XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem

snöre knyta skridskor

Att lära sig att knyta skridskor är enkel. Om du åka för skojs skull, experimentera med några av de olika knutar och hitta en som passar dig bäst. Om du är en allvarligare skridskoåkaren, hålla sig till traditionella metoder som knutna snörning. Knutna snörning garanterar ett fast grepp på dina skosnören genom att införliva en knut för varje uppsättning av öljetter på en skridsko. Denna friktion håller snörning fast och på plats när du åka skridskor. Läs vidare för att lära mer.

Instruktioner

Tie Skridskor med traditionella Knop

1 Använda en metod som kallas Knutna snörning. Denna metod används av professionella skridskoåkare och är också funktionell för in-line skridskor eller rullskridskor.

2 Börja med en ren duk. Ta bort snörena helt från skridskor.

3 Sätt snören rakt över botten. Skosnören bör köra på undersidan av de öglor eller hål för insättning på isen skridsko.

4 Korsa ändarna över varandra. Avsluta korsning med en enda överhandsknop, som ibland betecknas som en start knut.

5 Dra ändarna ut och över till varje motsatt sida. Härifrån vägleda dem under och därefter slutligen ut genom nästa uppsättning öljetter på isen skridsko.

6 Upprepa alla steg tills du har nått toppen öglan på skridsko.

Satsa på kreativitet när du knyta din Skridskor

7 Plocka roliga skosnören. Du kan alltid ta bort snörena som följde med skridskor och ersätta dem med en roligare version i en ljus färg eller mönster.

8 Experimentera med olika knutar. Lock snörning är ett annat företag typ av skridsko snörning. Den förutsätter användning av en låsningsteknik för super snäva skosnören.

9 Skapa en iögonfallande design. Twistie snörning är både dekorativ och funktionell eftersom det omfattar användningen av enkla knutar vid varje tidpunkt. Den resulterande effekten är en rolig mönster som anpassar dina skridskor.

10 Imponera på dina vänner. Checkerboard snörning ser ut precis som det låter. Detta kyler teknik använder växelvis färgade snören för att skapa en rolig mönster över framsidan av skridskor.

Tips

 • Om du åker till en stad eller skola team, prata med din tränare om hur du anpassar knutar och snören för lagets skridskor. Genom att använda samma teknik, kommer ditt team ser sammanhängande och elegant.
 • Knutna snörning kan vara mer tidskrävande och utmanande att ta bort.
 • Gå försiktigt. Vissa knutar, även estetiskt tilltalande, är inte lämpliga för intensiv fysisk aktivitet. Testa alltid dina knutar försiktigt innan du går ut på isen.

Hur man Glide på skridskor


Skating är en unik upplevelse, eftersom det möjliggör rörelse med litet motstånd. En skridskoåkarens kropp är uppburen på två tunna metallblad med mycket lite ytarea och nästan ingen friktion på isen. Hockeyspelare och konståkare gör skridskoåkning ser enkel, men kan bara göra det efter tusentals timmar av träning och utbildning. Du kanske inte omedelbart kunna göra några tjusiga, men du kan börja glida på skridskor inom några minuter och njuta av upplevelsen av skridskoåkning på is.

Instruktioner

1 Se till att dina skridskor passar bekvämt när du placerar dem på. Det är viktigt att de passar för stabilitet och varaktig komfort du åka skridskor. Knyt skridskor börjar längst ner. Håll tummen på skosnören när du flyttar upp så att de behåller sin spänning. Knyt skridskor hela vägen till toppen. Wrap återstående skosnören - i förekommande fall - runt baksidan av skridskor och binda dem vid fronten. Undvik att binda dem för hårt för att upprätthålla en god blodcirkulation.

2 Försörja dig på någon som kan åka skridskor - om möjligt - när du får på isen. Om det inte finns någon där för att hjälpa dig, hänga på korten eller räcket som omger isbana. Stå på isen, att hålla din vikt centrerad och balanserad på dina skridskor. Dra dig längs styrelser eller låta någon dra dig för att få fart.

