XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem

skapa virtuell kropp

Nackdelar att bli beroende av datorer


Datorer kan vara till stor nytta. De kan utföra komplicerade beräkningar, skapa virtuella dokument och hjälper dig att ansluta med vänner som bor långa sträckor bort. Det finns nackdelar med beroende på datorer för hårt, men. Datorberoende kan skada många aspekter av ditt liv, både ditt sociala liv och din ekonomiska ställning.

Brist på Mobility

Även bärbara datorer är inte lika mobila som de flesta människor skulle vilja och även då de är mycket känsliga maskiner som kräver mycket omsorg. Att vara beroende av din dator betyder det dikterar där du går. Detta kan allvarligt begränsa de aktiviteter du kan göra i din dag till dag liv. Du kan glömma saker som simning eller stor genomslagskraft aktiviteter som mountainbike. Även om du tar din dator tillsammans, det finns en stor möjlighet att bryta det utanför hemmet.

finansiella påfrestningar

Som en dator åldrar, måste du uppgradera den. Datorer kan vara mycket dyra att ersätta och uppgradera, men du kan inte lita på en out-of-date och misslyckas maskin. När nya versioner av program kommer ut och kräver starkare datorer, hittar du själv skjutit ut stora summor pengar för alltmer avancerade datordelar. Du kan spara pengar genom att montera datorn själv, men om du försöker att hålla på framkanten av datateknik, hade du bättre har en stor och stadig inkomst för att stödja din tech vana.

Ångest

Även om det kan verka dumt, kan personer som har ett beroende av datorer lida ångest när de inte har sin tekniska följeslagare. En dator fungerar som en bra distraktion från verkliga problem. Utan att distraktion, kan inte hanteras problem som människor möter komma rusande tillbaka till bita dem i baken. En dator botar inte deras problem, bara ger dem något att mixtra med och försumma den känslomässiga turbulensen de annars skulle behöva möta.

förstör Förhållanden

Det är svårt för någon att försöka prata med dig när du har näsan pekade på en dator. Att bli alltför beroende av datorer kan börja sätta en belastning på din personliga relationer. Du kan fortfarande kommunicera med dina nära och kära på nätet, men det är inte samma sak som en intim ansikte mot ansikte möte. En längre period av beroende på datorn kan börja bilda en stor klyfta mellan dig och din familj och vänner.

Hur man gör Rockfish lockar


Rockfish är också kallas randig bas längs Atlantkusten. Dessa fiskar är hemma i Atlanten saltvatten och lockar ett stort antal sportfiskare under vissa delar av året. Våldsamma kämpar när hooked, kan rockfish fångas från stranden med hjälp av surfutrustning, inklusive långa tunga stavar och stor diameter fiskelina. Många sportfiskare väljer att göra sina egna rockfish beten för att spara pengar och skapa sina egna skapelser. En populär och produktiv drag är Bucktail jigg.

Instruktioner

1 Placera en 1/4-ounce bly huvudet jigg i käftarna på din flugbindning skruvstäd. Placera kroken så att bojen hålls i käftarna med skaftet på toppen och kroken och hullingen på botten.

2 Linda tråden du använder runt axeln av jiggen huvudet. Börjar vid basen av ledningshuvudet och arbeta tråden ner till djurhållaren punkt på kroken. Linda tråden tillbaka upp axeln för att ge en god fästpunkt för rådjur svans hår.

3 Samla en klump av rådjur svans hår och skär dem gratis med en sax. Placera håren på axeln av jiggen huvudet kroken så de skurna ändarna är i jämnhöjd med basen av jiggen huvudet. Säkra dem på plats med två eller tre varv av tråden. Utrymme hår jämnt runt kroken och göra många fler varv med tråden.

4 Linda tråden ner till betet punkten och säkerhetskopiera. Upprepa denna process flera gånger för att skapa en kropp och säkra hår på kroken. Avsluta tråden genom att binda två eller tre halvslag och skär av tråden med sax. Trimma hår som sträcker sig förbi den lindade tråden nära ledningen huvudet med en sax.

5 Applicera ett lager genomskinligt nagellack att försegla trådarna och hindra dem från att komma ogjort.

Hur man överlever en snöstorm Medan Stranded


Du kan överleva att strandsatta i en snöstorm om du är förberedd innan snön börjar falla. Oavsett om du är vinter vandring eller bara pendling till arbete, förutse nödsituationer och lagerhålla på resurser kan rädda ditt liv.

