XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem

snöärtor

Grapefruit Seed Extract & amp; Vårtor

Grapefrukt utsäde utdraget är ett komplement som kan vara till hjälp vid behandling av vårtor, enligt University of Maryland Medical Center (UMMC). Grapefrukt utsäde utdraget ibland förväxlas med vindruvskärnextrakt, som är en annan komplement. Grapefrukt utsäde utdraget bör inte användas som en ersättning för traditionell medicinsk vård. Se din hälsa leverantör för information om behandling för ditt tillstånd.

Försiktighet

Patienter som tar blodförtunnande läkemedel, såsom warfarin, bör undvika grapefruktkärneextrakt, eftersom det kan minska effektiviteten. Rådgör med din läkare om läkemedel som kan interagera med detta tillägg. Dessutom finns det oro över säkerheten av vissa märken av grapefrukt utsäde utdraget. En studie som publicerades i juli 2001 numret av Journal of Agricultural and Food Chemistry tittade på olika prover av flytande grapefrukt extrakt och fann att sju av tio av dessa prover innehöll upp till 8,03 procent av den kraftfulla kemiska bensetoniumklorid. De pulveriserade prover innehöll ännu högre, osäkra koncentrationer av denna kemikalie, rapporterade forskare Gary Takeoka.

främja Immunitet

Antingen i kapsel eller droppform, grapefrukt utsäde utdraget innehåller uppgift antibakteriell och anti-svamp egenskaper. Vidare kan det vara till hjälp i att främja immunfunktion, UMMC stater. Vårtor orsakas av olika stammar av en gemensam virus hos människor, de humant papillomvirus; och om huden är skadad eller trasig, är det mer sannolikt att visas i dessa områden. Alla vårtor kan spridas till olika delar av kroppen, och om du får behandling, tenderar de att försvinna sedan dyka upp igen, enligt UMMC.

Hur Grapefruit Seed Extract görs

Grapefrukt utsäde utdraget är gjord av grapefrukt frön och massa, som sedan mals till ett fint pulver. Pulvret destilleras sedan för att avlägsna fibrer och pektin. En destillerad blandning löses i vegetabilisk glycerin och upphettas. Slutprodukten är en destillerad version av nyttiga näringsämnen som finns i grapefrukt.

Fördelar med Grapefruit Seed Extract

Eftersom grapefrukt utsäde utdraget fungerar som ett brett spektrum "baktericid, fungicid, antiviral och antiparasit förening", enligt en rapport från CBS nyheter, har det många potentiella användningsområden för att öka den totala immunförsvar. Även om det inte har funnits några formella studier om effekten av behandling av vårtor specifikt med grapefrukt utsäde utdraget, CBS news pekar på många typer av hudsjukdomar som kan få hjälp med detta tillägg: Dessa inkluderar behandling av vårtor, liksom fotsvamp, förhårdnader , liktornar, blåsor och nagel svampar. Ytterligare studier behövs för att bedöma effektiviteten av grapefrukt utsäde utdraget mot andra former av behandling för dessa förhållanden.

Hur man använder Grapefruit Seed Extract

Enligt UMMC, ta grapefrukt kärneextrakt i 100mg kapselform, eller 5 till 10 droppar, tre gånger dagligen, "för antibakteriella, svampdödande och antiviral aktivitet och immunitet." Extraktet kan läggas till din favoritdryck. Långsamt öka behandlings till upp till fem gånger per dag, enligt Nutritream hemsida. Att behandla vårtor, ta grapefrukt kärneextrakt i kapsel eller flytande form, samt behandling av vårtor lokalt. Applicera två gånger dagligen direkt till det drabbade området.

Nattetid Smärtor i händerna från artrit

När händer värker nattetid på grund av artrit smärta, är det svårt att få en god natts sömn. I stället för flytande iväg till ett drömtillstånd, är känslor av oro, irritation och en önskan om lättnad och en snabb åtgärd alltför tidskrävande. Två typer av artrit, reumatoid artrit eller osteoartrit, kan skapa nattetid smärtor i händer som kan störa en god natts sömn.

