XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem

rengöring av glock

Glock Pistol Rengöring Tips


De första Glock halvautomatiska pistoler tillverkades 1982. De blev snabbt kända för sin pålitlighet och noggrannhet, och används idag av nästan två tredjedelar av alla brottsbekämpande organ i USA. Som med alla pistol, men behövs korrekt underhåll så Glock fungerar. Några enkla steg vissa människor kan inte alltid tänka kan göra rengöringsprocessen mer noggrann --- och säkrare.

Börja med försiktighet

Innan en person gör något annat, bör Glock kontrolleras för att säkerställa att den är obelastad. Tidskriften också bör tas bort. När det är klart, ska vapnet kontrolleras igen. Blindavfyra den i säkert backspärr, såsom en hink med sand, ett stativ av gamla telefonböcker eller en cementvägg för att vara säker på att ingen ammunition är i kammaren. Bättre säker än ledsen verkligen gäller en Glock, eller något annat vapen för den delen.

Patchar och Rods

Rengöring patchar sätts på stänger för att rengöra Glock fat. Plåster placeras i en hållare på stången och bör vara centrerad. Plåstren kan doppas i rengöringsmedel när den är fäst så länge stången är ren. Om stången är smutsig, bör det rengöras innan plåstren i lösningsmedel för att säkerställa skräp och andra föroreningar får inte i eldröret. Plåstren bör placeras i Glock från slutstycksände snarare än nospartiet under rengöring.

Att komma på svåråtkomliga platser

En Glock bör alltid rengöras noggrant, inklusive alla dess sprickor och andra smala eller små platser. Att komma åt svåråtkomliga ställen, kommer en piprensare eller en tandborste doppad i lösningsmedel göra susen fint. För de minsta utrymmen, kommer en tandpetare fungerar.

Försiktig med Barrel

Glock pipa bör rengöras med en mässings hål borste efter att den har rengjorts med en stav och plåster. Borstar bör aldrig användas på ett fat som är torr, men eftersom det kan repa eller skada pipan. Se till det inre av cylindern är belagd med lösningsmedel vid användning av borrningen.

Smörj

När en Glock rengörs, bör den smörjas, men lätt. För mycket olja kan orsaka en Glock inte fungerar. Fem droppar olja räcker. En appliceras på var och en av de bakre glidskenor, en där Glock kontaktdon och trigger barer möts, en av den bakre änden av pipan klacken och en på toppen av cylindern, nära nosen, torkas med ett finger försiktigt runt pipan . Insidan av nospartiet får aldrig oljas.

Hur att rengöra en Glock 26


Glock handeldvapen tillverkas av Glock GbmH i Österrike. Används av brottsbekämpande, militär och myndigheter runt om i världen, är Glock handeldvapen uppskattad för sin tillförlitlighet och enkelhet i drift. Glock 26 hänvisas också till som barnet Glock på grund av dess relativa storlek i jämförelse med andra Glock modeller. Glock 26 utformad för dold bära, är populär bland många vapenägare. Ägare måste regelbundet rengöra sina Glock 26 för att säkerställa dess fortsatta drift.

Instruktioner

1 Lasta Glock modell 26. Detta innebär att ta bort magasinet dra tillbaka bilden för att mata ut eventuella rundor och inspektera pistolen för att se till att den inte laddas. Placera tidningen och ammunition i ett separat rum tills du är klar rengöring.

2 Kontrollera Glock återigen att se till att den är obelastad. Rikta Glock mot en säker backspärr och pull the trigger. Detta är nödvändigt för att minska trycket från slagstiftet och måste göras för att ta isär pistolen.

3 Lokalisera den lilla spaken på sidan av vapnet som används för att ta isär sliden från ramen. Spaken ligger strax under bilden. Dra sliden tillbaka något så att spaken kan dras nedåt. Låt bilden för att gå vidare utanför ramen för Glock. Vänd bilden upp och ned och ta bort returfjäder och fat. Något komprimera fjädern för att göra bort lättare.

4 Rengör fat Glock med en pistol rengöringsstav. Fästa ett plåster spets och en ny rengörings patch mot staven. Doppa plåstret i pulver lösningsmedel och köra plåstret helt genom pipan.

