XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem

silverax förlossning

Silverax, med den botaniska namn Actaea racemosa och Cimicifuga racemosa, är ett naturläkemedel används främst av kvinnor för att lindra obehagliga effekter av klimakteriet och menopaus. Silverax rot är tillgänglig som ett torkat extrakt i kapslar och tabletter, och som ett flytande extrakt och tinktur som kan blandas med vatten. Även silverax är förknippad med flera biverkningar, verkar det inte att interagera med många ämnen.

fördelar

Silverax kan vara effektiv för att lindra värmevallningar, huvudvärk och sömnproblem i samband med klimakteriet. Den nordamerikanska Menopausal Society rekommenderar att man använder silverax tillsammans med livsstilsförändringar för att hantera värmevallningar. Kvinnor tar silverax att lindra mensvärk och reglera menstruationscykeln. Silverax är godkänd i Tyskland för att lindra klimakteriebesvär, premenstruella besvär och smärtsam menstruation.

läkemedels~~POS=TRUNC

Silverax tillägg kan ha blodförtunnande effekter, så tar det med läkemedel som har denna effekt kan öka risken för onormal blödning. Några av dessa läkemedel inkluderar acetylsalicylsyra, ibuprofen, warfarin och klopidogrel. Silverax kan sänka blodtrycket, så det kan öka effekten av läkemedel som sänker blodtrycket. Eftersom silverax kan ha östrogenliknande egenskaper, kan det ha oförutsägbara effekter med hormonella läkemedel, såsom p-piller. American Cancer Society varnar att silverax tycks öka effekterna av vissa cytostatika och minska effekterna av andra. Patienter som tar tamoxifen kan uppleva ökade biverkningar om också använder silverax root. Sällan har silverax användning kopplats till allvarliga leverproblem, så det kan inte vara säkert att ta denna ört om du använder andra läkemedel som påverkar levern, såsom paracetamol, eller dricka stora mängder alkohol.

herbal Interaktioner

Silverax kan också interagera med många örter. Blodförtunnande egenskaper silverax tillskrivs salicylat innehåll, enligt InteliHealth. Ta silverax tillsammans med andra örter som innehåller denna kemikalie, såsom asp bark eller willow bark, kan öka risken för blödning. Ett stort antal andra örter har blodförtunnande effekter, inklusive Ginkgo biloba och vitlök. Vitlök och många andra örter kan sänka blodtrycket, vilket kan ha en additiv effekt med silverax. Växter med hormonliknande effekter, inklusive nattljus och soja, kan också interagera med silverax.

kontraindikationer

Silverax är i Ranunculaceae växtfamiljen, så någon allergisk mot andra växter i denna familj, såsom smörblomma, bör inte ta silverax, råder InteliHealth. På grund av den salicylat innehåll bör personer som är allergiska mot acetylsalicylsyra eller icke-steroida antiinflammatoriska läkemedel såsom ibuprofen eller naproxen inte ta silverax. Gravida kvinnor bör inte ta silverax, eftersom det kan orsaka för tidig förlossning, och östrogenliknande egenskaper i denna ört är kontraindicerat för kvinnor som har, eller löper ökad risk för, bröstcancer, äggstockscancer eller livmodercancer.

Bieffekter

De vanligaste biverkningarna i samband med silverax är milda, enligt InteliHealth, såsom magbesvär, illamående, förstoppning, huvudvärk, yrsel och ökad svettning. Vissa personer kan uppleva lågt blodtryck, långsam hjärtrytm och viktökning. Sällsynta fall har rapporterats av leverskada och leversvikt hos personer som tar silverax tillägg.

Hur man överlever förlossning utan en epidural


Sedan början av tid kvinnor har varit att leverera barn, och det blir aldrig lättare. Många olika former av smärtlindring har kommit och gått genom historien, och tack vare modern teknik och läkemedel, kvinnor har idag en rad alternativ att välja mellan för att hjälpa dem i sina leveranser. Många kvinnor, men fortfarande väljer att ha sina barn utan läkemedel lättnad för en mängd olika skäl. Här är några idéer för dem som överväger en medicin fri leverans för att diskutera med sin läkare eller barnmorska.