Natt Smärta i tumbasen

Under dagen, gemensamma aktiviteter såsom att vrida ett lock, genom att använda bestick, vrida nycklar, trädgårdsarbete, skriva och skriva kan inte vara anledning till oro. Dock kan dessa aktiviteter orsaka ledinflammation med uppkomsten av smärta på natten. Enligt American Society for Surgery av handen, "Allvarlighetsgrad kan också utvecklas till smärta i vila och smärta på natten. I svårare fall sker progressiv förstörelse och mal-anpassning av leden, och en bula utvecklas vid basen av tumme som det metakarpala rör sig ut ur sadeln gemensamt. "

Natt Smärta i flera Hand Leder

Om handen smärta uppstår i flera områden i handen, kan reumatoid artrit vara orsaken. Klassiska symptom på reumatoid artrit inkluderar svullna eller ömma leder. I början stadier av reumatoid artrit, är smärtan intermittent och lättad genom att vila händerna. Men forskare från Cleveland Clinic fann att "eftersom sjukdomen fortskrider, blir smärtan mer konstant, även förekommer vid vila. Karaktär smärt ändras från en molande värk till skarp, ibland utstrålande smärta. Generellt är smärtan värre när barometertrycket faller. "

Handen Smärta som förhindrar Sleep

Nattetid hand smärta från artrit förhindrar sjuka från att sova. Även om arthritispatienter somna, det finns tillfällen då hand smärta väcker dem. Även om händerna inte är engagerade i fysisk aktivitet, de inflammerade leder leda till smärta och ångest. Enligt Karen Cooksey, "Om en tredjedel av människor som har ont när du försöker sova lider av artrit smärta." Ms Cooksey fortsätter med att citera en studie från en nyligen genomförd opinionsundersökning: "Enligt" Sleep in America "poll, 72 procent av äldre amerikaner som diagnostiseras med artros och andra typer av artrit upplever sömnproblem."

Trigeminusneuralgi & bröstsmärtor


Trigeminusneuralgi har kallats den "självmord oordning," på grund av allvarliga och hänsynslösa ansiktssmärta. Några av de svåraste smärtsyndrom att behandla är nervsjukdomar. Mediciner används för att behandla nervsmärtsyndrom är ibland ineffektiva, och operationer för att bota dem kan ibland lämna patienter med smärta som är betydligt sämre än den ursprungliga smärta. Det finns en direkt koppling mellan trigeminusneuralgi och bröstsmärtor som innebär en kemisk våg av katekolamin, som kan härma en hjärtattack.

Identifiering

Trigeminusneuralgi identifieras med funktioner av svår ansiktssmärta som varar från några sekunder till några minuter, men kan följas av perioder av remission och ytterligare attacker. Korrelationen mellan trigeminusneuralgi och bröstsmärtor redovisas när bröstsmärta sker direkt efter attacken börjar.

triggers

Den plågsamma ansiktssmärta av trigeminusneuralgi kan utlösas av vardagliga aktiviteter, såsom tugga, leende, eller ens borsta sina tänder. Rapporter om en lätt bris har också varit kända för att utlösa dessa attacker, som har beskrivits som elektriska stötar, stickande, eller brännande i naturen.

Betydelse

Om den lämnas obehandlad kan smärttillstånd såsom trigeminusneuralgi leda till depression och en allmän minskning av livskvaliteten för drabbade. En neurolog är en läkare som specialiserat sig på sjukdomar och störningar i ryggraden och centrala nervsystemet, och ska alltid vara din första försvarslinjen för diagnos och behandling.

Teorier / Spekulationer

En teori föreslår att kompression av trigeminusnerven från en tumör eller ven orsakar lokal demyelinisering, i vilken det skyddande höljet som omger nerverna har nötts bort. Detta kan resultera i en komplex misständning av felaktiga nervimpulser.

Vid första anblicken kan man tro att den svåra smärtan av denna sjukdom orsakar ångest relaterad bröstsmärta, som helt enkelt inte är fallet. Smärta av något slag orsakas av kemiska budbärare som talar om för hjärnan att något är fel. Tyvärr, att hitta orsaken är inte alltid enkelt, och en dominoeffekt kan inträffa med uppkomsten av smärta och efterföljande kemiska överspänningar.