5 Byt plåster och fortsätta att svabba ut pipan tills en patch går genom rent. Applicera en liten mängd pulver lösningsmedel till en ren lapp och torka ändarna på cylindern och insidan av glidaggregatet. Torka områdena rena med ett nytt plåster.

6 Skrubba alla områden av envis pulverrester med en nylon hård borste. Torka bort avlägsnade rest med en rengörings patch. Också ta bort eventuella rester från ramen för Glock.

7 Applicera en kvalitet pistol smörjmedel till våren och utsidan av cylindern och skensatsen. Köra ett plåster genom pipan, belagd med pistol smörjmedel.

8 Montera cylindern och fjädern i bilden. Rikta baksidan av objektglaset med glidskenorna på framsidan av pistolens ram. Dra bilden tillbaka tills den glider förbi spärren och låses på plats.

9 Torka utsidan av bilden med pistol smörjmedel för att ta bort eventuella fingeravtryck, pulverrester eller pulver lösningsmedel.

Tips

  • Använd en pistol smörjmedel. Applicera sparsamt att åstadkomma en beläggning som kommer att skydda ännu inte interferera med drift.
  • Se till att pistolen är helt lossas innan du börjar.

Hur att rengöra en Glock modell 22 eller 23


Detta steg-för-steg guide för rengöring av en Glock modell 22 eller 23 är inte avsedd att lära dig de delar av en pistol eller för att fungera som en undervisning guide. Det är viktigt att du redan är bekant med vapnet och dess delar, och att du förstår hur vapnet fungerar. Du kan endast utföra denna rengöring efter handeldvapnet är obelastad. Kontrollera alltid via en kammare kontrollera att det i själva verket lossas.

Instruktioner

1 Lägg ut tidningen att skydda din rengöring område och ställa in alla objekt så att de är inom räckhåll. När du har dina varor redo, lossa pistolen och strippar.

2 Placera lösningsmedel på mässingshålet orm och köra det genom pipan. Se till att du går ner pipan i samma riktning en kula skulle. Torka av överskott av lösningsmedel utanför pipan. Upprepa detta steg tills ren. Du kan behöva använda plåster och en Jag att rensa ut alltför skräp.

3 Rengör returfjädern med en torr trasa. Torka exteriör och interiör bild och ramar med en torr trasa. Använd tops detalj rengöra bilden och ramen. Du kan använda lösningsmedel, men undvika slagstiftet området.

4 Torka alla områden och se till att de är fria från lösningsmedel. En torr ren trasa är bäst. Smörj alltid Glock efter en bra rengöring. Olja sparsamt, utan användning av mer än en liten droppe, inom följande områden:

Bakom muzzleBarrel lugBarrel hoodSlide kontakt areasSlide järnvägs nedskärningar

Tips

  • En symaskin oljeflaskan är den perfekta storleken för smörjning din pistol.
  • Alltid se till att din pistol lossas, sedan kontrollera igen.

Hur att rengöra en Glock 21


Glock Manufacturing tillverkar en rad polymer-frame pistoler med metallglas. Gynnas av många militära och brottsbekämpande myndigheter runt om i världen, Glock handeldvapen är hållbara, pålitliga och enkla att använda och underhålla. Glock 21 är en full-size pistol chambered att avfyra 0,45 auto ammunition och har en 23-runda klipp. Som med alla skjutvapen är det nödvändigt att rengöra Glock 21 efter bränning för att avlägsna pulvret och annat skräp samt fingeravtryck.

Instruktioner

1 Placera en trasa på en stadig arbetsyta. Ta bort magasinet och dra bilden tillbaka för att mata någon ammunition. Inspektera Glock 21 för att kontrollera den är obelastad. Rikta nosen i en säker riktning och trycka på avtryckaren.

2 Fältremsan Glock 21 genom att hålla pistolen i höger hand med fingret på avtryckaren. Rikta nosen ner och placera på trasan. Tryck ner på Glock och nå under the gun med vänster hand. Frigöra glidlåset med tummen och pekfingret.

