XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem

skrubba slapp hud

Hur gå ner i vikt utan att slapp hud

Lika stor som viktminskning är, kan det komma med en ned sida: slapp hud. Om du är kraftigt överviktig, särskilt om du är äldre, kommer huden inte knäppa tillbaka lätt, och du riskerar att ha slapp hud efter att du har nått din målvikt. Medan genetik spelar en stor roll i detta, kan du ge din hud lite hjälp.

Steg 1

Hur gå ner i vikt utan att slapp hud

Ta det lugnt. Nästan varje diet expert råder dig att förlora mer än 1 eller 2 pounds per vecka, vanligtvis betonar att detta bättre kommer att se till att du kan hålla vikten av. Men också hjälper huden "hänga" med viktminskning och krympa tillsammans med fettet under.

Steg 2

Hur gå ner i vikt utan att slapp hud

Träning. Som du gå ner i vikt, måste du hålla eller bygga din muskelmassa som du arbeta bort fettet. En bra övning regimen kommer att göra detta. Cardio träning kommer att bidra till att upprätthålla din muskelmassa medan du bränner fett, och styrketräning kommer att lägga muskelmassa att ta upp utrymmet under huden där fett brukade vara.

steg 3

Hur gå ner i vikt utan att slapp hud

Ät smart. Bara skära kalorier kommer att hjälpa dig gå ner i vikt, men vissa livsmedel bidrar till hälsan hos din hud. Tom Venuto, författare och personlig tränare, betonar vikten av essentiella fettsyror, rekommenderar att dieters ta ett tillägg som fiskolja eller linfröolja. Antioxidanter finns i frukt och grönsaker är viktigt också. Frisk hud är mer benägna att studsa tillbaka efter en stor viktminskning. Enligt en artikel i Dieter i Review, äta gurka, tomater och kokos kan också förbättra hudens elasticitet.

steg 4

Hur gå ner i vikt utan att slapp hud

Drick mycket vatten. Väl hydrerad hud är mer elastisk.

steg 5

Hur gå ner i vikt utan att slapp hud

Skrubba huden dagligen. Detta uppmuntrar elasticitet och cirkulation i huden, hjälper det att strama upp.

steg 6

Hur gå ner i vikt utan att slapp hud

Ge det tid. Venuto säger att han har känt av människor vars hud småningom ryggade tillbaka på plats, även ett eller två år efter deras stora viktminskning, om de bibehöll sina nya hälsosamma vanor.

varningar

  • Kontrollera med din läkare innan du påbörjar någon viktminskning eller träningsprogram för att se till att du är vid god hälsa och att er inställning är säker.

tips

  • Om du hamnar med slapp hud ett år eller två efter att ha förlorat vikt, kan du överväga plastikkirurgi för att bli av med överskottet. Få flera åsikter, föreslår Venuto, eftersom vissa mindre än etiska kirurger kan rekommendera drift även om det inte är nödvändigt.
Vad är det bästa för Firming slapp hud?

Kollagen och elastin hjälper till att hålla huden fast. Du kan utveckla slapp hud med ålder som huden förlorar sin naturliga elasticitet. Enligt Skincarephysicians.com är inneboende åldrande en naturlig del av åldrandet som minskar kollagen och elastin produktion i huden. Yttre faktorer såsom repetitiva ansiktsuttryck, sovställningar, rökning och solexponering i förtid kan åldras huden och leda till Byxhäng. Extreme eller snabb viktminskning kan också bidra till slappa hud.

metoder

Fysisk aktivitet kan förbättra slapp hud, med övningar som tonen musklerna under huden. Drick mycket vatten, exfoliera och återfukta huden för att förbättra och förhindra rinningar. Laser och kemisk peeling kan förbättra din slappa hud. Plastikkirurgi kan också ta bort överflödig hud som bottnar.

orsaker

Genetik kan predisponera dig att ha slappa hud på vissa delar av kroppen. Musklerna som stödjer din hud gradvis försvagas med åldern, och kan tillåta fett att ansamlas i områden som bildar saggy delar av huden. Vätskeretention kan orsaka svullnader som bildar saggy vävnad som den fortskrider. Huden gradvis förlorar är förmågan att kasta döda hudceller som du ålder, och detta kan bidra till slappa hud. Lös hud kan bero på bristande muskler under huden. Du kan uppleva den här typen av slappa hud om du gå ner i vikt i första hand från bantning utan motion, eller gå ner i vikt för snabbt. Solskadad torr hud kan producera fina linjer och rynkor som kan utvecklas och bli saggy hud.

