XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem

tallium kort

Hur du gör din egen fotboll Penalty Kort


En fotbollsdomare har två straffkort, som han använder för att indikera för spelare och åskådare disciplin steg han tar emot en ruff. Han visar ett gult kort för en varning, eller bokning, och ett rött kort när han skickar en spelaren. En spelare utvisad om han får en andra bokning eller begår en enda, allvarliga foul eller överträdelse av reglerna. Kort infördes på 1970 FIFA World Cup finalen så domarna kunde kommunicera sina beslut till spelarna talar en mängd olika språk. Gör dina egna kort för att lägga till en touch av professionalism när dömer din nästa match.

Instruktioner

1 Skär en 2-tums-by-1-tums rektangel från både röda och gula kort. Det finns inget krav officiell storlek, men av praktiska skäl, måste kortet vara liten nog att passa i fickan, men tillräckligt stor för att vara synlig för alla spelare när de visas.

2 Klippa alla hörn av det röda kortet, ungefär 1/8 tum från kanten. Om du gör det kan du tala om vilket kort är som när man är i fickan. Detta är att föredra eftersom dra ut båda korten när dömer kan orsaka förvirring. Eftersom det röda kortet är mindre ofta används, är det vettigt för detta har den modifierade formen.

3 Hur du gör din egen fotboll Penalty Kort

Engelska domaren Graham Poll, höger, blir det rätt den här gången, bokning spelare Sam Sodje gång.

Rita en tabell på den gula kort, med två kolumner och 10 rader. Använd den här kolumnen för att anteckna antalet spelare varnade och minut av spel där du utfärdat försiktighet. Anteckna de påföljder kan du hålla reda på vilka spelare har bokats. Vid VM 2006, engelska domaren Graham Poll gjorde en hög profil blunder när han utfärdade tre gula kort till Kroatiens Josip Simunic innan de utfärdar ett rött kort. Enligt officiella lagarna i spelet, bör spelaren har utvisad när han fick ett andra gult.

4 Lägg en bit av självhäftande film på ett bord, klibbiga sidan uppåt. Placera den röda kortet på toppen av filmen, och poäng runt kanten av kortet, vilket ger en 16/01 tum marginal. Vika den extra filmen över kanterna på kortet. Placera den andra sidan av det röda kortet på filmen, och poäng ut ett andra, lika stort stycke för att täcka den andra sidan av kortet. Vik kanterna för att helt täcka kortet. Detta skyddar kortet från regn och ger det en torka-ren yta i fall det föll i leran.

5 Täck den tomma sidan av det gula kortet. Naturligtvis bör man inte sätta självhäftande film på sidan med bordet, eftersom du inte kommer att kunna skriva på den.

Tips

 • Gör två gula kort för varje spel. Om du ger en hel del bokningar, kan du får slut på utrymme för att notera ner spelarnummer.

Hur man använder Pall Kort


En pall-kort, mer formellt känd som en pall guaiac eller fekalt ockult blodtest, används för att utvärdera den pall för dolt blod som inte kan visualiseras med blotta ögat. Pallen är i allmänhet samlas hemma och smort på kortet. Kortet returneras sedan till ett medicinskt laboratorium, där det kan undersökas mikroskopiskt med avseende på förekomsten av blod. Vanliga sjukdomar som kan orsaka dolda blod i avföringen inkluderar tjocktarmscancer, magsår, irritabel tarm, och gastrit.

Instruktioner

1 Förbered för testet genom att undvika rött kött, blod innehåller livsmedel, cantaloupemelon, rå broccoli, kålrot, rädisa, eller pepparrot tre dagar före testet. Också avstå från att vidta icke-steroida antiinflammatoriska läkemedel eller vitamin C.

2 Få toalett redo för att samla in din avföringsprov genom att lyfta upp toalettsitsen och placera plastfolie över skålen - så att avföringen kommer att fångas i plast - och kommer inte att falla i vattnet. När säker, sänka toalettsitsen.

3 Samla avföringen i plastfolie. De flesta tester kräver prov från tre tarmrörelser i följd.

4 Använd applikatorn som följde med avföringen guajak test för att smeta avföringsprov på kortet.

5 Täck området där proverna placerades, lägga den i kuvert eller paket som kom med testkitet, och returnera den till medicinskt laboratorium som kommer att undersöka det.

