XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem

stimulera ägglossning naturläkemedel

Naturläkemedel för flytningar

Enligt Palo Alto Medical Foundation, är flytningar normalt och varierar under menstruationscykeln. Före ägglossningen (frisläppandet av ägget), finns det en hel del av slem som produceras, upp till 30 gånger mer än efter ägglossning. Normal flytningar kan vara klar, vit eller svagt solbränna. Det är alltid bäst att se en läkare om utskrivningen är gul eller grön, klumpiga som keso eller har en dålig lukt. Även naturläkemedel inte permanent kan stoppa flytningar, kan de bidra till att lindra överdriven flytningar.

goldenseal

Goldenseal växer vilt i delar av USA, men har blivit hotad av över skörd. Herbs2000.com anges att goldenseal fungerar som en sammandragande som hjälper till att lugna flytningar. VitaminStuff.com konstaterar att den typiska goldenseal dosen 465mg två eller tre gånger om dagen eller ¼ tsk. av det flytande rotextrakt gång om dagen. Goldenseal finns även i en tinktur, pulver, te eller kapselform.

Raspberry Leaf

Enligt HerbalRemediesInfo.com är hallonblad en populär livmoder stimulerande med sammandragande och tonic egenskaper som används för att lindra överdriven flytningar. De sammandragande och stimulerande egenskaper hallonblad bidrar till att stärka och tona upp livmoder och bäckenmuskulaturen, medan avslappnande och lugnande livmodern. Herbs2000.com uppger att hallonblad används ofta i teer. Det rekommenderade sättet att konsumera hallonblad är att hälla en kopp kokande vatten över 1 till 2 tsk. av hallon ört och brant det i 10 till 15 minuter.

Dong Quai

Dong Quai kan användas för att lindra onödig flytningar hos vissa kvinnor. Enligt Herbal Information Center, är dong quai en aromatisk ört som växer i Kina, Korea och Japan. Dong quai anses vara en allrengöringsmedel kvinnas tonic ört som används för att återställa balansen till kvinnliga könshormoner. Optimala Health Systems uppger att dong quai används som behandling för en mängd olika gynekologiska problem såsom oregelbundna menstruationer, menstruella kramper, infertilitet och vaginal infektion urladdning. Dong quai kan tas oralt genom att konsumera pulveriserade eller torkade rot / rot skivor, flytande extrakt, tinkturer och beredningar torkade blad. Den kan också appliceras på huden med topiska preparat. Mayo Clinic anges att inga särskilda doseringsrekommendationer kan göras eftersom dong quai används i en mängd olika växtbaserade kombinationer och doser.

Bockhornsklöver

HerbalRemedies.com konstaterar att bockhornsklöver hjälper till att lindra överdriven flytningar genom att stimulera livmodern och balansera ut hormoner. Bockhornsklöver frön kan användas som en pasta för att behandla bölder, bölder, sår och brännskador, eller användas som en douche för överdriven flytningar. Den rekommenderade mängden bockhornsklöver är 20 mg tas tre gånger om dagen i samband med måltid.

vit Pion

Pion rötter har milda anti-inflammatorisk, lugnande medel, urindrivande och smärtstillande egenskaper som kan bidra till att lugna överdriven flytningar genom att reglera en kvinnas hormoner. Vitpioner är höga växter med blanka blad och stora, prålig blommor, och kan användas för att behandla klimakteriebesvär, oregelbunden menstruation, värmevallningar, liksom överdriven flytningar och menstruationsblödningar. Vitpioner har också använts för att förhindra missfall och behandla en mängd olika gynekologiska problem. DigHerbs.com anges att den rekommenderade mängden för Vitpioner är 4 mg av roten tas tre gånger per dag.

Parkinsons sjukdom är en störning i hjärnan som orsakar skakningar och problem med promenader, rörelse och koordination. Det är en av de vanligaste neurologiska sjukdomar bland äldre personer; dock yngre vuxna och barn ibland drabbas. Det är en progressiv nedbrytning av nervcellerna i hjärnan som kontrollerar rörelse. Den kemiska dopamin är ansvarig för signalsubstanserna som skickar meddelanden från hjärnan för att reglera rörelsen. Som dopamin töms bryter muskelkontroll ner. Vid denna tidpunkt det dags, verkar det inte möjligt att fullt ut behandla Parkinsons sjukdom med naturläkemedel behandlingar ensam, men de kan lindra en hel del av symptomen på sjukdomen och minska biverkningarna från medicinering samt ha en mild effekt på balansen av neurotransmittorer.