3 Dra bilden från ramen för Glock. Ta bort rekylfjäder guide och fat klacken från bilden.

4 Placera ett hål borste på rengöringsstången och köra ner pipan några gånger för att lossa eventuellt skräp. Byt borsten med en patch hållaren och sätt en rengöring lapp. Doppa plåstret i lösningsmedel och köra ner och ut genom pipan.

5 Byta plåster och köra den i och ut ur cylindern. Fortsätt att ersätta plåstret tills en går genom pipan rent.

6 Doppa en rengörings patch in i lösningsmedlet och torka av utsidan av cylindern, att uppmärksamma envisa avlagringar av kol och skräp. Torka pipan ren med trasan.

7 Doppa en rengöringsborste i lösningsmedel och skrubba undersidan av bilden och insidan av mottagaren. Undvik att få lösningsmedel i tänd stift kanal. Låt lösningsmedlet sitta och tränga envisa områden av kol eller skräp och sedan torka rent med trasa.

8 Applicera vapenolja till vänster och höger bakre glid. Applicera oljan vid den punkt där kontakten möter triggfältet och på baksidan av pipan klacken. Applicera endast en droppe olja på varje punkt.

9 Montera pipan och rekylfjäder guide i bilden. Placera bilden på framsidan av Glock ram och skjut tillbaka på plats tills det hålls på plats. Dra bilden tillbaka, som om lastning och sedan framåt för att återställa avtryckaren för att det främre läget.

10 Torka utsidan på Glock 21 med en trasa doppad i vapenolja.

Hamstring och hur man kommer igång Rengöring Place


Om du fyller ditt hem med objekt som du egentligen inte behöver men håll på grund kasta dem skulle skapa en djup känsla av förlust, och dessa objekt allvarligt begränsa ditt vardagsrum, kan du lider av ett tillstånd som kallas hamstring.

Kliniskt, upplagring är definierad som en en mentala tillstånd och som ett tecken på tvångssyndrom (OCD); emellertid ofta människor som hamstrar inte har andra OCD-relaterade symptom (såsom irrationella köns fobier som leder till konstant tvättning av händer).

Instruktioner

Hjälp för Hamstring

1 Behandling för hamstring är ofta ett mödosamt arbete, som de som lider av tillståndet ofta inte ser det som ett problem, åtminstone inte förrän betydande skadan är skedd. Detta kan bland annat skador på ett hem, eftersom en kroniskt rörigt utrymme är omöjligt att rengöra och hålla upp. Det kan också orsaka säkerhetsfrågor samt, som ett hem fyllt med föremål kan ha blockerat utgångar och fönster, skapa brandfara och andra eventuella faror. I vissa fall kan hamstring också leda till vräkning.

2 Om du är redo att möta din hamstring och ta tillbaka ditt hem och ditt liv, det finns åtgärder du kan vidta för att börja göra det. Först måste du närmar dig den från den känslomässiga synvinkel. Enligt Dr David Tolin, chef för Anxiety Disorders Center vid Institutet för Bor Hartford sjukhuset. . "Den frågan att ställa sig är inte om du kan använda objektet, men om du verkligen kommer att använda objektet En bra tumregel är att om du inte har använt ett objekt i över ett år - säg, gjorde du t ens vet det var där tills du hittat den på botten av en stapel -. du förmodligen kan leva utan det "

3 När du når en punkt där du kan börja parting med saker, tar allt på en gång kan vara extremt överväldigande. Så börja i liten skala. Börja med ett litet hörn av hemmet, går vidare till varje område eller rum en efter en. Använd soppåsar och gummihandskar medan rengöring, eftersom vissa material har lagrats så länge de kan vara farliga. När du har fått bort all röran, kan reningsprocessen påbörjas.

Börja med de objekt som orsakar den minsta mängden känslomässigt kaos för att bli av med. Även om det kan vara svårt för dig att bli av med en tennisracket du aldrig använda eftersom den tillhörde din avlidne farmor, flera objekt i hemmet såsom tre kaffebryggare eller fem olika brödrost ugnar är ett bra ställe att börja. Du verkligen behöver bara en av varje av dessa typer av objekt.