3 Vrid med hjälp av vässade kanterna på dina skridskor medan något flytta din vikt. Vänd fötterna något i den riktning du vill gå. Börja långsamt tills du känner dig mer bekväm glidförmåga på isen. Bromsa eller stoppa genom att tårna i att skapa formen av en snöplog med dina inlines. Kanterna på skridskorna skaver isen och sakta ner dig.

4 Få glider hastighet på egen hand genom att använda en skridsko för att driva och den andra för att glida. Vända en fot så den är placerad minst 45 grader från den andra foten. Vinkel foten används för att skjuta, så att kanten på bladet kommer att hålla i isen. Håll foten vinkelrätt mot den riktning du är på väg.

5 Håll den andra foten rakt i den riktning du vill gå. Skjut bort med en fot och glida med den andra. Den andra foten placeras sedan på samma sätt, i den riktning du glider. Håll ryggen rak och lätt böjda knän eftersom detta kommer att hjälpa dig att hålla balansen.

6 Upprätthålla hastigheten när du glider genom att upprepade gånger trycka bort med ena foten i en utåtriktad rörelse. Växla från ena foten till den andra som du skjuta dig själv tillsammans. Öva går långsamt först eftersom det är lätt att tappa balansen och falla.

Hur man köper Figur Skridskor för tjejer


Sporten i konståkning har fascinerat barn i alla åldrar i årtionden. Många unga flickor och pojkar drömmer om att kliva ut på isen och utföra rörelser de såg på TV. En av de första stegen till att bli en professionell konståkare är att hitta rätt skridskor. För flickor, innebär detta att hitta skridskor som hjälper dem att lära sig att korrekt och bekvämt utföra grundläggande och avancerade drag.

Instruktioner

1 Mäta längden och bredden på båda fötterna. Detta är viktigt eftersom flickans fötterna inte kan vara av samma storlek. Flickor ska bära en tunn par strumpor när skridskoåkning, så göra nödvändiga justeringar.

2 Placera flickans fötter i ett par skridskor. Du kan behöva prova på flera par innan du hittar de rätta. Storleken på skridskor varierar mellan olika tillverkare. Den idealiska paret kommer passa väl i hälen, båge och boll av flickans fötter. Tårna ska kunna röra sig något, men hela hennes fot bör inte glida inuti skridskor.

3 Knyt skridskor tätt. Skosnören bör vara tillräckligt stram för att hålla åkarens vrister på plats men inte alltför hårt att de avskurna cirkulationen till hennes fötter. Majoriteten av trycket ska placeras på de fyra översta öljetter av skosnören.

4 Be åkare att stå upp. Tårna bör försiktigt trycka mot framsidan av skridskor. De bör inte böjas eller känner öm

5 Inköps stövlar som är en bit för att inleda åkare. Dessa skridskor bör också innehålla tung stoppning för att skydda och trösta den nya skater fötter och vrister. Avancerade åkare bör överväga separat köpa skridskor och blad. Detta kommer att möjliggöra mer anpassning.

Tips

 • Början åkare ska köpa figur skridskor som är något större för att rymma för någon tillväxt. Rudimentära tekniker skridskoåkning kräver inte den perfekta passformen som är nödvändig för mer avancerade åkare.

Hur Mold Skridskor vid mitt hus


Med nya kompositmaterial och spjutspetsteknik, skridskor blir ljusare och ljusare hela tiden. Mer avancerade modeller innehåller ofta potential för formning skon till en skridskoåkares fot med hjälp av en special kalibrerad skridsko ugn för att värma gel förpackningar inuti skridskor. Anpassade gjutna skridskor minska sannolikheten för blåsor utvecklas i tryckpunkter. De flesta tillverkare avråder försöker detta hemma, men du kan göra det i en vanlig ugn.

Instruktioner

Förberedelse

1 Kontrollera att skridskor du köpt kan värme formas. Titta i rutan, på garanti halka eller på kanten av boxen. Ring tillverkarens garantinumret på garanti halka eller på nätet om du inte kan hitta denna information.