Tips

 • Pall guajak testinstruktioner kan variera beroende på tillverkare. Var noga med att kontrollera instruktionerna som medföljer testutrustning.Kroppen är längden mellan basen av nacken och toppen av höftbenet. Denna längd är typiskt proportionell med din längd. Din torso längd skulle betraktas längre eller kortare än genomsnittet baserat på hur dina mått matcha upp mot den genomsnittliga längden på torsos för din längd intervall. Att veta om din torso anses kortare eller längre kan hjälpa till när de köper ryggstöd eller en ryggsäck.

Instruktioner

1 Leta reda på benet vid basen av halsen. Detta kommer att vara vid den punkt där lutningen på axlarna möter halsen. Luta huvudet framåt för att hjälpa dig att identifiera den lätt.

2 Be din vän att placera änden av måttbandet vid den punkt där du ligger i steg 1. Låt dem mäta ned i mitten av ryggen, längs ryggraden.

3 Leta reda på basen av ryggen. För att hitta denna plats placera händerna på höfterna så att tummarna finns på ryggen.

4 Be din vän att mäta från basen av halsen till den punkt du ligger i steg 3 och be dem skriva ner längden.

5 Jämför antalet din vän skrev ner dessa medelvärden:

manlig höjd: 5'7 "till 5'11" torso längd 17 "till 19"

kvinnlig höjd: "5'2" till 5'6 "torso längd mätning av 15" till 17 "

Om din längd faller över eller under dessa medelvärden jämföra din torso mätningar denna standard, med extra liten och liten som en kort överkropp, genomsnittliga medel varelse, och stor är lång torso:

Extra Small: torsos upp till 15 ½ "

Liten: torsos 16 "till 17 ½"

Medium / Regular: torsos 18 "till 19 ½"

Stor / Tall: torsos 20 "och upp

Hur man läser sjökort Anteckningar


Förutom de skriftliga "Anteckningar" NOAA sjökort inkluderar 12 grafiska notationer som sträcker sig från vrak till kanaler till kompassrosen, varje indikeras med olika färger och symboler. De flesta av de symboler som är självförklarande, med en beskrivning eller noter bredvid dem. Andra symboler kan ha kryptiska anteckning bredvid dem, som verkar vara skrivna på ett annat språk, bara förstås av dem som är invigt sina underligheter, som gör symbolen oanvändbar utan en förklaring. Det språket, men är inte så svårt att lära sig så man skulle kunna tro.

Instruktioner

1 Bekanta dig med NOAA Chart No. 1 "sjökort symboler, förkortningar och begrepp." På ett diagram, sonderingar (vattendjupet) är i enheter som anges i tabellen titelblocket och diagrammets gränsen, i fetstil. De sonderingar för enskilda områden visas "i vattnet", ibland sammankopplade med en tunn, blå linje som representerar shoaling till det djupet längs den linjen. Stenar och banker som är exponerade med strömmen är visade ovanför vattennivån i diagrammet, i det angivna mätningen för diagrammet.

2 Titta på stranden på sjökortet. Strandlinjen visas i diagrammet är representativt för den genomsnittliga högvattenlinjen, om inte annat anges och landmärken, såsom framträdande strukturer som kan ses från havet är markerade som "Iögonfallande" eller "Conspic." Höjder för landmärken kan anges.

3 Observera att bojar på NOAA sjökort identifieras genom färg, form och antal, med udda nummer på svarta rektangulära märken på den sida av en kanal (utgående från land) och jämna nummer (inkommande från havet) på trekantiga röda märken på sidan av en kanalisera.

4 Leta efter en fyr på ett diagram - det verkar som en hög triangel. Ljus synlighet och räckvidd är indicerat för fyrar enligt följande: F1 WG 6/4 indikerar en fyr vars vit fyr ( "W") är synlig på 6 nautiska miles, följt av en grön fyr ( "G") syns på 4 nautiska miles.