Symtom på Parkinsons sjukdom

Symtomen omfattar skakningar, stela muskler, stelhet, bock armar och ben och en ihopsjunken hållning. Människor kan också ha problem med att göra ansiktsuttryck och uppleva en förlust av motoriska färdigheter. De är också mer benägna att få förkylningar och influensa, och gastrointestinala problem, särskilt halsbränna och förstoppning.

välgörande örter

Föreslagna doser av örter och farmaceutiska medel är baserade på en av deras viktigaste farmakologiska egenskaper: terapeutiska intervallet. Terapeutiska intervallet är från den minsta dos som ger fördelar för den största dosen säkert för människor att använda. Generellt örter är säkra och giftfritt, och överdosering eller allvarliga reaktioner är osannolika. Men följa rekommenderade riktlinjer, eftersom större doser är osannolikt att ge ytterligare fördelar och kan orsaka negativa bieffekter.

Acerola är en kvalitet källa till vitamin C för hjärnan. Ta enligt anvisningar på etiketten. Mariatistel bibehåller leverans av antioxidanten glutation till hjärnan. Det kan också lindra halsbränna och förstoppning. Ta 360 mg dagligen. Oligomera proantocyanidiner (OPC) kan hjälpa till att förhindra blodkärlsförändringar som kan komplicera sjukdomen. Ta 200 mg dagligen. Yellowdock renar blodet och levern. Användning i kapsel eller te form och följ anvisningarna på etiketten.

Diet

Har högst fyra till fem portioner av protein per dag. Protein ger en mängd av aminosyror som konkurrerar med tyrosin att komma in i hjärnan. Tyrosin är nödvändigt för dopaminproduktion. Försök att hålla sig till en 75 procent rå diet, med inriktning på frukt, grönsaker, nötter, frön och kärnor. Om det finns en familjehistoria av tillstånd och du ännu inte har det, begränsa eller helt skära ut animaliskt fett ur kosten. En studie ledd av Dr Checkoway vid University of Washington fann att äta en kost rik på animaliskt fett ökade risken för Parkinsons sjukdom.

tillskott

En balanserad antioxidant formel kan bidra till att upprätthålla mental funktion. Ett tillägg som detta skulle inkludera kraftfulla antioxidanter som vitamin A, C och E, selen, coenzym Q10 och grönt te föreningar. Ta enligt anvisningar på etiketten. Järntillskott kan vara fördelaktigt eftersom järn kan stimulera produktion av dopa, prekursorn till dopamin. Dock bör en läkare alltid höras innan komplettera med järn. Ta 200 till 400 IE D-vitamin dagligen om på Deprenyl. Normalt är tillräcklig solexponering tillräckligt för att stimulera produktionen, men solen påskyndar nedbrytningen av detta viktiga läkemedel.

andra förslag

Försök att få tillräcklig motion, ändra din rutin vid behov beroende på din energinivå. En väl genomtänkt program för terapi, motion och vila kan förbättra symtomen. Stress förvärrar detta tillstånd, så avkoppling terapi och annat som främjar avkoppling kommer att vara till nytta.

Saker att undvika

Kolin kosttillskott orsakar försämring av dopamin. Undvika aluminium och manganföreningar eftersom de kan accelerera sjukdomsförloppet. Om levodopa undvika vitamin B6. Levodopa är en medicin som används i avancerade stadier av sjukdomen. Emellertid kan komplettera med B6 vara till hjälp om du inte tar detta läkemedel, eftersom tillräcklig försörjning är nödvändiga för att producera dopamin. Kava stör levodopa också, så undvika denna ört

Naturläkemedel för demens inkluderar växtbaserade kosttillskott och äta en fettsnål kost som innehåller frukt, grönsaker och magert protein från fisk, kyckling eller fläsk. Örter kan användas i matlagning, i te eller kan tas i kapselform. Örter som ginkgo biloba och rosmarin skyddar hjärnceller från ytterligare försämringar och hjälpa till att återställa minne och mental funktion.

