XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem

restless legs naturligt botemedel

Rastlösa ben eller restless legs syndrome (RLS) är ett tillstånd som orsakar en person att känna sig som om han ständigt måste röra benen för att känna sig bekväm. Symptomen är ofta mer uppenbart när personen ligger ned eller i samma position under en längre tidsperiod. Även läkemedel kan förskrivas för att styra obehagliga förnimmelser i benen, kan du tala med din läkare om naturliga botemedel också.

Diagnos

Innan du försöker naturliga botemedel för rastlösa ben, få en diagnos från din läkare. Symtomen omfattar en krypande eller krypande känsla i nedre extremiteterna. Du kommer troligen att ha svårt att sova och uppleva symtomen oftast liggande i sängen på natten. Även om det finns inget test för att diagnostisera för restless legs syndrome, kommer din läkare ändå vill köra blodprov och sömnstudier för att se till att dina symptom inte orsakas av ett annat tillstånd.

avkoppling rättsmedel

Att ta sig tid att koppla av kan ofta hjälpa till att lösa RLS symtom eller minska svårighetsgraden. Stress har kopplats till rastlösa ben och kan sätta på en episod. Prova meditation och djupandning för att hjälpa RLS. Ta långa och varma bad kan naturligtvis också lindra restless legs syndrome. En massage av benet innan sängen kan också användas för att behandla RLS.

Avoidancce Tekniker

Att undvika vissa ämnen kan naturligtvis bota restless legs syndrome. Vanliga triggers som leder till RLS inkluderar alkohol, cigaretter och koffeinhaltiga drycker. Vissa antacida och antidepressiva har också varit knuten till RLS.

järn Therapy

Konsumera mer livsmedel med järn kan hjälpa naturligt bota RLS sedan järnbrist har kopplats till sjukdomen. Livsmedel som innehåller mycket järn innehåller nötkött, lever, räkor, kalkon, musslor, musslor och berikade frukostflingor. En järntabletter kan tas samt för att hjälpa RLS.

Förbättra Nightime Rutin

Att hålla en kudde mellan benen medan sover kan hjälpa dig att undvika RLS episoder. Du bör också hålla en regelbunden sömn schema och undvika att gå till sängs alltför trött. Se till att du sover i ett rum på en behaglig temperatur som inte är för varmt.

Restless legs syndrome (RLS) är en neurologisk sjukdom som orsakar lidande för att känna en oemotståndlig lust att röra sina lemmar; vanligtvis RLS påverkar benen men ibland kan påverka bålen eller armar också. Aktivitet tillfälligt stoppar suget. RLS förvärras vid vila och på kvällen eller på natten. Det finns ingen känd orsak till sjukdomen.

homeopatiska läkemedel

Homeopati fungerar på teorin att exponering för ett visst ämne kan orsaka specifika symptom hos en frisk person. Därför vid sjukdom, kan detta ämne stimulerar kroppens egen läkningsförmåga för att övervinna liknande symptom och stärka immunförsvaret. Food and Drug Administration reglerar homeopatiska läkemedel som läkemedel. För att betraktas som homeopatisk, måste en ingrediens uppfylla normerna i homeopatiska farmakopén i USA (HPUS).

homeopatiska behandlingar

Även om det ännu inget känt botemedel för RLS, kan olika homeopatiska medel kan användas för att ge lindring. Bland dessa är: äkta stormhatt, som används för att behandla patienter som lider av ångest eller panikattacker; Arsenicum album, som används för att behandla RLS när patienten uppvisar också tecken på extrem ångest och osäkerhet; Causticum, som används när patienten klagar över brännande känsla, kramper och muskelsvaghet, Ignatia, som används när RLS åtföljs av sådana känslomässiga tecken som skratt och tårar samt vakenhet; Rhus toxicodendron, som ska användas när patienten upplever också extrema rastlöshet; svavel, också användas när patienten visar rastlöshet; Tarentula hispanica, användbar i medhjälp sömn; och Zincum metallicum, som används när RLS patientens displayer stor energi som slutligen leder till utmattning och depression.

Dosering

RLS sjuka bör välja den rätta mest lämpliga för sina symtom. Följ instruktionerna på etiketten, eller välj det lägsta styrkan. Börja med en enda dos och vänta och se om det finns ett svar. Om det finns förbättring, fortsätter att göra det möjligt för botemedel för att arbeta. Om det inte finns något svar, prova en annan dos.

