XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem

rött vin vid kaliumbrist

Rött vin Fördelar för kvinnor

Rött vin, länge en vanlig mat grejer i Europa och Medelhavsområdet kulturer, har flera hälsofördelar, ett antal som är specifikt fördelaktigt för kvinnor. Även om detta kan verka som en bra anledning att ägna sig åt ett glas efter en lång dag eller när du är ute med vänner, är måttlig alkoholkonsumtion fortfarande rekommenderas, eftersom fördelarna med rött vin inte uppväger riskerna med hög alkoholkonsumtion.

Flavonoider och Antioxidanter

Rött vin innehåller flavonoider, som har ett antal potentiella hälsofördelar. Flavonoider är en typ av pigment som finns i växter och är ett välkänt antioxidanten. Som en antioxidant, flavonoider skyddar dina celler från skador av fria radikaler. Flavonoider hjälp med att minska inflammation samt skydda cellstruktur. De ökar också antiodidantegenskaper av vitamin C, vilket bidrar till att stärka immunförsvaret.

Hjärta Hälsofördelar

Som en följd av dess antioxidant förmåga, kan rött vin flavonoider hjälp med att minska risken för hjärtsjukdomar, så länge som den konsumeras med måtta. Yale-New Haven Hospital finner att rött vin flavonoider sänka det onda kolesterolet, även känd som low-density lipoprotein, samtidigt höja goda kolesterolet, kallad high-density lipoprotein. Vidare kan flavonoider i rött vin bidra till att minska risken för blodproppar.

Inflammation och cancer

Resveratrol, en antioxidant som finns i huden av röda druvor, och på så sätt överföras till rött vin vid dess framställning, kan hjälpa till med att kontrollera inflammation. Enligt Linus Paulin Institute, har resveratrol också visat sig bidra till att minska eller hämma cancertillväxt hos djur och kulturer. Men humanstudier måste fortfarande genomföras och har inte varit övertygande. På samma sätt har resveratrol ökat livslängden på vissa försökspersoner, inklusive maskar, möss och fisk. Det är oklart om det kan påvisas en liknande effekt för människor.

Mängder och konsumtion

En enda portion rött vin mäter 4 uns. Yale-New Haven sjukhus rekommenderar högst en portion per dag för kvinnor och en till två portioner per dag för män för att få full nytta av rödvin. Farorna med overdrinking eller berusningsdrickande uppväger de potentiella hälsofördelar, så måttlig och försiktig konsumtion rekommenderas. Dricka mer än tre portioner per dag ökar sannolikheten för fett i blodet. Över tiden, kan detta leda till nerv, lever och pankreas skador.

Kaliumbrist & amp; candida

De samverkande delar av människokroppen bildar ett av världens få levande och andnings pussel. Varje bit, eller kroppssystem, är designad av en naturlig ordning som har använt sin form för att skapa en enhetlig bild. Ibland är den här bilden förvrängs av inkräktare som candida och hälsofrågor föds. Candida har en mängd underliggande orsaker av vilka många direkt länka till kaliumbrist.

candida Förklarat

Uttrycket "candida" kapslar in en rad jästliknande svampar som lever i munnen, hud, vagina och tarmkanalen. Candida är oftast ofarliga, eftersom det används som föda av hälsosamma bakterier och andra mikroorganismer i kroppen. När immunförsvaret störs av sjukdom, antibiotika eller brist på hälsosamma bakterier, är överväxt av candida mycket sannolik. Medicinska tillstånd, såsom torsk, kvinnliga jäst infektioner och blöjeksem är vanliga i fall av candida överväxt.

pH och Candida

Dr Paul Eck av analytiska Research Labs säger kalium brister skapa en gynnsam alkaliserande miljö som vidmakthåller candida överväxt. Som en elektrolyt, hjälper kalium också att reglera nerv- och hjärtfunktioner hela muskuloskeletala systemet. Glatta muskelsammandragningar, hjärtrytm och peristaltiken - vågliknande sammandragningar i matsmältningskanalen - är tre områden där kalium är avgörande. Kalium roll i att upprätthålla candida genom medhjälp i produktion av saltsyra magsyra och galla utsöndring är mindre känt.