Mekanism

En medicinsk anomali som kallas Coeur douloureux förknippas med trigeminusneuralgi. Bröstsmärtor efter en attack orsakas av en temporär ökning i kemiska katekolamin. Detta är en naturlig reaktion på plötslig och svår smärta, eller upplevda hot. Den övergående bröst smärta orsakas av en ballongflygning som sker i mitten av området för de hjärtkamrarna, och även om inte vanligtvis allvarliga, kan detta symptom härma en hjärtattack.

överväganden

Även om det finns ett direkt samband mellan attacker av trigeminusneuralgi och frisläppandet av katekolamin, måste andra orsaker till bröstsmärta uteslutas först. Ett nära samarbete med din neurolog och apotekare att till fullo förstå denna sjukdom, och alla eventuella biverkningar av de mediciner som används för att behandla nervsmärta. Se till att apotekspersonalen är medveten om alla receptbelagda mediciner, over-the-counter mediciner och naturmedel som kan orsaka biverkningar med din behandling.

Nacke och ryggsmärtor är vanliga besvär hos patienter som har Parkinsons sjukdom. Medan de flesta referenser listar de allmänna symtomen vid Parkinsons såsom varande stelhet, långsamma rörelser och dålig balans och koordination, är några gånger smärta nämns som en primär symptom. Men enligt centrat för Parkinsons sjukdom och andra rörelserubbningar vid Columbia University Medical Center, mer än hälften av alla patienter med Parkinsons rapport sjukdom upplever smärta.

orsaker

Dålig hållning, obekväma rörelser, smärta från dystoni och nervsmärta är ofta orsakar smärta i samband med Parkinsons sjukdom. Nervsmärta är oftast orsaken till halsen eller ryggsmärta. Även om läkare ibland svårt att fastställa orsaken till smärtan, anamnes och fysisk undersökning är förmodligen den mest användbara diagnostiska verktyg. Eftersom en läkare måste utesluta om artrit, benskörhet eller skolios kan orsaka en patients rygg eller nacksmärta, kan ben skannar och röntgen behövas. Din läkare kan också hänvisa dig att se en reumatolog eller en ortoped för vidare utvärdering.

muskuloskeletal smärta

Värkande muskler och leder är vanliga symtom hos patienter med Parkinsons sjukdom. Stelhet i armar och ben och bål, dålig stående ställning och spända muskler bidrar till muskuloskeletal smärta rapporterats av många människor som har Parkinson. Denna typ av smärta påverkar ofta axeln, höften, ryggen och nacken, och orsakas vanligen av orörlighet och styvhet. Det är lätt för en person med Parkinson att fastna i en ond cirkel av smärta. Sjukdomen orsakar stelhet som minskar en persons rörelseomfång. Detta i sin tur orsakar smärta, vilket gör det ännu svårare att flytta. Många gånger ryggsmärtor påverkar en persons kroppsställning. Dålig hållning bidrar sedan till muskuloskeletal smärta. Behandling kräver i allmänhet sjukgymnastik för att förbättra rörelseomfång.

dystoni

Dystona muskelspasmer kan vara ganska smärtsamt för Parkinsons patienten. Dessa muskelspasmer kännetecknas genom att vrida rörelser som kan påverka ansikte, hals, armar och ben och bål. Det kan också kännas som kramper. Ofta muskelspasmer orsakar fötter och tår att krypa. Ibland dystoni kan vara en bieffekt av medicinering, i vilket fall dosen minskas eller en annan drog är substituerad.

Ischias

En neurolog skall bedöma en patient för att diagnostisera nerv eller rot smärta. Ischias, som orsakas av inflammation i ländryggen, är ett tillstånd som ofta måste tas upp i Parkinsonpatienter. Drabbade individer beskriva den smärta som en skarp, brännande känsla som strålar ner en lem. Denna typ av smärta i nedre ryggen är normalt behandlas med träning och sjukgymnastik tillsammans med smärtstillande.

