. Några av tatuering bläck tillverkare med de bästa policy för ogiftiga bläck, enligt How-To-Tattoo.com, inkluderar National Tattoo Supply, Evige, Skin Candy, Dynamic och Kuro Sumi, som alla gör stora ansträngningar för att garantera en säker, giftfri tatueringsfärger.

Hjärnans utveckling hos spädbarn och tidig barndom


Inlärningsprocessen för människor varar en livstid. Dock är grunden för upplevelser av äldre barn och vuxna som under utvecklingen av hjärnan i spädbarnsåldern och tidig barndom - från sinnen såsom hörsel och syn fysiska, emotionella och sociala färdigheter.

Hörsel och syn

Från födseln till 5 år gamla, barn är mest benägna att utveckla hörsel och syn. Utsätta spädbarn till former, färger och rörelse utvecklar deras vision, medan röster, musik och ljud bidra till att utveckla deras hörsel svar.

Tal

Barn utvecklar de flesta av sina språkkunskaper som de drar på senare i livet som spädbarn och småbarn, genom exponering för att prata och sjunga liksom samverkan med vårdgivare. Mänskliga hjärnor är också mer mottagliga för att lära sig främmande språk i tidig barndom.

motoriska färdigheter

Motorik, såsom rullar över eller gå, vanligtvis utvecklas först, med början i barndomen. Finmotorik, såsom greppa en liten bit mat mellan två fingrar, tenderar att bli mer raffinerad genom tidig barndom.

Känslor och socialisation

Spädbarn utveckla känslomässiga band till sina vårdgivare under de första 18 månaderna, bygga upp sin förmåga att känna känslor som empati och lycka. De blir senare medvetna om sin individualitet och lära sig att interagera med andra, att utveckla färdigheter som att dela som småbarn.

Stress och Trauma

Stress och traumatiska händelser i barndomen och tidig barndom kan påverka känslomässiga utvecklingen av hjärnan, vilket leder till depression, ätstörningar och posttraumatiskt stressyndrom hos barn.

Näring

Fett stöder produktionen av myelin i hjärnan, vilket snabbar upp sin behandling av information. Otillräckliga kalorier eller proteiner negativt påverka finmotorik och språkutveckling hos spädbarn och småbarn. Enligt webbplatsen Noll till tre har järnbrist varit kopplade till kognitiva brister.

Vad Beten och lockar är bäst för crappiefiske?


Crappie är en sötvatten gamefish finns i många sjöar och dammar i hela Nordamerika. Relaterat till sunfish, många människor anser crappie bästa smak insjöfisk. På grund av deras olika dieter, kan du fånga crappie i en mängd olika sätt med hjälp av beten och konstgjorda beten med ljus tackla.

natt sökrobotar

Vad Beten och lockar är bäst för crappiefiske?

En lockande bit för crappie.

Sportfiskare använder ofta natt sökrobotar, den äldsta standby för att fånga crappie med levande bete. Fäst en natt sökrobot till en liten krok med en linje som är ansluten till en flytande bobber. Detta anses vara den "lata mannens metod" eftersom du bara kasta ut linjen, hitta en bekväm plats att sitta och vänta.

Spinner Bait

Vad Beten och lockar är bäst för crappiefiske?

Olika spinner beten.

Spinner bete avser något av en familj av undervattensfiskedrag som får sitt namn från en eller flera metallblad utformade för att snurra som en propeller när drag hämtas, skapar olika grader av flash och vibrationer som härmar småfisk.

banjo Minnow

En banjo elritsa är en konstgjord locka göras för att se och simma som en riktig fisk, härma dess rusa rörelse eller imiterar spastiska rörelser av en döende elritsa.

vev beten

Vad Beten och lockar är bäst för crappiefiske?

En typisk vev bete.

En vev bete är en elritsa-liknande drag med en plast eller metall läpp som orsakar lure att dyka under vatten under hämtningen. Detta drag tilltalar crappies eftersom de gillar att attackera flytta byte.

topwater Beten

Vad Beten och lockar är bäst för crappiefiske?

En topwater lockbete med en lutande huvud.

Topwater beten är helt enkelt olika beten som flyter på vattnet. De med lutande huvuden är särskilt effektiva eftersom de gör ett gurglande ljud när hämtas.

bly Heads

Vad Beten och lockar är bäst för crappiefiske?

En ledning huvud.

En ledning huvud är en liten, vägt krok med ett plaströr kropp som vanligtvis har en böljande svans. Kropparna finns i många mönster, färger och storlekar och fiskas med en långsam, stadig hämta.

minnows

Vad Beten och lockar är bäst för crappiefiske?