2 Kontrollera om lämplig formningstemperatur ligger på den ursprungliga tillverkarens skridsko rutan. Hitta den specifika temperatur som rekommenderas för ditt varumärke av skridskor. Denna temperatur varierar mellan skridsko varumärken, så se till att du hittar en viss temperatur innan formningsprocessen.

3 Värm konventionell ugn till lämplig temperatur ligger på skridskon rutan. Placera inte dina skridskor i ugnen innan temperaturen i ugnen når lämpliga grader.

4 Placera termometer i ugnen i ca en minut att få en korrekt avläsning av temperaturen. Säkerställa att ugnstemperaturen läser exakt samma som det som anges på skridskon rutan.

Upphettning av skridskor

5 Placera dina inlines står upp mellan spjälorna i ugnen rack innan du placerar dem i ugnen. Se till att luckra upp snören och dra tunga skridskon framåt, och se till att de skridskor står upp ordentligt.

6 Kontrollera tillverkarens rutan för lämplig uppvärmningstiden, och ställa in timern till denna tid. Om du inte kan hitta den här informationen direkt på rutan, kontrollera garanti halka eller på tillverkarens hemsida på nätet.

7 Placera dina skridskor i ugnen i rätt läge enligt anvisningarna i steget ovan och starta timern.

8 Värm skridskor för mängden tid riktas på tillverkarens låda, och kontrollera varje några minuter för att säkerställa att de skridskor kvar i rätt läge.

Gjutning skridskor

9 Ta skridskorna från ugnen och placera dem direkt på fötterna när du sitter ner.

10 Knyt skridskor som vanligt och förbli sittande i 20 minuter. Inte stå upp eller flytta runt.

11 Ta bort skridskorna efter 20 minuter. Sätta skridskor åt sidan under minst 24 timmar, med ingen förslitning.

Tips

 • Värme gjutning dina skridskor hemma kan tillverkarens garanti.
 • Placera dina skridskor i kylen eller frysen kommer att skada dem, inte påskynda processen upp.

För skydd och prestanda, ishockeyspelare bära en hel del utrustning. För att säkerställa att varje punkt sätts på korrekt, redo för spelet är tidskrävande. Växel läggs i lager, börjar med underkläder och slutar med att ta tag i pinnen innan du går på isen. Barnen kommer att behöva hjälp under flera år tills de lära sig processen och kan fästa utrustning och knyta skridskor själva. För målvakter, är dressing ungefär densamma. Lägg bara till de skrymmande målvakts kuddar och ersätta hockeyhandskar med en målvakt handske och blockerare.

Instruktioner

1 Sätt på underkläder. Beroende på önskemål, kan dessa inkluderar en lång eller kort ärm skjorta, shorts, eller ljus svett skjortor och byxor. Vissa spelare bära långkalsonger.

2 Placera strumpor på båda fötterna. De bör inte vara för tjock. Detta kommer att förhindra skridskon från sitta åt ordentligt på foten. Skridskor måste tätt. Vissa spelare föredrar att inte bära strumpor.

3 Sätt på en jock med skyddande cup. En option är jock shorts, som kan bäras som ett underplagg och som innehåller en påse för den skyddande kopp. (Självklart, lady spelare hoppa över detta steg.)

4 Bifoga en hockey strumpeband runt midjan. Om du föredrar att hålla upp hockey strumpor med clips, då du behöver strumpeband. Om du använder tejp eller kardborreband, hoppa över detta steg.

5 Börja att dra på hockeylaget strumpor. Om benskydd har remmar ansluter dem först på benen och dra strumpor upp över dem. Om benskydd inte har remmar, placera dem över smalbenet och knä som du drar upp strumpan. Strumporna sträcks ungefär halvvägs upp på låren.

6 Fäst hockey strumpor med tejp eller kardborrband. Linda hockey tape två gånger runt toppen av strumpan och har det fastnar på shorts plagget. Använda klar hockey tape, eller färgade hockey band som matchar strumpor, linda den runt underbenet under knäet för att hålla de benskydd på plats. De hockey jock shorts innehåller flikar med kardborrband som kan fästas till början av de strumpor för att hålla upp dem.