Demens

Demens kännetecknas av täta minnesförlust, dramatiska förändringar i humör, förlust av entusiasm för hobby, släktträffar och umgås med vänner, minskade språkkunskaper och dåligt omdöme när de utför vardagliga sysslor.

Demens kan orsakas av sjukdomar som Alzheimers sjukdom eller kan orsakas av en stroke, meningit, svår skallskada eller annan neurodegenerativ sjukdom. Gamla och unga människor kan uppleva demens, även om de flesta människor som lider av demens är av hög ålder.

Att äta en fettsnål kost består mestadels av frukt och grönsaker kan minska dina chanser att utveckla demens och Alzheimers sjukdom senare i livet.

De som lider av demens kan bli orolig eller nedstämd. Även om människor som lider av demens kanske inte vet vad som är fel, de är medvetna om humörsvängningar, minnesförlust och språksvårigheter. Detta kan leda till högre nivåer av ångest, vilket kan göra symptom på demens värre.

Naturläkemedel

Naturläkemedel som används för att minska effekterna av demens är de som förknippas med ökad minnesfunktion, motorik och sänka stressnivån. Ginkgo biloba, till exempel, är användbar för att skydda hjärnceller från ytterligare skador. Detta kan stimulera minnet och öka den dagliga produktiviteten. Ginkgo biloba har visat sig förbättra minnet och färdigheter.

Rosmarin, när det används i matlagning och i te, förhindrar fria radikaler från att skada celler i hjärnan. Fria radikaler är kemiska föreningar som råna proteiner, lipider, DNA och andra förnödenheter i kroppen av sin energi. Antioxidanter finns i vitlök, lök, bär, nötter, frön och örter används för att bekämpa fria radikaler och eliminera dem från kroppen.

Vitaminer och mineraler såsom vitamin A, E-vitamin, C-vitamin och selen bidra till att förhindra skador på hjärnceller samtidigt uppmuntra nya celltillväxt. Vitaminer och mineralämnen arbeta tillsammans med antioxidanter för att minska fria radikaler i kroppen.

Läkemedel för demens

Läkemedel är också tillgängliga för dem som lider av demens. Vanliga läkemedel inkluderar Memantine, Donepezil, galantamin och rivastigmin. Dessa läkemedel används för att bromsa minnesförlust, återställa mental funktion och bromsa utvecklingen av Alzheimers sjukdom.

Andra läkemedel finns tillgängliga för att hjälpa till att minska känslor av depression och ångest. Rådgör med din läkare för att avgöra den bästa medicinen för dig själv eller nära och kära som har demens.

Mayo Clinic anges att cirka 75 procent av menstruerande kvinnor upplever symtom på premenstruella symptom (PMS), inklusive depression. Några av de nyare PMS depression informationen påpekar att en kvinnas serotoninnivåerna kan sjunka till lägre nivåer i de två veckorna före sin tid. Läkare kommer ofta förskriva antidepressiva medel för dessa symptom på depression. Men det finns vissa naturläkemedel kvinnor kan använda för att hjälpa dem att lindra milda till måttliga halter av PMS depression. Det är viktigt att komma ihåg att naturläkemedel inte ge omedelbar botemedel och är inte avsedda att ersätta råd från din läkare eller vårdgivare.

Jättenattljusolja

Nadine Taylor, författare av 25 naturliga sätt att lindra PMS, skriver att nattljus (EPO) kan hjälpa till med PMS depression på grund av dess väsentliga fettsyrakomponenter. EPO hjälper också till med depression, eftersom det kan minska prostaglandiner, som är ett hormonliknande ämne som kan förvärra symptomen vid PMS. EPO kan också hjälpa kvinnor med andra PMS-symptom såsom uppblåsthet, ömhet i bröstet och regelbundenhet.

Yoga

Enligt Dr Susan Lark av Självhjälp PMS Center i Kalifornien och författare av premenstruellt syndrom självhjälpsbok, kan vissa yogaställningar ge lindring från både fysiska och känslomässiga besvär av PMS. En mängd olika poser kan hjälpa till att stimulera blodflödet, vilket i sin tur kan hjälpa till att reglera socker metabolism och kontroll humör, lindra depression genom rörelser och mindfulness, och lyft nivåerna av vissa hormoner som är förknippade med depression.

vitamin B6

Mary Dan Eade, författare av läkarens Complete Guide till vitaminer och mineraler, skriver att vitamin B6 är en nödvändig ingrediens som behövs för kroppen att tillverka noradrenalin och serotonin, som är två av de humörsignalsubstanser som kan hjälpa kontroll humör och depression. Vitamin B6 kan härledas naturligt från livsmedel såsom spannmål, mejeriprodukter, kött och fisk. Om en kvinna inte har en bra kost, kan hon kräva ett tillägg.