En elritsa är en naturligt bete som crappies tycker om.

Live elritsa är ett bra mat för crappie. Haka fast elritsa genom läpparna och kastade ut det och låter det simma naturligt.

När man fiskar

Vad Beten och lockar är bäst för crappiefiske?

Gryning och skymning är den bästa tiden för att fånga crappie.

På dagen, crappie tenderar att vara mindre aktiv och koncentrera runt ogräs sängar eller nedsänkta föremål, såsom stockar och stenar. De gillar att mata vid gryning och skymning, rör sig i närmare till stranden.

Din njurar, bukspottkörtel och lever är avgörande för matsmältningen, avlägsnande av gifter från blodet, och produktion och reglering av hormoner. Att hålla dessa organ mycket funktionell är viktigt. Genom att lära hur man korrekt behandla din njurar, bukspottkörtel och lever, kan du föryngra dem och förbättra din hälsa.

Instruktioner

Steg till friskare njurar, bukspottkörtel och lever

En sluta röka cigaretter och minska ditt alkoholintag så mycket som möjligt. Rökning minskar effektiviteten i din cirkulationssystemet, vilket påverkar hur alla dina organ fungerar. Dricka och röka både öka mängden toxiner din njurar, bukspottkörtel och lever måste ta bort från blodet. Be din läkare att föreslå mediciner eller andra typer av stöd för att hjälpa dig att sluta.

2 Ändra din kost för att främja njure, bukspottkörtel och lever hälsa. Minska intaget av socker för att förhindra diabetes, eftersom detta är en viktig faktor i njure hälsa. Ät fiberrik mat som spannmål, frukt och grönsaker, och minska eller eliminera fettrik mat ur kosten. Ät sänkt fetthalt versioner av dina favoritmejeriprodukter.

3 Minska din exponering för alla typer av gifter. Din njurar, bukspottkörtel och lever har en svårt nog jobb filtrering och ta bort gifter med mängden gifter du regelbundet utsätts för, så det är viktigt att skydda sig. Använd handskar och en mask när du använder farliga kemikalier, särskilt bekämpningsmedel, färger och rengöringsprodukter. Var noga med att hålla sprut rester från huden.

4 motion varje dag i minst 30 minuter. Motion är viktigt för att främja en sund blodflödet och behålla din rätt vikt. Övervikt ökar risken för problem med njurarna, bukspottkörteln och levern. Ta din dagliga motion rutin på allvar. Arbeta upp till kraftig motion gradvis om du är ur form.

Tips

  • Ibuprofen är särskilt hårt på dina njurar och lever. Använd andra typer av smärtstillande när det är möjligt.

Innehåll
SYNSKADADE stimulerande aktiviteter
Proprioceptiva stimulerande aktiviteter
MOTOR PLANERING och jämvikt stimulerande aktiviteter

SYNSKADADE stimulerande aktiviteter

Inomhus Taktil Path
* Skapa en väg genom rummet, hus eller klassrum
* Använd tejp eller stark maskeringstejp för att beskriva vägen
* Se till att banan omfattar matta, kakel och trägolv, om sådana finns
* Har väg gå igenom alla inomhus områden som: sandlåda, vatten spela pool, studsmatta, små bollar lådor, inomhus tyg tunnlar, lekhus, etc.
* Har vissa rastplatser på taktila väg som är leveranszoner med "postkontor" lådor varje målade en annan färg
* Använd den taktila väg för ett antal inomhusaktiviteter

Ta en Dry Swim hemma
* Använd en imaginär pool att simma i
* Använd olika golv texturer att simma på om det finns
* Efter bad, använda en handduk att torka barnet ner med djupt gnugga ner stroke
* När du gnuggar varje kroppsdel, namnge del eller ha barnet namnge del

Följ ledare på vägen
* Djur promenad - har barnet följa dig på inomhusbana spelar en elefant, häst, alligator, hund, katt, etc. gå på alla fyra när du följer vägen, och har barnet göra ljudet av djur om möjligt
* Som ni djur promenad, har djuren gå bara på tre ben snarare än fyra
* Nu vara ormar och krypa vägen väsande när du går
* Nu blir stockar som rullas längs banan