Instruktioner

En planera framåt. Förstå att medan livet går vanligtvis planenligt, det finns alltid utrymme för det oväntade. Om du tar tid att tänka igenom eventuella nödsituationer, kan du sedan utrusta dig därefter.

2 Gör en bil nödsituation kit för stammen. Packa en vev-radio, en vev ficklampa och minst en gallon vatten på flaska. Inkludera lätt att förvara mat, såsom energi barer, trail mix, jordnötssmör och kex. Undvik choklad, hög natrium livsmedel eller någon produkt som kommer att öka din törst. Packa en kompakt sovsäck, en filt, en spade, slirskydd och stövlar. Glöm inte din första hjälpen kit, en karta, brandutgångsmaterial, facklor, en bogserlina och en ljus-färgad flagga eller näsduk.

3 Titta på väderleksrapporten. Om du kommer att vara vinter vandring, kan vädret förändras förhastat snabbt. Klä på lämpligt sätt, och bära i en ryggsäck någon utrustning du behöver skydd medan snöstormen passerar. Bära lager så att du kan lägga till eller ta bort kläder som behövs för att säkerställa att du håller dig varm och torr.

4 Håll din mobiltelefon eller satellittelefon fulladdat. Meddela någon av din situation. Om du inte kan få en ordentlig signal, försöka ringa 911.

5 Tipsa vart du ska, och inte avvika från den planerade rutten. Detta gäller oavsett om du kör eller vandring.

6 stanna kvar. Om du vandra, ta skydd i en närliggande byggnad, bygga en snö grotta eller ta skydd under träd.

7 Om du ska köra, dra över och bo med din bil. Upprätthålla åtminstone en halv tank, och se till att din spolarvätska och olja toppade. Om du får strandsatta, måste du köra din motor för att hålla värmen, och du behöver varje droppe av gas du kan få. Kör bilen i ca 10 minuter varje timme. Släck lampor och radio när bilen inte är igång för att undvika att köra ner batteriet. Om du har en vev radio, lyssna på det för väder uppdateringar.

8 Om du måste lämna bilen av någon anledning, knyta ena änden av bogserlinan till bilen, och knyta den andra änden till midjan så att du kan hitta vägen tillbaka på ett säkert sätt. Om du har fastnat när snöstormen har passerat, höja huven på bilen för att signalera en nödsituation. Du kan också skicka en flagga eller knyta näsduk till antennen för att signalera att du behöver hjälp.

9 Ransonera dina leveranser. Ät små mellanmål varje timme eller så för att ge din kropp en energikälla som att generera värme. Dricka ca 4 uns (halv kopp) vatten varje timme eller så för att förhindra uttorkning

Tips

  • Hur frestande det än må vara, inte äta snö. Äta snö kan faktiskt bryter kroppen av energi, sänka sin kärntemperatur. I stället låta snön att smälta, och sedan dricka det.
  • Undvik overexerting själv. Du kan svettas, vilket kan skapa en kropp kyla som kan få dödlig utgång.

Om viktminskning är en prioritet, kan hitta professionell hjälp vara en god investering. Kostnaden för viktminskning coaching kan variera kraftigt beroende på vilken typ av professionella du väljer att arbeta med. En dietist kan hjälpa till med din diet, medan en personlig tränare kommer att fokusera på din träning rutin. Lyckligtvis är viktminskning hjälp tillgänglig på en mängd olika prisklasser.

Online Support

Det är lätt att hitta information om att förlora vikt på nätet, men webbplatser där du registrerar dig att vara medlem kan ge mer motivation. Många bantning webbplatser erbjuder spårningsprogram där du matar in din dagliga kaloriintaget och de aktiviteter du gör. Vissa webbplatser erbjuder forum som gör att du kan interagera med andra, inklusive personer viktminskning och andra personer som försöker gå ner i vikt.

Vissa viktminskning medlemskap webbplatser är gratis eftersom de stöds av reklam. Andra erbjuder sina tjänster för en nominell avgift, oftast mindre än $ 20 per månad. Det är viktigt att notera dock att den information du hittar på dessa webbplatser normalt inte är personlig, utan är allmän information. Men en del tycker att denna typ av viktminskning coachning för att vara till hjälp och effektiv.

