XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem

tandpolering maskin

Vad man ska använda för att torka bort en övning maskin

Översikt

På en bra dag, kan en enda gymutrustning har över 100 användare och inte alla av dem städa upp efter att använda maskiner. Svett är inte det enda problemet, kan virus leva på en yta allt från några sekunder till 48 timmar. Allt som krävs för att fånga en kall är att beröra en infekterad yta och gnugga sig i ögonen eller näsan. Gym rengör sina maskiner, men det är ändå lätt att bli utsatta för en annan persons svett om du använder maskinen strax efter att de gör. För att skydda dig, finns det flera alternativ för att torka ner maskinerna både före och efter träningen. Hem maskiner kan inte ge samma hälsorisker men svett fräter metall och bryter ner vinyl och stoppning på de flesta träningsmaskiner.

Vinäger och vatten

Blanda en 50/50 lösning av vatten och vinäger i en trigger sprayflaska och hålla den på plats för att torka av maskinerna. Bär en liten pump sprayflaska i väskan gym för användning på gymmet. Spraya lösningen direkt på maskinen eller på en trasa eller pappershandduk. Torka av maskinen noggrant för att förhindra korrosion.

borax Lösning

Blanda två matskedar borax och en fjärdedel kopp citronsaft i en trigger sprayflaska, med två koppar hett vatten. Håll det till hands för att torka maskinen och skaka väl före varje användning. Denna lösning kanske inte fungerar bra i en pump sprayflaska eftersom borax kan täppa till mindre sprutöppningen. Men en justerbar trigger sprut bör hålla sig väl i ett gym väska.

Gym sprayflaskor

Många gym erbjuder sprayflaskor och pappershanddukar för kunder att torka maskiner. Dessa sprayflaskor kan innehålla en ammoniaklösning eller liknande rengöringsmedel. Andra gym kan använda speciellt framtagen våtservetter.

Köpta Våtservetter

Om ditt gym inte erbjuder sprayflaskor, eller om du inte vill blanda du äger lösning, kan du använda våtservetter. Droghandel och stormarknader bära kända varumärken våtservetter, som Lysol, samt generiska läkemedel. Baby våtservetter är också effektiva för att torka ner maskiner.

handdukar

Även om handdukar inte kommer att döda virus eller bakterier, de torkar upp svett väl. Ta en extra handduk att träningen för att torka ner maskinerna och se till att hålla handduken separat från din träning handduk.

Elliptiska maskiner Vs. Spring


Löpning och använda elliptiska maskiner är både effektiva formen av fitness träning. Om du är benägna att skador och letar efter en mindre ansträngande och lägre slag form av motion elliptisk maskin kan vara ett säkrare alternativ.

Spring

Löpning har många fördelar, bland annat förbättrad kardiovaskulär hälsa, ökad muskelmassa, potentiell viktminskning, ökad bentäthet och en förbättrad känslotillstånd. Konsekvent kör kan minska risken för hjärt-kärlsjukdom. Men många skador i samband med löpning på grund av sin höga slag natur.

elliptisk maskin

Elliptiska maskiner Vs. Spring

Elliptisk maskin kan hittas i sport gym och fitness klubbar

Den elliptisk maskin simulerar promenader eller löpning. Den är utformad för att sätta mindre press på lederna. Detta kan minska risken för skador på grund av alltför stor inverkan.

effekter

Elliptiska maskiner erbjuder en kardiovaskulär träning som är fördelaktigt för dem som är benägna att påverka skador. Körs på löpband eller spår och stigar kommer jämförelsevis lägga mer belastning på kroppen.

Förebyggande / Lösning

Skador i samband med löpning kan minimeras genom att värma upp och kyla ner före och efter varje körning, utföra styrketräningsövningar, äta en välbalanserad kost och få tillräckligt med vila.

Rolig fakta

Konkurrenskraftig löpning går tillbaka till de gamla olympiska spelen i Grekland där löparna sprang rakt genom en rektangulär stadion, med start på linjer markerade med vita kalkstensplattor.

Den allra minsta elliptiska motionär tillgängliga för hemmabruk, uthållighet InMotion E1000, är ​​faktiskt en miniatyr elliptisk. Lite mer än två pedaler och en grundläggande ram, det är liten nog att du kan bära den från rum till rum i ditt hus eller ens glider den under skrivbordet på jobbet för en diskret, on-the-job träning.

petite Dimensioner

Uthållighet E1000 väger bara 24 pounds, och mäter en petite 12 inches bred och 20 inches lång med 11 inches hög. Det är liten och lätt nog att bära fram och tillbaka från hemmet till arbetet om du känner verkligen motiverade; eller så kan du lämna den hemma och använda den medan du tittar på tv eller läsa din e-post.