4 Om du håller med reningsprocessen, kommer du att börja se resultat; du har en renare hem som du kan faktiskt ha gäster över och du kommer att kunna möta känslomässiga problem som fick dig att hamstra i första hand. Använd plast förvaringskärl för att hålla saker du faktiskt behöver. När du har på en utrensning rulle, hålla dig från att glida in i gamla vanor genom att rensa ut saker som de kommer tillsammans, innan de blir överväldigande igen. Gör organisera och kasta onödiga saker en daglig del av din rutin - en del av din livsstil - och det kommer inte vara något som kan komma ur handen. Det behöver inte vara ett jätteprojekt; det kan vara bara en timme eller till och med fem minuter om dagen. Men oavsett tid, se till att du gör det varje dag.

Offshore seglare och seglare tillbringar ofta ansträngande timmar utsätts för saltstänk och stormvågor. För att skydda mot väder och vind, de don dåligt väder redskap, allmänt känd som "foulies." De tillverkas av flera företag och alla delar en egenskap: de håller bäraren torr och varm genom att hålla vattnet och kyla ut. Om din utrustning har överlevt en sträcka av hårt väder, här är några rengöring tips.

Salt

Om du har varit till sjöss, kan det hända att dåligt väder jacka, byxor och handskar beläggas och täckt med salt. Vänster obehandlade, kommer saltkristaller börjar skära bort på tyget och sy, så småningom förstöra din utrustning. Vid det första tillfället, blöta dem i sötvatten. Skölj dem och, om det behövs, blöta dem igen. Salt kommer att förstöra dåligt väder redskap snabbare än något annat. Detta är särskilt sant om fickan snäpper eller dragkedjor är tillverkade av metall. Om du ont om färskvatten kan du klippa redskap ordentligt livlinor under en stark regn. Moder Natur sätta salt i dina kläder; det är bara rättvist att hon bidrar till att avlägsna den.

Tvättning

Om du kommer till en hamn med tvättmöjligheter, kan du frestas att dumpa dina foulies i en tvättmaskin. Gör inte. Den omrörning verkan brickan kommer att sträcka och snedvrida de syntetiska tyger dåligt väder redskap är gjorda av. I stället ge dem en annan grundlig blötläggning i en vanlig tvätt bricka (sink). Gill, en ledande tillverkare av dåligt väder kläder, rekommenderar att man använder ett milt rengöringsmedel, såsom Woolite, för att ta bort svettfläckar eller smuts. För svåra fläckar, försiktigt gnugga tvättmedel i tyget och skölj noggrant. Också undvika frestelsen att använda blekmedel. Placera aldrig dåligt väder redskap i en torktumlare heller. Istället placera objekt på galgar och torka dem i ett blåsigt, skuggig plats. Undvik exponering för starkt solljus. När din utrustning är helt torr, stuva det i din hängande skåp eller vika det löst innan den förvaras bort. Om inte torkat helt, kan mögel bildas. Slutligen, aldrig stryka din dåligt väder redskap.

Gummistövlar

Dåligt väder redskap inkluderar även halva vaden längd gummistövlar. Om din är smutsiga eller illaluktande, blöta dem i ljummet vatten och rengör utsidan med ett milt rengöringsmedel. Efter tvätt, vänd dem och hänga dem i ett blåsigt, skuggig plats. Att påskynda torkningen, saker en gammal handduk inne var och en att absorbera fukt. Dina foulies tog hand om dig. Ibland är det dags för dig att ta hand om dem.

När ett gevär, pistol eller gevär avfyras, är pulverrester deponeras i pipan. Denna rest, om de lämnas på plats, kan leda till skador, inklusive gropfrätning i eldröret. Rengöring av pipan till ett skjutvapen är nödvändigt efter att den avfyrats. En rengöring stång används typiskt för att hjälpa till vid rengöring av pipan tillsammans med olika anslutningar, inklusive en borrning borste och jag. En rengöring Jag är ett effektivt medel för rengöring av en cylinder i motsats till en patch rengöringsspets.