5 Beakta kraven i systemen fartyg trafikseparerings, vanligtvis anges på sjökort med två breda heldragna blå linjer, åtskilda av en streckad blå linje, tillsammans med en "not" som ger detaljerna. De största Vessel Traffic Service områden kan vara löst beskrivas med en streckad linje i diagrammet, tillsammans med en "not" som ger specifik information.

6 Hitta en undervattens hinder genom att titta på diagrammet för det område du seglar i. Undervattens hinder noteras av en streckad cirkel och bokstäverna "Obstn." Ett antal bredvid hindret markören är dess djup. Vrak kommer att noteras med en symbol som visas som ett sjunkande skepp och djupet, som på ett hinder, kommer att noteras i anslutning till vrak symbol.

7 Identifiera särskilda områden, såsom ankarplatser, lotsområden och läkt områden - där små tankfartyg utanför belastning supertankers som inte kan komma i hamn - på ett diagram med ljusblå hash märke gränsen, tillsammans med en beskrivning av verksamheten i dessa område. Generellt, om du har verksamhet i dessa områden, de är bäst undvikas genom fritidsbåtar.

Tips

 • Med det pågående genomförandet av International Association of fyrväsendet (IALA) utmärkning systemet, ser du "Region A" eller "Region B" noterade på listorna. Oavsett systemet, är tanken att hålla henne mellan bojarna och från klipporna.
 • Den försiktiga sjöman aldrig accepterar informationen på ett diagram blint. Bojar flytta på egen hand eller förflyttas av stormar. Även Racons, navigeringsstyrningarna är avsedda att ses av radarenheter ombord på fartyget, ibland gå på Fritz. Styras av diagrammet, men segel av vad du ser.
Tallium löpband maxpulstest

En tallium övning stresstest är en invasiv, kärnfelsökningsverktyg för att se hur väl blod flödar till hjärtmuskeln under vila och motion. Hjärta bilder tas vid vila och omedelbart efter träning via en gammakamera. Bilderna samla in information om hur väl hjärtat arbetar i vila och under träning när det är under stress. Tallium övning stresstest kan dechiffrera om hjärtat inte får en tillräcklig mängd blod och om det finns några skador på hjärtmuskeln, enligt MayoClinic.com.

kandidater

Läkare beställa vanligtvis en tallium övning stresstest för patienter som de misstänker har kranskärlssjukdom, eftersom dess hjärt screening verktyg för att garantera patientens hjärta fungerar som den ska. En tallium stresstest kan visa allvaret i en kranskärls blockering som kan behöva kirurgisk behandling. En efter operationen tallium stresstest kan visa effektiviteten av ett hjärta förfarandet och om den har förbättrad blodcirkulation till och från hjärtat. Tallium stresstester kan också rekommenderas symtomatiska individer, såsom de med bröstsmärtor, tryck eller obehag för att söka efter en underliggande orsak till deras symptom.

Procedur

Patienter utför tallium maxpulstest på antingen löpband eller cykel. När patienten når sin maximala nivå av motion, en liten mängd av ett radioaktivt ämne, benämnd tallium, sprutas in i blodomloppet. Tallium blandas med blod i blodet och går in i hjärtmuskelcellerna och artärer. Som tallium färdas genom hjärtat, motion stopp och patienten ligger ner på en särskild tabell under en gammakamera, som kan se tallium. Gammakameran tar bilder av områden tallium reste till - dessa bilder kallas "stress" bilder. Patienten ligger då fortfarande ytterligare två till tre timmar tills andra bilder tas, kallas "vila" bilder.

tolkning

Om bilderna av hjärtmusklerna och artärer är normala under både stress och vila, är då blodflödet genom kranskärlen normala, vilket innebär hjärtats mottaga en adekvat mängd av blodtillförsel. Om bilderna visar blodflödet är onormal under stress, men normalt under vila, då hjärtats mottagning av en otillräcklig mängd blod under stress. Detta kan bero på en blockering i en eller flera kransartärer, enligt American Heart Association.