Förebyggande

Regelbunden motion är förmodligen det bästa sättet att hantera smärta på grund av orörlighet och styvhet. Tala med din läkare om att ta över disk icke-steroida antiinflammatoriska läkemedel för att lindra mindre värk och smärta. Han eller hon kanske vill övervaka din användning av dessa läkemedel som långvarig användning av antiinflammatoriska medel, såsom ibuprofen, kan öka risken för att utveckla sår, gastrointestinala blödningar eller njurproblem.

Andra skadliga effekter

Nacke och rygg smärta kan orsaka individer med Parkinsons sjukdom att sova dåligt eller blir deprimerad. Ibland sömnlöshet orsakas av läkemedel som används för att behandla sjukdomen. För vissa människor, ofrivilliga benrörelser avbryta sömn. Kronisk smärta kan också orsaka depression som sömnlöshet är ett vanligt symptom. Men resultaten av en studie som publicerats av "Science" i februari 2004 visar att depression kan faktiskt vara en riskfaktor för individer utvecklar svår smärta i nacke eller nedre delen av ryggen. Även om många patienter med Parkinsons sjukdom lider av depression efter första diagnosen, många går untreated för depression, som kan orsaka smärta.

Hud taggar och vårtor är både små utväxter som visas på olika delar av kroppen. Det är inte alltid lätt för dig att skilja mellan dem.

hud taggar

Dessa är små hängande bitar av hud som vanligtvis oregelbunden och krokig utseende med en köttig färg eller mörkare hudfärg.

Områden som påverkas av Skin Tags

Hud taggar kan förekomma var som helst på kroppen, speciellt i hudveck, såsom i armhålan. De är godartade och visas när du blir äldre.

Vårtor

Dessa är små vita eller röda knölar som antingen kan höjas eller platta. Vårtor orsakas av humant papillomvirus.

Områden som påverkas av vårtor

Vårtor debuterar vanligen på händer, fötter, och ibland i ansiktet.

Risken för infektion

Hud taggar är inte smittsam. Vårtor anses smittsam, men de flesta är inte farliga. Dock bör genitala vårtor, som kan vara förknippade med livmoderhalscancer, får omedelbar behandling.

Neuropati, även kallad perifer neuropati, är skador på centrala nervsystemet. Skador från skada eller sjukdom påverkar nervfibrer resulterar i smärtsignaler som sänds till hjärnan. Smärtsamma tillbaka symptomen är vanligtvis förknippas med neuropati.

orsaker

Neuropatisk ryggsmärta kan orsakas av alkoholism, diabetes, ischias, är HIV-positiv eller har AIDS, amputation, kemoterapi, bältros och ben, höft och ryggproblem. Andra orsaker är repetitiva rörelser såsom att skriva eller skriva under långa perioder. Tumörer eller onormal tillväxt kan trycka på nervfibrer resulterar i skador på nerven.

symptom

Symtom på neuropatisk ryggsmärta kan innefatta kraftiga elektriska ryck smärtor, brännande känsla, domningar, svaghet, stickningar och smärta som löper genom baksidan i ben och armar. Andra symptom på neuropati kan innefatta känslighet för beröring, muskelsvaghet, koordinationssvårigheter och förlust av tarm eller blåsfunktion.

typer

Det finns två klassificeringar av ryggont relaterat till nervskada, neuropatisk och nociceptiv smärta. Nociceptiv smärta är skador på sensoriska nerver och mjukdelar såsom senor och ligament. Denna typ av smärta känns normalt som en djup bulta eller värk, är lokaliserad i ett område och typiskt blir bättre efter behandling. Neuropatisk smärta orsakas av skador på nervfibrer och vanligtvis känns skytte eller brännande smärta.

Diagnos

Neuropati kan vara svårt att diagnostisera eftersom det är faktiskt ett symptom på andra medicinska tillstånd. Din läkare kommer att utföra en fysisk och neurologisk undersökning kontroll av muskelsvaghet, placering av smärta, hållning och koordination. Andra förfaranden kan inkludera en electromyogrophy som mäter elektriska urladdningar i musklerna och en nervledningstest som mäter hur snabbt nerverna bär signaler till och från hjärnan.