Scooting Vägen
* Med hjälp av en skoter styrelse, har barnet blivit djuren liggande framåt på skoter ombord
* Låt barnet vara djuret liggande på rygg, med hjälp av skoter styrelsen att komma längs vägen
* Låt barnet vara en skalbagge kryper på skoter ombord längs banan
* Låt barnet vara en bogserbåt som dras genom att hålla ett rep (du drar barnet längs vägen) eller ha barnet dra skotern styrelse med ett rep längs banan

Stora Träningsboll Aktiviteter
* Har barn ligga med ansiktet framåt på bollen och rulla kroppen på bollen
* Har barn ligger på rygg på boll och rulla kroppen på bollen

Ta en ritt på "Sheet Slide"
* Har barn låg framstupa på arket bilden och dra barnet längs inomhus taktil väg
* Har barn låg på rygg på blad glida och dra barn längs inomhus taktila vägen

Kroppsdel ​​Radergummin
* Använd mattkvadrater eller mattprover som en krita styrelse och, med hjälp av mjuka krita (som trottoaren krita), torr havregryn, sand eller akvarium grus, skriver något på torget och sedan ha barnet använda fötterna för att radera orden skrivna eller bilden dras
* Gör samma sak men den här gången har barnet använda händerna som ett suddgummi
* Gör samma sak men den här gången har barnet använda armbågar som ett suddgummi
* Gör samma sak men den här gången har barnet använda knäna som ett suddgummi

Body Chalk Board
* Använda din hand dra ett antal, brev, form, eller ord på barnets rygg och har barnet försöka gissa vad det är
* Gör samma sak men nu på magen
* Gör samma sak men nu på undersidan av foten
* Gör samma sak men nu på handflatan

Kroppsmålning
* Med hjälp av olika borsttyper, låtsas att måla olika kroppsdelar av barn
* Använd 3-, 2- eller 1-tums hus målarpenslar
* Använd stora, medelstora och små artist penslar
* Använd bakverk, matlagning och städning borstar
* Paint låtsas föremål på kroppen, såsom fräknar på ansikte, händer och armar
* Paint glasögon i ansiktet
* Paint olika typer av kläder på kroppen

Tryck och Feel Box
* Skär ett hål i en skokartong med ett lock på den
* Sätt olika typer av texturer på golvet av lådan som mattan, sandpapper, kakel och vaxat papper, och ha barnet känna texturer
* Sätt olika objekt i rutan och har barnet försöka gissa vad objektet är

Vestibulär stimulerande aktiviteter

Vestibulära: Barnet uppfattning av rörelser på grund av innerörat att aktiveras och positionen av huvudet ändras. Dessa vestibulära stimulerande aktiviteter måste göras med försiktighet och lugnt för att förhindra barnet från att falla eller stöta huvudet. Barn som är icke-verbal kanske inte kan berätta för dig om de skadar så var försiktig.

Innerslang Aktiviteter
* Använd en gammal däck innerslang, eller få poolen innerslangar och har barnet sitter på röret och studsar
* Att ha barn sitta på röret har barn scoot på inomhus taktil väg att köra en tävling
* Ha olika föremål och hinder som släpps ut på väg att ha barnet röret över

Rolling Spel
* Play "följa John" genom att rulla över inomhus taktil väg
* Har barn rulla längs banan snabbare och snabbare

Spinner Spel
* Använd scooter styrelser att ha barnet spin
* Snurra barn på en gunga
* Snurra barnet på ett ark på en slick golv

Bollsporter
* Har barn studsa på bollen
* Har barn sten kroppen på bollen antingen nedåt på bollen eller med ryggen på bollen

Whirling Spel
* Har barn låtsas vara en topp och snurra i rummet
* Har barn hålla händerna ut och låtsas att du är stämningen armarna som åtdragning av en tangent på en väckarklocka

Trampoline träningspass
* Har en liten inomhus studsmatta som barnet kan hoppa
* Har barn sitta på trampolin och studsa på det
* Har barnet kör på plats på studsmattan

Proprioceptiva stimulerande aktiviteter

Proprioceptiv: Kinesthetic eller kroppsmedvetenhet som ger information till barn från inuti kroppen från muskler, ledband och leder. Dessa är särskilt användbart för barn som har låg muskeltonus och som inte kan vara säker på var deras kroppar är i rymden. De är i behov av tunga arbetsmoment, som innebär tung vikt för kroppen att bära.