Livsstil och inrikes Behandlingar

Livsstil och hem behandlingar kan vara det bästa för tidig eller lindrig hud hängande. Styrketräning kan skick, stärka och tonen musklerna under huden. Träning som styrketräning kan förbättra utseendet på slappa hud genom åtstramande upp musklerna som stödjer din hud. Skrubba huden i duschen för att kasta döda hudceller och främja cirkulationen på huden. Bo hydrerad och återfuktande hjälper till att förhindra vätskeretention, och hålla dina hudceller fylligt och fast. Skydda din hud från solen genom att tillämpa solskyddsmedel innan du går utomhus. Hud produkter som innehåller jästextrakt, aloe vera extrakt och sojaprotein kan strama huden genom att inducera kollagen och elastin produktion. Hyaluronsyra hud produkter kan återställa vatten till slapp, åldrad hud.

slip Behandlingar

Kemisk peeling orsaka en kemisk brännskada som skalar bort det översta lagret av huden för att stimulera tillväxten av ny hud. Kemisk peeling kan mest fördelaktiga efter kirurgiskt avlägsnande av slapp hud. Laser-tekniken använder en intensiv stråle av ljus för att förånga hudvävnad, och kan vara mest fördelaktigt när den kombineras med andra ytrenovering behandling såsom kirurgi eller peeling. Plastikkirurgiska ingrepp kan helt ta bort överflödig hud som bottnar. Dessa förfaranden inkluderar kroppskonturering, bukplastik, och arm, panna, haka och ansikte hissar. Plastikkirurgi kan vara det bästa för slapp hud, men du kanske inte inser det slutliga resultatet av kirurgi till två eller flera år efter ingreppet.

överväganden

Enligt Bodybuilding.com kan slappa hud som resulterar från viktminskning företaget upp gradvis om du använder mjukgörande och peeling regementen konsekvent för ett eller två år. Du kan få mer omedelbara resultat från mer slitande behandlingar, men dessa åtgärder kan ha oönskade biverkningar. Laser kan orsaka huden att förlora pigment, skorpa, svälla och rodna. Plasticsurgery.org visar att kemisk peeling är vanligtvis säkra om de utförs av en kvalificerad och erfaren plastikkirurg, och biverkningar avtar vanligtvis som din hud justerar. Eventuella biverkningar förknippade med peeling inkluderar infektion, ärrbildning, sveda, rodnad, irritation och skorpbildning.

Många människor undviker att förlora vikt eftersom de vet att slapp hud ofta åtföljer viktminskning. Slapp hud är överflödig hud som används för att täcka kroppen. Som ni kost och gå ner i vikt, krymper din kropp, men huden inte alltid krympa med det. Lyckligtvis kan en mängd olika tekniker användas för att minska eller eliminera slapp hud, så det finns ingen anledning att skjuta upp att göra hälsosamma livsstilsförändringar som kommer att leda till viktminskning. Nyckeln till att upprätthålla stram, fast hud är att hålla huden frisk.

Instruktioner

1 Utför styrketräningsövningar under minst 30 minuter per dag, minst två till tre gånger per vecka. Styrka-övning inkluderar tyngdlyftning, gymnastik och användning av motstånd utrustning såsom band och spolar. Dessa övningar fast hud och ton muskler. Många människor undviker styrketräningsövningar av rädsla för att de ska bli skrymmande som en bodybuilder. Men de flesta människor, särskilt kvinnor, kommer inte naturligt att bli överdrivet muskulös genom att delta i regelbunden styrketräning motion.

2 Behåll hudens fukt. Hydratiserad hud kan förbli stram och fast. Lotion med sheasmör, kakaosmör, aloe och E-vitamin är de bästa valen för att hålla huden hydrerad.

3 Ät minst 15 mg av vitamin E varje dag för att hålla huden frisk, så att den står fast och undvika hängande. Vegetabiliska oljor, frön, nötter och gröna bladgrönsaker är de bästa källorna till vitamin E. Använd en E-vitamin tillägg om du inte kan konsumera tillräckligt naturliga källor till vitamin E.