7 Dra upp hockey byxor, som dras åt runt midjan med den medföljande bälte. Vissa spelare använder fortfarande hängslen.

8 Snöra på skridskorna, se till att de är bekväma och säkra. Dubbelknut skosnören. Långa skosnören måste stoppas in i bagageutrymmet.

9 Applicera armbågsskydd, som sätts på plats med Velco. Axelvaddar läggs över huvudet och dras åt för en bekväm passform. Detta följs av jersey (traditionellt kallas tröjan). Vissa ligor kräva halsskydd, vilket är en väsentlig skydd monteras runt halsen och hålls samman med kardborrband.

10 Fäst hjälmen med hakrem. Kontrollera insidan / utsidan av hjälmen varje gång du använder den. Om den har några sprickor eller andra skador, inte använda den. En munskydd krävs också.

11 Sätt på hockeyhandskar, plocka upp klubban och gör din väg till isen.

Hur Lace rullskridskor


Korrekt snörning skridskorna kan förhindra mul smärta, obehag och skada, vilket gör det ett viktigt steg för att njuta av din tid med din inline, quad eller skridskor. Snörning tekniker för skridskor är de samma som för skor och stövlar, och samma typer av modifikationer kan användas för människor med särskilda fot behov.

Instruktioner

Kors och tvärs snörning

1 Trä spets genom den nedersta öljetter av skridskon. Dra varje ände av spets genom öglorna från botten till toppen.

2 Mata spets genom nästa par av öglor. Korsar ändarna av snören över varandra och dra dem genom snörhålen från botten till toppen.

3 Upprepa steg två. Fortsätt att korsa ändarna av spets över varandra och trä dem genom öglorna tills skridskon är helt spetsad.

Zipper Lacing

4 Trä spets genom den nedersta öljetter av skridskon. Dra varje ände av spets genom öglorna från botten till toppen.

5 Wrap ändarna under spets. Loop ändarna av snören under tidigare spetsad sektionen.

6 Mata spets genom nästa par av öglor. Korsar ändarna av snören över varandra och dra dem genom snörhålen från botten till toppen.

7 Upprepa steg två och tre tills skridskon är helt spetsad. Detta snörning teknik kommer att hjälpa din skridsko hålla en perfekt passform.

knotted Lacing

8 Trä spets genom den nedersta öljetter av skridskon. Dra varje ände av spets genom öglorna från botten till toppen.

9 Knyt en knut. Korsar ändarna av snören över varandra en gång och ögla en ände av spets under och över den andra.

10 Mata spets genom nästa par av öglor. Dra ändarna av snören - från botten till toppen - genom öglorna mot vilken de ledande.

11 Upprepa steg två och tre tills skridskon är helt spetsad. Detta snörning teknik kommer att hålla skridskon tight och är lättare att justera än blixtlås snörning.

Tips

 • Se till att snöra symmetriskt så det finns en jämn mängd spets på varje sida när du knyta skridskor.
 • Skärpning och lossa dina skosnören behov kan hjälpa korrekt obehag eller en ofullkomlig passform.
 • Om du upplever extrem eller ihållande smärta oavsett justera dina skosnören och skridskor, söka ett nytt par skridskor och / eller konsultera en läkare.
Hur man mäter Hockey Skate Laces

Hockey, oavsett rulle eller is, fritids- eller yrkesmässig kräver välsittande, säkert fastsatta hockeyskridskor. Dina hockey skosnören säkerställa en perfekt passform, så att du kan göra snabba vändningar och snabba stopp på slick spelyta. Oavsett om du väljer vaxat eller regelbundna skridsko skosnören, gör rätt längd du att knyta skridskor hela vägen till toppen ögla, stödja och skydda anklarna från skador. Om du behöver köpa nya skosnören, kontrollera dina skridskor för att hitta rätt spets längd.

Steg 1

Mäta och registrera avståndet mellan de två botten öljetter, närmast tån, med hjälp av ett måttband.