överväxt Symptom

Kaliumbrist & amp; candida

De universella symptom på candida överväxt är ofta fel diagnos. Även trötthet, magkramper, hudirritation och svår klåda är vanliga symptom på candida, mindre kända symtom colon irritabile och depression eller humörsvängningar. En candida utbrott faktiskt härmar många av symtomen vid kaliumbrist och så faller under radarn under läkarbesök. I sin bok "Lifeforce," Dr Jeffrey McCombs säger att socker och kolhydrater cravings är slutgiltiga tell tales i candida överväxt.

matsmältningsenzymer

Candida överväxt är ibland en återspegling av saknar matsmältningsenzymer. I det här fallet, enzymterapi som utnyttjar färska frukter - ananas och papaya är bäst - och grönsaker tillsammans med dagliga probiotiska kosttillskott som erbjuder många olika delar av bakterier. University of Maryland Medical Center säger att kost rik på salt - dvs. bearbetade livsmedel - kan kräva ökade kalium att upprätthålla natrium / kalium balans krävs av celler att fungera på en optimal nivå.

lösningar

Som en biprodukt av sorbinsyra, är kaliumsorbat ofta används för att stoppa fermentationsprocesser i livsmedel och drycker. Kaliumsorbat är faktiskt saltet av sorbinsyra som används i många kommersiella produkter för dess påstådda jäst haltering åtgärder. Tillsammans med kaliumsorbat rekommenderar McCombs undvika allt socker och kolhydrater som livnär candida hjälpa dem att växa i hela kroppen och orsaka allvarliga medicinska tillstånd. Dessutom kommer aerob träning eller bastubad att ta bort överskjutande toxiner som candida sprider.

Även om det inte finns någon hemlighet för universell snabb viktminskning, det finns några knep att använda och vanor att bryta när man försöker kasta några pounds. Oavsett om du har en stor händelse som kommer upp eller om du bara inte tycks kunna förlora de fruktade fem pounds, kan det vara en enkel spets för att hjälpa dig igenom.

Ta en paus från alkohol

Även om forskningen inte visar att ett glas rött vin kan hjälpa ditt hjärta, kan det också lägga till några extra kalorier du inte räknade med. Ett glas rött vin kan lägga till mer än 100 kalorier till ditt dagliga intag och när du försöker titta på din vikt, kan det glas vin vid middagen hindra dina framsteg.

Öl kan orsaka uppsvälldhet och vissa typer av alkohol kan innehålla upp till 120 kalorier per skott. Detsamma kan sägas om soda. Begränsa intaget och försöka ersätta med vatten. Det kan vara frestande att ta en drink eller två med middag eller på en fest utan att kasta de få oönskade pounds, inte dricka och kost

Håll dig hjärt

Många människor tror att de kommer att gå ner i vikt bara genom att begränsa sin kost. Du måste också arbeta för att hålla vikten av, tona upp och fortsätta att kasta pounds. Motion är en integrerad del av viktminskning och när det görs på en regelbunden basis kommer att hjälpa till att snabba upp din ämnesomsättning, vilket gör att kroppen att bränna mer kalorier. Tänk på att du bör ha en välbalanserad kost för att se till att din kropp har kalorier för att bränna. Många hälso webbplatser erbjuder online-frågesport för att avgöra hur många kalorier du bör bränna dagligen.

Säg ja till vete, nej till vit

För att kasta några pounds i en kort tid, försök att säga nej till "vita" såsom socker, vitt ris och vitt bröd. Om du äter socker, kommer din kropp i sin tur sugen på mer socker.

Även livsmedel som vitt ris och vitt bröd är mindre benägna än fullkornsvete för att hjälpa dig gå ner i vikt. Dessutom, vara noga med att kontrollera etiketter på vetebröd att säkerställa att det inte finns någon hög majssirap (socker) eller berikat eller blekt mjöl (vitt mjöl ändras till vete). Hela vete är högre i fiber, en välkänd dietary stöd därför inte bara kommer detta att spara din midja, men en del forskning visar att en övergång från vitt till vete kan minska risken för hjärtsjukdomar.

När det gäller ris, börjar allt ris ut brun och bara blir vit efter en extrem process som alla tar de flesta av de näringsämnen. När det gäller livsmedel som är bra för viktminskning och midjan, är brun bättre.