Behandling

Mild ryggsmärta orsakad av neuropati kan lindras med over-the-counter smärtstillande medel. Receptbelagda smärtstillande kan rekommenderas för svår ryggsmärta, men är för kortvarig användning endast på grund av risken för beroende. Anti-beslag läkemedel såsom pregabalin eller topiramat kan lindra nervsmärta genom att blockera smärtsignalerna. Lidokain plåster innehåller bedövningssalva och appliceras på den allvarligaste uppkomst av smärta. Upp till tre plåster kan användas dagligen. Antidepressiva läkemedel såsom amitriptylin avlyssna smärtsignaler och kan lindra nervsmärta.

Kan äta ärtor eller squash som First Food orsaka svår förstoppning i spädbarn?

En hög halt av fiber innebär att både ärter och squash bör göra hälsosamma första livsmedel och inte heller bör resultera i förstoppning. Som sagt, när man startar en ny fast, kom ihåg att införa det med jämna mellanrum samtidigt behålla ditt barns flytande kost för att undvika komplikationer.

Tecken på Förstoppning

Kan äta ärtor eller squash som First Food orsaka svår förstoppning i spädbarn?

Ditt barn kan mycket väl vara förstoppad om han har dramatiskt färre eller fler tarmtömningar än normalt, enligt HealthyChildren.org. Håll utkik efter avföring med pebblelike konsistens eller med strimmor av blod på dem. Han kan förstoppad om han är alltför noga eller stammar för mer än 10 minuter utan att kunna passera avföring. Dessutom kan en förstoppad barn uppleva några ömhet i buken.

Ärtor och squash

Äta fiberrik fasta ämnen såsom ärtor och squash ska hjälpa barnet att undvika förstoppning och ge näringsmässiga fördelar. Halten fiberrik drar i vatten, att fylla i avföringen, men samtidigt hålla dem mjuka. Morötter, sötpotatis, jams, palsternacka och kålrötter bör alla vara lika fördelaktigt.

införande Solids

Kan äta ärtor eller squash som First Food orsaka svår förstoppning i spädbarn?

Första livsmedel bör kokt eller kokas tills den är mjuk och sedan mosad. Squash ska skalas och hackas i bitar och frön bör tas bort. I detta skede är barnets mag-tarmkanalen känslig och redo endast för lättsmälta livsmedel, bröstmjölk eller formel. Av denna anledning bör du införa första matar en i taget, med en veckas nåd mellan var och en av de tre eller fyra första mat medan du övervaka reaktionen av ditt barn. Införa fasta ämnen - även rätt fasta ämnen - alltför snabbt kan vara en orsak till förstoppning.

upprätthållande Vätskor

Kan äta ärtor eller squash som First Food orsaka svår förstoppning i spädbarn?

När du startar på fasta ämnen, är det viktigt att behålla ditt barns intag av vätska. Fiberrik fasta ämnen såsom ärtor och squash måste kunna dra in mycket vatten för att spela sin roll i att bygga upp mjuka men betydande avföring. Om de inte kan, kan förstoppning leda. Med detta i åtanke, införa först livsmedel förmiddagen, för att inte störa ditt barns mönster av bröst eller flaskmatning.

Håll baby glad

Kan äta ärtor eller squash som First Food orsaka svår förstoppning i spädbarn?

Förstoppning hos barn kan vara ett resultat av emotionell upprörd, så att inte tvinga fasta ämnen på en ovillig barn och ger gott om leenden och uppmuntran på de tidiga flöden. Flytta på fasta ämnen utgör en stor förändring i ditt barns liv, så använd amning och flaskmatning inte bara för näring utan också att förstärka en känsla av komfort och förtrogenhet.

Svåra buksmärtor efter att ha ätit

Buksmärtor efter att ha ätit är inte normalt, och kan härröra från någon av en mycket lång lista med möjliga orsaker. För att förstå din smärta bättre, och att komma fram till en diagnos, bör du se en läkare, som kommer att ställa en rad specifika frågor som syftar till att bättre definiera smärta. Några vanliga orsaker till buksmärtor efter att ha ätit inkluderar magsår, gallsten och mesenterialkärlsocklusion.