4 Applicera vitamin E direkt på huden om bristningar börjar dyka upp. E-vitamin kapslar kan punkteras med en steril nål och dräneras på sin vätska. Vätskan kan sedan masseras in i området med bristningar. Detta kommer att ge huden med en extra dos av vitamin E för att bistå den i att återfå och bibehålla sin hälsa och elasticitet.

Har Working hjälp slapp hud?

Motion är inte en garanterad universalmedel för slapp hud, men det kan säkert hjälpa till. När du bygger upp muskler under huden, kan utseendet på sag minska. Muskelvävnad håller fasthet och form bättre än fettvävnad, enligt HealthGuidance. Styrketräning med vikter och Pilates-typ motion är mest effektiva i att bygga den typ av muskel som minskar sag.

Hantera dina förväntningar

Även motion kan bidra till att förbättra din slapp hud, det förmodligen inte kommer att göra sig av med det helt. Som ni ålder, förlorar huden sin elasticitet, vilket gör det mer sannolikt att sag. Solskador och genetik gör även hängande något oåterkalleligt. I en 2009 frågan om "Los Angeles Times" Pete McCall, en träningsfysiolog med San Diego-baserade amerikanska rådet på övning, konstaterar att bland annat hälsosamma fetter, såsom de som finns i nötter, kan frön och avokado i din kost hjälp förbättra hälsan för din hud och förbättra dina chanser att hitta hårdare och stramare.

Normalt första synliga tecknet på åldrande är när vår hud börjar sag. Allteftersom tiden går, de oundvikliga effekterna av vår livsstil, exponering för sol och andra miljöförhållanden börja visa på ytan av huden. Men många alternativa terapier kan hjälpa dig att hålla fast vid din ungdomliga utseende.

Diet

Börja helande huden inifrån genom att konsumera de mest näringsrika livsmedel. Ät en mängd olika livsmedel som är rika på vitamin A, såsom sötpotatis, squash, morötter, spenat och broccoli. Äta massor av fisk för att få din omega-3, som håller huden smidig och levande. Tillsätt lite linfrö till din morgon spannmål att öka din omega-3 intag. Ät en handfull av vitamin E-rika nötter varje dag för att ge din hud en ungdomlig och levande lyster.

Träning

Motion är en av de mest effektiva sätten att företaget upp slapp, lös hud. Motion fyller upp muskel och vävnadsceller under det med vätskor och blod som hjälper tona upp huden, vilket ger huden en yngre och fylligare utseende. Förbättra muskeltonus kommer att skapa mer muskler, vilket kommer att minska mängden av lös hud på några problem område av kroppen, inklusive insidan av låren, magen, baksidan av armarna och höftområdet. Snabb viktminskning kan också bidra till slapp hud. Sikta på att förlora endast en till två pounds per vecka för en sund viktminskning som långsamt innebär att bygga muskler för att ersätta oönskat fett.

Hydrat

Drick mycket friska vätskor hålla skinn cellerna tillräckligt hydrerad och smidig. För att förhindra torr och tråkig hud, dricka minst 64 dl vatten dagligen. Om du arbetar, se till att du dricker näringsrika drycker före, under och efter träning för att återställa elektrolyter i kroppen. Införliva livsmedel i kosten som är rikligt i vatten, såsom vattenmelon, apelsiner och selleri.

krämer

Använd krämer som har hydroxisyror eller kollagen och koppar peptid. Våra hudceller innehåller naturligt kollagen, som stärker huden och ger elasticitet. Dessa hud-åtstramande krämer är relativt välkända, men du måste tillåta upp till sex månaders ihållande användning för att se en förbättring.

Ansikts Herbal Behandling

Simmer tre nävar kamomill, vilket är en ört som har lugnande och lugnande egenskaper, i tre qt. av vatten i ca en halv timme. Efter sjudande, ta bort det från spisen och sätta ditt ansikte över den ånga som stiger; tillräckligt med tid för ångan att fullt ut utnyttja i huden. För bättre resultat, placera en handduk över huvudet för att förhindra ångan från att fly.