Kan barn äta livsmedel som framställts med matlagningsvin?

Matlagning med vin presenterar en gåta för föräldrar, vars instinkt är att aldrig låta ett barn konsumera vin eller andra alkoholhaltiga drycker. Många recept kräver matlagningsvin, som förhöjer smaken på såser och såser. Vin används också i marinader, som en tråckling vätska och att deglaze en kastrull. Med lämpliga tillagningsmetoder, livsmedel som framställts med vin är helt säker för barn. Valet för föräldrar är fortfarande en personlig en.

Alkohol och matlagning

Vin är en eftertraktad matlagning ingrediens bland kockar eftersom det förstärker smaker av alla de andra ingredienserna i en skål. När du laga en alkoholhaltig dryck, såsom vin, tillräckligt länge vid en tillräckligt hög temperatur, kommer alkoholen avdunstar. Vinet smak förblir i koncentrerad form, men alkoholen kommer att vara borta, lämnar mat säkert för ett barn att konsumera.

Matlagningsvin säkert

Om du har valt att låta dina barn att äta livsmedel som framställts med matlagningsvin, är det viktigt att laga mat på ett sätt som gör alkoholen till fullo avdunsta från vinet. Vinet måste kokas under en längre tidsperiod. Efter tillsats av vin till en sås eller annan blandning, sjuda eller baka den i minst en timme för att minska alkoholinnehållet så mycket som möjligt. Ett brett, utan lock pan är bäst eftersom den ger blandningen en större yta och tillåter alkoholen att avdunsta uppåt.

Recept för att undvika

Alla recept som kräver tillsats av vin utan att värma det är inte lämplig för barn. Recept som kräver en stor volym av vin eller en relativt kort koktid efter tillsats vin är också olämpligt. Som exempel kan nämnas frukt uppblötta i vin och kött som har flambéed - tillagas snabbt med alkoholen i brand. Ett annat undantag är glögg, en traditionell viktorianska eran dryck gjord genom att värma rött vin med kryddor och frukt. Även om vinet är uppvärmd, den stora volymen av vin i förhållande till tillagningstiden innebär en betydande mängd av alkohol kommer att kvarstå.

substitutioner

Om du föredrar att inte laga mat med vin vid matlagning för barn, det finns flera andra vätskor som lätt kan ersättas. Om du ändå vill smak av vin, leta efter alkohol sorter. Annars kan buljong, vatten och juice vara lämplig. Om du har kokt eller kokt grönsaker att tjäna med måltiden, använda lite av kokvätskan, som kommer att ha blivit fylld med vissa näringsämnen från grönsaker.

andra överväganden

Matlagning eliminerar alkoholhalten från vin, men koncentrerar smaker. För vissa föräldrar, vilket gör att barnen att uppleva smaken av vin är ett problem i sig. En förälder kan oroa sig för att om deras tonåring har rödvinssås med en stek, till exempel, att de skulle kunna försöka dricka rött vin. Beslutet om huruvida eller inte låta dina barn att äta mat med vin är därför en personlig en som är något komplex.

Sunny dagliga arbetet i Seattle

Seattle är känd för regniga dagar och läckra lattes. På de dagar som vädret bestämmer sig för att samarbeta Seattle brister liv med friluftsliv, sammankomster på parker och fantastisk utsikt över Puget Sound och Cascade bergen. Singlar, par eller familjer kan njuta av soliga Seattle aktiviteter på land eller vatten.

parker

Sunny dagliga arbetet i Seattle

Seattle har många parker inom stadens gränser. Gas Works Park omvandlas från industriell användning till en stadspark 1975. Känd för sin fantastiska skyline utsikt över staden, är stark vind och stora backen Gas Works Park populär bland kite flygblad. Volunteer Park, som ligger i Capitol Hill, är känd för fantastisk utsikt över Space Needle och Cascade bergen. Innehållande den historiska Vattentornet observation däck och Seattle Asian Art Museum, denna park funktioner vandringsleder, tennisbanor och en mängd olika växter.

Site-seeing

Sunny dagliga arbetet i Seattle

Skyline Seattle är ett måste se på soliga dagar. Med chans att se Mount Rainer, olympiska bergen och Cascades bergen, är denna observation bäst från toppen av Space Needle. Tar 41 sekunder för att få till observation däck för att se en 360 graders panoramautsikt över staden. Tittarna kan använda teleskop för att upptäcka en viss plats eller njuta av vin vid observation däck restaurang som heter "Restaurant of the Year" av Washington Wine kommissionen.