Instruktioner

1 Lär dig några av de olika positioner som har visat sig ge lindring medan modern är i avancerade stadier av arbetskraft. Medan upphandlande, kommer vissa kvinnor sitta i en hopkrupen ställning eller knäböja på alla fyra. Några mer ovanliga positioner innebär att man har en make eller partner hjälpa dig balansera, eftersom en stor mage gör tyngdpunkten lite svårare att hitta. För kvinnor med en hög smärttolerans eller en relativt lättare leverans, känna några av dessa positioner kan vara allt du behöver för att få dig genom arbete till tryckfasen för leverans.

2 Titta i några av de sjukgymnastik-typ tekniker tillgängliga. Dessa kan innefatta massage, tryck, värme, eller ens zonterapi eller akupunktur. De två sistnämnda bör göras av sjukvårdspersonal, och alla kan minska smärtan (eller upplevd smärta) under förlossningen. Många av dessa tekniker lärs ut i förlossning klasser.

3 Prova lite vatten. Hydroterapi har blivit mer och mer populära, och många sjukhus och förlossningsavdelning har nu Jacuzzis tillgängliga för kvinnor att använda under förlossningen.

4 Få hypnotiserad. Hypnos ses av många som en källa till underhållning på nattklubbar, men i händerna på en professionell, kan det vara en stor källa till smärtlindring. Vissa människor är resistenta mot hypnos, men för dem som kan bli hypnotiserad (se till att du kolla upp det i god tid före förfallodagen), är det ofta en mycket framgångsrik väg, vilket gör dig mer avslappnad och bekväm eller helt omedvetna om din smärta. Vissa personer har även varit kända för att gå igenom en C-sektion med enbart hypnos utan smärta medvetenhet.

5 distrahera dig själv. Ta lite musik som slappnar dig, titta på något intressant på TV, lär korrekt andningsövningar för att fokusera ditt sinne, eller använd meditera eller visualisering övningar. Tar dig från din smärta kan göra dig mindre medvetna om det.

Tips

 • Tala med din läkare eller barnmorska om vad leveransplan är bäst för dig. Ha realistiska förväntningar för dig själv. Var beredd att ändra dig. Förlossning är inte ett test av mod, och det är inte ovanligt att saker att vara mer smärtsamt än du väntade eller komplikationer uppstå som kan elimineras genom medicinering. Medicinsk teknik har gett många kvinnor lättnad och ökad dödlighet som aldrig förr i världshistorien. Så välj vad som är bäst för dig och ditt barn.
 • Denna artikel är inte skriven av en läkare eller sjuksköterska, bara en mor som har levererat tre barn - två med en epidural och en au naturliga.

Hur får man en platt mage efter en förlossning


Graviditet lägger i genomsnitt 25 till 35 pounds av vikt på en kvinnas kropp. När barnet är fött, inte vikten inte bara gå iväg med leveransen. Detta kan lämna en kvinnas kropp decimerade och magen slapp och ur form. Du kanske tror att i detta skede är det omöjligt att få en platt mage, men sanningen är att det finns många sätt att få en platt mage efter en förlossning.

Instruktioner

1 Lätt tillbaka till din träning efter leverans. Gå in på alla ut, fullskaligt träningsrutiner direkt efter leverans kan överansträngning din kropp och få dig att tröttna snabbare. Underlätta tillbaka i träning långsamt kommer att ge kroppen tid att läka samt ger dig tid att anpassa sig till en ny rutin med barnet. Ta det lugnt i början fokusera på konsekvens snarare än en utökad övning rutin.

2 Bränsle din kropp med kvalitet livsmedel. Diet är den enskilt viktigaste faktorn som avgör om du kommer att få en platt mage eller inte. Ät mycket grönsaker såsom bönor, morötter, sallad, tomat, groddar och selleri som många av dessa kommer att vitalisera dig med hälsosamma näringsämnen och fiber som kommer att hålla datorn ren en funktionell.