Om du nyligen har genomgått betydande viktnedgång, antingen från kost och motion eller en annan medicinsk åtgärd helt och hållet, ni kanske har märkt slapp hud under hakan. Synen kan vara lite nedslående, särskilt efter att ha förlorat en stor mängd vikt, men det finns sätt att ta bort eller fast huden under hakan och ger dig det utseende du vill.

Instruktioner

1 Försök att undvika direkt solljus. Solen strålar kan faktiskt hjälpa till att lossa din hud, vilket kan öka mängden slapp hud du redan har under hakan.

2 Plocka upp en ansiktshud åtstramande serum. Dessa produkter minska uppkomsten av slapp hud under hakan och kan bekräfta huden också. Nackdelen med dessa serum är du behöver för att tillämpa serumet varje dag eller din hud kommer att återgå till sin slapp karaktär.

3 Besök din läkare eller en plastikkirurg som specialiserat sig på ansiktsbehandlingar. Fråga om en ansiktslyftning. En ansiktslyftning kan dra åt slapp hud under hakan. En eller två förfaranden utmärkt resultat, men försök att hålla sig borta från över arbetande hakan med kirurgiska ingrepp eftersom du inte vill att en plast ser haka.

4 Titta in injicerade eller implanterade material om du inte vill att sträcka huden på hakan. Injektioner eller implantat kan fylla i området under hakan. Detta kan antingen ge dig en mer ungdomligt utseende eller så kan visa sig ser knubbig. Detta är något du måste ta hänsyn till och prata med din läkare om.

Är det möjligt att skärpa Skrynkliga slapp hud?

Som ni ålder, att hudens förmåga att reparera sig själv och förblir fylligt och snäva avtar på grund av krympande leveranser av kollagen och elastin proteiner. Eftersom dessa viktiga proteiner minskar, är tonus i ansiktet påverkas. Slapp hud följer, tillsammans med rynkor och fina linjer. Genom att stanna hydrerad och införliva keratin och vitamin A, B och E i din hudvård rutin, kan du bekämpa hud slapp.

Steg 1

Återfukta dagligen med en produkt som innehåller C-vitamin och alfa hydroxyl syra. Alfa-hydroxyl syror är naturliga fruktsyror och kan lyfta bort det översta lagret av döda hudceller, minska uppkomsten av vikande och rynkor. Konsekvent användning av sådana produkter kan hjälpa skärpa rynkig, slapp hud.

Steg 2

Använd en fuktighetskräm med keratin. Keratin är ett protein som finns i hudens yttre lager. Som keratin in huden, drar fukt i de djupa lagren av huden, stimulera produktionen av nya celler och fibrer. Som huden åldras, produktion av dessa fibrer bromsar, vilket resulterar i gallring och slapp. Hudvårdsprodukter som presenterar peptider och retinol, också slät hud och bygga kollagen. Fortsatt användning kan leda till ökad fukt och lagt fasthet i huden.

steg 3

Hålla kroppen hydrerad genom att dricka mycket vatten för att hjälpa spola gifter naturligt. Att hålla kroppen hydrerad hjälper till att bibehålla fukten i huden, vilket är nödvändigt för att förbättra elasticitet. Drick minst 64 oz. vatten dagligen. Håll ditt saltintag till ett minimum, som salt tenderar att torka dig.

steg 4

Applicera vitamin E på huden, i lotion eller olja form eller äter det som ett piller. Vitamin E skyddar hudceller och främja läkning. Topisk användning av vitamin E, såsom en lotion är effektiva för att minska uppkomsten av åldersfläckar och sagging, eftersom huden är i stånd att direkt absorbera det. Kostkällor av vitamin E inkluderar mandlar, mango och kiwifrukter.

steg 5

Ta minst 700 mikrogram, för kvinnor, och åtminstone 900 mikrogram, för män, av A-vitamin dagligen, University of Maryland Medical Center rekommenderar. Vitamin A reparationer och upprätthåller hudens vävnad och kan reducera linjer och rynkor. Det kan hittas i lever, helmjölk, ägg och morötter.

steg 6

Applicera hudkräm rika på niacin, en form av vitamin B, eftersom de kan bromsa åldrandet och förhindra slapp hud. Niacin hjälper också huden att behålla fukt, så krämer som innehåller detta näringsämne kan hjälpa din hy ser fylligare, fastare och yngre. Vitamin B och niacin kan också underlätta en jämn hudton och förhindra svullnad och irritation i huden.

steg 7

Boka tid med din plastikkirurg. Använd fettsugning för att suga ut överflödigt fett och skärpa din hud slapp i ansiktet. Eller schemalägga en Botox eller platysmaplasty behandling för att jämna ut rynkig hud och minska rullar.