Heavy Load Promenader och vandringar
* Låt barnet gå inomhus taktil väg med en laddad ryggsäck
* Har barnet bära en tung viktväst på inomhusbana
* Har barn slitage vikterna i fickorna i hans skjorta och byxor som promenader inomhusbana
* Har barnet krypa längs banan, med tunga vikter
* Har barnet över en hinderbana, med tunga laster

cocooning
* Linda barnet tätt i ett ark, filt eller handduk, och sedan hålla tätt som en larv i en kokong

Klättring madrass Hill
* Placera foten av barnets säng madrass på golvet och chefen för madrass på toppen av mitten av barnets säng, och sedan ha barnet klättra madrassen att få ovanpå madrassen "kullen"

Tom Sawyer Travels
* Med hjälp av en matta offentlig matta prov, har barnet ligga framåt på provet och använda armar och ben att flotte längs en slick golv
* Har barn ligger bakåt på mattan och upprepa flotte resor
* Har barn forsränning, denna gång endast med armarna i både framåt och bakåt läge

leverans Game
* Har barn drar en vagn, skjuta en skottkärra, bär en stor shoppingväska eller kartong (låtsas lastbil som måste tryckas eller transporteras längs banan) fylld med tunga föremål i olika färger och har barn plats varje matchande färg föremål i matchande färg leverans stationer, som ligger på inomhus taktil väg
* Har barn samla föremål från varje leverans station tills bäraren är laddad med tunga föremål och fördes till slutet av inomhusbana

djuret Walks
* I likhet med taktila promenader, men har barn använder bara tre ben och suppleanter ben som promenad fortskrider längs inomhus taktil väg

Kroppen skottkärra Walk
* Håll barnets fötter och har barn krypa på golvet och leka skottkärran promenad längs inomhus taktil väg
* Nu hålla handen och har barn promenad längs väg stödd på kroppen för en omvänd skottkärra promenad

Hoppa upp spel
* Har barn knäböj och avveckla barn och har barn hoppa upp när lindningen görs, som en jack-in-the-box gör
* Har barnet hoppa upp varje gång du ringer hans namn
* Har barn lek groda, och från en squat position hopp längs den taktila väg

Få det ur mina händer
* Låtsas bollen eller föremål ges till barnet är en "het potatis" som barnet måste bli av med omedelbart och hålla takten går snabbt
* Använd stora bollar, sittsäckar, etc. i denna "het potatis" omgång fångst

papper Mountain
* Har barn kross sidor tidningen en i taget och kasta dem i en angiven plats som en tom plaskdamm eller i en imaginär cirkulär gräns, tills det finns en enorm hög av papper skapar en pappers berg
* Nu har barnet gå in i berget och utforska det
* Har barnet klättra över papperet berget
* Har barnet krossa pappers berg
* Låt barnet kasta pappers berget bort i ett stort slöseri kan

Väggar Moving I lek
* Har barn låtsas rummets väggar rör sig i och har barn tryck mot väggarna för att stoppa rörelsen

Rescue Game
* Har barn sitter på mattan offentlig prov, vagn, skoter ombord eller innerslang, och låtsas barnet behöver räddas; dra barnet av hennes arm så att fordonet och barn kan räddas och dras ut ur inomhus vägen till säkerhet

Kroppen Vindrutetorkare
* Har barn ligga på golvet och använda benen som vindrutetorkare
* Har barn ligga på golvet och använda vapen som vindrutetorkare
* Har barn sitter på golvet och använda armar och ben som vindrutetorkare

Kroppsfunktion Charades
* Har barn låtsas borsta tänderna, tvätta ansiktet, tvätta händerna, tvätta kroppen
* Har barn låtsas att klä upp med byxor, skjortor, strumpor, skor
* Har barn låtsas att äta, dricka, och städa upp i röran

MOTOR PLANERING och jämvikt stimulerande aktiviteter

Motor Planering: barns förmåga att organisera, planera och sedan köra ny eller unpracticed finmotorik eller grov motorisk aktivitet.
Jämvikt: barns förmåga att upprätthålla balansen vid växling positioner.

Walking the Line
* Har barnet promenad längs ett rep plats på den taktila väg
* Har barnet promenad längs en balk, som är placerad på golvet
* Har barn hoppande längs repet på golvet
* Har barn hop eller hoppa över repet på golvet

Rulla och studsa den bollen på väggen
* Med hjälp av en stor övning boll, har barnet flytta bollen längs väggen genom att barnets mage gör den rörliga
* Har barnet nu studsar hans kropp mot bollen, så att kroppen studsar mot bollen och väggen i en fram och tillbaka mode

Följ ledare Walks
* Djur promenader på inomhus taktila sökväg med alternerande ben, beroende ledaren väljer
* Choo-choo promenader med motorn leder tåget längs vägen

Att tänja på finn-spel
* Använd en kvast att driva ett tungt föremål längs inomhus taktil väg
* Använd en fladdermus, måttstock eller träpinne rod att driva säckar längs vägen
* Använd andra tunga föremål att skjutas längs vägen

Orsaker till apelsin urin och förhöjda leverfunktioner kan resultera från godartade biprodukter av livsmedelsfärger, mediciner och onormal leverpatologi. Detta tillstånd kräver snabb diagnos och, om sådan finns, lämplig behandling.