Harbour Cruise

Sunny dagliga arbetet i Seattle

Argosy Cruises har fungerat året runt på Seattles hamn sedan 1949. Med utgångspunkt från Pier 55, här-timmars kryssning har en vacker skyline utsikt över staden, Cascade berg och OS. Med chans att se sälar, ger Argosy historisk kunskap om viktiga byggnader och aspekter av staden. Middags kryssningar, tema kryssningar och rundturer är också tillgängliga med Argosy Cruise.

Outdoor Fitness

Walking Seattle är ett effektivt sätt att visa stadsparker och stadsdelar under vistelsen aktiv. Den 9-tunnland vattnet park, Olympic Sculpture Park, har en mängd olika skulpturer med utsikt över Puget Sound. Under sommarmånaderna, gratis yogaklasser, social dans och offentliga rundvandringar. Detta är en del av "Ut, Sommar på SAM" som också har en torsdag Farmers Market på OSP.

cykling

Sunny dagliga arbetet i Seattle

Cykla på en solig dag gör det möjligt för en säker resa liksom natursköna turer i staden och omgivningarna. Enligt Bicycling Magazine, är Seattle en av Top 5 städer att cykla i USA. Staden möter naturen genom 120 miles av gatucykelbanor, 45 miles av delad väg och 120 miles av tecknade cykelvägar. Hjälmar rekommenderas för ryttare. Större Spår inkluderar Burke-Gilman Trail, Chief Stealth Trail, Interurban Trail och Elliot Bay Trail.

Hur lång tid tar det en person att förlora 50 pund?

Gå ner i vikt är en besatthet i USA: 2008, 26 procent av kvinnorna och 16 procent av män påstås vara bantning, enligt "The Boston Globe." Statistik bekräftar behovet av bantning, sedan 34 procent av amerikanerna klassificeras som överviktiga och 34 procent som feta, enligt Centers for Disease Control and Prevention s 2007/2008 statistik. De flesta människor vill gå ner i vikt snabbt och smärtfritt, men att förlora 50 pund. tar tid, ansträngning och beslutsamhet.

Metod

Att välja rätt kost är viktigt. När man dricker surkål juice kan fungera för en vecka, kan få människor upprätthålla en begränsad diet under lång tid. En kost som gör att en bit av kakan på ett bröllop eller ett glas vin vid speciella tillfällen bidrar till att säkerställa att du kan hålla fast vid din kost snarare än att gå ut den vid varje tillfälle. Det mest förnuftiga sättet att hålla sig till en diet tillräckligt länge för att förlora 50 pund. är att välja en kost som gör att godsaker från tid till annan, oavsett om det är kaloriräkning eller annan balanserad kost.

Tidsram

Att förlora ett pund, måste du eliminera 3.500 kalorier. Eftersom allas dagliga kaloriintaget är annorlunda, det är svårt att sätta en siffra på hur många kalorier att äta varje dag. Klippa ut 1.000 kalorier per dag kommer att skära 7000 kalorier per vecka. Cutting 7000 kalorier ger dig en 2 pund viktminskning varje vecka, så att förlora 50 pund. tar 25 veckor, eller cirka sex månader.

motion Fördelar

Öka din aktivitetsnivå hjälper dig gå ner i vikt snabbare. Ta en rask 30 minuters promenad varje dag bränner cirka 173 kalorier, om du väger 200 pund., MayoClinic.com rapporter. Även om det kanske inte låter som mycket, lägger upp till 1211 kalorier per vecka eller en extra £ 1 var tredje vecka, som kan skära nästan en månad av din totala viktminskning tid. Skonsamma aerobics slår av 225 kalorier i en halvtimme, när du kör på en åtta mil per timme takt eliminerar mer än 600 kalorier. Motion gör verkligen en skillnad - men inte skadar dig själv. Börja långsamt och bygga upp din takt.