Dietister

En dietist kommer att titta på din diet, avgöra hur många kalorier du bör äta för att gå ner i vikt och hjälper dig att skapa en måltid plan. Leta efter en nutritionist som har specialiserat utbildning i näringslära, antingen en certifierad nutritionist eller en dietist. Akta dig för dem som kallar sig dietister, men verkligen försöker sälja kosttillskott.

Kostnaden för en klinisk nutritionist eller dietist kan täckas av din sjukförsäkring plan. I så fall betalar du din vanliga co-vederlaget. Om din försäkring inte täcker detta, eller om du vill besöka en specialist som inte är inom ditt nätverk, kan det kosta mellan $ 50 och $ 175 per timme eller mer.

personlig tränare

En personlig tränare kommer att fokusera på din träningsplan, rekommenderar cardio övningar och styrketräning för att hjälpa dig att skapa den kropp du vill ha. Några personliga tränare har också utbildning i näringslära och kan ge rekommendationer om din kost.

Om du är medlem i ett gym, men det kan medföra personutbildningspaket med rabatt. År 2009, typiskt var de mindre än $ 50 per timme. Annars, är kostnaden för en personlig tränare vanligtvis mellan $ 60 och $ 80 per timme. Du kanske kan minska det belopp som du personligen betala genom att uppmuntra en vän att gå med dig, att dela upp kostnaden för personlig tränare liksom hans tid.

Kan bänkpress hjälpa dig förlora magen fett?


Bänkpress är ett effektivt sätt att bygga dina muskler, men på egen hand, är det osannolikt att hjälpa dig att bränna en märkbar mängd fett i magen eller någon annanstans i kroppen på kort sikt. En väl avrundad fitness regimen som inkluderar styrketräning och aerob träning, men kan hjälpa dig att förlora fett och bygga muskler för att skapa den kropp du önskar.

Förlora magen fett

I motsats till spot-minskning myt, kan du inte utföra någon typ av motion som specifikt bränner fett runt magen eller annan önskat område på kroppen. Denna myt är vanligt på gym och på infomercials, och CNN hälsa anser att det är en av de 10 mest vanliga fitness myter. Bränna kalorier genom motion kan hjälpa dig att bränna fett, men något fett förlust du upplever är att fettet i hela kroppen, inte i ett önskat område.

bränna kalorier

När du upprepade gånger bränna mer kalorier än du förbrukar, går din kropp en kalori underskott fas, vilket är nyckeln till fettförbränning. Regelbunden motion och konsumtion av en hälsosam kost saknar i kaloririka livsmedel är en enkel metod för att nå en kalori underskott. De övningar du väljer att skapa detta underskott bör dock bränna kalorier snabbt. Styrketräningsövningar såsom bänkpress är inte effektiva kalori brännare; Harvard Medical School noterar en 155-pound person bränna 112 kalorier i 30 minuter lyfta vikter. Samma person kommer att bränna 372 kalorier i 30 minuter jogging vid 6 mph.

bänkpress

Även bänkpress inte bränna kalorier snabbt tillräckligt för att sannolikt spelar en roll i att förlora vikt, det är en effektiv övning som ska ingå i din styrketränings regim. Du kan utföra denna övning, som riktar bröstmusklerna, med en skivstång, två hantlar eller en bänkpress maskin. Även om dina pecs är denna övning mål, andra muskler som hjälper dig köra bänkpress är dina deltoids, triceps och biceps.

Muskeluppbyggnad och fettförbränning

En bänk-pressning session inte bränna kalorier så snabbt som aerob träning, men genom lång engagemang för styrketräningsövningar, kan du öka din basala ämnesomsättning. WeightLossResources.co.uk konstaterar regelbundet inklusive styrketräning i din träning regim kan öka din BMR, vilket är den hastighet med vilken du bränner kalorier, med så mycket som 15 procent. Webbplatsen noterar varje ytterligare pund av muskler du lägger till din kropp kommer att hjälpa dig att bränna cirka 50 extra kalorier per dag.

Tekniker vid användning EP Flugbindning Material


EP fly-binder material är uppfinningen av Enrico Puglisi, en av de mest innovativa samtida flugbindare i världen. Hans specialitet är saltvatten flugor och material som krävs för detta speciella inriktning ledde honom att utveckla sin egen produktlinje. EP material och flugor är tillgängliga från många återförsäljare, vilket gör det enkelt för dig att binda flugor som är både attraktiv och effektiv.

vingmaterial

Använd EP vingmaterial för att bygga den stora vingen struktur som imiterar kroppen av en betesfisk. Välj den färg som bäst matchar den naturliga betesfisk du imiterar. Mäta och kapa material i längder. Knyt den på krokögat. Om mönstret efterlyser cementera fibrerna tillsammans nära huvudänden, arbeta lite lim i fibrerna.