Naturläkemedel till Clear blockerade artärer

Om du har blockerat eller igensatta artärer, är det troligt på grund av en ackumulering av fet-insättning plack. Du kan ha en kardiovaskulär sjukdom såsom ateroskleros, liksom. Vissa naturliga kosttillskott och naturläkemedel kan hjälpa vid behandling av blockerade artärer, men du bör kontakta din läkare innan du tar något naturlig behandling för att diskutera biverkningar, korrekt dosering och potentiella läkemedelsinteraktioner. Ersätter inte en medicinsk behandling du får nu med ett naturläkemedel.

naturliga kosttillskott

För att rensa tilltäppta artärer, kan du ta kosttillskott såsom alfa-linoleolic syra, eller "ALA," omega-3-fettsyror, sitostanol eller beta-sitosterol, kalcium, coenzym Q10, eller fiskleverolja, säger Mayo Clinic. Alternativt kan du ta krom, koppar, magnesium, lutein, vitamin C, selen, resveratrol, trimetylglycin, eller "TMG" eller oligomera proantocyanidiner eller "OPCs", konstaterar University of Pittsburgh Medical Center. Mesoglycan, l-karnitin, arginin, policosanol och inositol hexaniacinate är också kosttillskott som ibland rekommenderas för behandling eller förebyggande av blockerade artärer eller hjälper till att behandla intermittent halta. Många andra naturliga kosttillskott kan också potentiellt bidra till att behandla eller förebygga arteriell plack byggs upp, inklusive tokotrienoler, folsyra, fiskolja, kondroitinsulfat, lykopen, quercetin och vissa B-komplex vitaminer såsom B-6 och B-12, uppger universitetet of Michigan Health System. Tala med din vårdgivare innan du tar något av dessa tillskott för att minska eller förhindra arteriell plack.

Naturläkemedel

Ett stort antal naturläkemedel kan rensa eller förhindra igensättning av dina artärer. Dessa inkluderar vitlök, psyllium, bockhornsklöver, guggul, grönt te och kåt get ogräs, säger University of Michigan Health System. Du kan också ta gurkmeja, ingefära, ginkgo, rosmarin, hampfrö, pion rot, slaktare kvast eller blåbär för deras kardiovaskulära relaterade hälsofördelar. Kronärtskocka, kakao, korn och havre kli ibland också används för att rensa blockerade artärer eller förhindra ateroskleros, konstaterar Mayo Clinic. Andra potentiellt välgörande örter för kardiovaskulär hälsa inkluderar gräspollen, Astragalus, linfrö, hagtorn och havtorn, tillägger University of Pittsburgh Medical Center. Tänk på att ingen allmänt accepterad medicinsk forskning stödjer användning av naturläkemedel för att behandla eller förebygga plack blockeringar i artärer.

fördelar

Torsk lever, fisk och linfrö oljor, liksom omega-3-fettsyror, verkar bidra till att bromsa utvecklingen av ateroskleros genom att minska kolesterolnivåer och blodtryck, säger University of Pittsburgh Medical Center. Högt kolesterol och triglycerider kan direkt bidra till plack byggs upp i dina artärer. Bockhornsklöver, guggul, röd jäst ris och vitlök kan också minska dina kolesterolnivåer och triglycerider. Dessutom kan vitlök sänka blodtrycket och minska överdriven koagulering av blodet, vilket kan leda till hjärtinfarkt eller stroke. Ta tokotrienoler, grönt te eller quercetin kan skydda dig från skador på artärer på grund av LDL eller "onda kolesterolet", konstaterar University of Michigan Health System. Selen tillskott kan minska dina risker för hjärtsjukdomar eller för att skydda mot efterföljande hjärtinfarkt. Ta vitaminer B-6 eller B-12, TMG eller folsyra kan bidra till att reglera nivåerna av homocystein, en aminosyra som kan relatera till risk för ateroskleros eller hjärtsjukdom. Resveratrol, som finns i rödvin kanske "tunn" blodet och har antioxidant effekter som kan förhindra hjärtsjukdomar relaterat dödsfall. Pion rot och gurkmeja kan också minska överdriven koagulering av blodplättar, medan rosmarin och slaktare kvast verkar för att stimulera blodcirkulationen.