Kommersiella homeopatiska behandlingar

En kommersiell åtgärd kallas Restless Legs Relief tillverkas av MagniLife finns på apotek. Dess aktiva ingredienser är äkta stormhatt, Gnaphalium polycephalum, Ledum palustre, Magnesia Phosphorica, Rhus toxicodendron och mistel.

En annan over-the-counter produkt är Hylands Vilsam ben. Den innehåller Arsenicum album, Lycopodium, Pulsatilla, Rhus toxicodendron, svavel och ZINCUM metallicum.

Se din läkare

Innan man börjar på en homeopatisk regim, en RLS lider bör överväga samråd med en homeopatisk professionell en korrekt diagnos och rekommendationer för behandling. RLS Patienten bör också rådgöra med sin läkare innan du lägger örter eller vitamintillskott till sin diet.

Ibland kan en gravid kvinna kan utveckla konstigt, obehagliga känslor (ofta beskrivs som "kryper" eller "kryper") i benen tillsammans med en oemotståndlig lust att flytta dem. Denna känsla kallas "restless legs syndrome" och enligt BabyCentre.com slår det cirka 15 procent av gravida kvinnor. Restless leg syndrome (RLS) är en störning i nervsystemet, men anses också vara en sömnstörning, eftersom symptomen visas ofta på natten medan kroppen befinner sig i vila. Även om det inte finns något botemedel mot RLS, finns det några steg en gravid kvinna kan vidta för att eliminera eller minska symptomen.

järn~~POS=TRUNC

Det är oklart vad som orsakar RLS. Men enligt BabyCentre.com, vissa experter hävdar att graviditeten kan orsaka en brist på lagrat järn i kroppen, vilket i sin tur kan ge upphov till eller förvärra symptomen av RLS. Således, är att ta järntillskott en form av behandling för gravida RLS-sjuka. Tala med din läkare för att ta reda på hur mycket järn är rätt för dig. Självmedicinera kan vara farligt för dig och ditt barn.

Undvik koffein, alkohol och tobak

Vid graviditet, undvika koffein, alkohol och tobak. Dock bör RLS lider göra en extra insats för att hålla sig borta dessa ämnen eftersom de tros förvärra symptomen. När det gäller koffein, inte bara undvika uppenbara objekt som kaffe eller cola; choklad innehåller också betydande koffein, liksom svart eller grönt te.

Varmt och kallt Therapy

Applicera en värmedyna eller kall kompress på benen tros hjälpa lugna RLS symtom, som tar en varm eller kall bad. Men enligt BabyCenter.com, gravida kvinnor bör inte bada i vatten varmare än 100 grader F för att upprätthålla en säker och hälsosam miljö för barnet.

Etablera en god sömn rutin

Enligt Medscape.com, kan sömnbrist förvärra symptomen av RLS. Således kan skapa goda sovvanor förbättra RLS symtom. Till exempel som en gravid RLS-lidande, se till att använda din säng bara för att sova. Med stressiga föreningar med sängen kan påverka sömnen. Håll trevliga och avkopplande tankar i minnet när du går till sängs - investera i en bra meditation eller avslappning CD kan hjälpa.

Hem botemedel mot Restless Leg


Restless legs syndrom är en obekväm tillstånd som drabbar benen, oftast på natten. Patienterna beskriver en kryllande sensation, stickningar eller behovet av att flytta benen runt. Restless legs syndrom är ganska vanligt och drabbar cirka 15 procent av befolkningen någon gång under sitt liv. Om du lider av restless leg syndrome kroniskt eller ibland, kan du hitta lindring i ditt eget hem. Experiment för att hitta en som fungerar bäst för dig.

Avslappning

Sträcker ut dina benmuskler varje morgon och varje kväll kan hjälpa dig att bekämpa dina restless legs syndrom symtom genom att få musklerna i benen. Du kan prova en enkel golv stretching övning, där du sitter med benen spridning och sedan nå röra alla dina tår i tur och ordning. På samma sätt kan ett varmt bad innan sängen prep dina muskler innan sömn, låta hela kroppen slappna av. Experimentera med andra tekniker avkoppling, såsom yoga eller massage. Individuella reaktioner på avkoppling är olika för alla, så det är viktigt att träna olika former tills du hittar en som fungerar.