Steg 2

Räkna antalet öljetter upp en sida av skridskokängan. Antalet öljetter kommer att variera beroende på skridskon storlek, stil och varumärke.

steg 3

Multiplicera åtgärd antalet öljetter, sedan multiplicera den siffran med två. Detta ger dig full mätningen från öglan till litet hål, från botten till toppen av skridskon boot.

steg 4

Lägg 18 inches till mätningen att ta hänsyn till de fria ändarna som behövs för att knyta skosnören. Denna siffra ger dig basen längden på skosnören. Då runda upp till närmaste spets storlek.

varningar

 • Snöra skridskorna tätt, med hjälp av en spets åtdragningsverktyg. Om snören är för lös, riskerar du en stukad eller bruten fotled när du gör en snabb sväng eller stanna.
 • Om snörena är för långa, linda dem en gång runt toppen av skridskon innan binda dem tätt. Detta hindrar skosnören blir trassla under dina skridskor och snubbla dig.

tips

 • Skosnören är tillgängliga i ett antal storlekar. Generellt barns skridskor kräver 36-, 45- eller 54-tums spetsar; junior storlek skridskor kräver 72- eller 84-tums spetsar; och vuxenstorlekar kräver 84-, 96-, 108-, 120- eller 130-tums skosnören.
 • Om de gamla spetsar finns, ta bort dem från skridskor och mäta dem med ett måttband.
 • Spets längd diagram är vanligtvis tillgänglig på webbplatsen vid beställning skosnören nätet.

Saker du behöver

 • Måttband
 • Kalkylator

Hur man knyter Ishockey skridskor


Skridskoåkare och hockeyspelare vardera bär en unik skridsko för att utföra händiga och agila manövrar på is. Alla skridskor, inklusive hockeyskridskor, måste vara tuff och tålig att hantera svåra förhållanden ute på isen, och bör passa tätt och säkert för att möjliggöra snabb och exakt rörelse. Lösa hockeyskridskor slutändan kommer att hindra någon hockeyspelare prestanda, och kan leda till allvarliga skador om skridskorna ska halka. Att lära sig att korrekt spets och slips hockey skridskor säkert är viktigt för alla hockeyspelare att prestera på en optimal nivå när du är ute på isen.

Instruktioner

1 Sätt foten i skridskon och tryck ner foten och tillbaka till sittplats hälen hela vägen till baksidan av skridskon.

2 Snöra skridskon genom att sätta in skosnöret i botten ögla och över till den andra nedre öglan. Dra spetsar upp på båda sidor och se till att du har en lika lång spets på båda sidor. Placera höger spets in i nästa tillgängliga öglan på den vänstra sidan av skridskon, sedan spetsar över till den tredje öglan på den högra sidan. Gör samma sak med den vänstra spetsar, passerar det över till den högra sidan av skridskon och rygg. Alternate snörning i detta mönster tills du når de fyra översta öljetter.

3 Cinch snören ner tätt genom att greppa den övre spets korsningen och dra upp för att avlägsna eventuella slack. Fortsätt sedan snörning vardera änden genom lämpliga öglor på toppen av skridskon. Dra tight, hålla trycket på varje spets som du sätter dem i nästa ögla, och upprepa tills skon är helt spetsad.

4 Knyt snören i en vanlig båge genom att korsa skosnören och hugg ena änden i den andra. Loop ena sidan och sedan svepa den motsatta spets runt slingan (denna åtgärd kommer att skapa en slinga) och bilda en annan slinga genom att dra spets genom öglan du just har skapat. Upprepa processen för att skapa en dubbelknut.

Tips

 • Se till att du använder mest tryck på de fyra översta öljetter som du snöra skridskon.
 • Du kommer att behöva justera dina skosnören varje gång du sätter på skridskon eftersom de kommer lossna när du tar bort dem. Skate spets åtdragningsverktyg finns tillgängliga för att underlätta processen att skärpa skosnören; dessa finns på de flesta sportartiklar och hockey butiker.