överväganden

Eftersom många av dessa naturliga kosttillskott och örter kan producera liknande effekter som vanligt receptbelagda läkemedel för tilltäppta artärer, kan din läkare behöva justera din medicinering dosering. Till exempel, gurkmeja tas med en blodförtunnande läkemedel som Waran kan öka din blödning risker, och med vitlök med blodtryckssänkande läkemedel kan sänka blodtrycket för mycket. Fråga din vårdgivare om doseringen som är rätt för dig och om hur naturläkemedel kommer att påverka de mediciner som du tar.

varningar

Många örter och naturliga kosttillskott kan ge biverkningar och potentiellt farliga läkemedelsinteraktioner, säger Mayo Clinic. Till exempel, kan ta höga doser av bockhornsklöver frön orsaka illamående och orolig mage, och bockhornsklöver kan också potentiellt stimulera livmodersammandragningar och orsaka missfall hos gravida kvinnor, varnar University of Michigan Health System. Guggul kan orsaka hudutslag och magont, samt biverkningar hos personer med ulcerös kolit, Crohns sjukdom och leversjukdom. Ta L-karnitin kosttillskott skulle kunna sänka sköldkörtelhormoner och störa thyroidmedications, varnar University of Pittsburgh Medical Center. Diskutera dessa och andra faror med en läkare innan du tar något naturläkemedel för att rensa dina artärer.

Naturläkemedel att behandla vikande tandkött

Vikande tandkött signal ofta tandköttssjukdomar såsom gingivit. Även om det finns inget substitut för vanliga tandrengöring, tandborstning och tandtråd, kan naturliga huskurer stöd i kampen mot vikande tandkött. Leta efter växter och näringsämnen som är kända för toning tandkött genom sin renande och sammandragande egenskaper, dödar bakterier med naturliga antimikrobiella föreningar, eller bygga upp kroppens immunsystem att motstå plack och tandsten i samband med vikande tandkött.

Eteriska oljor

Eteriska oljor är mycket koncentrerade extrakt av örter, blommor, träd och andra växter. Naturläkemedel webbplats GrannyMed.com föreslår att man använder eukalyptus eterisk olja för att ta itu med vikande tandkött, som oljans antimikrobiella egenskaper döda bakterier i samband med tandsten och plack byggs upp. Späd sex droppar i en kopp vatten för munsköljmedel eller två droppar i en liten mängd vatten för direkt tandköttet massage. Tea tree olja och myrra eteriska oljor kan också bidra till att bekämpa vikande tandkött som munsköljning eller tandköttet massage.

växt Kompresser

Innan tandborstar och tandtråd, folk ofta förlitat sig på växter för att rengöra sina tänder och tandkött. Herbal skönhet författaren Dina Falconi föreslår att man använder en kvist från en gemensam sumak träd. Sumak träd (Rhus glabra), orelaterade i utseende eller fara för busken kallas gift sumak, innehåller sammandragande egenskaper för rengöring av tänder och stimulerande tandkött, konstaterar Falconi. Dra kvisten yttre bark och försiktigt gnugga spetsen längs tänder och tandkött. Den vilda ört rölleka är också en traditionell tandvård anläggningen. Gnid bladen eller blomma över tänder och tandkött för att skörda sina sammandragning och antiseptiska egenskaper. Den odlade ört salvia är en annan hundra år gamla tuggummi återställande, enligt "The Green Witch Herbal" författaren Barbara Griggs. "Sage är särskilt tonic och stimulerande på tandköttet och slemhinna", påpekar hon. Rub individuell salviablad över tandkött och tänder för att rengöra och stimulera tandköttet.