3 Byt ut dåliga livsmedel. Bli av med ohälsosamma socker och ersätta honung eller frukt. Långsamt brinnande kolhydrater som havregryn, gryn och vildris bör ersätta kolhydrater som utlösa förödelse på din mage som vitt bröd. I vilket fall som helst, när du kan ersätta ett livsmedel med vete eller fullkorn, gör detta för att få bästa nytta tillsammans med att dricka mycket vatten.

4 Attack abs med specifika övningar. Benlyft, sit ups och crunches bör alla vara en stapelvara i varje träningspass du tänker själv. För att undvika platåeffekt, vilket är när musklerna vänja rörelse en övning, växla upp din rutin genom att utföra negativa repetitioner. Negativa repetitioner är när du placerar tyngdpunkten på motsatt rörelse under en repetition. Vad detta innebär för sit ups till exempel, är att tonvikten bör läggas på att sänka ryggen mot golvet långsamt istället för att höja upp.

5 Införliva aerob träning för att se dina resultat. Den Sanningen är, om din kropp inte lindra en del av det fett som är undangömt runt magen, du kommer inte att se de resultat du vill. Aerob träning hjälper kroppen att bli en del av detta fett genom att omvandla den till energi när du svettas. Jogging eller power walking är det bästa sättet att bränna lite fett runt magen och se resultatet av ditt hårda arbete snabbare. Gå eller jogga minst 3 gånger i veckan i 20 minuter varje gång att se till att du växla din träning stress genom att gå alla ut med ansträngning för 30 sekunders intervall för varje 3 minuter av din aerob träning. Utföra intervallträning på detta sätt kommer att strimla magen och maximera din aeroba träningspass medan påskynda de resultat du ser.

6 Gå ett gym som har ett daghem. Om att få en barnvakt är ett problem eller en är inte tillgänglig för dig, det finns gym som inkluderar daghem tjänster medan du tränar. Detta kommer att hjälpa dig att få tid att träna utan att behöva oroa närvara nyfödda. Kontrollera att se åldersgränsen som dessa gym måste se till att ditt barn kommer accepteras i vården. Använd din tid i gymmet effektivt och klokt om detta är ditt val för att få ut det mesta av din träning så att du kan få en platt mage.

Tips

 • Att äta en hälsosam kost kan ha fler fördelar sedan hjälpa dig att uppnå en platt mage. Du kanske också kunna förmedla en del av denna näring till barnet om du ammar. Konsultera en dietist för att se till att du får alla de näringsämnen som du behöver om amning är ett alternativ. Amning har också fördelen av att hjälpa mödrar till löst baby fett efter leverans.
 • Konsultera en läkare innan du påbörjar någon ny diet eller motion rutin, särskilt efter graviditet. I de fall när du har haft en C-sektion, kan du behöva en sjukgymnast för att möta ett mål av en platt mage som denna operation tenderar att skada bukväggen gör det svårt att utöva dem på ett effektivt sätt och se resultat.
När kan du återuppta samlag efter en förlossning?

Även om sex är antagligen inte på dig direkt efter förlossningen, kommer det att hända så småningom. Du kan vara redo efter några veckor, medan andra tar månader att känna fysiskt eller känslomässigt redo att ha sex igen, särskilt eftersom att nya föräldrar kan vara ansträngande. Mayo Clinic rekommenderar att ställa in din egen tidsplan för när man ska återuppta samlag med din partner efter födseln.

Hur snart?

Den viktigaste frågan att kvinnor har efter förlossningen är hur länge det dröjer innan de kan ha sex igen. Du måste ge din kropp gott om tid att läka om du har en vaginal förlossning eller kejsarsnitt. Enligt Mayo Clinic, rekommenderar de flesta läkare väntar från fyra till sex veckor för att ge livmoderhalsen tid att helt stänga, stoppa blödningen och ge tillräcklig tid för eventuella tårar att läka helt. Känn dig inte pressad att återuppta samlag om du inte känner att du är redo. Detta är riktlinjer, och läkare rekommenderar att lyssna på din egen kropp när man beslutar att vara intim.