EP Fiberving material är mjukare än Bucktail och styvare än marabou. De är färgäkta och kommer inte absorberar vatten. Viktigast när de hämtas, materialen har samma vickar rörelse som en levande betesfisk. Slutligen, dessa material är tuff nog att stå upp för ädelfisk som kan riva vanliga flugor. EP Silky Fiber är en finare version av EP fiber och används för mindre flugor.

kropps~~POS=TRUNC

Kropps material används för att linda runt krokskaftet att skapa en kropp. Välj en färg som är antingen en match för den fysiska eller som en attraktor färg. Skära en längd av kroppsmaterialet och binda den i närheten av den bakre delen av haken och linda materialet framåt, knyta av vid den främre änden av kroppen.

EP Anadromus Brush och EP Shrimp Brush är gjorda av fibrer tvinnade på ett par trådar av rostfritt stål. Rostfritt stål kommer att hålla upp till saltvatten och göra en kropp som står upp till ädelfisk tänder. Den Anadromus sorten kommer i många attractor färger, medan räkor sorten kommer i mer naturliga färger, imitera räkor.

Sparkle Material

Flashy material används för att imitera reflektionerna avges av betesfisk. De kan läggas till vingar som linjära höjdpunkter eller organ när de är förpackade. Gnistan kan vara färg anpassas till naturligt bete eller kontrast för att lägga till attraktiva höjdpunkter.

EP Sparkle består av fina Mylar för vingar; vissa färger är även holografiska. EP Sparkle Brush tillägger fina Mylar mousserande färg till organ.

Oavsett om det är vinter och för kallt att gå ut till området eller om du inte har tid eller pengar att gå ta en hink bollar eller praxis, är det alltid bra att ha några hemma-övningar i fickan när du känner lust att förbättra vissa delar av ditt spel. At-home golf borrar är utformade för att vara snabb och effektiv och samtidigt förbättra din sving för nästa gång du beger dig ut på banan.

stol Drill

Stolen borra hjälper till att eliminera överskott lägre kroppsrörelse, vilket kan resultera i en förlust av vridmoment, vilket innebär kortare, mindre kraftfulla skott när svinga golfklubban Sitt i en stol i en stor öppen plats i hemmet, hålla en 7- eller 8- järn. Håll klubbhuvudet med höger hand och greppet med vänster hand. Lyft klubban över huvudet och vila den bakom huvudet på dina axlar. Sitta med fötterna på golvet och ryggen rak. Vrida kroppen åt höger pekar klubbhuvudet upp i luften och greppet ner mot golvet, simulerar en golfsving. Stanna och uppmärksamma det motstånd du kan känna på vänster sida av kroppen. Detta kommer från att rotera överkroppen och hålla dina höfter relativt kvadrat. Återgå till utgångsläget, upprepa sedan borren 10 till 12 gånger tills du blir förtrogen med hur dina höfter ska röra sig i förhållande till överkroppen.

vägg Drill

Väggen borren kommer att hjälpa dig korrigera din sving om du tenderar att förlänga armarna ut för långt eller flytta din kropp för långt till höger på din backswing. För denna övning, behöver du inte ens behöver en klubb, bara en vägg och en liten bit av öppna ytor. Stå intill en vägg med din högra fot ca 6 till 8 inches bort. Ställ in i din vanliga hållning och hålla händerna ut som om du greppa en klubb att ta itu med bollen. Ta med dina händer tillbaka som du skulle för baksvingen, uppmärksamma inte skrapa knogarna på väggen. Upprepa denna övning 10 till 12 gånger tills du blir bekväm med din baksving och du kan utföra det utan knogarna vidrör väggen.

fitness Drill

En annan övning som inte kräver en klubb, gör fitness boll borren kräver en standard bit av träningsutrustning har du förmodligen i hemmet. Ta en fitness boll och placera den mellan väggen och din bly höft, med bara tillräckligt tryck mot det att det inte faller ut. Stå och göra en standardsvängning med händerna. När du går igenom din uppföljning genom, kör höften i bollen och pressa den mot väggen. Detta kommer att bidra till att ge dig den kraft du behöver på din swing att driva bollen längre och skapa riktig kropp rotation. Upprepa borren 10 till 12 gånger, med fokus på höfterna driver in bollen.