Hur man kan förbättra slapp hud under ögonen


Ett antal faktorer samverkar för att producera slapp hud under ögonen och rynkor i ansiktet med åldern. En droppe av hormonproduktionen orsakar förlust av muskeltonus samtidigt som huden nekas av väsentliga komponenter som gör det elastiska. Som ett resultat, tar huden på en mer fast utseende snarare än att hålla fast spänt till ansiktet. Den muskler och hud duka under för gravitationskraften, vilket skapar sagging. Arbetet med att förbättra slapp hud under ögonen utan operation inkluderar återfukta huden och ersätta viktiga mikronäringsämnen.

Instruktioner

1 Fukta. Även fuktgivande hudkrämer endast ytligt förbättra slapp hud under ögonen, har frisk hud kan förbättra den övergripande utseendet. De bästa moisturizers är de som innehåller naturliga fuktande ingredienser, såsom vitamin E och aloe.

2 Mata huden. Aktuella tillämpningar som fylla viktiga proteiner och fettsyror kan piggna till vikande hud, minska uppkomsten av rynkor och minska irritation i ögonen. Nano-Lipobelle H-EQ10 och Pal-GQPR är mikronäringsämnen ingredienser som används i vissa farmaceutiska behandlingar för slapp hud under ögonen.

3 Öka blodcirkulationen och lymfdränage. Ett annat sätt att öka den totala vitalitet hud är att förbättra effektiviteten i lokala kapillärer och lymfatisk vävnad, vilket bidrar dränera överskottsvätska och avlägsna metaboliska avfall som kan orsaka svullnad. En patenterad farmaceutisk produkt som kallas Eyeliss använder en syntetiserad komplex av bioflavinoids liknar de som finns i frukt och grönsaker för att förbättra kapillär funktion.

4. Ät rätt för dina ögon. Blå och lila frukter som björnbär och blåbär är rika på en naturlig antioxidant och bioflavonoid komplex som stärker blodkärlen och kan förbättra slapp hud under ögonen när äts råa. Nästan alla grönsaker, men i synnerhet gröna bladgrönsaker, är en stor källa till vitamin A och vitamin C, vilket minskar rynkor. Orange och gula grönsaker som morötter, rödbetor, squash och tomater är höga i karotenoider, bioflavenoids och lutein som främjar sunda blodkärl.

5 Framkalla kollagenproduktionen med Thermage. Även en kontroversiell och ibland smärtsam procedur använder ThermaCool radiovågor för att stimulera djupa lager av hud och stimulera produktionen av collage, en fet substans i samband med hudens elasticitet. Efter ungefär 45 minuters förfarande kommer patienter gradvis märka att ytskikten i det behandlade området ersätts med friskare, yngre hud.

6 Gå under kniven. Den överlägset, är den mest dramatiska och omedelbara förbättringar av slapp hud i ansiktet att genomgå en traditionell ansiktslyftning, som innebär att manuellt dra huden och musklerna visade. Resultaten är emellertid blandat. En tråd pull är en mindre invasiv förfarande som använder införandet av hullingförsedda trådar för att åstadkomma en åtstramning av hud och muskler med mindre återhämtningstid än traditionella ansiktslyftning.

Tips

  • Alltid rådfråga en legitimerad läkare innan man vidtar alla kirurgiska ingrepp för slapp hud under ögonen.

Lös och slapp hud kan orsakas av ett antal saker, den vanligaste av dessa är extrem viktminskning. Hudens elasticitet kan sträckas när du får en hel del vikt och sedan förlora den. Det kan verka som om du inte kommer att kunna få din hud att åter dra åt, men om du följer några allmänna tips, kan du hjälpa den strama och ton.