Distraktion

När du har restless legs syndrom, ofta blir det enda som du kan tänka på. Speciellt när man ligger i sängen och hoppas på sömn, kan dina symtom bli överdrivna. Hitta en annan aktivitet som engagerar dina muskler och ditt sinne medan du tittar på tv eller i sängen tills du är trött nog att gå i vila. Försök virka eller handarbete, gör ett korsord eller ens spela ett videospel. Dessa aktiviteter kommer att hålla dig av dina symptom så att du kan slappna av och så småningom hitta lättnad.

Diet

De saker som du äter och dricker kan påverka dina symtom. Till exempel, dricka en lugnande örtte som kamomill innan sängen kan slappna av dina muskler och gör dig sömnig. Vitamin B12 har också visat sig hjälpa, så se till att du får tillräckligt i kosten eller från ett dagligt tillskott. Du kan behöva skära vissa livsmedel och drycker av din diet koffein och alkohol har visat sig göra restless leg syndrome värre, så avstå från att konsumera något som innehåller antingen före sänggåendet. Håll ett vakande öga ut för saker som utlöser din restless leg syndrome, så att du kan eliminera dem.

Den kryllande, brännande känsla och okontrollerbar behovet att flytta runt som kännetecknar den neurologiska störningen Restless legs syndrom är inte bara obehagligt, men kan störa sömnen och daglig verksamhet. Obehag, som ofta gränsar till smärta, inte lätt diagnostiseras, och inte heller är huskurer alltid effektiva. Beroende på svårighetsgraden av symtomen, kan många människor tycker en viss lättnad genom att göra några livsstilsförändringar. Andra, de med mer allvarliga restless legs syndrom, finner att medicinska åtgärder är mer användbar.

Instruktioner

Gör livsstilsförändringar

1 Titta på vad du äter. Att göra några enkla kostförändringar är ofta det första steget i att avhjälpa Restless Leg, särskilt ofrivilliga ryckiga rörelser som uppstår när du håller på att somna. Minska ditt intag av koffein, alkohol och andra stimulantia som hämmar blodflödet. Den omfattar inte bara kaffe och te, men läsk och choklad samt. Även om det inte är ett livsmedel, kan minska din nikotinintag hjälpa också.

2 Ta en daglig multi vitamintillskott. Studier på restless leg syndrome stödjer att en brist på magnesium, järn och folat (folsyra) kan bidra till svårighetsgraden av symtomen. Öka nivåerna av dessa näringsämnen har visat sig ge lindring hos några patienter.

3 Skapa en regelbunden sömn schema. Det kan låta omöjligt eftersom restless legs gör ofta att falla och att sova svårt. Men som med alla sömnstörningar, hålla ett schema kan hjälpa kroppen att anpassa sig till att sova. Många patienter försöker gå till sängs tidigt och stiga tidigt, eftersom symtomen avklingar typiskt på morgonen.

4 Investera i ett löpband. Övning - walking i synnerhet - kan lindra symtomen. Om dina ben är särskilt nervös innan läggdags, införliva en 30-minuters promenad på löpbandet i din nattliga rutin.

5 Experiment med temperaturförändringar. För vissa människor ett varmt bad eller värmedyna gör stiften-och-nålar känsla bättre, men för andra kan göra det värre. Detsamma gäller för svala bad och is-förpackningar. Prova dessa åtgärder för att se om en fungerar bra för dig.

Använd medicinsk intervention

6 utesluta andra medicinska orsaker för dina restless leg symptom. Diabetes, Parkinsons sjukdom, anemi, njurproblem och även graviditet kan orsaka obehagliga förnimmelser i benen. Ofta när perifera sjukdom behandlas eller under kontroll, restless legs syndrom symptom minskar.

7 Tala med din läkare om dina mediciner kan orsaka jittersna. Många läkemedel, inklusive antiemetika, antiepileptika, antipsykotiska och även vissa allergimediciner kan öka symtom. Ändra ditt recept kan ofta lösa problemet.