Rose Vinäger

Griggs rekommenderar också fånga de sammandragande egenskaper av rosor i ättika för att göra en mun skölj särskilt inriktade på att stärka tandköttet. Samla 2,5 oz. rena, obesprutade rosenblad, placera dem i en ren pint burk, och täcka kronblad med rödvinsvinäger. Låt brant åtminstone en vecka innan ansträngning. Använd som en gång i veckan mun skölj genom att tillsätta en matsked rosen vinäger till ett glas varmt vatten.

naturliga kosttillskott

Ta vitamin, mineral och örtmediciner ger en kemikaliefri metod för att stärka tandköttet och hjälpa bekämpa bakterier, enligt "Naturens medicin" författare Gale Maleskey. Maleskey rekommenderar C-vitamin för shoring upp kroppens immunförsvar och stärka tandköttet, folsyra för att bekämpa plack byggs upp och tandköttsinflammation, och coenzym Q10 för att öka cirkulationen kring tandköttskanten och bygga immunitet. Naturläkemedel kan också bygga immunitet, som Maleskey samtal viktigt att behandla vikande tandkött och tandköttsinflammation. Hennes förslag på växtbaserade tillägg för gingivit är echinacea, kardborre rot och sibirisk ginseng.

Anti Viral Naturläkemedel

Virus och virusinfektioner kan drabba människor i alla åldrar. Några vanliga virusinfektioner inkluderar vanlig förkylning, vårtor och influensa. Svårare virusinfektioner kan innehålla HIV-infektion och AIDS. Enligt MedlinePlus, virusinfektioner är svåra att behandla eftersom virus lever inuti cellerna i kroppen. Även några antivirala läkemedel för att behandla dessa typer av infektioner, vissa vacciner finns för att förhindra dem från att utvecklas. Dessutom kan örter som bär anti-virala egenskaper också hjälpa till att skydda mot virusinfektioner. Alltid rådfråga din läkare innan du använder örter för att behandla alla typer av hälsotillstånd.

echinacea

Immunsystemet echincacea har använts traditionellt i över 400 år för behandling av syfilis, scharlakansfeber, blodförgiftning och andra sjukdomar. Dessutom är echinacea används som ett alternativ åtgärd för att minska symptom i samband med vanlig förkylning och influensa. För allmän immunstimulering, kan ett örtte göras genom att tillsätta 1 till 2 g av torkad ört att varmt vatten. Echinacea te kan konsumeras tre gånger per dag i upp till 10 dagar.

astragalus

Astragalus innehåller antibakteriella och antiinflammatoriska egenskaper som gör det användbart för sårläkning. Dessutom har Astragalus antivirala egenskaper som hjälper stärka immunförsvaret vilket gör det effektivt för att förhindra en vanlig förkylning. Denna ört har använts som en alternativ behandling för personer som har nedsatt immunförsvar och kan hjälpa till att snabba återhämtning. För att stimulera immunförsvaret, kan astragalus standardiserat extrakt tas i doser om 250 till 500 mg upp till fyra gånger per dag.

fläder

Fläder har använts under många år för att behandla vanlig förkylning och influensa. Enligt University of Maryland Medical Center, fläder kan ha anti-virus, anti-cancer och anti-inflammatoriska egenskaper. Emellertid bör denna ört användas med försiktighet eftersom det innehåller ämnen som liknar cyanid, vilket gör det giftiga. Fläder är tillgänglig i form av flytande extrakt, kapslar och sirap. Tre till 5 g av torkat fläder kan läggas till en kopp kokande vatten och druckit upp till tre gånger per dag.

varningar

Vissa örter kan ha biverkningar om du använder dem i kombination med receptbelagda eller over-the-counter läkemedel. Kvinnor som kan vara gravid eller ammar bör undvika att använda örter såvida inte en läkare. Dessutom bör du tala med ditt barns barnläkare före administrering naturläkemedel för att behandla alla typer av hälsotillstånd.

Naturläkemedel för en gallgången blockering

Gallgångarna bära mag vätska som tillverkas i levern till gallblåsan för lagring tills det behövs för att bryta ner fett i tunntarmen. Om kanalerna blir blockerad, bygger galla upp i levern och orsakar gulsot. Olika saker kan orsaka en gallgången blockering, såsom gallsten, infektion eller pankreastumörer. Vissa örter stimulera gallflödet för att förhindra och ta bort kanal blockering. Dock inte naturläkemedel inte ersätta konventionella behandlingar för att åtgärda strukturella försämring av gallblåsan eller tumörer. Dessutom kan öka galla flöde ibland förvärra situationen. Om du misstänker att du har en blockerad gallgången, kontakta din läkare innan du försöker egenvård.