Smärta

Smärta är definitivt en oro för en kvinna när man beslutar huruvida det är dags att ha sex ännu. Sex kan vara smärtsamt om inte tillräckligt med tid har gått för vagina att läka helt, men det kan också skada på grund av torrhet. Mayo Clinic rekommenderar att ta det lugnt och använda smörjoljor eller krämer, om nödvändigt, för att öka komforten. Vissa positioner kan vara mer smärtsamt än andra, så det är fördelaktigt att prova olika positioner för att hitta en som är mest bekvämt för dig.

Känsla

Sex kanske inte känner samma efter en förlossning som det gjorde förut. Slidan behöver tid att läka, och förlossningen minskar muskeltonus. Detta kan ha en effekt på den nivå av njutning du eller din partner känner under samlag. Mayo Clinic rekommenderar gör Kegel övningar för att tona musklerna. Dessa är diskret och gjort genom att agera som om du stoppa strömmen av urin och hålla den under 10 sekunder. Mayoclinc.com rekommenderar att du arbeta dig upp till tre uppsättningar av 10 övningar varje dag.

Preventivmedel

Du måste använda preventivmedel efter en förlossning, även om du ammar. Du kan använda barriärmetoder såsom kondomer eller hormonell alternativ såsom p-piller eller skott. Tala om för din läkare om du ammar och vill använda hormonella metoder, eftersom hormonerna kan påverka mjölkproduktionen.

Det genomsnittliga priset för förlossning Leverans


Födelsen av ett barn är en one-of-a-kind upplevelse. Det är inte en fri en, dock. Sjukhus (eller barnmorskor, för föräldrar som väljer att föda hemma) kan ladda tusentals dollar för att leverera en baby.

Kosta

Den genomsnittliga kostnaden för mödravård och leverans av ett barn på ett sjukhus var 7600 $ 2004, enligt den medicinska utgifter panelundersökning. Nästan alla av dessa kostnader kommer från tid på sjukhuset.

faktorer

En av de största faktorerna som kan påverka kostnaden för förlossning är om en mamma har ett kejsarsnitt. C-avsnitt står för omkring 45 procent av de $ 79 miljarder kostnader sjukhus förlossning som faktureras under 2009, Sentient Publikations.

alternativ

Förlossning kan vara betydligt billigare om nya föräldrar överväga alternativ. Priset för att föda hemma, som av 2010, varierade från $ 1500 till $ 3000, varav de flesta tas upp av kostnaden för barnmorskan, enligt hemförlossning Guide webbplats.

Förlossning är en vacker och spännande sak, men kan också vara lång, smärtsam och ansträngande. Direkt efter förlossningen, har du en explosion av adrenalin och spänning när du hör ditt barn gråta. Du är så fokuserade på att titta på och beundra ditt barn att du kan känna att du är på toppen av världen. När epidural avtar och saker och ting börjar sakta ner, är din känsla av att vara på toppen av världen ersätts med trötthet och viss smärta. Här är några idéer för olika sätt att återhämta sig efter förlossningen.

Instruktioner

1 Få all resten du kan förd på sjukhuset. Om du hade barnet på sjukhuset, njuta av all den hjälp och vila du kan få innan du måste gå hem igen. Många människor är redo att åka hem nästa dag så att de kan återhämta sig i en bekant och mer bekväm miljö. De känner oftast mer bekväm att vara i sitt eget hem än på ett sjukhus. Har din make bo med dig under natten. Han kan följa med barnet när sjuksköterskorna ta ut honom för att ha test gjort, om de ens tar honom eller henne ut ur rummet. Medan de tar ut barnet, kan du vara vila.