Riskfaktorer

Att försöka gå ner i vikt för snabbt kan få allvarliga hälsorisker. En mycket kalorifattig diet, mindre än 800 kalorier per dag, bör endast ske långsiktigt med din läkare godkännande och övervakning. National Institute of Diabetes och Digestive och njurpåverkan uppger att mellan 10 och 25 procent av människor som förlorar mer än 3 pund. per vecka utveckla gallsten, och av dem, en tredjedel har symtom, ibland kräver operation.

överväganden

Det är möjligt att förlora 50 pund .; många människor har gjort det. En University of California studie fann att mellan 33 och 66 procent av människor som förlorat 5-10 procent av sin kroppsvikt återfick det hela, plus mer, inom fyra till fem år. Efter ägna sex månader eller mer att förlora övervikt, har en plan på plats för att hålla vikten nere. Att välja en viktminskning diet som kan modifieras för att lägga tillbaka kalorier långsamt för att undvika viktökning och hålla sig till din träningsplan är viktigt att hålla vikten nere permanent.

Barn & # 039; s Eucharist Aktiviteter

Eukaristin är en av de centrala principerna i kristendomen för katolska, ortodoxa och många protestantiska samfund. I strikt mening, är eukaristin återskapande av den sista måltiden när Jesus delade osyrat bröd och vin med sina apostlar. För att säkerställa att eukaristin har en personlig inverkan på ditt barn, är det viktigt att välja en aktivitet som passar ditt barns ålder och intresse.

Färg

Barnen får nattvarden vid olika åldrar, beroende på valör. Bysantinska katoliker, till exempel, ger spädbarn en liten bit av invigd värd flytande i en liten sked vin vid dopet. Många Episcopal kyrkor inbjuder barn som är gamla nog att tugga att ta del av eukaristin. Föräldrar kan hjälpa små förstå denna viktiga rit genom teckning och färg sidor. Barnen kan färgbilder familjer äter, eller så kan du ta bilder av familjens mat. Skriv ut målar som visar Jesus äta med apostlarna. Fråga ditt barn hur bilderna är både lika och olika.

Radband

Många valörer har en uppsättning ålder för barn att studera och ta emot nattvarden. I den katolska kyrkan, kallas detta första komm och det firas under de tidiga skolåren. Barn i denna ålder är bättre på att hantera mer komplexa verksamheter än yngre. Samla material för att göra en handgjord radband med din skolåldern barn. För detta hantverk behöver du 53 matchande pärlor av en färg och ytterligare 6 pärlor av en andra färg. Du kommer också att behöva ett krucifix i slutet av radband. Be ditt barn att sträng 10 pärlor av den första färgen på kraftig tråd eller rep. Knyt en knut i strängen för att hålla pärlorna tillsammans. Om ditt barn kämpar med att göra radband, kan du hjälpa. Be ditt barn att lägga till en pärla i den andra färgen. Knyt en knut - eller låt ditt barn göra det om han kan - och upprepa tills du har 50 kulor i uppsättningar av 10 på strängen åtskilda av fyra kulor, vardera i den andra färgen. Knyt strängen i en stor slinga, lämnar en lång rad efter knut. Be ditt barn att sträng en pärla i den andra färgen och knyt en knut. Lägga de sista tre pärlor av den första färgen. Knyt en knut och lägga den slutliga pärlan av den andra färgen. Knyt krucifixet i slutet och trimma tråden.

Seder Middag

Den eukaristiska riten har sina rötter i ritualer påsken. Utforska dessa rötter med en Seder middag för familjen. Ställa några judiska vänner att hjälpa dig att planera måltiden. Detta är också ett underbart sätt att utforska judendomen utöver eukaristin. Be ditt barn att hjälpa till att förbereda det osyrade brödet, örter och hårdkokta ägg. Läs instruktionerna för påskmåltiden i Exodus. Om möjligt, läsa några av de böner från Haggadah, den judiska bok för påsken. Äta rostat lamm, hårdkokta ägg och bittra örter som påminnelser om första påsken. Prata om likheter och skillnader i den eukaristiska måltid som ditt barn antingen får eller kommer att få.

eucharistic Banner

Nattvarden är en fest samt ett offer. Utforska firandet med en dekorativ banderoll. Börja med en stor rektangulär bit tyg eller filt. Limma en dymling längs toppen och botten av duken. Knyt ett snöre från en sida av den övre pluggen till den andra så att du har ett sätt att hänga banderollen. Ge ditt barn duken, markörer, rester av tyg, skum bokstäver, knappar och charm - och ber henne att skapa en banner som visar vad hon firar i eukaristin. Vissa teman som du kanske vill utforska med ditt barn är kärlek, omsorg, offer och familj. Häng ditt barns fana i hennes rum så att hon har en påminnelse av denna speciella sakrament.