tistel~~POS=HEADCOMP

Mjölk tistel, eller Silybum marianum, har använts i århundraden för att behandla gallblåsan problem. De primära aktiva föreningar i anläggningen är silibinin, silidianin och silicristin, flavonoider kollektivt kallas silymarin. Enligt James Balch och Mark Stengler, författare till "Recept för Naturliga botemedel" standardiserad mjölk tistel extrakt ökar galla flöde samtidigt sänka koncentrationen av kolesterol. Kontrollera med din läkare innan du använder mjölk tistel, eftersom det kan interagera med andra läkemedel, även blodförtunnande och kolesterolsänkande läkemedel.

Kronärtskocka

Kronärtskocka, eller Cynara scolymus, används inom folkmedicinen för att förbättra gallflödet och förhindra bildandet av gallsten, en vanlig orsak till gallgången blockering. I Europa har denna ört erhållit godkännande från den tyska e kommissionen för behandling av sjukdomar i gallblåsan. En studie som publicerades i "Phytomedicine" 2002 rapporterar att oral administrering av kronärtskocka bladextraktet signifikant ökad galla flöde hos råttor. Men "" Physicians 'Desk Reference för växtbaserade läkemedel "varnar för att stimulering av gallvägarna med denna ört kan orsaka mer problem om det finns en total blockering i en gallgången.

Portlak

Portlak är en ätbar ogräs med en lång historia av användning för behandling av matsmältningsbesvär. En studie som publicerades i "Annals of Hepatology" i juni 2011 undersökte antioxidant effekterna av omega-3 fettsyror och bioflavonoid innehåll i örten på utvecklingen av leversjukdom som produceras i råttor genom att utföra total gallgången ligation. Forskarna fann att portlak extrakt omvända de negativa effekterna av gallgången ligering som ledde till oxidativ stress och leverskador. Men studien Författarna noterar att effekterna var mer förebyggande än botande.

överväganden

Det primära målet med behandling av gallvägsobstruktion är att ta bort blockeringen, följt genom att förbättra gallflödet att förhindra ytterligare blockeringar. Växtbaserade terapier kan hjälpa, men kirurgiska ingrepp kan också vara nödvändigt att helt eliminera eller kringgå blockeringen. Det är viktigt att du ser din läkare omedelbart eftersom en gallgången blockering kan leda till allvarliga komplikationer om de lämnas obehandlade.

Naturläkemedel för cystisk akne

Ett stort antal örter kan vara till hjälp vid behandling av din cystisk akne. Enligt MedlinePlus, är akne en hudåkomma som orsakar inflammerade röda lesioner - papler, pustler eller cystor - att manifestera. Cystisk akne är vanligast hos tonåringar, men det kan utvecklas i alla åldrar. Innan naturläkemedel för att behandla din cystisk akne, prata med din läkare om eventuella biverkningar, korrekt dosering och potentiella läkemedelsinteraktioner.

Calendula

Calendula är ett naturläkemedel som kan vara till hjälp vid behandling av din cystisk akne. Enligt University of Maryland Medical Center, ringblomma, även känd som Calendula officinalis, är en tålig ettårig växt som växer i hela Europa, västra Asien och USA. Calendula, en medlem av aster familjen, har en något bitter och salt smak och torkning tendenser. De torkade kronblad av anläggningen används medicinskt för att behandla många hälsoproblem, inklusive cystisk akne. Dr. Sharol Tilgner, en naturläkemedel läkare och författare till boken "örtmedicin Från hjärtat av jorden," säger att ringblomma är en antiseptisk och anti-inflammatorisk som kan användas lokalt för att behandla akne och hudsår. Om du är gravid, ska du undvika att använda detta naturläkemedel. Innan calendula för att behandla din akne, prata med din läkare om eventuella biverkningar, korrekt dosering och potentiella läkemedelsinteraktioner.