Instruktioner

1 Lasta pistolen genom att ta bort alla klipp eller tidskrifter. Komma åt tändkammare för en visuell inspektion för att kontrollera att pistolen är obelastad.

2 Tråd en rengörings Jag spets på änden av rengöringsstaven. Välja en Jag spets baserat på kaliber av pistolen.

3 Applicera pulver lösningsmedel till en rengörings patch så att den är mättad. Placera lappen över spetsen på JAG så att Jag i centrerad i plåstret.

4 Tryck på Jag och patch i tunnan med rengöringsstaven. Guide plåstret och JAG helt och backa ut pipan.

5 Ta bort den smutsiga mättade lapp och placera en ren på JAG spets. Kör ren lapp längs pipan och ut för att avgöra hur mycket skräp stannar kvar i pipan.

Tips

  • Växla till en nylon eller mässingshålet borste vid behov, för att skrubba envisa avlagringar från pipan.

Tips för rengöring av en pistol med Hoppes


Hoppe elit gör en rad vapenrengöringsprodukter. Hoppes säljer rengöringsmedel, trasor och verktyg för att hålla dina skjutvapen immaculate och i toppskick. Utan kunskap om hur man använder dessa leveranser, de är ungefär lika effektivt som lämnar gevär ut i regnet. Använd leveranser med grundläggande pistol rengöringstekniker för att underhålla och hålla dina skjutvapen i kvalitet skick.

Vätskor och rengöringsmedel

Hoppe s Elite Gun Cleaner används för att rengöra cylindern och borrningen av skjutvapnet. Lägga till fluid till cylindern duk - också tillgängliga via Hoppe s - och för in tyget genom slitsen på änden av en cylinder rengöringsverktyget. Driva fluidmättade duken in i cylindern, och dra fram och tillbaka. Hoppe s Elite Gun Cleaner arbetar för att bryta ner kol på insidan av pipan.

stång Rengöring

Den Hoppe Elite Rod Cleaning System är gjord för att användas med de rekommenderade vätskor. Stången är en lång, rak verktyg med en slits i slutet. Gun-rengöringsdukar träs genom slitsen och sedan dränkts med rengöringsvätska - eller borrningen gel - för att rengöra kol ur skjutvapen fat.

gun Oil

Hoppe Elite Gun Oil tillämpas på alla metalldelar skjutvapen. När du är klar rengöring av skjutvapen, tillsätt vapenolja till en trasa; torka pistolen metall med oljan. Låt olja på skjutvapen när man sätter den i förvaring. Pistolen olja förhindrar rost när vapnet är i lager.

rengörings Jags

Om du är en mynningsladdnings jägare - eller använda svart-pulver gevär - rengöring Jag är den lämpligaste. Rengöringen Jag glider in i svart-effekt eller mynningsladdare för att rensa ut den ackumulerade kol och sediment. Placera en pistol trasa på spetsen av rengörings Jag; skjut den djupt in i pipan för att rengöra den helt. Doppa duken i rengöringsvätskan för att få mynningsladdare eller svart-power gevär i rent skick.

Hur man skriver en Policy & ordningen för rengöring av en Suction Machine


Att hålla en sug maskin ren är viktigt för hälsan hos en patient som är beroende av en. Korrekt rengöring av maskinen förhindrar bakterier och andra föroreningar från att komma in i maskinen och, genom det, in i patienten. Genom att ha en skriftlig policy om frekvensen och ansvar för rengöring av maskinen, och ett tydligt skriftligt förfarande om hur man utför rengöring, är det lätt att se till att systemet förblir ren och går bra.

Instruktioner

1 Samla användningsinstruktioner för varje sug- maskiner som används i din anläggning. Jämför rengöring riktningar och besluta om en frekvens för varje rengöringsuppgift. Dessa kommer att innefatta att tömma uppsamlingsflaskan, sköljning eller tvättning av uppsamlingsflaskan, och desinficering flaskan och slangar, såväl som trasor ned utsidan av maskinen. Välj en frekvens för var och en av uppgifterna. Till exempel, om ett företag rekommenderar desinficering var 4 dagar och en annan var 3 dagar, skriver förfarandet för städning var 3 dagar. jämför också de rekommenderade rengöringslösningar för alla maskiner som används. Om de inte är densamma, kan du behöva skriva ett separat rengöring för varje maskin.