Ge: Orange Food Pigment

Orsaker till apelsin urin kan innehålla intag av morötter, sötpotatis och squash. Dessa livsmedel innehåller betakaroten som ger orange grönsaker deras nyans och utsöndras i urinen.

Orsak: Läkemedel

Orsaker till apelsin urin kan innehålla läkemedel såsom Pyridium, en urinvägarna medicinering; Waran, ett blodförtunnande medel; vissa kemoterapeutiska läkemedel och B-komplex vitaminer.

Orsak: Uttorkning

En vanlig orsak till apelsin urin är uttorkning. Eftersom urin blir koncentreras från begränsad vätskeintag, den naturliga gula färg av urin visar en intensiv gul eller orange.

Orsak: Bilirubin

Orsaker orange urin och förhöjda leverfunktioner inkluderar förhöjning av bilirubin. Ökade nivåer av bilirubin, den gul-orange gallpigment, kan vara resultatet av onormal leverpatologi.

överväganden

Orsaker till apelsin urin och förhöjda leverfunktioner kan orsakas av benigna enheter såsom livsmedelsfärger och mediciner eller från lever och bilirubin patologi. Läkaren kan differentiera den två och lämplig behandling för den senare.

Fakta Om grönsaker och frukt


Centers for Disease Control (CDC) föreslår hur man ska leva ett längre och friskare liv: äta mer frukt och grönsaker. De rekommenderar att frukt och grönsaker bör komponera den största delen av varje måltid och majoriteten av mellan-måltid snacks. Införliva detta förslag kan verka skrämmande, men belöningen är stor.

Vikthantering

Frukt och grönsaker stöder uppnå och bibehålla en hälsosam vikt på grund av deras höga fiberinnehåll. Eftersom de är fiber tät och låg i kalorier, äta frukt och grönsaker kan få dig att känna full. CDC föreslår att ersätta en kopp färska grönsaker för en kopp ris eller pasta på tallriken. För effektiv viktkontroll, bör frukt och grönsaker ersätta högre kalori mat.

förebyggande av sjukdomar

Enligt US Department of Health and Human Services, äta en kost rik på frukt och grönsaker har kopplats till en minskad risk för kroniska sjukdomar som typ 2-diabetes, stroke och hjärt-kärlsjukdom, liksom en minskad risk för vissa typer av cancer. Det finns också belägg för att frukt och grönsaker minskar risken för att utveckla njursten och kan minska graden av bentätheten förlust.

närings mångfald

Mångfalden av färger och strukturer av olika frukter och grönsaker är en återspegling av deras närings mångfald. För att dra full nytta av sina fördelar, varierar ditt val. Kombinera mörkgröna grönsaker med orange och gula grönsaker, tillsammans med torkade bönor och ärtor och ett urval av färsk frukt, ger en näringsriktig kost utan behov av tillskott.

Kolesterol och blodtryck Minskning

Tillsammans med att minska dina chanser att utveckla kroniska sjukdomar, en kost baserad främst på frukt och grönsaker stödjer hälsosamma kolesterolnivåer och blodtryck. Frukt och grönsaker innehåller inget kolesterol-och avokado ger enkelomättat fett, den så kallade "bra fett" som främjar sunda kolesterolhalten i blodet. Den höga fiberinnehåll och hög kaliumnivåerna hos många frukter och grönsaker stödja ett hälsosamt blodtryck.

överväganden

När färska frukter och grönsaker är inte ett alternativ, konserverad och fryst erbjuda en godtagbar ersättning med vissa reservationer. Medan de fortfarande innehåller fibrer och näringsämnen av färska grönsaker, kan de också vara hög i socker och salt. Det är viktigt att kontrollera märkningen av alla konserverade och frysta frukter och grönsaker.

Vilka är de Cleveland Cavs färger?