Träning

Motion, särskilt konditionsträning, hjälper till att föra mer syre till dina celler liksom oss syre mer effektivt. Viktiga näringsämnen kommer också att komma till dina hudceller när du motionerar regelbundet, som hjälper strama lös och slapp hud. Om du är ny på motion, inte hoppa in i det för fort och göra för mycket. Välj övningar du gillar, men inte överdriva övningen. Överansträngning kan orsaka skada och orsaka mer problem på lång sikt. Du bör vara minst 30 minuter om dagen och ungefär fem gånger i veckan för att få mest nytta.

Inpackningar

För att få de bästa fördelarna med en inpackning, göra två wraps i veckan. Det mest fördelaktiga wrap för åtdragning lös och slapp hud är användningen av rhassoul lera, som innehåller höga procentandelar av kiseldioxid, magnesium, kalcium och kalium. Dessa är ansvariga för att öka produktionen av kollagen. Den mest fördelaktiga egenskapen hos rhassoul lera är dess förmåga att absorbera negativa influenser i kroppen såsom kemikalier och skadliga ämnen.

Enligt Sheryl Walters en erfaren holistisk hälsa expert har rhassoul lera testats och med en användning, har det visat sig att skärpa huden över 25 procent. Resultaten visade sig vara bestående. Och ju mer du använder lera, desto bättre resultat. Du kan använda leran på flera kroppsdelar inklusive bröst, knän, armbågar, ryggen på armar, lår, mage och skinkor, även halsen. Halsen sägs visa bra resultat med leran. Du kan utföra lera behandlingar i avskildhet i ditt eget hem. Sheryl Walters skriver om rhassoul lera och alla dess fördelar för hudbehandling.

vitamin A

Vitamin A är en av de bästa at-home behandlingar för slapp hud, enligt Ranella Hirsch, MD, talesman för American Society of dermatologiska kirurgi. Vitamin säljs under namnet Retinol. Det finns också C-vitamin serum, och alfa- eller betahydroxisyra (AHA eller BHAs). Du ansöker typiskt dessa krämer på natten för att hjälpa huden att förnya sig och ser fastare.

Också enligt Ranella Hirsch, MD, kan du få ett tillfälligt fyllig i huden, men om krämen du använder är för tungt, kan du orsaka andra problem såsom tilltäppta porer. De flesta apotek bära krämer som innehåller vitamin A.

Hur att arbeta bort slapp hud

Cardio och styrketräning

Det är ingen hemlighet att slapp hud kan uppstå på grund av ålder eller snabb viktminskning. Eftersom varje kropp är annorlunda, kan det ta en dubbel attack för att arbeta bort slapp hud. En av de bästa sätten att arbeta bort slapp hud är att utföra övningar som främjar fettförbränningen och ersätta den med muskler. Muskeltillväxt kan stimuleras genom övningar såsom tyngdlyftning, gymnastik och program som yoga och pilates. Muskeltillväxt och toning dessa övningar i kombination med regelbunden konditionsträning och aerob träning kommer att orsaka att huden blir stramare. Involvera muskelbyggande övning i din rutin minst tre gånger i veckan. Ju mer du utföra dessa typer av dessa övningar, desto bättre din hud kommer att reagera på dem, oavsett din kroppstyp. Lägga muskler i stället för fett är nyckeln eftersom det kommer att bidra till att fylla i din hud.

Ät så hud kommer Retreat

Livsmedel som främjar en minskning av slapp hud kan påskynda processen i kombination med motion. Fettsyror är viktiga för att främja hälsa och utseendet på din hud och om du inte kan få dem i din kost konsekvent, ta ett kosttillskott. Linfrön olja och fiskolja finns på hälsokostaffärer som GNC. E-vitamin och antioxidanter som finns i frukt och grönsaker uppmuntra hudceller till reträtt. Se till att du dricker 8 till 10 glas vatten om dagen för att hålla huden hydrerad och elastisk.

Ge tid för din hud Snap Back

Ge dessa metoder tillräckligt med tid att arbeta innan du går med mer riskfyllda metoder som kan kräva påträngande eller kirurgiska tekniker. Ge din kropp åtminstone ett år innan kirurgiska alternativ övervägs. Under tiden, sluta röka och använda naturliga utvärtes behandlingar som krämer för att förbättra resultaten.