2 Skriv ett förfarande som beskriver hur och hur ofta maskinerna kommer att rengöras på din webbplats eller anläggning. Detta bör även omfatta inspektera delar för slitage och skador och filterbyte, i förekommande fall. Om det är möjligt, skriva ett förfarande som är tillämpligt på alla maskiner. Om skillnaderna mellan rengöringsprocedurerna är alltför stor, skriver flera förfaranden, var tydligt märkta med sug maskiner som de är tillämpliga på.

3 Skapa en checklista för uppgifter i samband med sug maskinunderhåll. Inkludera rutor att bocka av som varje uppgift är gjort, och en ruta för en anställd att initialt efter att han har avslutat dem. Lista dagar i veckan på vänsterkanten av papperet och de uppgifter längst upp. Du kanske vill markera dagliga uppgifter i en annan färg än de mindre frekventa uppgifter.

4 Utse anställda eller förändringar som kommer att ansvara för rengöring av sugan maskiner. Se till att varje person på växel tränas av dig, eller med så handledare som har utbildats i förfarandet. Se till att varje person förstår att hon är ansvarig för att följa proceduren och underteckna loggen.

5 Förvara rengörings checklistor och blad som beskriver förfarandet på ett lämpligt ställe, antingen med varje patients pappersarbete i sitt rum, eller i ett bindemedel på en central plats, så att det är lätt för anställda att följa rengörings information. Kontrollera loggarna ofta och inspektera utrustningen för att se till att den rengörs på lämpligt sätt, särskilt när det nya förfarandet genomförs. Det är mycket lättare att lära sig goda metoder än att unlearn dåliga.

De bästa Rengöring Drinks

Kroppen är beroende av dess organ för att eliminera slaggprodukter och toxiner att upprätthålla normala, friska kroppsfunktioner. Rengöring organ kommer att bidra till att främja deras optimala funktioner. Juicer såsom betor, morot och citron är några av de bästa naturliga juicer för att hjälpa i rengöring och avgifta kroppen. Dessa juicer är också rikt på näringsämnen och de ger olika hälsofördelar.

Rödbetsjuice

Beet är en näringsrik, fiberrik grönsaker packad med vitamin A och C, folsyra och biotin samt fosfor, magnesium, kalium, kalcium och järn. halt av betor med hög fiber hjälper till att stimulera mag-tarmkanalen och främjar ordentlig rengöring och eliminering av tjocktarmen. Enligt Total Cleanse Guide, betor innehåller också glycinbetain, en avgiftande kemiskt ämne som stimulerar och skyddar gallgången och leverceller. Betor juice är en näringsrik, hälsosam dryck som kommer att avgifta och rena kroppen.

morotsjuice

Morötter innehåller vitamin B, C, D, E och K tillsammans med ett rikt utbud av mineraler, inklusive kalcium, kalium, järn och zink. Den innehåller också mer betakaroten än någon annan grönsak. Betakaroten omvandlas till A-vitamin; ett fettlösligt vitamin som är kopplad till rengöring av levern. Dricka morotsjuice regelbundet kommer att bidra till att rena levern av fett och andra onödiga gifter, enligt Guide2 naturläkemedel. Morotsjuice främjar också fungera i ögonen, stärker immunförsvaret och dess innehåll fiberrik bidrar till att främja stimuleringen, ordentlig rengöring och eliminering av mag-tarmkanalen.

Citron juice

Citroner är ett vanligt hushåll frukt som används för att göra uppfriskande saft; en skvätt citron lägger zip till en sallad och en syrlig smak att fiska. Citron har många andra fördelar, varav en är sin rensning effekter som bidrar till att avgifta och rena kroppen och stödja korrekt leverfunktioner, enligt Guide2 naturläkemedel. Citroner är en rik källa till vitamin C; en kraftfull antioxidant som bekämpar fria radikaler och hjälper till att stärka immunförsvaret.