För hockey målvakter, är namnet på spelet stopp puckar. Det tar en viss typ av person, och ingen osäkra finansiella investeringar, gärna stå på plats medan hårdgummi puckar avfyras på sina huvuden. Förr i tiden, målvakt växel var ofta besvärliga och gjorde mycket lite för att skydda bäraren, för att inte tala prestanda. Lyckligtvis, de moderna redskap som finns idag erbjuder överstiger i båda områdena, så länge som det bärs på rätt sätt. Standarden är nu för ben kuddar för att rotera runt målvakten ben, vilket möjliggör säkrare is kontakt samt lägga till en grad av knäskydd, men att få dynan att rotera korrekt kräver en viss inställning know-how.

Instruktioner

1 Mät ungefär en tum ner från den del av dynan där tå skosnören bifoga (tån bron) och knyt en knut i skosnören. Applicera en droppe superlim till knuten för ytterligare styrka om så önskas.

2 Knä på ett knä med dina skridskor och mål byxor, lägga ett ben pad ansikte ner framför din skate. Trä den högra och vänstra spets genom öppningen under din skridsko, bakom bladet, för att bilda en "X"

3 Dra skridskon spets mot dig, stoppa när knuten är tätt med den främre bladet. Då linda resterande spets runt bladet i "X" mönster, vilket innebär att ungefär sex inches av spetsar lösa att knyta en knut på toppen av din skridsko.

4 Trä den nedre bandet av dynan genom öppningen under bollen på foten och fäst två till tre hål lösare än vanligt med en traditionell pad. Om din pad har alla nylonband vs läder med hål och plast reglagen för att justera. Fortsätt att fästa de återstående banden något snävare än den första, lämnar de två översta remmarna ogjort.

5 Fäst de två sista banden mycket löst, mer så än det första bandet. Upprepa för andra benet dynan. När detta är gjort, ska dina kuddar känns väldigt löst. Släpp in en fjäril spara och märker hur dina kuddar rotera. Du vill dynan att ligga helt horisontellt med golvet och knät att landa perfekt i mitten av landningsställ. Om inte, något åt ​​alla remmar men den översta och upprepa tills du har uppnått rätt passform och pad roterar.

Tips

 • När du har fått kuddar för att passa rätt, försök att fjäril på isen. Du kanske upptäcker att du behöver justera för förlusten av friction.Some ersätta tå skosnören med regelbundna skridsko skosnören, eftersom materialet tillåter fastare knutar och bättre kopplingsförbehåll.

Det säkraste sättet att Lace Skridskor


Du behöver bra balans och stabilitet att hålla sig upprätt på skridskor. Ostadiga åkare kommer sannolikt att hamna snubbla eller falla. Att hålla dig säker på isen börjar med korrekt knyta dina skosnören. Det säkraste sättet att spets skridskor börjar med tålamod och gå igenom lämpliga åtgärder för att säkerställa en tät passning. Håll bara tillräckligt med utrymme i fotleden del av din skridsko att bibehålla sin flexibilitet för snabba stopp och starter.

Instruktioner

1 Lossa alla de snören på skridsko, från den övre öglan till botten.

2 Sätt din fot hela vägen in. Justera foten så hälen och tårna är bekväm innan snörning. Ta tag i skridskon tungan och dra det för att säkerställa en god passform.

3 Dra snören tätt, börjar med bottensatta av öljetter och flytta din väg uppåt. Fortsätt denna process, en uppsättning av öljetter i taget. Dra snören spända, men inte för hårt för att orsaka smärta eller avskurna cirkulationen.

4 Håll spänningen i skosnören när du når den tredje eller fjärde ögla uppifrån. Dra skosnören stram, upprätthålla spänningen genom hela processen. Snöra knutarna upp till toppen ögla för skridskor och näst sista ögla för hockeyskridskor.

5 Dubbelknut snören upptill. Tuck snören i sidorna av dina skridskor för att säkerställa ingenting hänger över utsidan av skridskon. Upprepa steg ett genom fem för det motsatta skridskon.

Tips

 • Undvik snörning översta öglan på hockey skridskor för att möjliggöra fotled flexibilitet i sportens plötsliga starter och stopp.