2 paracetamol eller ibuprofen. Efter att ha barnet, kommer du förmodligen känna en viss kramp. Om det inte är ditt första barn, kommer kramper förmodligen starkare och gör du känner mycket obehagligt. Sjuksköterskorna kan ge dig antingen paracetamol eller ibuprofen, men brukar ge dig senare. Om ibuprofen inte hjälper så mycket, kan de ge dig något lite starkare. Omvårdnad orsakar livmodern att dra ihop sig, vilket gör att gå tillbaka till sin normala storlek. Se till att du tömma blåsan före omvårdnad. Om blåsan är full, kommer din livmoder måste krympa ännu hårdare, vilket leder till mer smärta. Det kommer inte att krympa så hårt om blåsan är tom eftersom det har mer utrymme och är inte att skjuta mot någonting.

3 Ta en dusch. Efter förlossningen och efter epidural avtar, om du hade en, ta en trevlig lång, varm dusch. Ingenting hjälper påskynda återhämtningen fram som avkoppling. Ta lite tid för dig själv och få din make eller en sjuksköterska titta efter ditt barn. Njut av lugn och ro och din varm dusch!

4 Hjälp från familj och vänner. Om möjligt, har familj (dvs mamma, stepmom, systrar, mostrar, etc) eller vänner hjälpa dig efter det att barnet kommer. Det är mycket bra att ha någon hjälpa dig laga mat och städa medan du återhämta sig och försöker räkna din nya barnet och hur man anpassa sig till en ny livsstil. Om du går till kyrkan, kan du begära att få måltider som för ett par dagar efter det att barnet kommer. Ibland kvinnor på ditt barns förskola eller spela grupp kommer frivilligt att ge dig måltider. Kom ihåg att om kvinnor från kyrkan, förskola, eller spela grupp ge dig måltider, vara säker på att återgälda tjänsten i framtiden!

5 Användning veck kuddar. Efter alla driver, stretching, och påtryckningar från förlossning, kommer du att vara öm och förmodligen svullen. Du kommer att använda kuddar för blödning som kommer efter förlossningen. Blödning vanligtvis varar allt från två till fyra veckor. Du kan hjälpa ömhet eller svullnad genom att placera två eller tre Tucks kuddar på plattan. Trollhassel hjälper till att lindra en del av komforten.

6 Rengöring efter att ha använt toaletten. När du kissar, inte torka med toalettpapper för den första dagen eller så. Du kommer att få en liten sprutflaska på sjukhuset. Fyll den med varmt (inte kallt eller skållning varmt) vatten. När du har kissat, pressa vattnet på detta område. Om du använder toalettpapper, inte torka - klappa området istället. Det kommer att bli mycket anbud och du inte vill fastna toalettpapper på några stygn.

7 ta bad. Bad kan hjälpa dig att slappna av och även hjälpa till med ömhet och svullnad som skapats av processen förlossning. Undvika badtunnor eftersom de inte dräneras efter varje användning och du är mer mottagliga för infektioner. Du kan njuta av barrel efter sex veckor eller enligt din barnmorska råd.

8 Drick mycket vatten. Om du hade svullnad i graviditeten, det kommer inte att försvinna om din kropp är uttorkad. Se till att du dricker ett glas vatten varje gång du sjuksköterska eller mata ditt barn. Din kropp håller i vatten, vilket orsakar svullnad, när den anser att det är uttorkad. Om du dricker mycket vatten, kommer din kropp inte att det är uttorkad och svullnaden försvinner.

9 avvärja baby blues. Läs om förlossningsdepression och baby blues. Var noga med att öppna upp persienner och fönster i ditt hus. Låt ljuset i! Spela mjuk upplyftande musik om du börjar känna ner. Prata med din make, familj eller vänner om hur du känner dig. Ofta hjälper det att bara prata om det. Din make, familj och vänner kommer att vara där för att stödja er. Om du känner dig ner, kan du också prata med din läkare eller barnmorska.