Internet ger baseball fans runt om i världen för att följa deras favorit lag och lära sig om upp-och-kommande spelare. Din basketlag kan bygga en webbnärvaro genom sociala nätverk, kampanjer och en genomtänkt webbplats att konkurrera med andra lag. Du måste skapa ett team webbplats med dynamiska funktioner som kommer att ge fansen tillbaka på en regelbunden basis.

Instruktioner

1 Generera vägbeskrivning till ditt lags hemmaarena till förmån för besökare. Du bör använda riktningar från större vägar i ditt område för att hjälpa fans komma till arenan i tid.

2 Uppdatera ditt lags roster på en daglig basis för att ta itu med samtals ups, handel och utsläpp. Du bör hålla ett öga på gruppmeddelanden och tala med general manager kontor omedelbart klargöra stavning och uttal problem med en spelares namn.

3 Ge fans ett fönster i ditt lags framgång genom att publicera radio- och videoklipp på webbplatsen. Du kan arbeta med lokala radio- och TV-stationer för att redigera webbinnehåll för att undvika konflikter med liga licenser och kontrakt.

4 Skapa ett intranät avsnitt om ditt lag hemsida för administration och personal personal för att komma åt sin e-post. Du kan skapa en "endast anställda" -fliken på huvudsidan för enkel åtkomst.

5 Lista lämpliga former och handlingar som behövs av spelare eller fans av din basketlag. Denna bestämmelse är idealisk för Little League, rekreation och halvprofessionella ligor med undantag och sign-up ark.

6 Anslut lagets biljettkassa till webbplatsen för att underlätta säsongen och enda biljettförsäljning under säsongen. Du kan använda Java-skript för att skapa virtuella turer i arenan, samt realtidssäljverktyg för att hjälpa besökarna att hitta rätt platser.

7 Tilldela en praktikant eller anlita en professionell fotograf att ta bilder av ditt team för webbplatsen. Du kan skapa en webbsida med digitala bilder tagna under slagträning och spel, liksom i omklädningsrummet, att ge insikt till fans.

8 Länka ditt lags hemsida till andra lag i ligan för baseballvänner i hela samhället. Du kan skapa länkar med varje lag logotyp någonstans på huvudsidan för att ge besökarna möjlighet att hoppa från en plats till en annan snabbt.

9 Utforma en separat webbplats för lag varor som är ansluten till ditt team webbplats. En separat webbplats kan du övervaka trafiken till butiken oberoende av trafiken till lagets hemsida.

Tips

  • Marknadsföra ditt lagets stjärnspelare genom en omfattande biografi avsnitt på din webbplats. Fans som använder din webbplats vill lära sig om varje spelares baseball karriär, liksom personliga fakta, som favoritfilmer och böcker. Intervjua varje gruppmedlem och rulla ut biografier på veckobasis under säsongen.

om Bodybuilders


Bodybuilding är en stor sport och form av fysisk kondition. Många anser muskler att vara synonymt med manlighet. Det gör bodybuilding tilltalande för många män. Bodybuilding kan också ses som en form av personlig utveckling. Detta faktum gör bodybuilding också tilltalande för kvinnor. Trots sin popularitet, det finns få sporter som har fler missuppfattningar än sporten bodybuilding.

Historia

om Bodybuilders


Folk har försökt att skulptera sina kroppar sedan antikens Grekland, men den moderna bemärkelse bodybuilding kom inte i användning fram till omkring 1890. I början, bodybuilding handlade om out-lyft andra konkurrenter i informella sammanhang. Fungerar som lyft stenblock och dra vagnar roade på åskådare. Senare under 20-talet, blev bodybuilding mer om symmetriskt skulptera kroppen.