Med hjälp av Kondition E1000

Du kan använda Stamina E1000 sittande ned eller om du vill utmana din känsla av balans, använder den stående. Hursomhelst, du helt enkelt placera fötterna i pedalerna och börja trampa. Om du använder E1000 medan stående, hålla fast något för balansen när du få på och av och, vid behov, under träningen.

För att justera E1000 motstånd, demontera och vrid spännratten medurs för mer motstånd. Vrid den moturs för mindre motstånd.

Använda datorn

Uthållighet E1000 har en blygsam träningspass dator, som drivs av en enda 1.5V LR44 knappcellsbatteri. Det automatiskt slås på när du börjar trampa, sedan automatiskt stänga efter den elliptiska har varit inaktiv i fyra minuter. Träningspass dator följer din tid, distans trampade, stegräkning och uppskattade brända kalorier.

Användaren Viktgräns

Enligt Stamina E1000 bruksanvisning, kan man stödja en användare som väger upp till 250 pounds. Den allmänna regeln för viktgränser på träningsutrustning är att om du är väldigt nära gränsen, kan du ofta få en bättre upplevelse om du uppgraderar till en tyngre plikt maskin.

En väl avrundad träningsprogram

På grund av E1000 är mycket liten yta, är dess steglängden mycket kort. Det är definitivt en bekväm tillägg till någon hem- eller kontorsbaserade träningsprogram, men du skulle ha nytta av terränglöpning med aktiviteter som erbjuder större utbud av rörelse - oavsett om det är promenader, cykling, simning, rodd eller något annat som får ditt stora muskelgrupper flyttar rytmiskt.

Glöm inte att införliva två gånger i veckan styrketräning i din vanliga träning också. Du kan börja med att göra armhävningar, knäböj, plankor och utfall med bara din kroppsvikt för resistens. När du blir starkare, överväga att köpa ljus hantlar eller håller kannor vatten för extra motstånd.

Använda Smith maskin, eller bur, att utföra utfall på gymmet är ett bra och effektivt sätt att rikta glutes, fyrhjulingar och hamstrings. Denna maskin gör det möjligt att kontrollera förflyttning av övningen och balansera vikten mycket lättare. Här är hur man gör en Smith maskin utfall.

Instruktioner

1 Erhålla godkännande från din läkare innan du påbörjar ett träningspass rutin för att vara säker på att du är frisk nog, och att ta reda på om det finns några hissar eller övningar som du behöver för att undvika.

2 Få in Smith maskin bur och placera kroppen under ribban. Vila baren på köttig del av övre delen av ryggen och axlarna där de flesta människor tycker om att få en axel massage.

3 Ta ett stort steg fram och tillbaka så att det finns ett avstånd på ungefär dubbelt din normala promenad mellan de två benen.

4 Håll magmusklerna kontrakterade och ryggen rak genom hela rörelseomfång när du utför detta utfall. Föreställ dig att du kommer att häva sig mellan två glasrutor, en framför och en bakom. Bålen bör vara vinkelrätt mot marken, inte lutande framåt eller bakåt alls.

5 Böj knäna och långsamt sänka dig mot marken. Att hålla vikten huvudsakligen på det främre benet, tryck genom ytter häl och sakta stå tillbaka upp, klämma glutes när du återvänder till utgångsläget.

6 Upprepa utfall 12 till 15 gånger på ett ben, sedan byta och placera det andra benet framför. Slutföra samma antal reps på det andra benet.

Kan du få muskler på en elliptisk maskin?

Arbetar ute på en elliptisk maskin erbjuder en av de snabbaste sätten att bränna kalorier på gymmet. Men om din chef träning mål är inte att banta kroppen utan att få muskler, kan elliptisk maskin fortfarande spela en roll i din fitness regimen. Denna maskin kommer inte att tillåta dig att bygga muskler så snabbt som vikt övningar, men det kan stärka ett stort antal muskelgrupper i hela kroppen.

En full body workout

En fördel att utöva på en elliptisk maskin är dess förmåga att arbeta din övre och nedre kroppen tillsammans, under förutsättning att maskinen har rörliga handtag för dig att använda. Elliptiska maskiner förstärka en lång lista av muskler i hela kroppen, inklusive muskler i benen, midsection, rygg, bröst, axlar och armar. Att öka styrkan byggande fördel i passet, höja maskinens motståndsnivå.

Att slå en baseball sägs vara en av de svåraste sakerna att göra i alla sporter. Den krävande uppgift uppnås från ständig upprepning och fullständig hängivenhet. Men en far kan kasta bara så många fastballs, och en coach har 15 andra barn. Lösningen: Bygg en pitching maskin. Reservdelar och vissa uppfinningsrikedom, kan du spara $ 1000 och förbättra din sving. En baseball pitching maskin ger rätt planen varje gång.