Om bilderna av hjärtmuskeln är onormala under både stress och vila, är hjärtat som tar emot en bristfällig mängd blod vid alla tidpunkter. I samband med detta, säger American Heart Association om tallium inte kan ses i vissa aspekter av dessa bilder representerar det döda hjärtceller blir ärrvävnad från en tidigare hjärtattack.

risker

I allmänhet, tallium stresstester är säkra och komplikationer är ovanliga. Men någon medicinsk åtgärd gör innebär en risk för potentiella komplikationer, såsom allergisk reaktion, hjärtinfarkt eller bröstsmärta, enligt MayoClinic.com. En allergisk reaktion kan resultera från det injicerade radioaktivt färgämne. Även om mycket sällsynta, det finns en liten chans för hjärtinfarkt. I vissa fall motion stresstester kan framkalla symtom att utveckla såsom bröstsmärtor, tryck eller obehag, som vanligtvis upphör med vila.

Är det bättre att korta golfklubbor från handtaget eller tips?

Cutting en axel till rätt längd kan du svänga naturligt.

Korta från Grip End

Trimma axlar från spetsen med mer än vad som anges i instruktionerna som medföljer axeln. Du bör bara klippa en viss mängd från spetsen för att uppnå rätt flex. Efter tips trimning, förkorta axeln från greppet slutet med så mycket som du behöver.

Cutting från spetsen förstyvar Shaft

Om du behöver en något styvare skaft än vad som erbjuds, du kan tippa-trimma axeln drygt vad instruktionerna rekommenderar. När du klipper från spetsen, skär du den svaga delen av skaftet, så det spelar styvare. Skär extra av spetsen endast om du vill ha en styvare flex.

Slutsats

Följ spets-trimning instruktioner med axeln och förkorta från handtaget änden. Trimning för mycket från spetsen kan leda till en styvare axel än nödvändigt. Aldrig trimma från spetsen på könen-tip axlar. Skära en avsmalnande spets skulle resultera i att skaftet inte sitta åt ordentligt i huvudet. När du är osäker, förkorta från greppet slutet.

En baseball namn kortet är ett mycket användbart verktyg när man har ett parti, undervisning en klass eller coacha ett basebollag. Du kan ha en grupp unga basebollspelare får tillsammans för första gången och som tränare för det här laget, du vill att alla ska lära känna varandra och kallar varandra med namn istället för att säga "Hej, du" eller "Hej, unge." Att sätta ihop namnskyltar kommer hjälpa till att flytta saker tillsammans.

Klassrum

Det är den första dagen i klassen och du är välkomna ett rum fullt av nya elementära studenter. Det är början av september och kanske Major League laget från din stad är i mitten av en varm standertracen. Har eleverna göra sina egna baseball namnskyltar så att de kan lära känna varandra. Låt varje elev få en bild av sig själv på den andra dagen i skolan. Ge dem kartong papper och få dem klippa ut sina bilder och limma dem till korten och sätta sina egna namn under sina bilder, tillsammans med sin favorit baseball position eller tröja nummer.

basketlag

Det är den första dagen av praktik för ungdomar basketlag. Du har en besättning på 12 ungdomar som du kommer att coacha och att bli ett lag, du behöver alla lära känna varandra. För att detta ska ske, och för att underlätta din första träningspass, gör dem baseball namnskyltar. Till exempel kan du göra runda kort baseballs med varje spelares namn på det och hålla dem i kortinnehavare med tejp eller en säkerhetsnål på baksidan. Du kanske har sett alla dessa aktörer i uttagningen och du kanske vill tilldela en position till dem genom att sätta den positionen under deras namn på kortet. Detta kommer att hjälpa till att få din praktik iväg till en effektiv start.

brithday Party

Din son eller dotter kan vara en enorm baseball fan. Den födelsedagsfest du har planerat att ha en baseboll tema. Låt varje barn gör sin egen baseballkort. Få kartong papper och har en modell av en baseballkort. Du kan be föräldrar att skicka sina barn till festen med en bild av sig själva så att de kan göra sina egna kort. Låt varje barn Limma bilden till toppen av kartong, sedan skriva sitt namn och favoritlag på undersidan av kortet. Samla alla kort och få dem laminerade. Du kan sedan skicka tillbaka dem till dina gäster när ditt barn skriver hennes tack kort. Det kommer att göra partiet minnesvärd för alla gäster.

Hur kort kan du klippa en Lacrosse Stick?