Cleveland Cavaliers, eller Cavs, är en yrkesmässig basketlag som är en del av National Basketball Association, eller NBA. Laget började spela i NBA 1970, och ursprungligen spelade sina spel på Cleveland Arena. Laget flyttade 1974 till Richfield Coliseum i Richfield, Ohio, en förort till Cleveland. Cavaliers flyttade till Gund Arena 1994, som fick sitt namn efter sin ägare vid tidpunkten, Gordon Gund. Arenans namn till Quicken Loans Arena år 2005. Den nuvarande ägaren, Daniel Gilbert, är också huvudägare i Quicken Loans. Under årens lopp har Cavaliers också gått igenom ett stort antal färger och enhetliga förändringar.

ursprungliga färger

När Cavaliers först började spela, dess ursprungliga färgerna var vin och guld. Hemma jersey färgerna var traditionella vita med vin och guld trim. Vägen tröjor var vin med guld och vita knutar.

1980 Färgbyte

Vilka är de Cleveland Cavs färger?

Larry Nance i mitten av 80-talet

Uniformer ändrades 1983 till en bränd orange och blå systemet. Hemmet uniformer var vita med blå och orange klädsel. Vägen uniformer var orange och blå med vita knutar.

En annan färgförändring i 1993

Vilka är de Cleveland Cavs färger?

Shawn Kemp i Mid-90s

Laget ändrade dess färger igen till orange blå och svart. Hem vita uniformer presenterade svart, blå och orange trim, medan vägen färgerna var svart med blå och orange klädsel.

Den Lebron James Era

Vilka är de Cleveland Cavs färger?

Lebron James i 2010 som en medlem i Cavs

När laget utarbetat superstjärnan Lebron James första övergripande 2003 bytte laget dess färger igen till en variant av den ursprungliga vin och guld uniformer.

nuvarande Uniform

Vilka är de Cleveland Cavs färger?

De nuvarande uniformer för Cleveland Cavs

För 2010-2011 säsongen efter Lebron James lämnade laget, Cavs återgått till en uppdaterad version av sin ursprungliga 1970-talet vin och guld uniformer.

Regler och Uniform för Team Volleyboll


Sanktionerade volleyboll matcher i USA kräver deltagarna att följa USA Volleyboll regler rörande uniformer, inklusive placering av siffror, kan hur färgerna skall användas och för inomhus matcher, specifika skillnader när det gäller libero spelaren. På grund av den relativa lätthet av att identifiera spelare i dubbel strand matcher, och med hänsyn till utomhusförhållanden, erbjuder USA Volleyboll separata enhetliga regler för inomhus och stranden spel.

Inomhus

Lag måste lämna in en förteckning med namn och enhetliga numren på alla spelare åtminstone 10 minuter innan matchen, och det måste undertecknas av tränaren eller lagkaptenen. När undertecknad, är det enda tillåtna ändring för att korrigera ett enhetligt nummer, som kostar laget en straffpoäng.

Uniformer är en spelares tröja och shorts. Strumpor och sportskor anses vara en del av en spelares utrustning, inte en del av uniformen. Spelare kan bära underkläder, såsom T-shirts och sportbehå, men om någon del av dessa objekt är utsatta, de mycket likna i färg till en enhetlig.

Alla spelare på ett lag utom libero måste bära samma färger och design och uniformer måste vara ren. Jerseys måste numreras, med numret på både centrum av framsidan och baksidan av jersey. Färgen på siffrorna måste kontrastera med jersey färg så att de är lätta att identifiera, och alla spelare utom libero måste använda samma färg nummer. Lagkaptenen ska ha en linje under numret på bröstet för att identifiera henne som kapten.

Strand

Beach spelare kan bära antingen shorts eller en baddräkt. De är också tillåtet att bära tröjor eller linnen, hattar, visir och solglasögon, eller andra hjälpmedel för solskydd. Ingen av utrustningen kan ge spelare en orättvis fördel gentemot sitt motstånd.

Beach spelare behöver inte bära uniform siffror och vanligtvis inte; Om de gör det, måste antalet vara på framsidan av sina shorts eller kistor.

Libero

Den libero är en back-rad enbart spelare i inomhus spel som kommer in som ett substitut och lämnar igen innan han måste rotera till den främre raden. Medan han också bär en tröja och shorts måste jersey står i skarp kontrast med andra gruppmedlemmar för att identifiera sin roll som en försvars enda spelaren. Utformningen av den enhetliga kan också vara olika, men numreringen på det måste vara samma som hans medspelare. En libero också får bära en jacka eller haklapp, så länge den enhetliga numret är lätt att identifiera. Liksom resten av laget, måste libero nummer kontrast med sin enhetlig färg.