8 Undersök använder läkemedel för att kontrollera symtomen. Beroende på hur restless legs uppenbar, det finns en mängd olika läkemedel din läkare kan försöka hjälpa dig. De sträcker sig från bensodiazepiner för att inducera sömn och avslappning till opiater för att kontrollera smärta till ropinirol (säljs som Requip), ett läkemedel som används specifikt för RLS och Parkinsons sjukdom.

Tips

  • Innan din läkare ordinerar någon medicin, är det troligt att du kommer att behöva delta i en sömn studie och andra neurologiska undersökningar för att utesluta andra sjukdomar. Tyvärr, en diagnos av Restless Legs Syndrome kan egentligen bara göras av patientens historia, anekdotiska rapporter och utesluta andra orsaker till obehag.

Över disk botemedel mot restless legs syndrom


Restless legs syndrom är en nervsystemet sjukdom som kännetecknas av ben obehag och ett behov av att röra på benen när de är i vila. Restless legs syndrom uppstår vanligen efter att patienten har somnat och är också klassas som en sömnstörning.

Receptfri smärtstillande

För lindriga symtom, kan en icke-steroida antiinflammatoriska läkemedel såsom ibuprofen eller naproxen natrium vidtas för att lindra stickningar och obehag.

tillskott

Brister i järn, folat och magnesium kan förvärra restless leg syndrome symptom. Behandling av en underliggande brist med över disk tillskott kan ge lindring.

avslappnings~~POS=TRUNC

Stress kan utlösa restless leg syndrome symptom. Avslappningstekniker såsom meditation eller yoga gjort innan sängen hjälper patienten lära sig att slappna av innan du somnar.

Träning

Med en måttlig regelbunden motion program hjälper till att minska lindriga symtom. Patienter varnade mot överdriven motion för att undvika intensifierade symptom.

Undvik stimulantia

Enligt National Institute of neurologiska sjukdomar och stroke, minskad användning av koffein, alkohol och tobak kan ge viss lättnad.

massage

Massera benen innan sängen stimulerar cirkulationen och slappnar av musklerna.

Restless legs syndrom kännetecknas av obehagliga förnimmelser i benen när du är i en utsatt position. Restless legs syndrome (RLS) kan påverka vuxna kvinnor och män. Symtomen omfattar krypande, krypa, stickningar, brännande, värkande och nervösa känslor som gör att du vill gå upp och flytta runt för lättnad. Tillståndet orsakas av ärftlighet faktorer, stress, graviditet, bindväv, järnbrist, njursvikt och perifer neuropati. Vissa örter kan lindra RLS symtom.

Diagnos och behandling

Få en diagnos från din läkare. Diskutera de känslor du upplever när du ligger ner. Det finns ingen definitiv test för RLS. Din läkare kan ta blodprover och bild skannar för att utesluta andra villkor. Du kan behöva delta i en sömn studie. Under studien kommer du att övervakas för ovanlig ben ryckningar. Om järnbrist orsakar dina RLS kan du behöva ta järntillskott. Mediciner kan vara nödvändigt att lugna nerverna och lindra smärta. Vissa läkemedel för RLS inkluderar opiater, muskelavslappnande och läkemedel som används för behandling av Parkinsons sjukdom, epilepsi och sömnproblem.

Vänderot

Författare Chanchal Cabrera skriver i "Fibromyalgi: En resa mot helande" att örten valeriana är en idealisk behandling för restless leg syndrome. Denna ört har naturligtvis lugnande effekter, minskar nervositet och ångest och minskar sömnstörningar och samtidigt kontrollera natten motorisk aktivitet. Konsumera valeriana som te en till två timmar innan du går till sängs. Göra te genom kokning 2-3 g valeriana i en kopp varmt vatten i 10 minuter. Ta 200 mg valeriana i kapselform fyra gånger om dagen för att främja avslappning. Omvårdnad och gravida kvinnor bör undvika att använda valeriana. Denna ört erbjuder sedating effekter; inte köra bil eller operativ tunga maskiner medan du använder denna ört. Det kan interagera med andra lugnande medel, antihistaminer, statiner och anti-svamp läkemedel, såväl som anestesi läkemedel.

kava

I "Recept för Herbal Healing: An Easy-to-Use AZ Hänvisning till Hundratals av vanligt förekommande sjukdomar och deras naturläkemedel" författaren Phyllis A. Balch skriver att kava är ett naturligt botemedel mot restless leg syndrome. Denna ört inducerar muskelavslappning och sedates det centrala nervsystemet. Den innehåller kavalactones såsom methysticum, kawain och dihydrokawain som bidra till att minska krampaktig aktivitet, uppmuntra sömn och slappna av musklerna. Konsumera 60 till 120 mg kava en gång om dagen för restless legs syndrom symptom.