Spelet lacrosse spelas med tre stick storlekar som varierar beroende på positionerna för spelare på planen. Storlekarna har olika fördelar och nackdelar, men anpassning till längden på pinne styrs av ett minimum som anges i US Lacrosse reglerna. Kapning av skaftet på en pinne är tillåtet, men minnet måste uppfylla dessa riktiga riktlinjer eller en spelare riskerar att straffas eller diskvalificeras från deltagande.

Instruktioner

1 Välj en kort pinne om du spelar attacken eller mittläge. Minsta längd av skaftet på en kort pinne är 30 inches. Med huvudet fäst bör lacrosse stick mäta 40 till 42 inches. Många spelare i dessa positioner gynnar kortare pinne eftersom det ger bättre bollkontroll och vaggar i trånga situationer när försvarare försöker stoppa brottet. Spelare också lättare att göra mål med en kortare pinne eftersom det kräver mindre windup att skjuta.

2 Välj en lång pinne längd för spelare på försvaret läge. Enligt US Lacrosse regler är minimilängden för en lång pinne 60 inches. Backar föredrar lång pinne eftersom det håller en större utrymme mellan brottet och det är lättare att peta-kolla med denna storlek. På grund av den extra längden, blir som vaggar svårare eftersom kulan kan rubbas från nätet lättare genom att motsätta spelare. Det finns mindre kontroll med denna typ av minne, så det är upp till varje spelare att avgöra om hans skicklighetsnivå är tillräckligt avancerad för att hantera det. Försvar kan spelas med en kort pinne.

3 Ungefär som hockey, är en målvaktens klubba utformas annorlunda än andra spelarna i spelet eftersom dess huvudsakliga syfte är att hålla bollen ur nätet. Den typiska längden av en målvakt klubba axeln är 40 inches. Målvakten klubba har en mycket större och bredare huvud än de andra pinnar, eftersom det används för att skydda målet. Detta huvud mäter 10 till 12 inches bred. Även om det är lättare att stoppa bollen med så mycket nät, gör det passerar och vaggar svårare än med en lång pinne.

Tips

 • Vid sågning i stavkroppen, vara försiktig med de vassa verktyg som behövs för att slutföra uppgiften och se till att avsluta rotändan av pinnen ordentligt. Vassa exponerade kanter på metallhandtag måste tejpas och tak i enlighet med US Lacrosse regler, eller det kommer att resultera i en straff och eventuell utstötning från spelet.

Träningsmaskiner som används av korta banan Skaters


De tävlingar som kort spår speed skatere deltar i kraft dem att utföra korta, explosiva lopp flera gånger under hela evenemanget. Som ett resultat, måste de ha anaerob uthållighet, samt makt och styrka i deras underkroppen för att kunna utmärka sig. United States Olympic är hastighets Eddy Alvarez tåg i sex till åtta timmar per dag för att komma i form för tävlingar. Vissa konditione träning för korta spår speed skatere utnyttja träningsmaskiner.

cykel Machines

Enligt Patrick Meek, långa banan VM teammedlem kommer speed skatere använda cykling för att påverka sina höfter och ben för speedskating. Han noterar att cykla fungerar på samma muskelgrupper som speedskating, inklusive glutes och quadriceps, samtidigt som lättare på lederna än skridskor eller springer. Dessutom kan den stationära cykling maskin användas för att utveckla aerob och anaerob konditionering. De flesta gym erbjuder både upprätt och tillbakalutad versioner av cykelmaskiner. För att bättre härma kroppens positionering när skridskoåkning, kommer speed skatere oftare använda upprätt maskinen. På grund av likheterna mellan speedskating och cykling, är det inte ovanligt för speed skatere att flytta till cykeltävlingar efter deras speedskating karriär.