Fungera

om Bodybuilders


Bodybuilding är gjort för en mängd olika skäl. Amatör kroppsbyggare lyfta vikter för att skapa en kropp som andra kan hitta attraktiva eller maskulin. Aktörer och artister av alla typer i ingrepp ibland i bodybuilding för att passa in i rollen som en viss karaktär. Många anger också i bodybuilding som en sport tävlar i bodybuilding tävlingar. Bortsett från dessa konkreta mål, många bodybuilders njuta helt enkelt utmaningen att bygga upp sin styrka.

fördelar

Bodybuilding kan minska andelen kroppsfett på en individ. Muskler har förmågan att bränna fett för att försörja sig själva och därmed bidra till viktminskning. Muskulösa kroppar är också mer motståndskraftiga mot sjukdomar och andra villkor. Förutom hälsofördelar, kroppsbyggare har större styrka än de som inte gör det kroppsbyggnad. Detta är fördelaktigt för alla som någonsin behöver lyfta en soffa.

typer

Muskler kan faktiskt byggas på flera olika sätt. De som är intresserade av att kunna lyfta de tyngsta vikterna möjligt kan delta i styrkelyft och utveckla skrymmande muskler. Dessa muskler är inte attraktivt, men de är bra på att utöva våld mot stora objekt. Genom att lyfta lättare vikter på en större upprepning, kan en bodybuilder bygga tonas muskler som bränner fett och anses attraktiv av många. Idrottare kan också använda särskilda styrketräning tekniker för att anpassa sina muskler för att skapa en kropp finjusteras mot en viss fysisk aktivitet.

missuppfattningar

Tvärtemot vad många tror, ​​kan kvinnor bygga muskelmassa. Men har kvinnor har svårare att få muskelmassa än män på grund av genetiska hinder. Men i stort sett alla kroppsbyggare måste hoppas att de är genetiskt hard-wired att sätta på muskelmassa. Styrketräning inte orsaka en förlust av flexibilitet så länge styrketräning tekniker genomförs på rätt sätt. En mycket vanlig missuppfattning är att muskler förvandlas till fett om någon inte fungerar. Sanningen är att musklerna bara krympa, men de blir inte fet.

Varning

Felaktig styrketräning kan orsaka skador. En kroppsbyggare måste se till att värma upp innan du lyfter vikter. Bodybuilders måste få massor av sömn och äta rätt kost. Bodybuilders måste utföra sina styrketräning rörelser på rätt sätt och bör konsultera en fysisk tränare om du är osäker på hur korrekt att utföra en hiss. Bodybuilders bör inte lyfta om skadade. Bodybuilders måste också undvika steroidanvändning.

Carey Special flugbindning Instruktioner


Carey Special är en torrfluga som syftar till att imitera en liten naturlig trollslända. Carey Special namnges för en brittisk ex-officer, överste Carey. Effektiv på öring, bas och annan sötvattenfisk i områden där trollsländor befolkar är Carey Special en take i farten mönster som är effektiva i många delar av USA. Skapa Carey Special kräver endast ett fåtal grundkomponenter.

Instruktioner

1 Placera en storlek 10 torrfluga krok i käftarna på en flugbindning skruvstäd. Fäst kroken i städet genom böjen på kroken, så att skaftet är på topp och poängen är på botten.

2 Wrap svart tråd runt skaftet på kroken. Börja strax under ögat av kroken och linda ned skaftet till kurvan.

3 Fästa en 4-tums längd av rött holo glitter till skaftet av kroken precis ovanför hulling, så att glitter sträcker sig förbi krokböjen. Knyt glitter till krokskaftet med flera varv av svart tråd.

4 Ta bort den svarta dubbning från ett paket och rulla till en tunn diameter mellan fingertopparna. Rulla dubbning runt svart tråd och linda dubbning och trä upp skaftet på kroken mot krokögat att skapa flugan kropp.

5 Knyt dubbning av med flera varv av svart tråd för att säkra den på plats. Trim alltför långa delar av dubbning fibrer med sax för att neaten upp farten kropp.

6 Linda röda holo glitter upp skaftet av kroken över dubbning kroppen. Utrymme holo glitter så dubbning fibrerna sträcker sig genom mellan varv av glitter. Knyt glitter från strax under krokögat med svart tråd. Trimma överskott glitter från flugan med en sax.

7 Välj en kort fasan fjäder. Skala halv vingen så att bara toppen av fjädern material kvar. Dra den återstående fjäder materialet tillbaka smidigt så det ligger plant. Knyt spets fjäder på krokskaftet nedanför krokögat med svart tråd.

8 Linda fjäder runt krokskaftet tre gånger så att den sprider sig och bildar en fallskärm mönster runt flugan kropp. Knyt fjäder i stället med svart tråd. Trimma fjäder så att den inte sträcker sig upp förbi krokögat.

9 Avsluta Carey Special med flera varv av svart tråd strax under krokögat för att bilda ett huvud. Knyt tråden bort och applicera ett lager av tråd cement för att täta tråden.