10 Njut av din nya baby. Du har ett nytt litet liv att ta hand om. Håll honom eller henne ofta och stärka mamma barnet obligationen. Kom ihåg att vila när barnet sover. Du kan inte ta hand om ditt barn om du är uttömda. Vila, vila, vila!

Tips

 • För att minska svullnad, dricka ett glas vatten varje gång du sjuksköterska eller mata ditt barn. Bär en vattenflaska med dig bidrar till att du får tillräckligt med vatten under dagen också.
 • Undvika badtunnor för de första sex veckorna. De är inte rensas ut och tömmas efter varje användning och du inte vill få en infektion.

Väntar barn utan hjälp av en make eller partner kan vara skrämmande oavsett hur upphetsad du är om den kommande födelsen av ditt barn. Även tanken på inför processen förlossning utan en älskad vid din sida kan vara överväldigande.

Instruktioner

1 Bestäm vem som kan vara i förlossningsrummet med dig när du föda ditt barn. Du kanske vill be din mamma, pappa, syskon eller ens en nära vän för att ge dig stöd under hela din förlossning process. Du kanske också vill ställa den här personen om hon kommer att delta födelseprocess klasser med dig också.

2 Prata med din barnmorska om du har frågor om att vara ensam i förlossningsrummet och inte hittar någon som kan vara där med dig. Han kommer att kunna lägga en del av dina bekymmer att underlätta genom att förklara vilka typer av medicinsk personal som kommer att vara där för att hjälpa dig få en säker och hälsosam leverans. Många sjukhus har barnmorskor som kommer att hjälpa dig med din leverans utöver de sjuksköterskor och läkare.

3 Överväga att anlita en födelseprocess doula att hjälpa dig med din förlossning. En doula är inte nödvändigtvis en läkare eller sjuksköterska. Dock kommer hon att kunna ge dig känslomässigt stöd och vägledning för att hjälpa dig få en trevlig och mer avslappnad förlossningsupplevelse. En doula kan hjälpa dig att koncentrera och slappna av så att du är mindre benägna att känna behovet av en epidural och andra smärtstillande medel.

4 Gör nödvändiga åtgärder för att ta hand om dina andra barn om du har någon. Har barnomsorg arrangemang för flera veckor före förfallodagen. Se till att du har någon som kan ta hand om barnen i flera dagar om du har en förlängd vistelse efter att föda din nya baby.

5 Delta födelseprocess klasser även om du inte har någon att gå med dig. Inte känner sig obekväma att gå till förlossnings klasser utan en partner. Du kan lära sig många andning och avslappningstekniker för att minimera din smärta och ångest under förlossningen. En födelseprocess klass instruktör kommer att vara mer än glada att arbeta med dig så att du kan använda många av de tekniker även om du behöver göra det ensam i förlossningsrummet.

6 Tänk på att du aldrig kommer att bli riktigt ensam. Det kommer att finnas många läkare där för att hjälpa dig under din leverans. De är utbildade för att hjälpa kvinnan i alla olika situationer, inklusive dem som måste gå genom leverans utan en partner eller make. Ställ frågor och dela dina bekymmer med din läkare och sjuksköterskor i hela leveransen. De flesta förlossning yrkesverksamma erbjuder känslomässigt stöd tillsammans med sin medicinsk hjälp.

Tips

 • Överväga att gå med i en stödgrupp för andra enda kvinna som är gravid. Om du inte kan hitta en grupp i ditt område, kan du gå med i en stödgrupp på nätet.
Silverax för Menstruation

Menstruella problem såsom smärta och svullnad påverkar miljontals tonårsflickor och kvinnor varje månad. Enligt Penelope Ody, författare till "Healing med örter," menstruella problem svarar bra på naturläkemedel. Silverax är en ört som har en lång rykte för att lindra vissa menstruations symtom. Däremot har det inte funnits några långsiktiga studier utförda på denna ört och det kan orsaka allvarliga biverkningar.

historiska Usage

Enligt Office of Kosttillskott, silverax, eller Actaea racemosa, är en perenn växt av buttercupfamiljen och är hemma i Nordamerika. Det har länge använts i indian medicin och kan behandla ett brett utbud av gynekologiska problem och andra sjukdomar. Sedan 19-talet, var silverax används för att framkalla menstruation och alternativa healers har ordinerats ört för menstruationer och inflammation i äggstockar och livmoder. Det används för att lindra förlossningssmärtan också.