Kardborre

Kardborre är ett naturläkemedel som kan vara till nytta vid behandling av din cystisk akne. Memorial Sloan-Kettering Cancer Center säger att kardborre, även känd som Arctium majus, har använts för att behandla många hälsoproblem. Kardborre, en medlem av aster familjen, har en söt och bitter smak och kylning tendenser. Roten av växten används medicinskt. Enligt Tilgner är kardborre ett antibakteriellt, anti-svamp, anti-inflammatoriska och mag stimulerande som har använts för att behandla kroniska hudutslag, inklusive akne. Ed Smith, en herbalist och författare till boken "örtmedicin Från hjärtat av jorden," säger att tillsammans med akne, kan kardborre användas för att behandla eksem, psoriasis, nässelfeber, kokar och Aterom. Innan kardborre för att behandla din cystisk akne, prata med din läkare om eventuella biverkningar, korrekt dosering och potentiella läkemedelsinteraktioner.

Oregon Grape Root

Oregon druva rot är ett naturläkemedel som kan vara effektiva vid behandling av din cystisk akne. Enligt Botaniska hemsida, är Oregon druva rot, även känd som mahonia, en blommande buske som växer i Nordamerika Pacific Northwest, från norra Kalifornien till British Columbia. Oregon druva rot, Oregon statliga blomma, har en bitter, sammandragande smak och torkning och kylning egenskaper. Roten bark och stam bark av busken används medicinskt för att behandla många hälsoproblem, inklusive cystisk akne. Tilgner anger att Oregon druva rot är en sammandragning, antimikrobiell, antiinflammatoriska och antioxidanter som används för att behandla hudåkommor såsom akne, psoriasis och torr eksem. Om du är gravid, ska du undvika att ta denna ört, på grund av sin förmåga att stimulera livmodern. Innan Oregon druva rot för att behandla din cystisk akne, prata med din läkare om eventuella biverkningar, korrekt dosering och potentiella läkemedelsinteraktioner.

Naturläkemedel för gynekomasti

Gynekomasti är ett tillstånd som orsakar utvidgningen av körtelvävnad av den manliga bröst. Detta tillstånd yttrar oftast under puberteten men kan också inträffa när som helst under en människas liv. Överviktiga män har pseudo gynekomasti grund av fettdepåer i bröstet. Det finns inga vetenskapligt bevisade åtgärder förutom kirurgi, motion och hormonbehandling för att behandla detta tillstånd. Men flera naturläkemedel har påstådd effektivitet vid behandling av gynekomasti. Dock inte kliniska studier inte bekräfta eller stödja dessa naturläkemedel för behandling av gynekomasti.

Tribulus

Höga östrogennivåer är en primär orsak till gynekomasti. Östrogen är ett kvinnligt hormon. När män har en hög nivå av detta hormon, kan de manifestera feminina egenskaper såsom bröstutveckling. Tribulus terrestris är en blommande växt i "Natural Encyclopedia of örtmedicin" rekommenderar att öka testosteronnivåerna. Örten har inte testosteron hormon, men det ökar luteiniserande hormon som utsöndras av din hypofysen glad. Detta i sin tur kan stimulera dina könskörtlarna att producera ytterligare testosteron.

fytoöstrogener

Soja och linfrö inte ökar testosteronnivåer, men de kan minska östrogennivåer i kroppen. Förutom att minska nivåerna av östrogen, soja och linfrö har andra hälsofördelar som kan hjälpa behandla symptomen på gynekomasti. Byte av mejerimjölk med sojamjölk och lägga linfröolja till din diet kan hjälpa dig att sänka dina kolesterolnivåer. Sänka kolesterolnivåerna i kombination med en minskning av konsumtionen av animaliskt fett kan hjälpa dig att gå ner i vikt genom hela kroppen, inklusive bröstet.

Röd klöver

Rödklöver är en östrogen minska ört med fytoöstrogener. Rödklöver har en stark östrogenreduktionsmedel som kallas genistein. Du kan konsumera rödklöver i tillägg form eller så kan du göra en te med rödklöver. Om du tar något hormontillskott bör du diskutera användningen av rödklöver med din läkare före användning.

Motion och kost

Motion kan också minska symtomen på gynekomasti. Att bygga bröstmusklerna kan bidra till att minska storleken på bröstvävnaden. Diet är också viktigt. Du bör äta mat med låg fetthalt. Minska din totala innehåll kroppsfett kommer också att minska mängden fett i bröstvävnaden. Enligt "Nelson Textbook of Pediatrics," kombinerar ett träningsprogram med en fettsnål kost kan effektivt behandla några av symptomen på gynekomasti.