Benpress Machine

Speedskater Alvarez konstaterar att speedskating är en lägre kropp dominerande händelse. Din gluteus maximus förlänga dina höfter och dina fyrhjulingar hantera rörelse på knäna när du explosivt åka runt banan. Benpress maskinen bygger på ett effektivt sätt styrka i både gluteus maximus och fyrhjulingar. Placera dig själv i enheten och placera fötterna på plattformen med dem i ett förskjutet läge som när skridskoåkning. Sänk plattformen genom att böja dina knän och höfter och sedan utöka lederna att driva plattformen ifrån dig. Du kan också utföra en enda ben benpress för att tvinga varje nedre extremiteterna att arbeta självständigt.

löpband Machines

Enligt Alvarez, han och andra speed skatere kommer antingen cykla eller köra för 45 till 60 minuter två till tre dagar i veckan. För att begränsa stress placeras på sina fotleder, knän och höfter, kommer de ofta väljer att köra på ett löpband istället för utomhus. Du kan öka efterfrågan på glutes och fyrhjulingar genom att öka lutningen. Löpbandet kan också användas för att utföra framsteg eller sprintar genom att göra korta skurar av att köra på en snabb hastighet, som kommer att bygga anaerob uthållighet.

Beyond Machines

De flesta av de övningar som speed skatere kommer att utföra inte innebär träningsmaskiner. De kommer ofta använder en lyftplattform och squat rack så att de kan utföra olympiska och sammansatta styrkeövningar. Att bygga makt i sina höfter och fyrhjulingar, kommer Alvarez inte hänga rengör på en lyftplattform. OS är hastighets Jessica Smith använder lyftplattformen och squat rack för att utföra tillbaka knäböj. USA Speeedskating Association rekommenderar plyometric hoppövningar, som kan utföras på en lyftplattform och under vissa omständigheter genom att använda en plyo låda. De har sina idrottare bygga underkroppen explosivitet med squat hopp med fötterna i en skridskoåkning läge. Med en plyo låda, Alvarez och Smith gör rutan hopp, som innebär att starta på golvet och exploderar i en maximal höjd zum landa ovanpå lådan.

Hur ta hand om Natural, kort afroamerikanska hår

Naturliga African American hår kan vara svårt att hantera, särskilt när de flesta hårprodukter görs för kaukasiska hår. Lyckligtvis när du klippa håret kort, är dess naturliga struktur mer kunna lysa igenom, och kinky lockar de flesta African American hår kan lirkade till underkastelse genom att använda rätt produkter och styling tekniker. Ta tips från topp frisörer som arbetar mest med afroamerikaner att lära sig hur man bäst hand om ditt hår.

Steg 1

Tvätta håret endast en gång per vecka. African American hår är vanligtvis torrare än andra typer, och de flesta schampon använder natriumlaurylsulfat som ett rengöringsmedel, som ofta kan torka ut håret. En gång per vecka är tillräckligt, eftersom kinky hår inte tillåter olja att resa ner i schaktet som rakt hår.

Steg 2

Pat och krama håret torrt efter att få ut ur duschen. gnugga aldrig håret, vilket kommer att orsaka frizzing. Istället klappa torr med en handduk och sedan använda en hårtork med en diffusor bifogad fil, föreslår Tippi Shorter, frisör till sångare Alicia Keys och Rihanna. Detta kommer att ge dig mjuk definition med kortare hår.

steg 3

Använd en gel gjord speciellt för African American hår för att hålla din stil. Andra geler kan torka ut håret eller lämna flingor bakom. Välj från African American hårvård sektion i ett apotek. Dessa produkter har utformats särskilt för dem med grövre, torrare hår och är ett bra sätt att hålla kort hår ser stil, snarare än rörigt.

steg 4

Applicera ett hår olja till håret halvvägs genom veckan när du har stil det. Efter tre eller fyra dagar, kanske du märker att korta stil faller platt. Men en pomada, olja eller vax kan bidra till det tillbaka till formen utan att behöva göra tvättning, torkning och styling processen igen. Bara undvika att få olja på din hud, eftersom det kan orsaka finnar.

steg 5

Undvik att använda kemiska relaxers eller uppvärmda styling verktyg som plattänger. Kortare African American hår är mer benägna att frizzing, eftersom det inte har vikten av mer hår att dra ner och göra det smidigt. Om du planerar att lämna ditt hår naturligt, är det bäst att experimentera med din naturliga kinky konsistens, snarare än att försöka tämja den i en stil som är onaturligt och även skadligt för håret.

Saker du behöver

 • Schampo
 • handdukar
 • Hårtork
 • diffusor fastsättning
 • Gel
 • Olja