Vanliga menstruella problem

Menstruella problem är ofta relaterade till den snabba nedgången i progesteronnivåer i förhållande till östrogennivåer. Menstruationssmärtor, eller dysmenorré, är oftast den första menstruationsproblemtonåringar erfarenhet. Det börjar ofta två till tre år efter den första perioden, förklarar University of Maryland Medical Center eller UMMC.

Vanligtvis avtar smärtan med ålder och orsakar inte några andra allvarliga biverkningar. I vissa fall, humörstörningar, mycket kraftiga blödningar, amenorré --- eller frånvaro av en period på tre månader eller mer --- kan också förekomma. I svåra fall kan menstruations problem vara relaterade till infektion, muskelknutor, endometrios --- vävnadstillväxt utanför livmodern --- eller en tumör.

effekter

Tori Hudson, en naturläkemedel läkare med National College of Natural Medicine, förklarar att silverax fungerar som en relaxerande på livmodern för att lindra dysmenorré och kronisk och spastisk mensvärk, även när de är allvarliga. Örten kan också bidra till att förbättra oregelbunden menstruation och behandla premenstruellt syndrom, som inkluderar symtom som trötthet, uppblåsthet, ångest och depression. Den medicinska samfundet är inte säker på hur silverax arbetar för att lindra menstruella problem. Förr i tiden trodde de att det hade östrogenliknande effekter i kroppen, men som inte längre anses vara orsaken.

Rekommenderad dosering

Vuxna kan ta 40 till 80 mg silverax dagligen, enligt UMMC. Välj silverax tabletter standardiserade att innehålla 1 mg av 27-deoxyactein. I tinktur form kan du använda två till 4 ml i vatten eller te tre gånger dagligen.

Säkerhet

Silverax kan orsaka flera biverkningar såsom yrsel, huvudvärk, illamående, kräkningar, diarré, ledvärk, låg hjärtfrekvens och skakningar. Emellertid är dessa problem som vanligtvis förknippas med högre doser. Ta inte silverax om du är gravid eller ammar, har leverskador, en historia av bröstcancer, endometrios eller Myom, eller missbrukar alkohol. Gravida och ammande kvinnor bör också undvika att använda det, råder UMMC. Rådgör med din läkare eller en naturläkare innan silverax.

Hur man använder en Labor Tub under förlossning


Med vatten och arbets baljor under förlossningen kan bidra till att minska smärta. Vatten stöder din kropp och minskar muskelspänningar. Vattenbassänger hjälpa dig att känna mindre smärta och göra det möjligt för kroppen att spara energi för leverans. Följande artikel diskuterar hur man använder arbets baljor under förlossningen.

Instruktioner

Hur man använder en Labor Tub under förlossning

1 Se till att ha vatten i badkaret runt kroppstemperaturen. Detta är typiskt bad vattentemperaturen.

2 Fördjupa dig i badkaret så att vattnet helt täcker livmodern. Detta innebär att vara i vatten som når strax över brösten.

3 Kom i badkaret när du känner att du behöver lindring från smärtan av värkarna. För de flesta kvinnor, sker detta när de dialated mellan 5 och 8 cm.

4 Ändra positioner i badkaret under förlossningen för att lindra smärtan.