Hur Cook Yellowtail i ugnen

I likhet med tonfisk, är yellow oftast grillad eller pan-stekt och tjänat ganska ovanliga. Tack vare yellow rika, oljig konsistens, men det behöver inte begränsas till sällsynta förberedelser för att förbli roligt. När ugnen portion behåller yellow dess fukt och protein trots att genomstekt. Ugn-tjuvjakt använder låg, långsam värme genom tjuvjakt vätska, tätning i fiskens fukt och näringsämnen som annars går förlorade till den höga värmen i en broiler eller varm ugn. Medan ugnen-tjuvjakt kräver lite tålamod, är det relativt enkelt att utföra och ger en uppfriskande alternativ till traditionella metoder för framställning av gulstjärtsskädda.

Steg 1

Hur Cook Yellowtail i ugnen

Värm ugnen till 250 grader Fahrenheit. Hålla fisken kylda tills du är redo att laga mat. Torka biffarna med hushållspapper, sedan krydda dem frikostigt med salt och peppar.

Steg 2

Hur Cook Yellowtail i ugnen

Tunt skiva tillräckligt citron för att täcka botten av ett glas ugnsform. Om du vill krossa några vitlöksklyftor enligt smak.

steg 3

Hur Cook Yellowtail i ugnen

Placera den rutinerade Yellowtail biffar på citroner i ugnsform. Täck biffar med kapris, om så önskas.

steg 4

Hur Cook Yellowtail i ugnen

Häll en kokvätska, som lika delar varmt vatten och vitt vin eller buljong, i ugnsform tills biffar bara vatten. Lägg krossad vitlök till vätskan, om så önskas.

steg 5

Hur Cook Yellowtail i ugnen

Placera ugnsform, avslöjade, på ett rack i mitten av ugnen. Koka gulstjärtsskädda tills det bara genomstekt, ca 1 timme.

steg 6

Hur Cook Yellowtail i ugnen

Ta biffar från tjuvjakt vätska och servera genast. Om du vill använda en hålslev att ta bort några av de citronskivor och kapris från oljan, och servera dem med fisken.

tips

  • Tjuvjakt vätska behöver inte gå till spillo när du har kokta din fisk. Använda vissa eller alla av den för att göra en hälsosam, buljong-liknande sås för fisken. Helt enkelt överföra tjuvjakt vätska till en kastrull och föra den till en koka. Minska värmen till medium-låg, och sjud vätskan tills det minskar med hälften, ca 10 minuter. Häll buljongen i stora, platta skålar och placera fisken i centrum garnerad med förlorade kapris och citroner.

Saker du behöver

  • Kosher salt smak
  • Färskmalen peppar efter smak
  • Glas ugnsform
  • citroner
  • Vitlök (tillval)
  • Kapris (tillval)
  • Vitt vin vid rumstemperatur
  • hålslev
Nytta av att ta vinäger vid sänggåendet

Vinäger ofta ingår i faddieter - och har varit sedan 1800-talet. Trots att svälta sig själv, dricka vinäger vatten och äta bara ett rått ägg i te är inte bra för dig, som Lord Byron rekommenderas i 1820-talet, enligt den amerikanska Dietetic Association Fad Diet tidslinje, vinäger själv har några fördelaktiga egenskaper. I själva verket kan ta vinäger vid sänggåendet vara fördelaktigt om du har diabetes eller prediabetes. konsultera alltid en vårdgivare innan du försöker en ny terapi eller ändra din kost, särskilt om du har ett hälsotillstånd.