Instruktioner

pitching maskin

1 Skaffa gräsklippare med en funktionsduglig motor, företrädesvis från 1 till 2,5 hk. Töm alla vätskor från gräsklipparen. Skala av gräsklipparen, lämnar motorn, bas, gastank och hjul.

2 Montera gastank. Tanken kommer att behöva roteras 90 grader, så att den är belägen upprätt.

3 Fäst hjulet till motoraxeln, som garanterar hjulet roterar framåt.

4 Trimma alla överskjutande metall och plast från gräsklipparen. Detta innefattar allt som skulle hindra bollen som slog från däcket.

5 Skapa bollen feeder. Klipp 3 "PVC i två 8" längder och fäst dem till 45-graders krök. Med C-klämmor, fästa bollen matare till basen på gräsklipparen. Det bör vara belägen så att bollen får kontakt 2 "till den bakre delen av däcket.

Bas

6 Weld ena änden av 20 "x 2" metallrör till motorblocket. Välj en plats som fördelar vikten jämnt.

7 Fäst "x 2" metallrör 3 30 till 4-vägskontakt. Du kan använda metall lim för att undvika svetsning.

8 Fäst 20 "metallrör till 4-vägskopplingen. Rikta in maskinen med hjälp av gasreglaget till alternativa hastigheter.

Tips

  • Begagnade gräsklippare och delar gräsmatta finns lättåtkomliga.
  • Användning av elverktyg och flytta maskiner kan vara dangerous.Flammable vätskor är used.Use ögon protection.Work i välventilerade area.Avoid bryta grannes fönster.

Smet använder pitching maskiner för att arbeta på sina ståndpunkter och att lära sig att slå olika typer av platser. Du vet att ditt lag eller ligan skulle göra bra med en pitching maskin, men du bara inte har råd med det. Även om du har ett par fundraising idéer, du är inte säker på att du kan betala för maskinen. Här är hur man får sponsorer att köpa en pitching maskin för din liga.

Instruktioner

1 Bestäm vilken typ av pitching maskin du behöver. Med yngre spelare, kan en enda hjul maskin som pitches bara rakt på smeten arbeta, men äldre smeter måste ha en dubbel-hjul maskin för att simulera olika typer av platser. De enda hjul maskiner är mycket billigare. Andra alternativ också påverkar priset, och du måste veta hur mycket pengar som behövs innan närmar sponsorer.

2 Vet vad du kan göra för sponsorer. Medan vissa företag gör donera för välgörande aspekten, att köpa en pitching maskin är inte troligt att passa in i att företagens ge scenario. I stället kan de företagsledare vill ha något från affären. Erbjudanden om annonsutrymme på din webbplats eller i ditt program, logotyp placering på laget tröjor eller banderoller runt fältet är idéer som du kan presentera för potentiella sponsorer.

3 Välj flera företag du tycker representerar goda möjligheter till sponsring. Om en verkställande har ett barn på laget, sedan titta på dessa sponsring först. Också överväga vilka företag har sponsrat idrottslag i det förflutna och be dem.

4 Presentera dessa företag med en tydlig beskrivning av planen. Förutom kostnaden för pitching maskin, måste du ha en uppfattning om hur många människor kommer att se reklam. Använd konkreta siffror, till exempel antalet spelare som deltar i baseball vid särskilda komplexet.

5 Hålla alternativ på bordet. Ett företag kan endast vill donera för en del av maskinen. Räkna ut hur mycket du tror att du kan höja genom insamlingar så att du är beredd att förhandla om sponsring till företaget med tillförsikt.

Tips

  • Glöm inte att närma småföretag som är nya i området. De kanske vill komma in på sponsring men inte vet hur.
  • Kontakta den mest sannolika sponsorn först. Du vill inte att nöja sig med en partiell sponsring och sedan ta reda på ett annat företag skulle ha betalat för allt.

Maskiner som simulerar Running


Löpband maskiner varierar i storlek och kvalitet, men alla av dem ger löpare chansen att utöva inomhus. Löpare kan välja hur snabbt de vill köra och eventuellt på vilken lutning beroende på vilken typ av löpbandet. Många människor använder dessa maskiner på lokala gym, medan andra kan ge en hemma.

Nordic X7i Incline Trainer

Från och med november 2010 säljer Nordic X7i Incline Utbildning för $ 1999. Löpbandet har reflex dämpning, som skyddar lederna genom att absorbera stötar. Den har en 0- till 40 graders lutning kapacitet, hastigheter på 0-12 mph och en 350-pound viktgräns. Löpare kan välja mellan populära spår runt om i landet - som Appalachian Trail och delikat båge Trail - med den inbyggda Google Trails teknik. Löpbandet kommer simulera lutningar att du skulle uppleva i den verkliga världen.