5 Ut ur badkaret när du känner behov av att skjuta.

Tips

 • Kvinnor som använder vatten baljor har ofta kortare arbete.
 • Kvinnor som använder arbets baljor rapporterar mindre smärta.
 • Om du inte har tillgång till en arbets badkar, prova att sitta i en vanlig tub fylld med kroppstempererat vatten.
 • Det är sällan nödvändigt att lämna arbetsmarknaden badkar för rutinundersökningar.
 • Om arbets bås när du är i badkaret, komma ut och gå tills arbete börjar igen.
 • När du in och ut ur badkaret, gör det mellan värkarna.
 • In och ut ur badkaret med hjälp så att du inte halkar.
Realistiska förväntningar efter en förlossning

När du är gravid, kan du skapa en viss bild i ditt sinne för hur livet kommer att bli efter det att barnet är fött och du är alla hem tillsammans som en familj. Men bilden i huvudet kanske inte matchar verkligheten, särskilt om det är ditt första barn. Det tar tid att återhämta sig från förlossningen, har barnet sova mer än en timme eller två åt gången och att få din gamla kropp tillbaka. Har realistiska förväntningar om livet efter födseln kan hjälpa.

bindning

Många nyblivna mammor ser fram emot det ögonblick de blicka in i deras nyfödda ögon och faller omedelbart förälskad. Om detta inte sker, kan du känna att det är något fel med dig som förälder. Många saker kan störa den tidiga bindningsprocessen, såsom ditt barn att skiljas från dig, sjukdom, trötthet eller en svår förlossning. Dina känslor för ditt barn kommer nästan säkert utvecklas som du tillbringar tid tillsammans. Amning tillhandahåller närhet som underlättar bindning; om du flaskmatning, simulera att närhet genom att hålla barnet hud mot hud. Massera ditt barn är en annan hud mot hud aktivitet som kan hjälpa till med bindning. Om du fortfarande känner fristående från ditt barn efter några veckor, prata med din läkare. Detta kan vara ett tecken på förlossningsdepression, ett allvarligare tillstånd än "baby blues".

Sova

Medan nyfödda sova upp till 16 timmar per dag, enligt KidsHealth.org, de vanligtvis inte har en lång sömn sträcka på natten. Nya föräldrar har ofta orealistiska förväntningar om när deras barn kommer slutligen låta dem sex till åtta timmars oavbruten sömn. Även om din mamma säger att hon hade du tränat att sova hela natten med den mogna åldern av en vecka, tror inte det. De flesta barn inte sova sex till åtta timmar under natten fram till omkring två månader, enligt KidsHealth.org. Att sätta spannmål i en flaska eller mata ditt barn fast föda innan han är redo kommer inte att hjälpa honom att sova längre, heller.

Viktminskning

En av de mest demoraliserande stunder av moderskap kommer när du inser att du måste fortsätta att bära din mammakläder eftersom ingenting passar ännu. Det tar tid inte bara för att förlora pounds utan att få magmusklerna tillbaka i form. Om du fick 40 pounds och ditt barn väger 7 pounds, kan du inte räkna med att förlora allt som en halv vikt på dagen och innan du lämnar sjukhuset. Realistiskt, kommer du förmodligen att förlora cirka 10 pounds innan du går hem, MayoClinic.com stater. Efter att räkna med att förlora runt ett pund i veckan. Att komma tillbaka till din pre-baby vikt kan ta minst sex månader, MayoClinic.com varnar, så att inte kasta ut de större storlekar än.

stämningar

Du har förutse förlossningen månader - kanske till och med år - så det är normalt att förvänta sig att du ska vara glad hela tiden när han är äntligen här. Nya mammor ofta inte förutse hur deras humör kan svänga som en out-of-control berg-och dalbana för de första dagarna eller veckorna efter förlossningen. "Baby blues", som påverkar mellan 70 och 80 procent av alla nyblivna mammor, enligt American Association Graviditet, i allmänhet börjar runt dag fyra eller fem efter leverans och lösa inom två veckor. Under denna tid, förväntar anfall av svårigheter tearfulness, sova - även när barnet låter dig - liksom otålighet eller ångest. Du kan skylla dina fluktuerande hormoner efter leverans på baby blues. Om humörsvängningar varar längre än två veckor, prata med din läkare.