Frågor om svåra buksmärtor efter att ha ätit

Läkare tenderar att använda svaren på flera specifika frågor om buksmärtor att bestämma dess källa. Till exempel, där smärtan ligger? Övre högra kvadranten buksmärtor är sannolikt skiljer sig från övre vänstra kvadranten buksmärta, och båda är sannolikt skiljer sig från generaliserad buksmärtor. Vad gör smärtan känns som? Är det en skarp, tråkig smärta, eller är det en crampy, klämma smärta? Har smärtan stanna på en plats, eller betyder stråla ut till olika delar av kroppen? Vilka symptom förknippas med smärtan? Symtomen kan omfatta illamående, kräkningar, diarré eller uppblåsthet, och var och en kan peka på en annan orsak.

Magsår

Magsår, eller PUD, uppstår när magen skyddande foder är inte tillräcklig för att skydda den från syran magen använder för att smälta maten. PUD brukar presenteras som övre vänstra kvadranten eller övre centrala buksmärtor som börjar inom cirka två timmar efter att ha ätit en måltid, och beskrivs som skarpa eller tråkig smärta, ibland strålar igenom till baksidan. Det blir oftast bättre med over-the-counter antacida, och kommer att svara på receptbelagda syra-blockerare också. PUD kan vara ganska smärtsamt, särskilt om såret fördjupar tillräckligt långt för att perforera genom slemhinnan i magen.

gallsten

Gallsten typiskt närvarande som crampy smärta i övre högra kvadranten i magen, vanligtvis inom några timmar efter en måltid. Fet mat tenderar att göra smärtan av gallsten värre. Samt, feta människor och kvinnor är mer benägna att få gallsten. Gallsten smärta åtföljs ofta av illamående och kräkningar, och kan utstråla runt höger sida av kroppen till ryggen. Viktigt, medan vissa typer av buksmärtor kan bli bättre med omplacering, gallsten smärta fortsatt hård oavsett vilken position du placerar dig i.

mesenterialkärlsocklusion

Mesenterialkärlsocklusion resultat när kolesterol plack i artärerna som levererar dina tarmar bygga upp till den grad att blodflödet försämras. Mer blodflödet till tarmen krävs när du äter en måltid, så om dina artärer är igensatta av plack, kan äta en måltid fälla smärta om blodtillförsel är inte tillräckligt för att möta efterfrågan. Smärtan av mesenterialkärlsocklusion är typiskt diffus, och brukar åtföljas av mat rädsla - det vill säga patienter är rädda för att äta på grund av smärtan det orsakar - och viktminskning.

andra orsaker

Det finns många orsaker till svåra buksmärtor efter att ha ätit. Andra inkluderar celiaki, som presenterar med uppblåsthet och obehag efter att ha ätit mat som innehåller gluten protein, som finns i vete, råg och korn; laktosintolerans, som vanligtvis uppvisar obehag och diarré efter att ha ätit en måltid med laktos; och bakteriell matförgiftning, som klassiskt uppvisar crampy buksmärtor flera timmar efter att ha ätit värmas majonnäs produkter som innehåller.

Vad ska man göra

Om du är konsekvent upplever svåra buksmärtor efter att ha ätit, är det bästa man kan göra föra dessa symtom att uppmärksamma din läkare. En läkare kan ordinera läkemedel, göra tester eller rekommendera kostförändringar du kan göra i ett försök att göra smärtan att försvinna. Han kan också hänvisa dig till gastrointestinala specialister för ytterligare tester.

Vilka är de tecken och symtom på nedre ryggsmärtor under graviditeten?


Smärta i nedre ryggen är ett vanligt problem under graviditeten --- enligt American Association Graviditet, mellan 50 och 70 procent av gravida kvinnor upplever det. Det finns flera tecken, symptom och orsaker till graviditet ryggsmärtor, och att veta skillnaden mellan typiska smärta och något mer allvarligt är avgörande när du bär ett barn.

ryggradens smärta

Ryggradens smärta ses inte bara hos gravida kvinnor, men andra människor, liksom. Kvinnor som har drabbats av ryggradens smärta innan löper större risk för smärta under graviditeten. Denna typ av smärta har sitt ursprung runt basen av din ryggrad, vid eller strax ovanför midjan. Det kan också spridas till benen.
Var försiktig med står eller sitter under längre tidsperioder, eller göra tunga lyft --- dessa spänningar kan förvärra smärtan, och göra det värre eftersom dagen fortskrider.