Effekt

Ta 2 msk. vinäger vid sänggåendet kan inverka positivt din vakna blodglukosnivå om du har typ 2-diabetes, enligt en studie från 2007 publicerades i "Diabetes Care." I själva verket kan det minska fasteblodglukosnivån med så mycket som 6 procent, enligt huvudstudieförfattaren Andrea M. White. Vinäger verkar mest effektivt om din fasteblodglukosnivån är på den högre sidan. Personer som deltar i studien som hade lägre fasteblodglukosnivåer hade förändringar som små som 0,7 procent.

aktiv förening

Ättiksyra är den aktiva komponenten i vinäger som är ansvarig för sina blodsockersänkande effekt, enligt White. Ättiksyra finns i vitt, äppelcider och andra sorter av vinäger. Ättiksyra är en kol-baserad förening som har en enda joniserbar proton. Det är klassificerad som en karboxylsyra, som är en klassificering för vissa organiska syror. Det federalt minimikoncentrationen för ättiksyra i ättika är 4 g per 100 ml.

Behandla

Ättiksyra minskar glykemiskt svar på måltider genom en mekanism relaterad till surhet, enligt en studie i 1995 "European Journal of Clinical Nutrition." En annan vetenskaplig teori om sin blodsockersänkande effekten är att det fördröjer magtömningen tid, vita toner, även om 1995 studien inte detta vara fallet. Men ingen av dessa möjliga mekanismer förklarar varför vinäger har en blodsockersänkande effekt förutom måltider, såsom natten, enligt White.

Teorier och överväganden

Vit theorizes att ättiksyra förändrar kroppens glykolys eller gluconeogenic cykel, vilket betyder att den hjälper din lever och muskler extrahera glukos från blodet och därmed minska mängden glukos i blodet. Denna förändring kan hjälpa dig om du är en diabetiker person med metabola störningar som bidrar till "gryningsfenomenet" eller en prebreakfast stigande fasteglukos nivåer.

Vit noterar också att minskningar i fasteglukos produceras med ättika är mindre än de som observerats i studier för läkemedels hypoglykemiska medel. Sådana medel kan minska fasteglukos 10 till 15 procent med långtidsbehandling. Vinäger kan ha en additiv effekt till hypoglykemiska läkemedel, enligt White. Mer forskning behövs om vinäger s eventuella fördelar om du har diabetes, vita toner, eftersom 2007 studien var liten och kortvarig.

Betyder Vinäger Orsak Intestinal Pain?

Vinäger har använts som en hälso botemedel mot århundraden. Emellertid har mycket lite vetenskaplig studie gjorts för att visa ättika har en effekt på att förbättra din hälsa, och det kan faktiskt skada din kropp. Intestinala smärtor är möjlig efter att ha förtärt vinäger, speciellt om du dricker det outspätt. Konsultera en läkare innan du försöker komplettera med vinäger av någon anledning.

Vinäger som ett tillägg

Vinäger används i många huskurer. Varje tillstånd från hudsjukdomar till IBS till artrit kan förmodligen botas genom att dricka vinäger, enligt "The Vinegar institutet." Det kan läggas till måltider som en salladsdressing, naturligtvis, men för de flesta huskurer, du ska dricka det, enligt Earl Mindell, MD, författare till "Dr Earl Mindell fantastiska äppelcidervinäger," i en förhållandet mellan 2 msk. vinäger för en kopp vatten.

Ättiksyra

För hem åtgärda bruk, är den viktigaste ingrediensen i ättika som är tänkt att ge fördelar ättiksyra, enligt Carol S. Johnston, PhD, författare till en forskningsöversikt publicerades av "Medscape General medicin" 2006. För att vara vinäger, måste den ha cirka 4 procent syra. Men om vinäger du dricker har mer ättiksyra än detta, kan du uppleva intestinala smärtor och andra negativa effekter.

syra Effekter

Enligt Health Services vid Columbia, dricka vinäger regelbundet kan orsaka flera negativa effekter, inklusive intestinala smärtor, på grund av dess höga syra. Du kan uppleva sveda i mun, svalg eller matstrupe, illamående, magbesvär och tarmbesvär. Om du har sår, kan dricka vinäger göra dem sämre och orsaka magont.

hypokalemi

En annan potentiell effekt av att dricka vinäger är hypokalemi. Enligt Hazardous Substances Databank, kan ättiksyra i vinäger orsaka kaliumbrist i de som konsumerar stora mängder av ättika för en längre tid. Denna kaliumbrist kan ge magsmärtor, halsbränna och förstoppning som symptom, tillsammans med illamående och yrsel.