LS10.0T löpband

Den Livestrong 10.0T löpband har en 2,75 CHP motor och kan hantera upp till 325 pounds. Detta kör maskinen säljer för $ 999,99, i november 2010. styret mäta pulsen genom kontakt receptorer. Löpbandet kan snabba upp till 12 km / h. Lutningsområdet går från 0 till 12 procent. Den 10.0T levereras med en CoolFit träning fläkt och är programmerad med 12 träningsprogram. Själva maskinen väger 240 pounds.

slät 5,65

Detaljhandelspriset för Smooth 5,65 löpbandet är $ 1999, i november 2010. Släta etiketter denna träningsmaskin som en kompakt löpband eftersom den använder en gas stöt hjälpa hiss som fälls maskinen för att underlätta transport och lagring. Smooth 5,65 har också ett ljudsystem som tillåter löpare att ansluta en ljudenhet när du tränar. Maskinen är utrustad med en 2,5 hk kontinuerlig tull löpband motor och 14 förinställda träningsprogram.

En elliptisk maskin simulerar träning du skulle få längdskidåkning. Det fungerar varje muskel i kroppen samtidigt. Tillsammans med det, är det en underbar kardiovaskulär träning. Vissa elliptiska maskiner har elektroniska inställningar för att reglera din träning, men dessa är enbart riktlinjer. Andra elliptiska maskiner har förmågan att visa hur många kalorier du bränner, liksom körsträcka och miles per timme. Dessa är bra verktyg för att hålla koll på dina framsteg, men för det mesta de är onödiga, eftersom du kan få en bra träning utan dem.

Instruktioner

1 Ställ in maskinen för en manuell träning, om du har det alternativet.

2 Ställ in trampdynorna så att, som en cykel, en är upp och en är nere.

3 Steg på elliptisk maskin, och tryck ner med foten som är upp för att starta elliptisk rörelse.

4 Ta tag i de upprättstående stänger (om du skidåkning dessa skulle vara skidstavar) och hålla på som fötterna gå ner och sedan upp. Du kommer att märka att polerna arbetar i motsatt riktning som de trampdynorna. Så när din högra fot är upp, är rätt pol ifrån dig, och när vänster fot är nere, är närmast dig vänster stolpe.

5 Ta en stund att vänja sig rytmen. Låt det flöda. Sedan kan du plocka upp takten. Du kommer att märka att ju snabbare du går, desto mer armarna fungerar. Försök att hålla dina armar och ben går i ett behagligt tempo. Ha inte bråttom. Du kommer att slitas ut för snabbt om du har bråttom. Armarna kommer att vilja arbeta snabbare än benen; försöka hålla dem ännu.

6 Sakta ner när du börjar känna sig trött. Det är bäst om du "kyla ner" för en minut eller så, för att ge dina muskler tid att anpassa sig, innan du slutar.

7 Ta en kort promenad när du får av maskinen. Knän och höfter kommer att känna sig svag. Bara låta dem svalna och komma tillbaka till det normala.

8 Vila en dag och sedan försöka igen. Efter en vecka eller två, kommer du att märka att du kan gå vidare och längre än tidigare. Du kommer att finna att denna skonsamma träningen är givande och hälsosammare för dig än många andra former av motion.

Vilken är den korrekta Form & Foot Position för en elliptisk maskin?


Elliptiska maskiner, där dina fötter rör sig i en oval rörelse, kan ge en låg effekt, kvalitet kardiovaskulär träning. Håll rätt form och fot placering för att sänka dina chanser att skada och få maximal nytta.

Betydelse

Vilken är den korrekta Form & Foot Position för en elliptisk maskin?

Körs på ett löpband kan vara svårt på lederna på grund av effekterna.

Elliptiska maskiner är ett populärt sätt att få en bra aerob träning. Mayo Clinic konstaterar att med hjälp av en elliptisk maskin är skonsammare mot dina knän, höfter och rygg än ett löpband.

Hållning

Stå upp rakt när man använder en elliptisk tränare och inte föraning över, lär Fitness.com. Axlarna ska vara tillbaka, huvudet upp och något framåt; ser fram emot, inte ner på fötterna. Röra sig smidigt och försöka att inte studsa alltför mycket.

studsande

Du kommer automatiskt att få någon studs, men inte studsar mer eller gunga fram och tillbaka.

fotställning

American College of Sports Medicine broschyr, "Val och effektivt med en elliptisk tränare", konstaterar att fötterna ska placeras så att du har en bekväm steglängd. Fötterna ska passa bekvämt på pedalerna och inte glida runt eller falla av.

Steglängd

Korrekt steglängd är i förhållande till din längd. Ellipstränare erbjuder steglängder från 14 till 22 inches, påpekar fitness-equipment-source.com; i allmänhet, ju högre du är, desto längre din steglängd vara.