Posterior bäckensmärta

Bakre bäckensmärta är ännu vanligare än ryggradens smärta och påverkar skinkorna och låren. Den orsakas av fysisk aktivitet som promenader, lyft, sitta ner och få upp. Böja höfter, som när du sitter vid en dator och framåtlutad över tangentbordet, kan öka smärtan.

Tecken överhängande Pain

Ryggsmärtor kommer med varningsskyltar, av vilka många är helt enkelt finns i ditt eget beteende. Det vill säga, att övervaka hur du flyttar, sova och kan luta sig minska ryggsmärtor innan det börjar. Höj dina fötter när du sitta och vila, och försöka att inte sova på rygg --- istället sova på vänster sida med en kudde under knäna.
Försök att inte böja sig vid midjan --- sätta sig på huk för att plocka upp föremål från golvet. Du kan också prova att bära en stödbälte eller special stag för att hjälpa till med den extra vikt du bär.

allvarliga tecken

Även ryggsmärtor är vanligt och inte typiskt tecken på allvarliga komplikationer, kan det ibland vara ett varningstecken. Om en procent av kvinnor upplever ischias, ett tillstånd som du ska träffa en läkare. Om du har svår ben och ryggsmärtor, med smärta som sträcker sig till foten med stickningar och domningar, kan du vara i riskzonen för ischias.
Slöa ryggsmärtor kan indikera tidig förlossning, och eventuella ryggsmärtor som uppstår med flytningar eller blödningar kan vara ett tecken på ett problem. Rådgör med din läkare omedelbart om du upplever dessa symtom.

Virala vårtor (Verruca vulgaris) är en del av humant papillomvirus gruppen. Storlek, form och färg på virala vårtor är rörliga, och de kan visas nästan var som helst på kroppen, men händer och fötter är de vanligaste områdena för infektion. Det finns många behandlingar för virala vårtor. För traditionella medicinska behandlingar, såsom frysning, kemisk catharadin, eller receptbelagda läkemedel, rådgöra med din hudläkare. Innan du gör det, men det några at-home åtgärder som du kan prova för att bota virus vårtor.

Instruktioner

topiska behandlingar

1 Köp en ansedd lokal vårtmedel (antingen grädde eller plåster) medicin från ett apotek. Vissa märken inkluderar Förening W och bett HP. Se till att vårtan behandling innehåller 17 procent salicylsyra. Denna ingrediens kommer att orsaka att huden skal, som är den önskade effekten av topiska behandlingar.

2 Blöt det smittade området i varmt vatten i 15 minuter.

3 Fil någon död hud från vårtan eller vårtor. Var noga med att inte irritera huden eller utsätta levande vävnad, eftersom det kan skada din hud när du har installerat den aktuella vårta grädde eller plåster.

4 Applicera ett lager av den topiska vårta grädde eller plåster på huden en gång per dag i upp till en månad.

Duct Tape Behandling

5 Täck vårtan eller vårtor med en liten bit tejp. Det bör vara precis tillräckligt stor för att helt täcka vårtan, men inte sträcker sig alltför långt på den omgivande huden.

6 Låt tejpen på huden under sex dagar. Om bandet faller bort under den tid, helt enkelt lägga till en bit för att ersätta den.

7 Ta bort tejpen efter sex dagar och omedelbart tvätta återstoden från vårtområdet.

8 Blöt vårtan området i varmt vatten i upp till 15 minuter.

9 File bort alla döda hudceller när vårtområdet är torrt. Upprepa behandlingen i upp till åtta veckor, eller tills vårtor försvinner.

Tips

  • Om du är gravid, kolla med din läkare innan några aktuella hud behandlingar. Om din hud blir irriterad eller börjar bildas ett utslag under antingen behandling, avbryta behandlingen och kontakta din hudläkare.