Tala med din läkare innan du dricker kava att undvika eventuella skador på levern. Kava konsumtion har associerats med leverskador, inklusive cirros, leversvikt och hepatit. De med lever villkor bör inte konsumera denna ört. Eventuella biverkningar inkluderar: magbesvär, rastlöshet, dåsighet, hudutslag och yrsel. Denna ört är inte avsedd för långtidsbehandling. Kava kan störa eller interagera med antikrampframkallande, alkohol, ångestmedel, antipsykotiska läkemedel och levodopa.

Restless legs syndrome (RLS) orsakar smärta eller obehag i benen. Denna smärta eller obehag är ofta endast lättat när benen är i rörelse. Symptomen är värre under den tidiga kvällen eller senare på natten, och ibland försämring hindrar RLS drabbade från att somna. Även om det inte finns något botemedel för syndromet, kan sjukgymnastik ofta hjälpa till att lindra symtomen.

orsaker

Även om det inte kan hittas en direkt orsak till restless leg syndrome i de flesta patienter, kan den styras genom att bestämma andra faktorer som påverkar dem. Till exempel, om du använder tobak eller dricka alkohol eller koffeinhaltiga drycker, sedan stoppa dem kan minska eller eliminera symptomen av restless leg syndrome. Om du lider av fetma, kan en bra viktminskningsprogram också bidra till att lindra symptomen

Vertikal Push-Ups

Gör vertikala armhävningar kan hjälpa sträcka ligament, vilket minskar spänningar i benen. Stå på armlängds avstånd från och placera handflatorna plant på en vägg. Som du håller kroppen rak, koppla båda armbågarna och föra bröstet närmare väggen som i horisontella armhävningar. Tryck sedan kroppen långsamt tillbaka till vertikalt läge, kom ihåg att hålla handflatorna på båda händerna platt mot väggen. Upprepa denna rörelse tio gånger, och utföra denna övning två gånger dagligen.

Horisontell Leg Stretch

I den här övningen ska du ligga på rygg med ena benet lyfts upp. Sätt båda händerna på bollen på foten och försöka dra benet över huvudet. Var noga med att endast använda händerna för att göra det. Detta kommer att vara milt smärtsamt, men hålla positionen i cirka tre minuter. Under detta finns det inget behov av benet för att vara rak. Den effekt som du försöker att producera är att sträcka ut alla muskler på baksidan av benet, vilket gör dem mer följsamma och avslappnad. Upprepa övningen med det andra benet.

Sitta Leg Stretch

Denna övning kräver två stolar som står inför varandra och samma höjd. Sitt i en av stolarna, sedan lyfta benet och sätta sin häl på andra stolens sits. Vid det här laget bör benet vara rakt ut och framför dig.

Ta en rullad handduk och ögla runt kulan av den förlängda fot, som håller en ände av handduken i var och en av händerna. När det är gjort, helt enkelt räta ut benet och dra försiktigt på handduken tills du känner vadmusklerna reagerar. Slutligen, luta sig framåt försiktigt samtidigt som man fortsätter spänningen på handduken. Var noga med att hålla ryggen rak, eftersom detta kommer att sträcka benmusklerna i stället för dem på ryggen. Håll denna position i cirka trettio sekunder, sedan upprepa processen med andra benet. Utför denna övning två gånger dagligen.

överväganden

Restless leg syndrom har också förknippats med järnbrist och anemi samt medicinska tillstånd såsom nervsjukdom, diabetes och njursvikt. Behandling av dessa tillstånd kan lindra symtomen. Om du har något av dessa villkor, kontakta din läkare för vård och behandling av dessa och andra medel för att bekämpa RLS.

Tryptofan och restless legs syndrom

Restless legs syndrom är en dåligt förstådd men relativt vanlig åkomma. Upp till 15 procent av den amerikanska befolkningen lider av restless leg syndrome, enligt University of Maryland Medical Center. Kännetecknas av okontrollerbara benrörelser kallas akatisi, är villkoret irriterande och kan bidra till sömnstörningar. Även om det inte finns något botemedel, kan vissa fall av restless legs syndrom styras genom näring.

Restless Leg Symtom

Den rastlösa ben tillstånd orsakar en oemotståndlig lust att flytta armar och ben som svar på en känsla som kan beskrivas som drar, brännande, teckning, stickningar, bubblande eller krypa. Känslan sker oftast när du är mest avslappnad och när benen är i vila. Symtomen blir generellt sämre på natten, med en topp från 22:00 till 04:00 De underben är oftast påverkade mest, men symtomen kan också utvecklas i lår, fötter och även i armarna.

tryptofan

Tryptofan är en aminosyra-molekyl, en av byggstenarna i protein. Det kan inte produceras av kroppen och måste erhållas genom kosten. Tryptofan är en prekursor i tillverkningen av serotonin, en viktig neurotransmittor som reglerar det centrala nervsystemet, inklusive motorstyrning. Dietary tryptofan tillskott har varit framgångsrik i att behandla ett antal tillstånd som orsakas av låg serotonin, inklusive restless leg syndrome.

matar

Mejeriprodukter som keso, ost och mjölk innehåller höga nivåer av tryptofan. Fisk och skaldjur, kött, fågel, ägg, fullkorn, soja, bönor, ris, hummus, linser, hasselnötter, jordnötter, sesamfrön och solrosfrön är också hög i aminosyran. En kväll snack som innehåller höga tryptofan livsmedel, såsom jordnötssmör smörgås på fullkornsbröd, kan bidra till att lindra dina rastlösa ben symptom.

andra rättsmedel

Vissa människor upplever befrielse från restless legs med smärtstillande. Ett varmt bad och varma eller kalla kompresser kan vara till hjälp. Du kan växla de två att minska obehagliga förnimmelser i benen. En regelbunden träningsprogram kan också minska svårighetsgraden av symtomen. Goda sömnvanor kan ge viss lättnad. Trots besvären av restless legs syndrom, försök att etablera en regelbunden läggdags och vakna tid.

Det är frustrerande: Du är trött, du går till sängs, och benen kommer inte vara stilla. Det kallas restless legs syndrom, och det är förvånansvärt vanligt. Det finns vissa åtgärder som har prövats, testats och befunnits värdig.

Instruktioner

1 Gå vidare och dans. Restless Leg Syndrome kan orsakas av en kemisk obalans i hjärnan, så lägga till några kemikalier. Motion frigör endorfiner; endorfiner främja känslor av avkoppling och släppa stress; och avkoppling kan hjälpa dig att vila lättare. Eller, många har funnit att ta en kort promenad innan sängen kan lugna den rastlösa ben problem.

2 Kyl ner fötterna. Blötlägg dem i kallt vatten, särskilt om dina fötter värmekänsla och irriterad. Lägg till några Epson salter för att slappna av och lugna dem.

3 Ta dina vitaminer. Brister i kalcium, vitamin E och folat kan bidra till bensmärta. Ät din mejeri och massor av blad, gröna grönsaker för optimal ben hälsa.

4 Ta tvål. Av någon underlig anledning, en del säger att sätta en tvål under det nedre arket vid foten av sängen verkar lugna rastlösa ben. Det kan vara det faktum att foten måste gnugga över tvål eller det kan vara en kemikalie i tvålen. Oavsett anledning, har många RLS drabbade provat denna lantliga medel och fick bra resultat.

5 Slipa benen. Mentholated aktuell grädde gnuggas in i fotsulorna att hålla fötterna svala och lugn. Mentol i gnugga sjunker också in för att ge dina fötter en miniatyr muskel gnugga. Eukalyptus i rub är en gammaldags botemedel mot artrit och reumatism smärta, och ökar blodflödet till fötterna.

Tips

  • Forskning om tvål medel har visat att tvålen ska vara en deoderant tvål.
  • Gnugga fötterna över en fot massager får samma fördelar som promenader, i vissa fall.
  • Om du upplever RLS för första gången, och plötsligt, se din läkare. Ofta kan RLS symtom signal allvarliga medicinska problem som lungsjukdom, diabetes eller vissa neurologiska sjukdomar som Parkinsons.